Ładne fotki beda ale troszke później. Sebkowi tak sie podobaly ze jak przymierzyl to nie chciał jej zdjąć

Poza tym wczoraj mialam aktywny dzionek tzn rano byla u dentysty na kanałowym tak mnie ząb zaczął bolec, ale o dziwo nie chciala
zanieczulenia a to dlatego ze to martwy ząbek leczony kiedys juz był. Potem do szczecina po obączki, następnie do domku na drzemke a tym
czasie Sebek robil obiadek a potem bylam na godzinke na baseniku z kuzynka zrelaksować sie

a potem filmik sobie obejrzałysmy

A dzisiaj jeszcze relaksik przed kolejnym tygodniem w pracy.Ale 7 grudnia ide do gin na wizyte

a dzisiaj zrobilam sałatke warstwową
WItam w poniedzialek

i kolejny tydzien czas zacząć nocke nie zaliczam do udanych bo ząbek ktory robilam nadal boli wiec postanowilam
przez te 3 tygodnie ktore mi zostały wziąśc sie za siebie i chodzic do dentysty leczyc ząbki.A ze chodze do w miare fajnych, ktorzy nie sa tacy
straszni

Poza tym to jeszcze tylko 20 dni i urlopik mam

hehe
od 22 grudnia do 3 stycznia
A zakupilismy sobie fotel na allegro juz wklejam zdjęcie co by wygdnie mi bylo

i tak czeka nas przemeblowanie w pokoiku gdzie spimy bo łóżeczko na początku bedzie tu stalo. Wiec taki fotel sie przyda.
W piątek ide na wizyte do gin i mam nadzieje ze zobaze swoje maleństwo, a wczoraj Sebkowi po raz pierwszy sniło mu sie nasze dziecko i t
był chłopiec hehe moze cos w tym jest

NO i chyba od dzisiaj zaczynam
II TRYMESTR