Autor Wątek: DJna wesele  (Przeczytany 242933 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agamiko
  • nowicjusz
  • *
Odp: DJna wesele
« Odpowiedź #300 dnia: 31 Lipca 2013, 22:13 »
super pierwszy komentarz i od razu taka samoreklama :o   

Offline WonderWomen
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.07.2014
« Odpowiedź #301 dnia: 12 Sierpnia 2013, 13:26 »
Widzę, że wiele osób poleca Starskiego.  Moi znajomi byli na weselu, na którym on grał i faktycznie byli bardzo zadowoleni.  Chyba sama się do niego odezwę ;)

Offline Luzia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.08.2013
« Odpowiedź #302 dnia: 16 Sierpnia 2013, 14:55 »
Bardzo gorąco polecamy Dj'a Czarnego-Romana Cabaja!
Tydzień temu mieliśmy Go na naszym weselu i nie zamieniłabym Romka na żadnego innego Dj'a.  Jest osobą profesjonalną z bardzo dobrym sprzętem, która kocha to co robi i to widać.  Bardzo szybko rozkręcił imprezę, wszyscy świetnie się bawili i każdy stwierdził, że to najlepsze wesele na jakim byli, serio.  Mieliśmy na weselu kuzynostwo i znajomych z których w niedalekim czasie może nam wypaść z 6 wesel i wszyscy wzięli namiary od Romana.
Naprawdę szczerze polecamy jeśli chcecie mieć naprawdę udane wesele :)

Offline M_Podciwiński
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.08.2013
« Odpowiedź #303 dnia: 26 Sierpnia 2013, 12:46 »
Jak DJ, to tylko Michał Starzecki ze "STARSKY Team"

Długo z żoną zastanawialiśmy się nad wyborem oprawy muzycznej na Nasze wesele, wiedzieliśmy, że jest to najważniejszy czynnik udanej imprezy weselnej, dlatego szukaliśmy osoby, której tak samo zależy na zadowoleniu gości jak Nam.

Wtedy znajoma poleciła nam Michała. 
Na pierwszym spotkaniu z Michałem, od razu zaraził Nas pozytywna energią, to jest gość, który emanuje ciepłem i tworzy taką świetną atmosferę, że nie da się go nie lubić. 
Tak jak Michał powiedział na spotkaniu, że "dla niego udana impreza jest najlepszym wynagrodzeniem" tak wiedzieliśmy, że jest to pasjonata, który idealnie wpasowuje się w nasze kryteria.

Jesteśmy z żoną już 3 dni po Naszym weselu, i gdybyśmy tylko mogli cofnęlibyśmy czas i jeszcze raz przeżyli to wszystko na nowo.

Bawiliśmy się świetnie, Michał prowadzi imprezę w sposób bezbłędny, muzyka jest dostosowana do wszystkich gości, także każdy znalazł coś dla siebie.  Przez całą noc dawkuje odpowiednio atrakcje, także nie ma "nudnych dziur". 
Parkiet przez całą noc był pełen gości, obsługa restauracji dziwiła się ze o 4 w nocy taka frekwencja  ;D
Światła, dymy, lasery, które posiada dodatkowo dodają nocy świetnego charakteru.

Reasumując, z czystym sumieniem mogę polecić Michała Starzeckiego jako DJ na wesele, a że jestem świeżo upieczonym i szczęśliwym mężem, musicie mi uwierzyć  ;D

ps.  Michał nie lubi jak się go chwali, ale trzeba!

Offline gosiawhite

• zapaleniec
  • data ślubu: 06/09/2014
« Odpowiedź #304 dnia: 25 Września 2013, 17:55 »
Czy któraś słyszała o Krzysztofie Polańskim????
Ja go wzielam, podobal mi sie jego stosunek do nas i kontaktowosc, ale praktyczny egzamin dopiero za rok na naszym weselu

Offline blankowa
  • zapaleniec
  • data ślubu: 05.07.2014
« Odpowiedź #305 dnia: 29 Września 2013, 14:59 »
M_Podwicinski - taaa, a świstak siedzi i zawija w sreberka. . .  3 dni po ślubie postanowiłeś napisać pierwszego posta na forum, ok.  Drodzy DJeje - jeśli chcecie uprawiać autoreklamę to róbcie to w mniej pompatyczny sposób, bo od tych postów na kilometr wali ściemą.  I wszystkie pochwalne wypowiedzi jednopostowców brzmią identycznie, tylko zmienia się nazwisko DJa.  I dla niepoznaki udzielajcie się też w innych wątkach, to może ktoś się nabierze.  To jest mój drugi post, bo dopiero zaczynam powoli organizować wesele, ale podczytuję forum od trzech miesięcy i nie wyobrażam sobie bym zarejestrowała się tylko po to by pochwalić DJa.  A nie masz nic do napisania na temat sali, fotografa, jedzenia, obsługi, kościoła? Rozumiem, że tylko przewspaniały DJ uratował imprezę   ::)

Offline agamiko
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #306 dnia: 17 Października 2013, 18:29 »
Byłam na imprezie w Kummerówce  gdzie prowadził Pan Michał z Starsky Music Team .  Faktycznie  prowadził impreze  bez zarzutów  ale jakbym gdzieś juz takie prowadzenie  u kogoś widziała. . .    takie jest moje odczucie. . ale było miło. . .  :), Co do wypowiedzi   A_Podwicinski  uważam ze   pisał ten post pod wpływem  "oparów emocji " weselnych   czyli standart    takze trochę  wyluzować  i bedzie dobrze :)

Offline kissi77
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #307 dnia: 19 Października 2013, 18:21 »
Hej znacie może jakiś Dj z okolic bydgoszczy. Szukam już długi czas i znajduje samych Dj powyzej 4000 tys zl. Niestety na takiego mnie nie stać, poszukuję kogoś do 2 tysięcy, piszcie prosze jak kogos znacie. ( namiar i cena)

Poszukuje także nie drogiego kamerzysty.

Offline bgorzynska
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.08.2013
« Odpowiedź #308 dnia: 26 Października 2013, 18:13 »

Polecam Wodzireja Merlin, profesjonalna obsluga, goscie zachwyceni.  Grali na naszym weselu.  Mnostwo fajnych konkursow.  Zapewniaja kompleksowa obsluge, swiadczac uslugi videofilmowania jak rowniez fotografa.  Namiary:

Miłosz Mazur
tel.  506 177 394
E-mail: kontakt@wodzirej-merlin. pl

www.  wodzirej-merlin. pl

Offline karina.jezierska
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.09.2014
« Odpowiedź #309 dnia: 27 Października 2013, 12:41 »
Ja też słyszałam pozytywne opinie na temat Merlina, ale jeszcze wodzireja nie wybraliśmy.

Offline sofijka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: wiosna 2016
« Odpowiedź #310 dnia: 11 Listopada 2013, 22:15 »
Witam, u mnie na studniówce 5 lat temu grał dj Starsky  i wówczas bardzo mi się podobało, zastanawiam sie nad nim albo nad dj starzecki, który lepszy? Jaka półka cenowa i ile wcześniej należy się z nimi kontaktować na rezerwacje terminu?

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
  • Ja kocham tylko Ciebie, Ty jesteś moim niebem :*
  • data ślubu: 03.08.2013
« Odpowiedź #311 dnia: 12 Listopada 2013, 08:25 »
jak dla mnie Jacek.

Grał na naszym weselu. Mega, mega mega.

ja klepałam termin 1,5 roku wczesniej i miał już połowę terminów zajętych.

Offline majczi
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2 sierpnia 2014
« Odpowiedź #312 dnia: 12 Listopada 2013, 22:05 »
Hej Panny młode! Ja zdecydowałam się na moich znajomych djów z Jacka, Kredensu itd.  Dj team.  Nie raz bawiłam się wyśmienicie na imprezach które prowadzili więc myślę to że to najlepszy wybór:) Nie polecam natomiast Pana który gra w restauracji Tango:/ Wiem, że przy zamawianiu sali proponują jego usługi taniej.  Byłam na weselu na którym grał i kiedy wszyscy mieli siły na tańce to puszczał smęty że zasypiałam, a jak juz wszyscy byli obżarci to nagle puszczał skoczną muzykę.  Poza tym za duzo disco polo (uwierzcie mi tego było za dużo) i kiepskie oczepiny. 

Offline Martaaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.08.2013
« Odpowiedź #313 dnia: 16 Listopada 2013, 22:18 »
Jeśli DJ to tylko pan Wojtek Kasprowicz - Fiesta Music.  Świetna zabawa, pełna klasa.  Bardzo przyjemna współpraca.  Wszystko dostosowane do klienta.  Warto wspomnieć wesele było polsko- szkockie, pan Wojtek bez problemu mówił po angielsku i zabawiał obie strony gości.  Naprawdę godny polecenia DJ. 

Offline OLA86Bydg
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #314 dnia: 17 Listopada 2013, 17:55 »
Hej ! Ja Polecam DJ  Matt -   Mateusza Gronowskiego  , ostatnio byłam   na jubileuszu    który  prowadził  w Telimenie   .

Nie spotkałam jeszcze tak  młodego  profesjonalnie prowadzącego DJ .  Dziewczyny - Ręczę  za niego !  :)

Offline gosiawhite

• zapaleniec
« Odpowiedź #315 dnia: 19 Listopada 2013, 22:51 »
Szkoda, ze na tym temacie mniej forumowiczek a wiecj autoreklamy

Offline karina.jezierska
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.09.2014
« Odpowiedź #316 dnia: 21 Listopada 2013, 20:54 »
Masz rację, przydałoby się tu więcej opinii dziewczyn po ślubie takich jak AlicjaEwa, a nie reklamy.

Offline beja89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.12.2014
« Odpowiedź #317 dnia: 12 Grudnia 2013, 22:58 »
u nas będzie grał Michał Starzecki, zrobil na nas dobre wrażenie na pierwszym orientacyjnym spotkaniu

teraz czekamy aż przyjdzie umowa

a sprawdzian za rok :)

na pewno dam wam znać jak się bawiliśmy ;)
Beja ;)

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #318 dnia: 20 Grudnia 2013, 12:18 »
Szkoda, ze na tym temacie mniej forumowiczek a wiecj autoreklamy
nooo żenujące te "opinie". Chyba naprawdę mają Was za idiotki  ::) Kto by się na to nabrał?  ::)

Offline blankowa
  • zapaleniec
  • data ślubu: 05.07.2014
« Odpowiedź #319 dnia: 20 Grudnia 2013, 12:21 »
Ale przynajmniej dzięki takim praktykom wiemy kogo omijać  ;D

Offline chupacabra88
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.08.2014
« Odpowiedź #320 dnia: 20 Grudnia 2013, 13:43 »
Ale przynajmniej dzięki takim praktykom wiemy kogo omijać  ;D

Dokładnie, czy Ci ludzie nie zdają sobie sprawy, że taką krypto reklamą sobie szkodzą?

Offline gosiawhite

• zapaleniec
« Odpowiedź #321 dnia: 21 Grudnia 2013, 01:16 »
Moj chomik by się pokapowal, czy Wy myślicie ze my mamy atrofie mózgu??? Zamiast czas marnować na forach, zadbajcie o klientów to może oni zaczną pozytywne opinie pisać!

Offline Matylda Kwiatek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.10.2014
« Odpowiedź #322 dnia: 1 Stycznia 2014, 02:11 »
Witam
poszukuję dj na wesele które odbędzie się na początku października 2014.  Rozmawiałam wstępnie z Panem Jackiem Popowskim-dj Jacek pp i zrobił na mnie dobre wrażenie, ale nigdzie w internecie poza jego stroną nie ma praktycznie żadnych informacji ani komentarzy na jego temat czy ktoś może miał z nim kontakt, korzystał z jego usług? Pomocy!!!

Offline didi88
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: kwiecień 2014
« Odpowiedź #323 dnia: 1 Stycznia 2014, 21:11 »
czy ktoś zna dj, z niższej półki cenowej- 1500zł, zeby puscił kawałki o które ja poproszę wcześniej? nie musi sie przebierac, jak Starsky

Offline natalina86
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09-08-2014
« Odpowiedź #324 dnia: 2 Stycznia 2014, 09:59 »
podpinam się pod pytanie poprzedniczki- dla mnie dj też nie musi się przebierać, a uważam że kwoty powyżej 1000 zł są już lekką przesadą za odtworzenie muzyki z komputera. . .

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
  • Ja kocham tylko Ciebie, Ty jesteś moim niebem :*
  • data ślubu: 03.08.2013
« Odpowiedź #325 dnia: 2 Stycznia 2014, 10:43 »
didi88 w formie sprostowania - Jacek sie nie przebiera. Czasem do jednej piosenki założy odpowiednią czapkę, plus rekwizyty do zabaw posiada. Ale nie przebiera sie. ;)

Offline didi88
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: kwiecień 2014
« Odpowiedź #326 dnia: 2 Stycznia 2014, 10:50 »
dzięki za sprostowanie, ja pamiętam go ze swojej studniówki, chodziło mi o to, że własnie co chwile zmieniał peruke na głowie do tego okulary, dmuchana gitara itd, na studniówce było fajnie, ale na wesele mnie to aż tak nie kręci, chociaż nie wątpie, że może podobać się gościom :)

Offline natalina86
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09-08-2014
« Odpowiedź #327 dnia: 2 Stycznia 2014, 11:01 »
haha też miałam Starskiego na studiówce  ;D

Offline Mandinka

• bywalec
  • nothing really matters
  • data ślubu: 29.06.2013
« Odpowiedź #328 dnia: 2 Stycznia 2014, 21:12 »
czy ktoś zna dj, z niższej półki cenowej- 1500zł, zeby puscił kawałki o które ja poproszę wcześniej? nie musi sie przebierac, jak Starsky

Spróbuj u Tomka Szewczyka :) Znajomi byli bardzo zadowoleni z niego, w zeszłym roku jak pytałam brał własnie 1500zł. Ja niestety wybrałam Marcina Raubo i żałuję, ale trudno, czasu nie cofnę...    :P

Offline magna

• uzależniony
  • data ślubu: 27 czerwiec 2015
« Odpowiedź #329 dnia: 6 Stycznia 2014, 20:12 »
U nie już zaklepane: będzie grał Jacek Starsky  8)