Autor Wątek: DJna wesele  (Przeczytany 243009 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline fighterkaa

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: jeszcze ustalamy :)
Odp: DJna wesele
« Odpowiedź #180 dnia: 7 Sierpnia 2010, 13:39 »
Byliśmy na weselu, które prowadził dj Starsky i jesteśmy zafascynowani. Niesamowicie taneczna muzyka i świetne poczucie humoru. Mam tylko nadzieję, że uda mi się dopasować termin w lokalu z dj.

Offline OlaSzelag

• Już na zawsze razem !!!
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #181 dnia: 16 Sierpnia 2010, 09:15 »
A ja już po weselu więc z czystym sumieniem mogę polecić DJ Roberta Tworzydło.
Goście bawili się świetnie.
Muzyka dobrana idealnie bloki tematyczne i zabawy przeprowadzone fenomenalnie.
Zleciało mi wesele nawet nie wiem kiedy!!

Offline Xao

• Psychedelicious
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17-07-2010
« Odpowiedź #182 dnia: 16 Sierpnia 2010, 21:30 »
Gorąco polecam dj Starsky (Jacka Staszaka), chociaż myślę, że jego nie trzeba już reklamować.
My zaklepaliśmy go w czerwcu 2009 na lipiec 2010 i to był jedyny wolny termin w miesiącach od czerwca do września. Więc jak ktoś chce go zarezerwować to naprawdę musi dzwonić ze sporym wyprzedzeniem.
My od niego właśnie zaczęliśmy a potem jeździliśmy po lokalach i pytaliśmy się o wolny termin 17 lipiec.
Zarezerwowaliśmy Pana Tadeusza, a z całą resztą już poszło gładko :D
Na szczęście już po wszystkim ;D
Pozdrawiam wszystkie zestresowane panny młode
Całuski Xao

Offline Marta_Lewa123
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #183 dnia: 20 Sierpnia 2010, 17:20 »
Kochani nowożeńcy! Jestem tydzień po ślubie. .  i z całego serca, szczerze polecam Dj-a Wojtka Kasprowicza. .  niesamowity człowiek. .  Pełen pomysłów i chęci do zabawy.  Podczas zabawy prowadził niespotykane show, wszyscy goście byli zachwyceni a my w szczególności.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #184 dnia: 8 Września 2010, 15:23 »
Ja z calego serca moge polecic DJ DOMBKA - Piotr Domzalski.Jak wiem na forach nie jest zbyt znany,ale jest bardzo dobry w tym co robi.
Nie tylko puszcza muzyke i stoi za konsola , do tego siwetnie rozbawia gosci , ma gadane i do tegogo ma fajowe gadzety , tanczy za konsola i siwetnie sie bawi wraz z goscni.
Do tego ma full wypas sprzet , ma karaoke.

Do tego w porownaniu do innym dj jest bardzo tani , ja za poprawiny od 14 do 22 zaplacilam TYLKO 350zl :o.Jak uslyszalam cene az bylam w szoku i balam sie ze tro bedzie lipa, ze to taka niska cena , a jendak sie mylilam!

Tylko zaluje ze nie wzielismy Piotra na wesele!

Polecam Go  ;).

Offline mimi2612

• nowicjusz
  • *
  • "...nas dwoje, nas-troje..."
  • data ślubu: 03.IX.2010
« Odpowiedź #185 dnia: 9 Września 2010, 12:28 »
Z cala odpowiedzialnoscia polecam DJ_krysa-Krzysztofa Steltmanna. Gral u nas na weselu tydzien temu-REWELACJA! :) POlecil nam go DJ Starsky i dj_krys naprawde  nie zawiodl nas oraz gosci! Swietne umiejetnosci dj-wodzirejskie, bardzo dobrze dopasowana muzyka do bawiacych sie gosci, ciekawe i smieszne (ale nie przesadzone i ze smakiem) zabawy podczas oczepin, swietny sprzet naglasniajaco-naswietlajacy z efektami specjalnymi(lasery,reflektory, dym, banki mydlane,itd), rewelacyjny, aktywny kontakt z goscmi dzieki bezprzewodowemu mikrofonowi-jednym slowem, POLECAM kazdemu!- a na pewno nie bedziecie zalowac swego wyboru:)                                                                                 
mimi2612:-)

Offline basik1984

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #186 dnia: 13 Września 2010, 13:09 »
Super zadowoleni goście na naszym weselu - prowadzenie DJ Starzecki.  Naprawdę polecam.  Idealne wyczucie i umiejętne dopasowanie muzyki.  Extra klimat poprzez kolorowe światła, puszczany co jakiś czas dym - wszyscy świetnie się bawili.  Dodatkowo fajne wstawki w postaci dowcipów, konkursy z użyciem gadżetów - naprawdę udana impreza.  Polecam :)

Offline justyna i lukas
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #187 dnia: 14 Września 2010, 20:58 »
Z naszej strony możemy polecić Dj Zbynka, śpiewającego wodzireja i dj'a.  Z nim nie sposób się nudzić.  Rozrusza starych i młodych.  

Offline asia-kicek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4/09/2010
« Odpowiedź #188 dnia: 27 Września 2010, 09:31 »
My bardzo polecamy DJ Krzysztofa Polanskiego. Rozbawil cale towarzystwo i goscie byli bardzo zadowoleni. Wielka furore zrobily jego rekwizyty. Genialnie dobrana muzyka, pomyslowowsc i oryginalnosc.

Offline emilia89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.06.2011
« Odpowiedź #189 dnia: 1 Października 2010, 11:15 »
cześć, ja też szukam dj na wesele, niechcemy orkiestry, tylko chcemy dj żeby puszczał orginelne piosenki.

macie jakies namiary na dj w cenie ok do 900

moje wesele trwa do 24 wiec w takiej cenie szukamy dj

plis na priva

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #190 dnia: 1 Października 2010, 14:57 »
wiesz co wiekszosc dj jest za okolo 1200-1500zl, ale to są ceny na całą noc, więc warto do nich podzownic i popytac :) powodzenia!

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline evcia-e1

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25.09.2010
« Odpowiedź #191 dnia: 13 Października 2010, 20:50 »
U nas gości zabawiał DJ Mako z Bydgoszczy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Spisał się na medal. Wszystko było tak jak chcieliśmy. Wesele mieliśmy w Ogniem i Mieczem i miłym zaskoczeniem dla nas i dla gości był Polonez, którym zaczęliśmy zabawy weselne. Myślę, że to był świetny pomysł pasujący do wystroju restauracji. Goście byli naprawdę zachwyceni. Poza tym DJ cały czas dawał z siebie wszystko. Podziwiam go za umiejętność rozbawienia młodych i tych ciut starszych ;) a towarzystwo było naprawdę wymagające. My z mężem jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni z tak wspaniałego prowadzącego.

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #192 dnia: 13 Października 2010, 20:57 »
kilka tygodni temu byliśmy na weselu gdzie gości bawił DJ Starsky, muzyka naprawdę fajna, dostosowana do wszystkich grup wiekowych więc jeśli chodzi o muzykę to myslę, że wszyscy się świetnie bawili :) co do konkursów to mi się za bardzo nie podobały ale każdy ma inny gust :)

Offline mariaga
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.10.2010r.
« Odpowiedź #193 dnia: 14 Października 2010, 21:24 »
My mieliśmy to szczęście, że Jacek Staszak (dj Starsky) miał wolny termin na nasze wesele.  Świetna zabawa, wszyscy na parkiecie to o czym marzy chyba każda para młoda - nam się spełniło od samego początku do końca imprezy ;) Jacek poza tym, że jest świetnym dj`em i wodzirejem to przede wszystkim niesamowicie sympatyczny człowiek z wyśmienitym poczuciem humoru.  Naprawdę szczerze polecamy!!!
Jeśli planujecie ślub w "sezonie" to musicie u niego rezerwować termin naprawdę dużo wcześniej.  

w sprawie "podrzucania" proponuję jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem
« Ostatnia zmiana: 15 Października 2010, 09:20 wysłana przez Maja »

Offline malinka1988
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #194 dnia: 3 Listopada 2010, 20:01 »
Witam! Mój wybór to Dj Dombek Kcynia.  Zobaczcie stronke.  Byłam na weselu które prowadził.  Niesamowite wszytko.  Energia , uśmiech, super sprzęt.  Cała konsola (chyba to) i resztę sprzętu przyjechało w wielkim firmowym aucie.  Moja kuzynka robiła wesele swoje bo też była u kogoś na imprezie.  na weselu jeszcze się tak nigdy nie bawiłam.  Wogóle koleś ma podłączoną kamerę pod wielki projektor który tworzy mu obraz wielkości 4 metrów.  Możecie się bawić a siebie widzicie na ścianie.  :D.  A to tylko jedna z atrakcji.  Ma jakoś zrobione że to co w danej chwili wykonuje w równym, czasie tekst leci na projektorze.  U nas na początku będzie tez film wyświetlany z naszymi zdjęciami.   Ja mam już zaklepany termin za rok.  Ogólnie tez z tego co wiem lipiec czerwiec wrzesien sobót juz nie ma wolnych.  ale warto się dowiedziec.   

Offline Flava
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #195 dnia: 8 Listopada 2010, 12:08 »
a ja  polecam osobiście Dj'a z Elbląga w połączeniu z wokalistką.  Rewelacyjnie bawią gości.  Całe wesele prowadzone z tzw.  "jajem" i nie jest problemem dla nich dojazd.  Z tego co mówili jak spotkałam ich na weselu u kuzyna są w stanie dojechać, w przyszłym sezonie jadą do Warszawy, Gdańska itp.  Jeszcze raz serdecznie polecam Duet Weselny z Elbląga Joasię i Szymona.  Jak ktoś będzie chciał numer podeśle na priv.

Offline GeriavitDrinker
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #196 dnia: 8 Listopada 2010, 23:40 »
... Z tego co mówili jak spotkałam ich na weselu u kuzyna są w stanie dojechać, w przyszłym sezonie jadą do Warszawy, Gdańska itp. 

Wow, super tak sobie jeździć a przy okazji zarabiać  8)

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #197 dnia: 12 Listopada 2010, 11:49 »
A ja polecam dj-a Andrzeja Morawskiego:) Świetnie się sprawdził u mojej kuzynki na weselu i jestem pewna, ze na moim weselu też się sprawdzi :D

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #198 dnia: 12 Listopada 2010, 11:52 »
ups, literówka- Murawski :)

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #199 dnia: 13 Grudnia 2010, 11:38 »
dziewczyny czy macie jakąś listę dj-ów? może ze stawkami? jeśli tak to proszę o przesłanie na priva :)

Offline halinkas

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.12.2007 już po :-)
« Odpowiedź #200 dnia: 14 Grudnia 2010, 12:55 »
dziewczyny czy macie jakąś listę dj-ów? może ze stawkami? jeśli tak to proszę o przesłanie na priva :)

....  myślę, że taka lista nie istnieje... trzeba indywidulnie szukać i dogadywać się... ale (już był taki temat na forum) ceny są różne: od 500 do 2500 zł.

- taki zaczynający co muzykę prezentuje DJ to z 500 - 600
- taki co to dodatkowo trochę sprzętu doda, kolorki, dymy to do 1000
- taki co to : muzyka + efekty+ lasery+bańki czy co tam jeszcze dodatkowo to i 1200 weźmie
- a taki  co to wszystko zrobi i dodatkowo zaśpiewa to od 1400 do......?  kwestia umowy

pozdrawiam

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #201 dnia: 15 Grudnia 2010, 09:13 »
Moj dj wszytsko to spelnial , a za wesele plus poprainy chcial tylko tys!
Spiewal razem z goscmi  ;D.

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #202 dnia: 17 Grudnia 2010, 07:25 »
agulla, a jaki to dj? mozesz przeslac na priva?

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #203 dnia: 17 Grudnia 2010, 07:27 »
ok, juz znalazlam jakiego mialas. Ale zakrecona jestem  ::)

Offline jinxi
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.06.2011
« Odpowiedź #204 dnia: 16 Czerwca 2011, 21:24 »
Ja jestem niespełna tydzień po weselu. . .
Moim Dj był Dj Zbynek którego odnalazłam dzięki temu forum i czuję się w obowiązku przekazać dalej swoja opinie na temat tego sympatycznego osobnika by więcej par mogło być tak zadowolonych jak my.  Przy okazji dziękuję wszystkim którzy mnie na niego nakierowali(nie pamiętam ników)
Ale do rzeczy. . zabawa była przednia, muza lasery światła. . . super konkursy oczywiście szalone śpiewy na karaoke i super foty na telebimi z imprezy robione w jej trakcjie przez przesympatyczna córkę Dj ZBynka-co bylo super niespodzianką dla gości gdy podczas jedzonka ogladali siebie jak chwilę temu śmigali na parkiecie.  Potem dostałam plytę z tymi fotami-jakomoje pierwsze ślubne zdjęcia-super było ogladać to na drugi dzień tak na świeżo.  Ogólnie nic dodać nic ująć POLECAM.  Dj nie dostał nic na górkę choć moze i powinien. . . (cóż taki budżet) niczego się nie domagał. . .  mało tego gdy płyta z fotami mi nie chciała odpalić zrobił mi jeszcze 2 kopie za free.  Uwążam że super profesjonalista i tak jak mówiła głosić to będe wszędzie bo na to zasluguje.
 P. S. Jęsli kiedyś Pan tu zawita Panie Zbyszku pozdrowionka od Julii;-)

Offline jinxi
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.06.2011
Odp: DJna wesele- dj zbynek
« Odpowiedź #205 dnia: 16 Czerwca 2011, 21:27 »
Ja jestem niespełna tydzień po weselu. . .
Moim Dj był Dj Zbynek którego odnalazłam dzięki temu forum i czuję się w obowiązku przekazać dalej swoja opinie na temat tego sympatycznego osobnika by więcej par mogło być tak zadowolonych jak my.  Przy okazji dziękuję wszystkim którzy mnie na niego nakierowali(nie pamiętam ników)
Ale do rzeczy. . zabawa była przednia, muza lasery światła. . . super konkursy oczywiście szalone śpiewy na karaoke i super foty na telebimi z imprezy robione w jej trakcjie przez przesympatyczna córkę Dj ZBynka-co bylo super niespodzianką dla gości gdy podczas jedzonka ogladali siebie jak chwilę temu śmigali na parkiecie.  Potem dostałam plytę z tymi fotami-jakomoje pierwsze ślubne zdjęcia-super było ogladać to na drugi dzień tak na świeżo.  Ogólnie nic dodać nic ująć POLECAM.  Dj nie dostał nic na górkę choć moze i powinien. . . (cóż taki budżet) ale niczego się nie domagał. . .  a mało tego gdy płyta z fotami mi nie chciała odpalić zrobił mi jeszcze 2 kopie za free.  Uwążam że to super profesjonalista i  głosić to będe wszędzie bo na to zasluguje.
 P. S. Jęsli kiedyś Pan tu zawita Panie Zbyszku pozdrowionka od Julii i Waldka;-)

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #206 dnia: 17 Czerwca 2011, 02:44 »
Widzę, że każdy swego chwali :)

Nie chcę sie już powtarzać w rekomendowaniu Merlina, bo mam wrażenie, że jestem nudna :P

Ale, ale ... za miesiąc idziemy z mężem na wesele, na którym bedzie grał dj Zbynek.
Postaram sie obiektywnie wystawić ocene tudzież porównanie na końcu.
może komuś pomoże w wyborze :)

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline magda-lipka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #207 dnia: 26 Czerwca 2011, 15:04 »
Witam, u nas na weselu prezenterem muzycznym byl DJ Michal Starzecki.  Impreza poprowadzona rewelacyjnie, swietna muzyka, ciekawe wstawki i niespodzianki w trakcie.  Bardzo energetycznie i zabawnie.  Goscie bawili sie do samego rana.  Goraco polecamy Michala!

Offline Moniskaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #208 dnia: 8 Lipca 2011, 12:53 »
Witam, u nas na weselu prezenterem muzycznym byl DJ Michal Starzecki.  Impreza poprowadzona rewelacyjnie, swietna muzyka, ciekawe wstawki i niespodzianki w trakcie.  Bardzo energetycznie i zabawnie.  Goscie bawili sie do samego rana.  Goraco polecamy Michala!

W pełni się zgadzam. Nas w zeszłym roku też bawił Michał i do dzisiaj goście wspominają wesele. Niektórzy nawet podpisali umowy z Michałem na swoje wesela :)

Offline bargar
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: ?
« Odpowiedź #209 dnia: 16 Sierpnia 2011, 12:16 »
Jeśli ktoś chce mieć udane wesele, to najlepszym DJem jest Michał Starzecki.
Długie bloki taneczne, krótkie przerwy, wyśmienicie dobrana muzyka, wspaniałe poczucie humoru.
Przez całą noc my i goście nie schodziliśmy z parkietu.  Rozbawi każdego!
Wszystko na najwyższym poziomie!

Dziękujemy!