0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Żeby nie było, ja też podczytuje, ale nie zawsze piszę, także Haniu
Cytat: JulkaJ. w 27 Maja 2008, 20:30Żeby nie było, ja też podczytuje, ale nie zawsze piszę, także Haniu Me too Ps. A tej cioteczce to ja bym zaproszenia nie dała, albo pocztą wysłała.
mojego nie ma
Cytat: Agnieszka_J w 27 Maja 2008, 21:29nie tak poważnie to ten czas, praca, troche szkoły, ang i zawsze na wszystko brakuje czasu, nawet teraz piszę trochę pracę, trochę tu kochana ja tak od stycznia pisze - w miedzyczasie w pracy, w miedzyczasie podczas pisania pracy, uczenia sie dasz rade - wszystkie dajemyCytat: hany81 w 27 Maja 2008, 21:42Ale Agnieszka no proszę Cię! Wiele z nas czasu ma tylko ciut, ciut odliczanka ledwo ciągną ale są. To jest rytuał!! fajnie się dzielić z kimś naszymi radościami, chwalić zakupami i radzić gdy mamy jakiś dylemat. Więc kochana do dzieła i zakładaj odliczanieZAKŁADAJ ODLICZANIE - ja tez nie chcicalam i za namowa hani zalozylam... 30 dni przed slubem bo tak zwlekalam
nie tak poważnie to ten czas, praca, troche szkoły, ang i zawsze na wszystko brakuje czasu, nawet teraz piszę trochę pracę, trochę tu
Ale Agnieszka no proszę Cię! Wiele z nas czasu ma tylko ciut, ciut odliczanka ledwo ciągną ale są. To jest rytuał!! fajnie się dzielić z kimś naszymi radościami, chwalić zakupami i radzić gdy mamy jakiś dylemat. Więc kochana do dzieła i zakładaj odliczanie
Dzień dobryWy wczoraj na forum, a my z Adianą pod koniem (jak to brzmi ) czekałyśmy i się nikt nie pojawił Hany znalazłam Cię na n-k
dzień doberek i miłego dniazaraz do pracy lecę zajrzę do ciebie po 22