hehe zmobilizuje.. jakbym miała tel. stacjonarny to pewno działałabym jzu dawno... a tak kupowac kartę i latac w poszukiwaniu budki to jakos mi się nie chce...
ale nie o tym miałam pisać...
GAJEREK

byliśmy w sklepie i kupiliśmy ale jeszcze go nie mamy... juz tłumaczę dlaczego
Ten sklep to Vistula na Wyzwolenia (chyba). Wybraliśmy fajny gajerek.. kolor cięzko mi określic taki pomiędzy ciemnym srebrnym, stalowym..no nie wiem... po prostu to tylko trzeba zobaczyc

i bardzo ładnie pasuje do mojej sukni w kolorze pozłacanego ecru. i w ogóle będzie bardzo uniwersalny
Gajerek to w 80% bawełna, jest leciutki, przewiewny i nie gniecie się (ściskałam mocno hehe

)
Gajerek jest 3 częsciowy, kosztuje 699zł... oczywiście marynarka była za szeroka i za długa, spodnie w pasie wielgachne hehe.. ale oni tam na miejscu mają krawcową, takze wzięła miarę i wie co ma poprawic, zwęzić, skrócić itp.
Oczywiście za to wszystko dodatkowo się nic NIE płaci... a jeśliby czasem klient przytyl, czy moze po np. roku cos by trzeba było poprawić, zwęzić , skrócic itp.. to oni również się tym zajmują i nic się za to nie płaci
W ogóle muszę pochwalic obsługę... młody gościu, który tam pracuje potrafi doradzić.. słucha "zachcianek" itp.. w ogóle bardzo sympatycznie...
Myślę, ze garnitur o niebo przewyższa te z Fali... tamte to byłaby taka opcja awaryjna...na jeden raz... Ten jak pisałam uniwersalny z dobrego materiału..
a mój Konradek?? hehe ale superancko wygląda.... Zakochałam się ponownie