Autor Wątek: DJna wesele  (Przeczytany 242240 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rala
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27/12/2008
DJna wesele
« dnia: 21 Lipca 2008, 10:43 »
Witam dziewczyny :)
mój ślub w grudniu, za organizację sie zabieram dopiero co.  wczoraj byłam na spotkaniu z DJ i jego cena to 2000 PLN.  Wydaje mi się ze to troche duzo jak za DJ, macie moze kogoś do polecenia. . .  znacie inne ceny??
pozdrawiam

Offline hugolina1983

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.09.2008
Odp: DJna wesele
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Lipca 2008, 10:58 »
my mamy slub we wrzesniu i mamy DJ z rudy slaskiej ale facet jest naprawde dobry i wie jak ludzi przekonac do siebie bierze 800  zl za cala noc bez wzgledu do ktorej goscie sie bawia i bez rzadnych dodatkowych oplat typu zg godzine wiecej
:

Offline rala
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Lipca 2008, 16:59 »
no widze ze wielkiego zainteresowania moim pytaniem nie wzbudziłam, jednak mimo wszystko jeśli ktoś będzie znał DJ godnego polecenia to będę wdzięczna :)

Offline halinkas

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.12.2007 już po :-)
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Lipca 2008, 11:22 »
Cytowanie patrz Regulamin "pisanie postów" poz.15

wzbudziłaś, wzbudziłaś, tylko wybacz - teraz urlopy itp.
na priva wyslę ci namiary na godnego dj/wodzireja. (juz na tym forum o nim pisano dj zbynek -zbigniew szczesniak)
prowadził min. wesela w hotelu ikar, karczmie pod gołebiem, maraton, hotelu pod orlem, ogniem i mieczem, gallery i wielu innych. ja byłam-jestem zauroczona.
Więcej szczegółow  na priva

powodzenia
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2008, 12:17 wysłana przez Maja »

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 16.05.2009
« Odpowiedź #4 dnia: 7 Sierpnia 2008, 12:53 »
Rala a skąd jesteś? Bo nie wiem czy się rozpisywać na temat DJów z Bydgoszczy...

Offline remlin
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #5 dnia: 7 Sierpnia 2008, 18:36 »
etkapetka, mozesz sie rozpisac ja z chęcią poczytam i moze skorzystam.
Pozdrawiam

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 7 Sierpnia 2008, 20:34 »
Jak do tej pory to znam dwóch DJów. Bawiłam się na weselu, które prowadził Dominik. Było bardzo fajnie, miał super kontakt z gośćmi. Para Młoda miała jedno ale, że gdy przyszli go prosić o więcej czarnej muzyki to jej nie puścił. Ale ja nie koniecznie uważam to za wadę, bo przecież wesele powinno pozostać weselem a nie dyskoteką.
Baaaaaardzo dobre a nawet rewelacyjne opinie chodzą o DJ Starskim (Jacek Staszak). Widziałam zdjęcia, koleś się przebiera, podobno jest maksymalnie zwariowany  :) Będzie grał na moim weselu  ;D

Offline remlin
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #7 dnia: 7 Sierpnia 2008, 21:14 »
Starsky jest super. Tez miał grac na naszym weselu ale ma juz zajety termin :(
A masz moze namiary na Dominika?
pozdrawiam

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 7 Sierpnia 2008, 21:31 »
jak mi tylko kuzynka napisze to na priva wysle jego nr tel  :) pozdrowionka  ;D

Offline rala
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 8 Sierpnia 2008, 16:22 »
haj jestem z bydgoszczy:) no i nadal szukam. . . :)wiec bede wdzieczna za każde info:)

Offline halinkas

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 13 Sierpnia 2008, 12:00 »
Jeśli chcecie namiary na dj wodzireja to podeślę na priva.

opiszę po krótce.
muzyka taka jak winna być, tj od szlagierów po teraźniejsze hity, sporo śmiesznych konkursów i zabaw z nagrodami, różne przebieranki,. co ciekawe sam śpiewa,  zdjęcia na dużym ekranie. (takie prezentacje ze zdjęć rodzinnych, potem z kościoła i na żywo z wesela),  karaoke. a z takich wynalazków to efekty ze światłami, dymy, takie czerwone promienie (chyba laser czy jakos tam), mnie się podobały bańki mydlane. acha i były takie strzelanie z konfetti, bardzo fajne efekty.
facet nie do zdarcia. (musieliśmy prosić o przerwy :-) )
najwięcej ubawu było podczas karaoke, gdy towarzystwo śpiewało wszystko jak leci. niektórzy to strasznie przeżywali i wcielali się w rolę że boki zrywać.
niezapomniana była też zorba w męskim wykonaniu a dla pań był kankan.
jak oglądam film z wesela to az żal że to tylko jedna noc.......

tak więc, jęsli ktoś sobie zyczy po proszę o info.

acha: dj zbynek  - tak sie mianuje

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #11 dnia: 13 Sierpnia 2008, 20:35 »
halinkas jesteś kolejną osobą, która go zachwala za tym forum  :) znasz jego cenę??

Offline halinkas

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 14 Sierpnia 2008, 07:45 »
uzgodniliśmy 1000 złociszy, a po weselu mój (już wtedy mąż :-) dołożył stóweczkę gratis. ze słowami "była tak jak sobie to wyobrazlismy" . krótko mówiąc - warto było i nie żaluję. utrzymujemy luźne kontakty (mailowe) i tak wiem że na ten rok jego stawka to 1000 do 1100 zło. jak na rok nastepny - nie wiem. 
acha - wiem jeszcze ze zamówienia już jakieś ma na 2009.

jakby co służę radą i pomocą. ja juz przez to wszystko przeszłam.
a zaczynałam tak jak wy: od znajomych, różnych lokali a skończyłam na tym forum.
fajnie że takie coś jest.

ps. z tego co czytałam na forum (a bedzie już prawie rok) co jakis czas sie przewija jego osoba i wiem też, że sporo osób skorzystało . szkoda trochę  że osoby, które skorzystały z tego forum przed slubęm , tak mało udzielaja sie po slubie.

ps.2 przepraszam za forme troche niegramatyczną, ale jest 7 -a rano, a ja mam urlop i za cholerę spać nie mogę.

Offline paulikb

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.07.2009
« Odpowiedź #13 dnia: 20 Sierpnia 2008, 16:34 »
Ja z chęcią poproszę na priv o nr do tego Dj-ta, narazie mam tylko dwa kontakty do dj-ów polecanych od znajomych i każdy nowy kontakt jest jak na wagę złota, wesele co prawda w lipcu 2009 ale właśnie trzeba rezerwować terminy :)

Offline emi17

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.09.2008
« Odpowiedź #14 dnia: 20 Sierpnia 2008, 21:39 »
No więc dziewczyny- mam szczęście.
13 września tego roku mam wesele w Hotelu Pod Orłem i będzie nas zabawiał właśnie dj zbynek.
Wesele wyskoczyło tak  nagle, że na nic nie było czasu, ale  wszystko załatwione.  Zadzwoniłam do tego "zbynka" i o dziwo miał wolny termin (ktoś sie wycofał czy jakoś tam).  Po spotkaniu z nim od razu wiedziałam że będzie fajnie.  i że to jest to.  Rozmowa szczegółowa, scenariusz, zabawy - wszystko uzgodniliśmy. . . .  i teraz czekam na ten dzień.
Po weselu opiszę Wam jak było.

paulikb - telefon do niego wyślę Ci na maila

Pa.  pa

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #15 dnia: 20 Sierpnia 2008, 22:20 »
Dziś kontaktowałam sie z DJ Zbyniem i niestety nie miał wolnego terminu na nasz ślub :( Jestem załamana, bo wszystkie zespoły, które nam się podobają są zajęte.  Ryczeć mi się chcę :(

Offline paulikb

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.07.2009
« Odpowiedź #16 dnia: 20 Sierpnia 2008, 23:41 »
 >> paulikb - telefon do niego wyślę Ci na maila <<

Dziekuję bardzo, jutro wyjeżdżam na urlop, ale tuż po powrocie dzwonię do Zbynka, mam nadzieję że nie będzie za późno, :D

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #17 dnia: 21 Sierpnia 2008, 09:41 »
Japcio głowa do góry  :D zadzwon do DJ Starskiego. Tez jest rewelacyny ale podobno drozszy. BAwilam sie na weselu na ktorym gral i nie widzialam lepszego DJa.

Niunx
  • Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 23 Sierpnia 2008, 11:04 »
Kurcze, ja nie mam jeszcze nawet koncepcji na zespol... Zero  pomyslow..  ::) Ale bede podczytywac, no cos sie bedzie trzeba zdecydowac..  ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #19 dnia: 25 Sierpnia 2008, 14:16 »
DJ Starski jest zajety :( ale mam pewien zespół na oku - są wolni, fajni, polecani przez znajomych,....drodzy :( ale żeby nie zapeszać, nie podam nazwy :)

Niunx
  • Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 25 Sierpnia 2008, 14:59 »
Trzymam kciuki!  :)

Offline halinkas

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 26 Sierpnia 2008, 22:56 »
znalazłam tą wypowiedź w necie na innym portalu
sprawa dotyczy  ceny dj na wesele
--------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------

........ Za DJ, który tylko miksuje płyty i czasami coś powie to cena w sam raz, we Wrocławiu taki co tylko miksuje płyty kosztuje 600zł

Ale DJ, który też jest wodzirejem i wyciąga ludzi na parkiet i z nimi tańczy to trzeba więcej zapłacić, bo się nalata więcej niż kelner.

A DJ, który miksuje płyty, jest wodzirejem, poza tym też sam dobrze śpiewa to jeszcze więcej trzeba zapłacić.

A DJ, który miksuje płyty, jest wodzirejem, sam dobrze też śpiewa, i jeszcze klimatycznie oświetli salę kolorowym światłem i puści dym to trzeba jeszcze więcej zapłacić.

Mój kolega bierze na rok 2008 - 1700 zł, ale on oświetla super salę kolorowym światłem, puszcza dym, miksuje płyty, śpiewa na zmianę z miksowaniem, przebiera się i robi show śpiewno-taneczne, jest wodzirejem i prezenterem, wyciąga ludzi, tańczy z nimi, ma własne (a nie zgapione od innych) konkursy na oczepiny, robi karaoke.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

... i co wy na to ?

Niunx
  • Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 27 Sierpnia 2008, 16:17 »
Moge prosic o namiary na Dj Zbynka i Starskyego czy jak tam mu  :)

W ogole o namiary do dj badz zespolow.. Bo musze teraz jakos poskladac te terminy i zobaczyc czy chociaz cos sie pokrywa...

Pomocy Dziewczyny  :mdleje:

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #23 dnia: 28 Sierpnia 2008, 13:13 »
Namiar do DJa Starsky'ego poszedł na priv  :)

Niunx
  • Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 28 Sierpnia 2008, 13:17 »
Dziekuje, juz i do jednego i do drugiego dzwonilam. A wybralam jeszcze innego  ;D  :blant:

Offline emi17

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #25 dnia: 28 Sierpnia 2008, 17:26 »
>>niunx<<  to kogo wybrałaś, podaj za jaką cenę.  ja wybrałam dj-zbynka za 1000zł.
czyżby jeszcze jest ktoś oprócz wymienianego dj-starskiego  i dominika?
>>halinkas- skoro zacytowałaś co dj  może robić, to skoro "zbynek" ma te wszystkie rzeczy, kolorki, bańki, lasery , śpiewa,przebiera się wodziruje, konferansuje , jakieś wyrzutnie,  puszcza dymy, robi oczepiny, prowadzi karaoke i co tam jeszcze - to 1000 złoty które uzgodniłam nie jest cena wygórowaną . . . . . . (chociaż jak tam napisano że ktoś bierze 1700  - to chyba przesada)

ciekawa jestem jak to będzie w praktyce.

ty jak piszesz, już jesteś po.  więc przez to przeszłaś i ci sie podobało- skoro sama zachwalasz "zbynka"
to ja tym bardziej jestem ciekawa. . .

już 13 wrzesnia się sama przekonam .

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #26 dnia: 28 Sierpnia 2008, 17:34 »
Dziewczyny, nie denerwowac juz i tak wkurzonej przyszej panny młodej.....   Nikt nie chce u nas grać...znaczy się terminów nie mają...Nie chcę jakiejś podrzędnej kapeli grającej non stop disco polo.....podac mi chusteczkę do nosa, bo inaczej biurko osmarkam.......

Offline emi17

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #27 dnia: 28 Sierpnia 2008, 17:42 »
>>japcio- tak sobie myślę (czasami myślenie boli ) a może najpierw podzwoń do dj-ów, czy zespołów , wybierz sobie jednego, dopytaj  i ustal termin a potem wal po salę i księdza.  może tak to trzeba teraz robić  :o
świat się poprzekręcał.   :'(

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #28 dnia: 28 Sierpnia 2008, 17:48 »
Ale my już salę i księdza mamy  - nie myślelismy, że z kapela taki problem będzie. Trzeba było salę rezerwować na rok 2015........

Offline emi17

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #29 dnia: 28 Sierpnia 2008, 18:00 »
ludzie ! - co ty gadasz! no to ja jestem faktycznie urodzona w czepku.
nie wiem czy sie cieszyć , czy ci współczuć

zadzwoniłam do tego dj-a zbynka z pytaniem twoja datęi faktycznie ma zajęty.  robi wesele w willi calvados
a żeby było śmieszniej to ma jeszcze termin tydzień przed i tydzień po.  jakie to wszystko pokrecone   :o

myslę , że dasz radę i rozwiązesz ten problem