Jak DJ, to tylko Michał Starzecki ze "STARSKY Team"Długo z żoną zastanawialiśmy się nad wyborem oprawy muzycznej na Nasze wesele, wiedzieliśmy, że jest to najważniejszy czynnik udanej imprezy weselnej, dlatego szukaliśmy osoby, której tak samo zależy na zadowoleniu gości jak Nam.
Wtedy znajoma poleciła nam Michała.
Na pierwszym spotkaniu z Michałem, od razu zaraził Nas pozytywna energią, to jest gość, który emanuje ciepłem i tworzy taką świetną atmosferę, że nie da się go nie lubić.
Tak jak Michał powiedział na spotkaniu, że "dla niego udana impreza jest najlepszym wynagrodzeniem" tak wiedzieliśmy, że jest to pasjonata, który idealnie wpasowuje się w nasze kryteria.
Jesteśmy z żoną już 3 dni po Naszym weselu, i gdybyśmy tylko mogli cofnęlibyśmy czas i jeszcze raz przeżyli to wszystko na nowo.
Bawiliśmy się świetnie, Michał prowadzi imprezę w sposób bezbłędny, muzyka jest dostosowana do wszystkich gości, także każdy znalazł coś dla siebie. Przez całą noc dawkuje odpowiednio atrakcje, także nie ma "nudnych dziur".
Parkiet przez całą noc był pełen gości, obsługa restauracji dziwiła się ze o 4 w nocy taka frekwencja

Światła, dymy, lasery, które posiada dodatkowo dodają nocy świetnego charakteru.
Reasumując, z czystym sumieniem mogę polecić Michała Starzeckiego jako DJ na wesele, a że jestem świeżo upieczonym i szczęśliwym mężem, musicie mi uwierzyć

ps. Michał nie lubi jak się go chwali, ale trzeba!