Autor Wątek: 100 dni Madzialeny ;))))  (Przeczytany 34345 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #180 dnia: 23 Sierpnia 2005, 21:47 »
faktycznie ksiądz ma niezły tupecik...zachował się bardzo nieeleganko...jakbym takiego spotkała na swojej drodze to od razu zapytałabym, czy takie zachowanie przystoi przedstawicielowi Kościoła- bo Jezus to za darmo pomaga ludziom...
Cieszę się, że z resztą tak sprawnie Ci idzie :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #181 dnia: 23 Sierpnia 2005, 22:24 »
Cytat: "asia"
Twój kościół to ten na Żelechowie, co się buduje

nie, mój kościól to Przemienienia Pańskiego.. na Gumieńcach, tam gdzie Monia miała ślub.. :?

a drugie zapowiedzi dalismy własnie do św.Krzysztofa na Żelechowie, własnie ten co się buduje..
 Konrad najpierw musiał zapisac siebie (bo wczesniej mieszkał gdzie indziej) więc zapisał takze mnie oraz wziął kartkę na zapowiedzi...
 Konrad był u tego księdza sam, ale mówił, ze ok... i nie trzeba było płacic..ale dał troszkę kasy

Offline PumoRi

• maniak
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #182 dnia: 24 Sierpnia 2005, 09:17 »
Cytat: "Madzialena"
25 dni

1)
 w piątek mielismy odebrac obrączki.. mielismy ale nie wyszło  :evil:
jesli chodzi o rozmiary itp. to jak najbardziej wszystko ok... ale przy grawerowaniu mojej obrączki maszyna się..   ZACIĘŁA  :x  i jedna literka,a własciwe jej krawędz jest powtórzona 3 razy :(    chcialam nową obrączkę,ale mi nie zrobią.. naprawią tę.. dlatego odbieramy je dopiero jutro

Mamy ślub tego samego dnia i tego samego dnia odbieraliśmy obrączki  :) Nam się na szczęście udało i mamy pięknie wygrawerowane ręcznie przez bardzo zdolnego pana. Życzę, żeby i Wam się udało

25 dni
2)
w sobote bylismy zaniesc zapowiedzi..  i to była jedna z najgorszych rzeczy do załatwiania jak do tej pory :!:  :!:  :!:
Poszlismy do mojej parafii, ksiądz wszystko sobie pospisywał   i pyta donośnym głosem: "OPŁACACIE teraz czy przy odbiorze?"
 chcielismy dac im góra 20zł (w końcu za co tu płacic?) ale ksiądz tak to powiedział,ze zapytalismy ILE.. a on na to:"PRZYNAJMNIEJ 50zł" ..  a po chwili zrówcił się do Konrada ze słowami "tyle, NA ILE kochasz swoją przyszłą żonę"  :!:  :!:  :!:  :x
 wściekłam się,ze szok... juz dawno nikt nie potraktował mnie tak przedmiotowo..
a co to ja na sprzedaż jestem?

U mnie w parafii ksiądz nawet o ofierze nie wspomniał, zobaczymy co będzie dzisiaj, bo dziś odbieramy... Ale mam nadzieję, że będzie ok. Skandal z tym księdzem, co on powiedział Twojemu narzeczonemu!! Chyba nie umiałabym mu nic nie odpowiedzieć  :evil:
25 dni

5)no i jak pisałam w odpowiednim wątku byłam dziś na próbnym makijazy i jestem zadowolona, a Kodzio zachwycony... normalnie miał takie wielkie oczy jak mnie zobaczył, ze szok  hihi :D    mówił, zebym go "nie kusiła" hehe  
 Przynajmniej wiem, ze dobrze trafilam

hihihi, uroczy są Ci nasi panowie  :wink: Mój boi się, że zemdleje z wrażenia jak mnie zobaczy  :wink:
nam też jeszcze sporo zostało, a najbardziej martwi mnie dekoracja kościoła, bo strasznie drogo to wychodzi  :roll:  mamy już na szczęście samochód i teraz też myślę jak go ubrać...
ech... coraz bliżej, już tak bliziutko  :lol:

Offline Magula
  • bywalec
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #183 dnia: 24 Sierpnia 2005, 15:28 »
Ja też się obawaim naszego księdza i w kościele mojego. Jetsem wybuchowa i moge coś w takim momencie powiedzieć a wtedy może być po ślubie.  :evil:

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #184 dnia: 24 Sierpnia 2005, 20:54 »
Ojej ale Was spotkało z tym księdzem :( dobrze że mój narzeczony na takiego nie trafił bo ostro by było oj ostro  :twisted:

A przy okazji dziewczyny, razem z Wami przeżywam :) :) :)
Już bliziutko ale nie mogę się doczekać!
Pozdrawiam i ściskam i trzymam kciuki za obrączki (nasze jeszcze się robią)  :mrgreen:
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #185 dnia: 25 Sierpnia 2005, 00:11 »
Madzialenko!
Mój kościół to ten na Żelechowie - tak jak Twojego męza. I tam faktycznie nie mieliśmy z Tomkiem żadnych problemów w załatwianiu formalności.
Natomiast Tomka kościół - to ten co i Twój.... Dzisiaj tam byliśmy aby dać dokumenty na zapowiedzi. Ksiądz proboszcz - u którego zresztą byliśmy na naukach przedmałżeńskich (Monia kojarzysz? hi hi) jest tak jak mówiłaś "niesamowity" (aby nie używać brzydkich wyrazów). Od razu wyskoczył do nas "Płacicie dzisiaj czy potem?" a na nasze "Dzisiaj" wydał komendę (bo takim tonem się odezwał jak przy komendzie) - "50 zł"....  :shock:  Masakra.... ale dobrze, że mamy to już z głowy... niezapomniane przeżycie  :roll:

Offline PumoRi

• maniak
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #186 dnia: 25 Sierpnia 2005, 08:21 »
Dziewczyny, jestem w szoku  :?  Co z tymi proboszczami? Zapomnieli, że są księżmi i stali się biznesmenami!  :x My wczoraj odebraliśmy zapowiedzi i drugi raz trafiliśmy do tego samego księdza, co przy dawaniu, normalnego młodego księdza. Przy dawaniu byliśmy przygotowani na 50 zł (na maxa  :? ), ale ksiądz nic nie mówił, więc nie daliśmy, a wczoraj nie mieliśmy kasy (koniec miesiąca  :? ) więc szybciutko uciekliśmy  :wink: Jakkolwiek, ksiądz i tak nie wyglądał jakby chciał od nas coś wydębić. Nawet nie miał w biurze żadnej skarbonki na ofiary  :) Jakaś dziwna, normalna parafia  :wink:

Offline koralik

• forumowicz
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #187 dnia: 25 Sierpnia 2005, 09:37 »
no faktycznie, nie popisał sie księżulo....
u mnie jest potajemna plotka że ponoć proboszcz jest zadolowny jak za ślub jest 300 zł...może to i dobrze wiedzieć - przynajmjiej zna sie jakis "cennik"...aczkolwiek poczta pantoflowa o wiele lepsza i przyjemniejsza( o ile można sie tak wyrazić) niz jak ci ksiądz powie- co łaska, nie mniej niż 50 zł....
jak odbierałam swoje zapowiedzi z mojej prafii to miałam w kopercie 20 zł...i tyle dałam, ksiądz kulturalnie schował koperte, nie otwierajac jej przy mnie...taaaaaa...tylko jak weszłam to on wyjął koperte od poprzedniej dziewczyny i przy mnie ja podpisał od kogo...żeby było wiadomo kto ile dał...no comments!!

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #188 dnia: 25 Sierpnia 2005, 10:28 »
Cytat: "koralik"
jak weszłam to on wyjął koperte od poprzedniej dziewczyny i przy mnie ja podpisał od kogo...żeby było wiadomo kto ile dał...no comments!!

No to ładnie! :shock:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #189 dnia: 25 Sierpnia 2005, 20:50 »
Ksiądz proboszcz - u którego zresztą byliśmy na naukach przedmałżeńskich (Monia kojarzysz? hi hi) jest tak jak mówiłaś "niesamowity" (aby nie używać brzydkich wyrazów). Od razu wyskoczył do nas "Płacicie dzisiaj czy potem?"

no łanie...myślałam, ze tylko ten, u którego bylismy taki był..   a tu widzę wszyscy z Kingi na jedno kopyto.. tylko kasa i kasa..  :shock:
 my akurat bylismy jak był ksiądz Mariusz- taki brunet w okularach, bez palca u ręki..
 ale zachowanie widzę u wszystkich identyczne..  :cry:

Asiu tak z ciekawości zapytam, do jakies SP chodził Twój Tomek?

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #190 dnia: 25 Sierpnia 2005, 22:20 »
Niesamowici są niektórzy księża.... ale dobrze, że nie wszyscy....

Nadzialenka!
Mój Tomek chodził do SP nr 60 na Witkiewicza.

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #191 dnia: 26 Sierpnia 2005, 13:32 »
a... bo myślaam, ze do mojej na Gumieńcach... a to widzę do SP Konrada chodził  :lol:

a jesli chodzi o przygotowania to zapomniałam napisac, ze obrączki juz mam odebrane :D
...wczoraj dostałam info odnosnie dekroacji sali... kurdę chcę 400zł :(

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #192 dnia: 27 Sierpnia 2005, 16:54 »
400 zł to chyba nie takzłe u mnie dekoracja sali bedzie wynosic 600 chyba musze poszukac innej dekoratorni

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #193 dnia: 28 Sierpnia 2005, 22:58 »
Cytat: "agulkaaa"
400 zł to chyba nie takzłe

Też mi się tak wydaje. U nas dekoratorka za naszą salę powiedziała nam od 600-1200 zł (dekoracja materiałami). Z tym, że ta za 600 byłaby za bardzo uboga, bo salę mamy ogromną. Dekoracja balonami jeszcze więcej.
Dlatego my zdeydowaliśmy się, że salę ubierać będziemy sami z pomocą młodzieży oczywiście. :)

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #194 dnia: 29 Sierpnia 2005, 00:06 »
to już tak blisko

no tak ale same wiecie, ze vivaldi jest lokalem małym , niskim z niewielkimi okienkami.. :|
 a w skład tej dekoracji miały wejsc dwa łuki balonowe i serce z baloników za nami..  :?
  Oczywiscie dekoratorka zaproponowała jeszcze  kule z balonów (15zł za pęk) i chyba własnie wezmieny takie 2 razy po 5 pęków i serducho... tylko nie wiem czy się zgodzi :)
   a jutro, a własciwie dzis chyba pójdę załatwic dekoracje do  kościoła i na autko.. :D

a tak w ogóle to dziś kupiliśmy koszulę,ale niestety mysimy wymienic ,bo ma za mały kołnierzyk  :x

obrączki odebraliśmy w środę, wszystko ok...  :P
także zostaje coraz mniej... tylko tam myślę jeszce o czymś na kiecke..zeby nie zmarznąc  :x  i nie wiem co do niej pasuje.. w końcu ramiączka są z różami ,przez co grube i będą leżały na ramionach...  :?
Widziałyście suknię co myślicie? Zastanawiałam się nad jakimś szalem z tiulu lub czymś podobnym... tylko nie wiem w ecru czy bordowy :(

Offline PumoRi

• maniak
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #195 dnia: 29 Sierpnia 2005, 09:37 »
tylko tam myślę jeszce o czymś na kiecke..zeby nie zmarznąc Mad i nie wiem co do niej pasuje..

też o tym myślę, szal szyfonowy dostałam gratis do sukni jako komplet, ale myślę, że na jakiś wieczorny spacer na plażę to za mało. Ja szukam jakiejś kurteczki może z polarka, może sztuczne futerko... Sama nie wiem... Ale rzeczywiście do ramiączek Twojej sukni kurteczka mogłaby być po prosty niewygodna  :| A może szal, ale np. satynowy, taki jak suknia?
pozdrawiam serdecznie  :)

Offline obri

• Zosia jest już z nami! :-)
  • entuzjasta
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #196 dnia: 29 Sierpnia 2005, 11:14 »
hej Madzialena!

Jejku ale ten czas leci, to już tak bliziutko!!!!
Też jestem na etapie wymyślania jakiegoś okrycia, choć słyszałam, że wrzesień ma być ładny, a nawet upalny :-) Bądźmy dobrej myśli!

Madzialenka super Ci idą przygotowania! Trzymam kciuki!

Mój Aniołeczek 19.02.2008 (*)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #197 dnia: 29 Sierpnia 2005, 11:26 »
Zastanawiałam się nad jakimś szalem z tiulu lub czymś podobnym... tylko nie wiem w ecru czy bordowy

Madzialenko jeżeli zdecydujesz się na szal to ja na Twoim miejscu wybrałabym ecru.  :)

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #198 dnia: 29 Sierpnia 2005, 15:50 »
hmm kobietki kochany pomózcie w wyborze...  :D
 jak sądzicie... jeżeli będzie koszula w kolorze ecru, to lepiej zostawic kamizelkę w kolorze garnituru i bordowy musznik czy wziąc komplet:bordową kamizelkę i musznik?
 dylemacik... mały..  :oops:

Offline Julia
  • Chuck Norris
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #199 dnia: 29 Sierpnia 2005, 16:46 »
Zależy w którym zestawie Twój Kodzio :D  lepiej się czuje, najlepiej przymierzcie oba zestawienia, wtedy najlepiej ocenić.

[ Dodano: Pon Sie 29, 2005 5:02 pm ]
I jeszcze pytanko, wybrałaś już fryzjera?

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #200 dnia: 29 Sierpnia 2005, 20:13 »
Chyba tak... i ponownie jak z makijaze w ciemno ;)

nie wiem jak te fryzjerki czeszą, nigdy o tym salonie nie słyszalam, któraś z Was mi go poleciła jako kilentka zadowolona :P (więcej opinii nie znam)

Próby żadnej robic nie będę... chyba.ze ..10 września idę na wesele to moze tam się uczeszę,ale zobaczę..  :)
 Koszt  koka to ok 40-50zł.. bardziej cos udziwnianego -cena dochodzi do 80zł

a mówię o saloniku Beatrix

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #201 dnia: 29 Sierpnia 2005, 21:36 »
Próby żadnej robic nie będę... chyba.ze ..10 września idę na wesele to moze tam się uczeszę,

Madzialena to najlepszy sposob zevy sie przekonac ale zobaczysz napewno bedziesz zadowolona najwyzej beda cie czesaly tak dlugo az ci sie spodoba
jak cos to zawsze ci zostanie jeszcze 7 dni
ale mysle ze bedzie ok

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #202 dnia: 29 Sierpnia 2005, 22:46 »
Cytat: "Julia"
Zależy w którym zestawie Twój Kodzio  lepiej się czuje, najlepiej przymierzcie oba zestawienia, wtedy najlepiej ocenić.

Julia ma rację!

czy wziąc komplet:bordową kamizelkę i musznik?

Choć bardzo podobają mi się właśnie takie zestawienia i są ostatnio bardzo modne! :)

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #203 dnia: 29 Sierpnia 2005, 23:19 »
ehh to juz tak blisko...a mnie coraz bardziej nerwy ponoszą.. kazdy drobiazg doprowadza mnie do szału... wkurzają mnie tak banalne rzeczy ,ze szok :oops:  :x  Konrad juz nie moze ze mną wytrzymac...  :roll:
 na dodatek ostatnio znów miałam koszmar weselny... ze wesele się juz skończyło,a nie było tańca za kasę..ze w ogóle nie było zadnego tanńca.. tzn,ze ja w ogóle nie tańczyłam.. ze byłam wsciekla,ze wszyscy wspominają wspaniale wesele,ze tak się wybawili itp,a ja nic z niego nie pamietem.. porażka  :luzak:

...a tak w ogóle, to bylismy dziś zamówic dekoracje koscioła i zarezerwowac sobie kwiatki na auto.. trochę póxno bo nie było wybranej przez nas dekoracji  :(  :cry:
 ale ogólnie jestem zadowolona :D

Offline PumoRi

• maniak
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #204 dnia: 30 Sierpnia 2005, 08:16 »
ehh to juz tak blisko...a mnie coraz bardziej nerwy ponoszą.. kazdy drobiazg doprowadza mnie do szału... wkurzają mnie tak banalne rzeczy ,ze szok Embarassed Mad Konrad juz nie moze ze mną wytrzymac...

hehe, nie przejmuj się, wczoraj takimi dołami zalałam Tomusia, że jak mi przeszło  i obaczyłam jak mu przykro, to się popłakałam  :? Chuśtawka nastrojów straszna :(
A na Twój koszmar my mamy taką radę, że nasza butelka z alkoholem będzie rozcieńczona  :wink:
pozdrawiam serdecznie i przetupuję z nogi na nogę, jeszcze tylko 18 dni :D

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #205 dnia: 30 Sierpnia 2005, 08:50 »
nie, mój kościól to Przemienienia Pańskiego.. na Gumieńcach, tam gdzie Monia miała ślub..

a to wszystko tłumaczy... proboszcz tam ma cennik...

jak to dobrze,ze ktoś inny nam dawał ślub.. zapłącilismy 300zł... gdyby to on  prowadził mszę pewnie nie zeszlibysmy poniżej 500zł  :twisted:

[ Dodano: Wto Sie 30, 2005 8:55 am ]
Cytat: "PumoRi"
Skandal z tym księdzem, co on powiedział Twojemu narzeczonemu!! Chyba nie umiałabym mu nic nie odpowiedzieć

mało powiedziane...

ja bym odpowiedziała - nie jestem bydlęciem na targu lub coś w tym rodzaju.. i dodałabym .. kochanie, ZAPŁAĆ KSIĘDZU max 20zł.... :?

[ Dodano: Wto Sie 30, 2005 9:01 am ]
Ksiądz proboszcz - u którego zresztą byliśmy na naukach przedmałżeńskich (Monia kojarzysz? hi hi) jest tak jak mówiłaś "niesamowity" (aby nie używać brzydkich wyrazów). Od razu wyskoczył do nas "Płacicie dzisiaj czy potem?" a na nasze "Dzisiaj" wydał komendę (bo takim tonem się odezwał jak przy komendzie) - "50 zł"....

no ba.. pewnie,ze tak

nie raz pisałam o tym samym ... dokładnie o to samo się spytał i tak samo odpowiedział 50zł

[ Dodano: Wto Sie 30, 2005 9:06 am ]
myślałam, ze tylko ten, u którego bylismy taki był.. a tu widzę wszyscy z Kingi na jedno kopyto..

nie wszyscy, madziu ... nie wszyscy....

naszą mszę prowadził ks. hieronim sebastian (rudy)... nawet nie wspomniał o jakiejkolwiek kwocie.. poprostu daliśmy 300zł w kopercie...  :mrgreen:

[ Dodano: Wto Sie 30, 2005 9:10 am ]
...wczoraj dostałam info odnosnie dekroacji sali... kurdę chcę 400zł

i ciesz się,ze tylko tyle...

ode mnie firma z krzywoustego chciała 960zł z kościołem  :?

w końcu dekorację kościoła zrobiły mi dziewczyny z wieniawskiego (300zł) zas dekorację sali paulina ulińska(400zł)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #206 dnia: 30 Sierpnia 2005, 12:00 »
Cytat: "PumoRi"
na Twój koszmar my mamy taką radę, że nasza butelka z alkoholem będzie rozcieńczona

ale to nie chodziło o to,ze nie pamiętam bo za duzo wypiłam tylko to było tak,jakby tego wesela w ogóle nie było..  :|  jakby się zaczęło... i nic, i nic, i koniec :?

a co do kościoła mojego to nie miałam pojęcia o jakims cenniku.. ufff i coraz bardziej się cieszę ze zmiany kościółka :P    i z tego,ze 2 lata pod rząd delikatnie ujmując uciekałam z "kolędy" ... a moją siostrę księza ci zawsze denerwowali gdy sie pytali "która klasa"? 1? 2? gimnazjum? a ona teraz na 3 rok studiów idzie.. ehh   :wink:

a swoją drogą nie pamiętam czy o tym pisałam..chyba tak.. ze dostałam zgode na slub gdzie indziej na świstku karteczki obdartej z jednej srony... ehhh  :?

Dekoracja kościoła i auta wyniesie nas 260zł... a jesli chodzi o salę, to mam nadzieję,ze kobieta będzie miała wolny termin... :mrgreen:

Offline PumoRi

• maniak
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #207 dnia: 30 Sierpnia 2005, 12:15 »
ale to nie chodziło o to,ze nie pamiętam bo za duzo wypiłam tylko to było tak,jakby tego wesela w ogóle nie było.. Neutral jakby się zaczęło... i nic, i nic, i koniec Confused

wiem, domyśliłam się, ale pokusiłam się o taki żarcik. Sorki, jesli wcale nie smieszny ;-) ja też miałam koszmarny sen i chyba gorszy niż Twój - wesele, a nikt się nie bawi, wszyscy siedzą dookoła sali i się nudzą  :( tragedia :!:
swoją drogą, niewiele płacicie za dekorację kościoła i auta, my gdzie nie zapytamy, to minimum 400 złotych  :(

Offline obri

• Zosia jest już z nami! :-)
  • entuzjasta
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #208 dnia: 30 Sierpnia 2005, 12:55 »
Hej dziewczyny z 17-go :-)
Wy już macie wszytsko załatwione  :shock: a ja tydzień po Was i daleko w tyle  :roll:
Muszę się wziąć w garść i Was gonić :-)

Madzialena nie przejmuj się tymi koszmarkami, z pewnością wróży to bardzo udane wesele!
A Konrad się nie denerwuje jeszcze?
Mój Maciek narazie luzik... :-)

Mój Aniołeczek 19.02.2008 (*)

Offline Julia
  • Chuck Norris
100 dni Madzialeny ;))))
« Odpowiedź #209 dnia: 30 Sierpnia 2005, 15:37 »
My za kościół i auto daliśmy 200 zł, ale dekoracja samochodu to jedynie wiązanka na maskę ze sztucznych kwiatów i kokardki na klamki :)