Autor Wątek: Mamusia to brzmi DUMNIE!!  (Przeczytany 88901 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
Odp: Mamusia to brzmi DUMNIE!!
« Odpowiedź #930 dnia: 12 Lutego 2008, 20:37 »
faktycznie to bardzo fjanie wyglada i tą brzydka rure zaslania chociaz troszke:)

Offline ooppoonnkkaa

• Traktuj ludzi tak jak byś sam chciał być traktowany...
  • Chuck Norris
  • Jeszcze 3 lata :)
  • data ślubu: 29.07.2006
« Odpowiedź #931 dnia: 12 Lutego 2008, 21:00 »
Gratulacje, wygląda bomba :)

Centymetry nadchodźcie!!!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #932 dnia: 12 Lutego 2008, 21:05 »
Dzieki ale i tak dwie do dokupienia bo brakło mi jednak na górze--na zdjeciu nie widac--mam dwie rurki osobne ktore potem wchodza w ta jedna i tam mi zabraklo.

I znowu mamy wieczor kolejny dzionek mija/minął. Dzisiaj troszke zabiegany ale i tak szybciej zlecial.Byle do przodu jak najszybciej.

A Aguś czytalas  tej grze??

Offline ooppoonnkkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #933 dnia: 12 Lutego 2008, 21:11 »
Czytałam czytałam i już bym ją prawie ściągnęła gdyby nie to że miałam włączony telewizor i leciał program o poronieniach ;( I nie to, że jakiś czysto naukowy lecz były kobiety, które opowiadały jak to u nich było. I tak się popłakałam i zdenerwowałam jak usłyszałam opowieść jednej, która w 8 miesiącu straciła dzidziusia, że już mi się nawet grać odechciało :( Położyłam się w sypialni z ręką na brzuszku i czekałam na męża aż wróci żeby się przytulić ;(   Już mi przeszło jak dzidzia mnie troszkę pokopała ;D Ale już jutro się zajmę tą grą to może razem pogramy kiedyś.

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #934 dnia: 12 Lutego 2008, 21:18 »
Oki nie ma problemu ja staram sie nie ogladac takich programow ani filmow jakos daleka jestem od tego, bo dosyc ze męża nie ma to sama mialabym sie schizowac---nie ma mowy.

Pewnie kiedys sie moze spotkamy w grze.

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
« Odpowiedź #935 dnia: 13 Lutego 2008, 08:02 »
O rety wiem co czułaś, u mojego małża w pracy był teraz taki przypadek... 8 miesiąc... aż boję się wspominać....co do kwiatków wyglądaja na prawdę super, bu rurka jest be ;) Na szczęście my nie mamy takich rurek, bo ja muszę generalnie unikać wszystkiego co zbiera kurz, a takie kwiatki to trochę go w sobie będą miały ;)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #936 dnia: 13 Lutego 2008, 08:57 »
Witam środowo i juz połowa kolejnego tygodnia prawie za nami.

Wlasnie wstalam jakos juz spac nie moge albo sie wyspalam, musze sie wykapac i leciec do zatrudniaka zaniesc papiery,no i chcialabym jeszcze dokupic te 2 kwiatki ale nie wiem jak to zrobie.

Poza tym czujemy sie oki, Miłoszek dalej szaleje w brzuszku.Juz teraz nie ma znaczenia czy to dzien czy noc:)

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
« Odpowiedź #937 dnia: 13 Lutego 2008, 11:06 »
Bardzo fajnie wyglądają te kwiatki. Rura okazała się bardzo przydatna ;D
Miłego dnia i spokojnego załatwiania spraw ;)
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline ooppoonnkkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #938 dnia: 13 Lutego 2008, 11:35 »
Witam, podpisuję listę obecności ;D

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #939 dnia: 13 Lutego 2008, 11:47 »
Witajcie witajcie.

Ja juz spowrotem jestem, bylam w zatrudniaku, potem autobeusem do tesco,musialam kupic te 2 kwiatki, a teraz juz sobie siedze w domku troszke sie zmachala.A to efekt ich dołączenia:

Te sciany są okropne.Ale jeszcze troszke.
A zastanawia mnie jeszcze jedna rzeczy mianowicie fotelik ssamochodowy coprawda my nie mamy samochodu tylko teściowa a w domku mamy ten bujak a bezie tez gondola z wózka jakby cos i wlasnie sie zastanawiam czy jest sensy kupowac  fotelik hm....

Offline Elcik

• Chuck Norris
« Odpowiedź #940 dnia: 13 Lutego 2008, 13:39 »
Kochana dziecko wiezione ze szpitala do domku musi być już w foteliku....

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #941 dnia: 13 Lutego 2008, 13:40 »
No wlasnie wiem o tym...

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
  • Życie w bólu to przywilej bycia Człowiekiem.
  • data ślubu: 04.06.2005 rok
« Odpowiedź #942 dnia: 13 Lutego 2008, 14:18 »
Ewelinka pozwolisz, że co do fotelika wypowie się znawca zagadnienia  :taktak: teoretycznie tak, ale praktycznie nikt tego nie robi bo i tak Miłoszka będziesz trzymała na kolankach jak największy skarb. Moja rada wstrzymaj się z zakupem i pamiętaj, że Mateuszek ma taki fotelik ( 3 razy używany) i za chwilkę z niego wyrośnie więc rozumiesz. Nie sztuką wydać pieniążki a i wiem, że chciało by się wszystko i to najlepiej zaraz  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:

Witaj  Gość   Życie jest Piękne

Offline kobietka
  • maniak
« Odpowiedź #943 dnia: 13 Lutego 2008, 19:00 »
Zgadzam sie z macherem- wracając do domu z Miłoszkiem napewno będzie sz bobasa miałą w gondolce, bo przeciez nie od razu w ramionach, bez niczego.
Jesli narazie nie macie samochodu to, moim zdaniem, bezsensu kupowac fotelik- nabędzieci autko to sprawdzisz ile twój skarb już wązy i wtewdy kupisz.
a może i po wujku jakis sie znajdzie??/

Fajnie te kwaituskzi wyglądają, tera ztylko jeszcze malowanie....:)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #944 dnia: 13 Lutego 2008, 19:01 »
Hmmm.... chyba nie mogę się z Tobą macher zgodzić w tej kwestii... Jeśli Ewelinka będzie wracać z małym ze szpitala autem to MUSI mieć fotelik!!! I w żadnym wypadku nie powinna małego trzymać na rękach i tulić bo w razie nie daj Boże wypadku ... nawet nie chcę myśleć co się może stać...
Fotelik jest konieczny i teoretycznie i praktycznie! Dla zdrowia i życia dziecka!

Offline ooppoonnkkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #945 dnia: 13 Lutego 2008, 19:29 »
Ja uważam, że naprawdę żaden rodzic nie może być mądrzejszy od lekarzy i specjalistów! I jeżeli każdy z nich mówi, że musi dziecko być w foteliku już wiezione ze szpitala do domku to naprawdę musi!! I ja choćbym płakała, to na rękach nie będę maluszka wieźć. Jeszcze się go na tych rączkach natrzymamy. A w razie nawet najdelikatniejszego puknięcia w coś samochodem możemy dziecko wypuścić. Nikt nie zna swoich odróchów w tego typu sytuacjach. Ja naprawdę uważam - słuchajmy się mądrzejszych!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #946 dnia: 13 Lutego 2008, 20:24 »
Dziekuje za wypowiedzi.

Mam dosci dzisiejszego dnia a zapowiadal sie tak w miare dobrze ale od 14-nastej chodze i sie denerwuje i płacze tylko. Bo to mąz wyłączony telefon ale to jakos sobie wytłumacyzlam a rozladowal mu sie, ale po 14 zadzwonila jego Pani przedstawiciel i mi sie pyta czy ja zona, zatkalo mnie okazalo sie ze Sebek ma zapalenie skóry o ktorym pisalam wczesniej i moglby sie udac do lekarza gdyby mi al ksiazeczke ubezpieczeniowa, taka ksiazeczke mieli mu wyrobic tam w Szwecji ale po 1 miesiacu przepracowanym ale ze nie praucje jeszcze miesiaca to nie ma, wiec Pani mi wyslala faksem na poczcie pisemko z ktorym musze jechac do Szczecina do NFZ po zaswiadczenie ktore musze wypelnic i uzyskac od nich cos na zasadzie ubezpieczenia, wyslacto do niej a ona dalej to pokieruje, albo mąz dostanie moja paczke z masciami,takze i tak musi czekac a ze on niecierpliwiec i to go denerwuje bo robia mu sie ropne zmiany na skórze w różnych miejscach i w nocy spac nie moze to jest zly i to bardzo.

Takze mam dosc juz dzisiejszego dnia.

Offline ooppoonnkkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #947 dnia: 13 Lutego 2008, 20:42 »
Ewelinko spokojnie ;D  Będzie dobrze tylko szkoda, że teraz musisz jeździć i to załatwiać. To dla ciebie  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #948 dnia: 13 Lutego 2008, 20:45 »
Nio niestety musze, ale dobrze ze kuzynki facet ma auto i jutro jade do Szczecina samochodem, takze mnie zawiozą, ale chcem to zalatwic bo albo pojdzie tam do lekarz albo przyjdzie paczka ktora mu wyslalam.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #949 dnia: 13 Lutego 2008, 21:08 »

Hmmm.... chyba nie mogę się z Tobą macher zgodzić w tej kwestii... Jeśli Ewelinka będzie wracać z małym ze szpitala autem to MUSI mieć fotelik!!! I w żadnym wypadku nie powinna małego trzymać na rękach i tulić bo w razie nie daj Boże wypadku ... nawet nie chcę myśleć co się może stać...
Fotelik jest konieczny i teoretycznie i praktycznie! Dla zdrowia i życia dziecka!

Ja uważam, że naprawdę żaden rodzic nie może być mądrzejszy od lekarzy i specjalistów! I jeżeli każdy z nich mówi, że musi dziecko być w foteliku już wiezione ze szpitala do domku to naprawdę musi!! I ja choćbym płakała, to na rękach nie będę maluszka wieźć. Jeszcze się go na tych rączkach natrzymamy. A w razie nawet najdelikatniejszego puknięcia w coś samochodem możemy dziecko wypuścić. Nikt nie zna swoich odróchów w tego typu sytuacjach. Ja naprawdę uważam - słuchajmy się mądrzejszych!
dokładnie!!!!!
kup, pozycz ale napewno nie wieź dziecka na rękach!!!!w razie wypadku nie utrzymasz dziecka na ręku.

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #950 dnia: 13 Lutego 2008, 21:18 »
Oki rozumie ale widzę, że w tej kwestii dominuje czarny scenariusz więc nie będę drążył tematu fotelika. Ewelinka sadzę, że do czerwca Mateuszka fotelik już będzie dla Was więc to chyba rozwiązuje temat. Co do papierów dla Sebastiana to na pewno wszystko załatwisz i pamiętaj nie denerwuj się i nie płacz bo to niepotrzebny stres dla Miłoszka i większe zagrożenie niż brak fotelika. Jak by co wiesz gdzie mnie jutro znaleźć więc będzie oki   :Zakochany:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #951 dnia: 13 Lutego 2008, 21:29 »
Załątwie to jutro i bedzie spokoj albo poczeka na paczke albo pojdzie tam do lekarza. Ja nic wiecej zrobic nie moge niestety.

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #952 dnia: 13 Lutego 2008, 21:42 »
No dobra widzę, że się gryziesz więc coś dla rozbawienia a właściwie to niech Braciszek napiszę Ci parę słów

Kocham Cię Siostrzyczko  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: normalnie tak napisał  :uscisk: :Zakochany:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #953 dnia: 13 Lutego 2008, 21:43 »
:) ale umaziany czekolada ladnie ladnie pisze do mnie.

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #954 dnia: 13 Lutego 2008, 22:05 »
Kiedys widzialam film, co sie dzieje z dzieckiem nie zabezpieczonym w aucie w czasie wypadku i z chęcia pokazałabym wszystkim rodzicom nie stosującym się do zasad bezpieczenstwa. Zapewniam, ze wyleczy on raz na zawsze i wyobraźnia pracuje wtedy doskonale...

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #955 dnia: 13 Lutego 2008, 22:16 »
Wcale spac mi sie nie chce, po tym całym dniu.

Zapewne jeszcze troszke posiedze sobie i poczytam co u Was.

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #956 dnia: 13 Lutego 2008, 22:17 »
Mateuszek piszę walentynkowo i czekoladowo, coś na temat, że Kocha Siostrzyczkę  :cancan: :serce: :cancan:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #957 dnia: 13 Lutego 2008, 23:13 »
I ja uważam , że fotelik powinien być ! I to bez najmniejszego ALE !
Nie daj Boże jakiś nawalony koleś bedzie jechał ...pies wyskoczy na ulice....wole dalej nie wymyslać !
Tu chodzi o bezpieczenstwo ! I kropka  ;D

Wiele ludzi wozi dzieci na kolankach lub nawet z przodu...ale co to za rodzice skoro są tak nieodpowiedzialni ...
Ale skoro będziesz miała w spadku fotelik to nie wydawaj pieniażków , wydaj lepiej na pampersy :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #958 dnia: 14 Lutego 2008, 08:45 »
Witam czwartkowo:)

Na pampersy napewno wydam:)

Wstalam i sie wyspalam, o 12 jade do szczecina do NFZ by zalatwic sprawe tego ubezpieczenia. A jutro jeszcze do lekarza na 9,takze caly tydzien jakos zabiegany mam.Ale za to dni jakos szybciej mijaja.To tez lepiej.

Offline Elcik

• Chuck Norris
« Odpowiedź #959 dnia: 14 Lutego 2008, 09:12 »
Wstalam i sie wyspalam, o 12 jade do szczecina do NFZ by zalatwic sprawe tego ubezpieczenia. A jutro jeszcze do lekarza na 9,takze caly tydzien jakos zabiegany mam.Ale za to dni jakos szybciej mijaja.To tez lepiej.[/color]
Hallo z rana  :serce:
A wybraź sobie, że miałabyś teraz dzidzie i jak tu ją zabrać ze sobą autem do Szczecina? ;) ale jak dostaniesz po braciuszku fotelik to tylko sie cieszyć. Powodzonka w załatwianiu papierków  :Daje_kwiatka: