asiu mała uwaga to nie jest babskie forum z 2 powodów. Raz pisałem, że słowa baba i chłop powoduje u mnie torsje ale rozumie, że tam miał być cudzysłów

Drugi ważniejszy powód: tutaj nie ma samych Kobiet bo czy nie widzicie ile tu Szczęśliwych Facetów, ile Mateuszków, Wiktorków,
Tomeczków 
, Tymoteszków.... i tak można wymieniać bez liku. Sorki ale musiał bym tu wkleić "imienniczek"
Tak poważniej to jest to jedyne forum (a w paru jestem), gdzie jest tyle miłości, dobrych rad, współczucia i pomocy. W większości ludzie się opluwają choć tak naprawdę sami nie wiedzą dlaczego i po co. Jesteście, wróć jesteśmy w większości anonimowi ale czy ktoś widział taką solidarność i zaangażowanie w pomoc drugiej osobie, praktycznie obcej

Dla mnie cudownym faktem pomocy jest przykład
ooppoonnkkaa . Pełen jak to młodzi mawiają szacun dla tych, którzy w pięć minut zorganizowali lekarstwa i pomoc. Przykre, że tak się skończyło ale późniejsze wyrazy współczucia i pomoc w tak trudnych chwilach gdzie do zwariowania i desperacji dzieli jeden krok jest godna nagrody Nobla

Gdzie można otrzymać poradę medyczną bez kolejek, nerwów i dziwnych kas chorych a wszyscy tutaj wiemy kto to jest
liliann Pełne pokłony Koleżanko

Gdzie znajdziecie tylu przyjaznych moderatorów, którzy są żywym organizmem tego forum z własnymi problemami, radami a nie tylko moderowaniem tekstów. Nikogo nie wymienię bo nie chcę uchodzić za lizusa

Jest jeszcze jedna sprawa i tu troszkę prywaty. To właśnie forum i wasze zaangażowanie w najtrudniejszym okresie życia pomogło mojej Ewelince. Stało się jak mniema dla niej odskocznią od własnych nie łatwych problemów. Za to wam wszystkim Serdecznie dziękuje. To, że jestem właściwie tutaj i na pewno tego nie żałuję zawdzięczam
ewelinaaa7 
Całuski dla wszystkich Kobiet

Mam

i przyszłych Mam

Gabiś
Teraz czas na pytanko i jak tu nie być banalnym hm
Co nazywasz tolerancją i kompromisem w stosunkach ze swoim partnerem i dlaczego on
Pytanie do .......................... liliann