Autor Wątek: DJna wesele  (Przeczytany 243049 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline żyrafka81
  • nowicjusz
  • *
Odp: DJna wesele
« Odpowiedź #60 dnia: 20 Listopada 2008, 12:01 »
Witajcie!
Mam pytanko, zna ktoś zespół A-mix, Toma-to Andrzej Nawrocki ??  Jeśli ktoś cokowleik o nich słyszał bardzo proszę o infoo

Offline nicicerata

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: maj 2010
« Odpowiedź #61 dnia: 16 Marca 2009, 10:37 »
czy ktos slyszal o panu Romanie Cabaj? jakies opinie na temat tego dj-a?

Offline Syla85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.06.2010
« Odpowiedź #62 dnia: 17 Marca 2009, 12:33 »
nicicerata: dzięki za namiar na Dj! nie byłam na weselu u niego ale po przeczytaniu opinii na forum chciałabym sie zorientować jak cenowo u niego wygląda!

Czy znacie jakieś zespoły godne polecenia?

Offline nicicerata

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #63 dnia: 17 Marca 2009, 12:49 »
tomato, express duo +, vega, emotion band, to takie chyba najpopularniejsze wsrod forumowiczek :) ale niestety cenowo to jest znaczna roznica miedzy dj-em a zespolem :(

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #64 dnia: 17 Marca 2009, 20:50 »
nicicerata moi znajomi mieli go na weselu i byli bardzo zadowoleni. Widzialam plytke i naprawde fajnie prowadzil zabawe. Dzwonilam do niego, ale moj termin juz mial zajety...

Offline nicicerata

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #65 dnia: 19 Marca 2009, 22:33 »
dziekuje za przeslane mi info :):):)
mam jeszcze jedno pytanko, czy wiecie moze jakis jest cennik dj starsky'ego?  

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #66 dnia: 20 Marca 2009, 07:33 »
od 2000 w górę w zależności od tego co byś chciała, czy jakieś lasery, prezentacje, popis taneczny itd, światła, dymy i takie tam :)

Offline nicicerata

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #67 dnia: 20 Marca 2009, 11:14 »
a czy ktoras z was dziewczyny byla kiedys na weselu prowadzonym wlasnie przez niego? jak bylo? wart swojej ceny?
pozdrawiam wszystki i zycze milego dnia mimo tych okropnych ciemnych chmur na niebie

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #68 dnia: 20 Marca 2009, 12:06 »
Ja widziałam dwa nagrania z nim i byłam zachwycona. Dwie moje kumpele były na weselu przez niego prowadzonym i też mówiły, że super, dlatego się zdecydowaliśmy na niego. W kontakcie jest super i wiele podpowiada, od razu ma się poczucie, że to profesjonalista. Możesz się z nim omówić na spotkanie, to wszystko Ci opowie i wypytasz o co chcesz, w końcu spotkanie bezpłatne ;).

Offline nicicerata

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #69 dnia: 20 Marca 2009, 12:13 »
a czy rezerwujac termin trzeba zaplacic jakas zaliczke? i jesli tak to jak duza?

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #70 dnia: 20 Marca 2009, 16:43 »
My pałciliśmy chyba 100 zl, ale nie pamietam, czy trzeba. W każdym razie, jeśli wpłacasz zaliczkę i na 6 msc przed weselem zmieniasz zdanie i rezygnujesz, to zaliczka wraca do Ciebie, co mam nadzieje, nie będzie Cię interesowalo :)
Tak, wpłacaliśmy 100 zl. sprawdziłam ;)

Offline ska
  • forumowicz
  • data ślubu: 25-04-2009
« Odpowiedź #71 dnia: 2 Kwietnia 2009, 00:23 »
My wybraliśmy prezentera Zbynka, bo Starsky miał zajety termin, a miał swojego dj w grupie za 1700. Ale jak płacić to ja wolę oryginał :). Uważam że są porównywalni, ponieważ mają podobne zabawy i udzielają się na forach dj i prezenterów/wodzirejów. Dlacego wybrałam prezen tera? Byłam  w zeszłym roku na weselu kolezanki i choć zespół był świetny, to po 21 h. zaczęli przychodzić co godzinę po 100 !! Byliśmy też na kilku weselach gdzie były zespoły więc postanowiliśmy być oryginalni i jako pierwsi będziemy mieć dj/prezentera!
Obyśmy wszystkie miały świetną zabawę bez nerwów!

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #72 dnia: 2 Kwietnia 2009, 07:32 »
Już niedługo się przekonacie, a ja czekam z niecierpliwością na relację. Życzę radosnych przygotowań i spokoju :) Pozdrawiam!

Offline MARTYNA2200
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14-08-2010
« Odpowiedź #73 dnia: 16 Kwietnia 2009, 16:19 »
Witam wszystkie kolezanki zwracam sie z prosba o pomoc poszukuje kontaktu z Dj Zbyniem czytalam duzo pozytywnych opinni na jego temat wiec do szczescia brakuje mi tylko jego numeru kontaktowego lub adresu strony www. Dziekuje i pozdrawiam

Offline szkodnik_byd

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26,04,2008
« Odpowiedź #74 dnia: 9 Maja 2009, 23:37 »
Cytat: nicicerata link=topic=11332. msg855773#msg855773 date=1237196253
czy ktos slyszal o panu Romanie Cabaj? jakies opinie na temat tego dj-a?

powiem tak moim skromnym zdaniem jest to nr 2 w bydgoszczy zaraz po Starskim czyli Jackiem Staszakiem

potem w kolejności Krzysztof Steltmenn i Andrzej murawski wspomniany wcześniej dominik ze stajni Jacka tez super gra

moje opinie są przedstawione na podstawie obserwacji wielu imprez w lokalu w którym pracuje

co do zbynia to nie kojarze kolesia może kiedyś zagra i u mnie w pracy :D

i co do kwestii finansowej na moim weselu gral Starsky Jacek Staszak i jest wart każdej kasy Czarny - Roman Cabaj jest znacznie tańszy od Jacka ale impreze rozwalą wam jak będą we dwoje :D jak by co moge zamieścic telefony do nich wszystkich

telefony podajemy na priva...tak zaznaczam
« Ostatnia zmiana: 9 Maja 2009, 23:53 wysłana przez liliann »

Offline pzak

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28.08.2010r
« Odpowiedź #75 dnia: 18 Maja 2009, 15:39 »
Chciałbym zadać pytanie osobom, które w ostatnim czasie podpisywały umowę DJem Starskim.

Czy to prawda, że umowa jest nie z nim, a z jego firmą i nigdzie nie jest zaznaczone, że to on będzie prowadził, tylko że jego firma zobowiązuje się zapewnić prowadzenie imprezy (tzn, że może przysłać kogokolwiek ze swojej firmy)?

Słyszałem takie pogłoski, że ludzie się przejechali, bo mieli z nim podpisaną umowę, a tu na wesele przyjechał ktoś inny (od niego z firmy). Dlatego chciałbym wiedzieć czy taka forma umowy jest faktem?

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #76 dnia: 19 Maja 2009, 07:24 »
sprawdze na umowie i jutro Ci odpisze. U nas jest tak powiedziane, ze jesli on nie bedzie mogl, to podsyla kogos, ale wszystko mamy omawiane z nim osobiscie. Wydaje mi sie, ze na umowie jest jego nazwisko, ale ie jestem pewna...

Offline pzak

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #77 dnia: 30 Maja 2009, 11:28 »
I jak to wygląda?

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #78 dnia: 31 Maja 2009, 15:41 »
My mamy w umowie wpisane starsky musik Jacek staszak, więc wnioskuję, że o niego będzie chodziło ;). Jesteśmy jeszcze umowieni na dogadanie szczegółów, pierwszej piosenki i kawałków, które by nas interesowały z nim. W sumie pamiętam, że pytaliśmy go, co się stanie, jeśli on nie będzie mógł, to powiedział, że nas wtedy informuje i podsyła kogoś innego, bo w końcu z nim mamy umowę.

Offline zygi28
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #79 dnia: 31 Maja 2009, 22:23 »
Wg mnie starsky music to nazwa firmy, a nie osoba. Jacek Staszak to właściciel. Ja też słyszałem, że on podpisuje umowę z klientem, a na weselu pojawia się ktoś inny.

Offline pzak

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #80 dnia: 1 Czerwca 2009, 09:19 »
Wg mnie starsky music to nazwa firmy, a nie osoba. Jacek Staszak to właściciel. Ja też słyszałem, że on podpisuje umowę z klientem, a na weselu pojawia się ktoś inny.

Nie zawsze tak jest... On też gra, ale się zastanawiam co trzeba zrobić, żeby być pewnym, że to będzie na pewno on.

Offline zygi28
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #81 dnia: 1 Czerwca 2009, 09:24 »
Wiem, że nie zawsze, ale sam fakt że zdarzają się takie sytuacje zniechęca mnie do jego firmy.

Offline piterhinion
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.09.10
« Odpowiedź #82 dnia: 2 Czerwca 2009, 21:28 »
Koleżanka poleca mi dj Romka (Roman Nalazek) Czy ktoś wie czy jest taki świetny? Nie chce gwiazdy typu Zbynek czy Starsky. 

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #83 dnia: 3 Czerwca 2009, 20:15 »

Nie zawsze tak jest... On też gra, ale się zastanawiam co trzeba zrobić, żeby być pewnym, że to będzie na pewno on.

Widzisz, my na umowie mamy nazwę firmy i jego nazwisko. Jak podpisuje inny dj, masz kogoś innego w umowie. Fakty, że zapytaliśmy o ewentualność, co jest, kiedy on nie może, to nam odpowiedział, że nie mamy się martwić, bo to cała ekipa i na pewno będzie ktoś na zastępstwo. Ja osobiście nie słyszałam o tym, by jacek umawiając się nie zjawiał się. W sumie wiele osób mi go polecała z własnych wesel lub wesel, na których byli znajomi. Ale wy pewnie macie takie ibnformacje z jakiegoś powodu. Najlepiej umówić się z nim na spotkanie i omówić co i jak, dopiero po rozmowie przecież się decydujesz,a nie w ciemno.

Offline Aggy

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #84 dnia: 5 Czerwca 2009, 08:46 »
Koleżanka poleca mi dj Romka (Roman Nalazek) Czy ktoś wie czy jest taki świetny? Nie chce gwiazdy typu Zbynek czy Starsky. 

My będziemy go mieli na weselu. Bawiliśmy się też na dwóch weselach prowadzonych przez niego i nam się podobał.

Offline STARSKY 44
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: BRAK
« Odpowiedź #85 dnia: 4 Lipca 2009, 02:40 »
Witajcie !
Wiele osób opowiada mi o tym forum i postach na mój temat .  Kilka wyjaśnień , bo szkoda Waszego czasu na domysły i gdybania.   ;)
Wszyscy d-je i zespoły tu wymienione dobrze wykonują swoją pracę.  Dj Zbynka nie znam,podobnie moi koledzy.  Skoro jest tak dobry ,to zapraszam do współpracy.  Jednak nie znalazłem Go na listach stowarzyszeń i organizacji naszej branży, nie istnieje na wykazie ZAiKS-u, nie dokonuje zakupu nagrań na portalu dla dj-ów.  Chyba ,że używa jakiegoś artystycznego pseudo.  /domyślam się ,że na tym forum też jest/.   Nie udzielam się na forach publicznych, ten post stanowi wyjątek. 
Starsky Music to agencja artystyczna, team Starsky to grupa ściśle ze sobą współpracujących podmiotów gospodarczych.  Za wszystkie moje usługi wystawiana jest faktura, na odbiór jest 7 dni.  /lub należy wskazać adres gdzie ją wysłać/.  W innym przypadku przychód jest rejestrowany jako kwota niefakturowana do opodatkowania.  /WARTO BRAĆ FAKTURY ZA WSZYSTKIE USŁUGI ZWIĄZANE Z WESELEM/.
Dominik Kośmider ,to nie "stajnia"/jak ktoś napisał/, tylko zaprzyjażniona z nami agencja Spin-Art /polecam/
NIGDY nie wysłałem na imprezę dublera, kiedy podpisałem umowę.  W przypadkach losowych sprawa taka może być tylko załatwiona ze zleceniodawcą.   I jeszcze jedno  !!! Piszecie o detalach umowy na forum publicznym, treść jest poufna ! Może to być przyczynkiem do jej zerwania.  Telefony kontaktowe /znane ze stron i naszych reklam / wysyłacie na priv. - wyjątkowo banalne !
Bardzo dziękuję za miłe opinie, to mobilizujące do dalszej pracy.
Życzę Wam dobrych wyborów, cudownych wesel i spełnienia już we dwoje !
Tyle wyjaśnień i już spadam ,bowiem to Wasze forum !
Pozdrawiam !
Jacek

Offline Drzewko

• użytkownik
  • **
  • Zatrzymać chwilę!
  • data ślubu: 12 sierpnia dawno temu :-)
« Odpowiedź #86 dnia: 7 Lipca 2009, 00:18 »
Miałam przyjemność ostatnio bawić się na weselu gdzie porywał do tańca DJ STARSKY - odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu!
Bardzo mi się podobało, nawet córcia zachwycona bo za swoje pokazy taneczne prezent od DJ dostała  :)
Gorąco POLECAM!

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #87 dnia: 14 Lipca 2009, 17:25 »
Witam ponownie :) my jestesmy juz po weselu, naszych gosci zabawial Michal Starzecki z teamu Starsky....... baaaardzo goraco polecamy,  mielismy male wesele i obawialismy sie ze nie beda sie chcieli bawic, ale Michal w doskonaly sposob sobie poradzil i prowadzil impreze tak ze wszyscvy byli zadowoleni i mile wspominaja ..... POLECAMY :)

Offline hanka

• forumowicz
  • Bo ja, bo Ty, bo tylko my...
  • data ślubu: 1.05.2010
« Odpowiedź #88 dnia: 15 Lipca 2009, 15:01 »
A my dawno temu ;) bawiliśmy się na naszej studniówce, która "prowadził" właśnie DJ Starsky - teraz będziemy mieli go na naszym weselu - jestem pewna, że też będziemy zadowoleni.

Offline jacekPlacek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #89 dnia: 22 Lipca 2009, 17:04 »
A czy któraś/któryś z was wie coś na temat Dj Mako (Maciej Uchal)? Jak prowadzi wesele i czy warto się nim interesować? :)