malinowa cukiereczku, że też Ci sie chciało to czytać

co do welonu to napaliłam się jak dzik na żołędzie więc jak tylko dostanę wypłatę to zamawiam. nad upięciem go jeszcze nie myślałam ,ale od dołu to niezły pomysł:)
fryzura zero pomysłów. wiem że chce coś na boku plecionego, ale zobaczymy co fryzjerka powie, bo ja mam dość trudne włosy. bardzo gęste, ciężkie, parę razy mi się na nich szczotka złamała... no i chwile po czesaniu znowu są kołtuny

więc zaufam fryzjerce...
a garniak- dałam pełną dowolność

warunek tylko aby nie był biały + laseczka + melonik , bo wtedy

ale wynegocjowałam że krawat może być różowy ( fiolet ewentualnie) i nie miałam zbyt dużych trudności

co do garnituru to mam walke z tatą, bo on do ołtarza poprowadzi mnie w mundurze, a na

będzie nowy.
Marudzi mi że może ubrać ten co ma, ale po moim trupie- obskoczył w nim wszystkie pogrzeby rodzinne!
malinowa mam małą prywatę, wiesz może jaki lek przeciwzapalny bez recepty można podawać psu? ( 7 m-cy) bo mój miał ostre zapalenie kości i ten stan zapalny co jakiś czas powraca ( wet powiedział że może tak być) albo druga opcja: meteopata. na zmiane pogody bardzo źle reaguje, uwiera go ta łapka w której miał stan zapalny- nie kuleje , ale odciąża.
obecnie daje mu w takich okolicznościach 1/3 saszetki nimesilu.
ale chciałam zapytać czy możesz coś doradzic? wiem ciut inna profesja, ale też lekarz:*