Autor Wątek: Hania & Tomek 16.08.08r Zaczynamy...  (Przeczytany 139417 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Odp: Hania & Tomek 16.08.08r Zaczynamy...
« Odpowiedź #60 dnia: 9 Maja 2008, 21:34 »
dzięki Zuza!! :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Musze niestety kończyć. Jutro kolejna porcja zdjęć ( suknia, obrączki, mieszkanko itp) i opowieści. Dziękuje za wspólny dzień  ;)

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #61 dnia: 9 Maja 2008, 21:36 »
kolorowych snów u boku mężusia  ;). do jutra  :-*

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
« Odpowiedź #62 dnia: 9 Maja 2008, 21:54 »
haniu atkało mnie jak zobaczyłam ten plener po prostu cudowny juz ci zazdroszcze   :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
zaproszenia prześliczne

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
« Odpowiedź #63 dnia: 9 Maja 2008, 22:13 »
Kochana to dla mnie przyjemność być z Tobą w tak ważnym okresie w życiu  :-*  :-* Opóźnienie wynikało z braku czasu  :-[ Zdążyłam nadrobić zaległości w wątkach i musiałam wychodzić z forum, wchodziłam ponownie i znowu masa zaległości  :mdleje: Te nasze dziewczyny piszą jak najęte  :D Teraz przy weekendzie udało mi się oddalić od "moich" tematów i w końcu Cię dostrzegłam (bo w ilości wątków to nie było takie łatwe  ;))

Obiecuję być, czytać i nawet czasem się udzielać  ;) :-*

P.S. Piękna z Ciebie kobieta, jestem pod wrażeniem  ;D Nie widać aby włoski sprawiały trudności w układaniu i żebyś miała z nimi jakiekolwiek problemy  ;)

A my podobnie zrobiliśmy z kamerzystą  ;D Był wybrany jeden (był tak nachalny, że nie dało rady odmówić) a w międzyczasie szukaliśmy innego - lepszego  ;D

Offline marta082008

• Chuck Norris
« Odpowiedź #64 dnia: 9 Maja 2008, 22:53 »
Haniu, buziaki

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #65 dnia: 9 Maja 2008, 22:59 »
Ale fajnie ślub koscielny w plenerze  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: super, jak ja Wam tego zazdroszczę  ;)

A zaproszenia też mi się podobają, mam inne ale drukowane na takim samym papierze  :skacza:

No i czekamy na dalsze focie ...  :P

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #66 dnia: 10 Maja 2008, 08:45 »
śliczne miejsce na ślub :) zazdroszczę, bo też tak chciałam ale niestety mieszkam na malutkiej wsi i nie byłoby gdzie tego zrobić :( wkoło lasu i ugory...

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
« Odpowiedź #67 dnia: 10 Maja 2008, 16:08 »
Haniu wszystko piękne ,miejsce na ślub super .czekamy na resztę. a i zaproszenia też super  :D

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
« Odpowiedź #68 dnia: 10 Maja 2008, 16:21 »
Świetnie, że załozyłaś odliczanko!

Super z Was parka!!!

Czekam na zdjęcia sukni, itd. :)

Całuski!

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #69 dnia: 10 Maja 2008, 17:19 »
marta082008, Ania1234  witajcie serdecznie w odliczanku!! :-* fajnie ,że jesteście

Kochana to dla mnie przyjemność być z Tobą w tak ważnym okresie w życiu  :-*  :-* Opóźnienie wynikało z braku czasu  :-[ Zdążyłam nadrobić zaległości w wątkach i musiałam wychodzić z forum, wchodziłam ponownie i znowu masa zaległości  :mdleje: Te nasze dziewczyny piszą jak najęte  :D Teraz przy weekendzie udało mi się oddalić od "moich" tematów i w końcu Cię dostrzegłam (bo w ilości wątków to nie było takie łatwe  ;))

Obiecuję być, czytać i nawet czasem się udzielać  ;) :-*

P.S. Piękna z Ciebie kobieta, jestem pod wrażeniem  ;D Nie widać aby włoski sprawiały trudności w układaniu i żebyś miała z nimi jakiekolwiek problemy  ;)

A my podobnie zrobiliśmy z kamerzystą  ;D Był wybrany jeden (był tak nachalny, że nie dało rady odmówić) a w międzyczasie szukaliśmy innego - lepszego  ;D

dziękuję, dziękuje  :przytul: :Daje_kwiatka:

widzę,że większość forumek odpoczywa daleko od internetu ;) . Ja tez  dopiero co wróciłam z grilla . Zaczęło padać więc nici z dłuższego siedzenia . A było tak słonecznie.
...no to spraw załatwionych ciąg dalszy...

- kosmetyczka jest
- fryzjerka jest
- a nawet 3 ;). Jedna zaklepana na godzinę 9.00 . niestety tak średnio mi sie podoba jej czesanie( chociaż większość Panien młodych tam sie czesze) , robi takie typowe kręcone koki a to mi sie nie podoba....ale o fryzurkach później :D. druga to taka znajoma rezerwowa, a trzecia to moje odkrycie ( jako ,że od niedawna kontroluje zakłady fryzjerskie), świetna babeczka niestety jedyna wolna godzina to 6.30. buu! dam rade! :D. Ta pierwszą oddam mamusi  :D :D

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #70 dnia: 10 Maja 2008, 17:34 »
 - suknia jest

No i przyszedł czas na suknie  :D!!  Od kiedy mamy ustalony termin ślubu nieustannie siedziałam z nosem w internecie i szukałam swoich typów. Marzyła mi sie suknia typu "rybka" z koronki. Chciałam żeby  była skromna bez żadnych wielkich drapowań. Ach moje marzenie...nic więcej mi sie nie podobało. Byłam pewna jednego, absolutnie nie kolor biały. Mimo,że jestem brunetką o w miarę ciemniejszej karnacji to w bieli wyglądałam nijako :-\ . No cóż zwiedziłam kilka salonów i nic....W końcu te śliczne "rybki" znalazłam i tu zaczęły sie schody. Suknie leżały bardzo fajnie, podobałam się nawet sobie ( co jest wielkim sukcesem ;) ),ale po pierwsze mama i teściowa ( bo z nimi podbijałam salony ) stwierdziły,że no super wyglądam ale czegoś brakuje...tak jakoś smutno.... suknie o takim fasonie można włożyć zawsze. Po drugie, chciałam poprawić dekolt i zrezygnować z trenu a to jak sie okazało  jest sprawą nie do zrealizowania...no i niestety. Na domiar złego nie mogłam robić zdjęć! No i poszukiwania trwały dalej. cdn...
« Ostatnia zmiana: 10 Maja 2008, 17:36 wysłana przez hany81 »

Offline roza_83
  • zapaleniec
« Odpowiedź #71 dnia: 10 Maja 2008, 17:54 »
No i co dalej  :Tuptup: :Tuptup: :Tuptup:
A pozatym to jak to nie można zrezygnowac z trenu  ??? dziwne  :-\

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #72 dnia: 10 Maja 2008, 18:04 »
....no właśnie dziwne ale prawdziwe. Panie stwierdziły ,że pozbycie sie trenu nie wchodzi w grę bo musiałyby mi całą suknie na nowo uszyć. Mogą to zrobić za 4800. A że ja nie chciałam kupić sukni tylko  wypożyczyć "pod pierwsza osobę"( czyli nowa suknia szyta na ciebie ale do zwrotu) to już nie wchodziło w grę. Nerwy straciłam bo pierwszy raz jak z nimi rozmawiałam to powiedziały ,że uszyją wszystko tak jak chcę i nie będzie problemu z opcja wypożyczenia. Ale widocznie zmieniły zdanie. powiedziałam co myślę :Kill: :glowa_w_mur: :ckm: i wyszłam. 

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #73 dnia: 10 Maja 2008, 19:00 »
....szukałam dalej i trafiłam do salonu gdzie  mierzyłam z 30  sukni . Dużo i różne modele,żeby faktycznie mieć jakieś porównanie. Odrazu w oczy rzuciła mi sie sukienusia która wisiała na manekinie. kolor piękny, ciepły złoty, skromna, prosta i dekolt taki jaki mi sie podoba. no cóż pomyślałam pewnie na mnie nie będzie pasowała ( jak zwykle :-\ ) ale co tam przynajmniej zobaczę żeby później nie żałować. No i efekt taki,że zakochałam sie w niej i już nie było mowy o żadnej innej . Teraz zdjęcia a Was kochane proszę o szczere opinię   ;). Suknia jeszcze nie jest dopasowana bo pierwsza przymiarkę będę miała dopiero w lipcu, ale co nieco można zobaczyć. No to prezentacja

, , ,

Zdjęcia niestety kiepskiej jakości. kolor zupełnie inny. Naturalnie jest ciepły odcień złota. Koronka ma drobinki które ślicznie sie mienią. Koło za duże bo sie odznacza. No cóż teraz czekam na opinię i rady ;) . welon chciałabym długi ale bez tych lamówek

Offline roza_83
  • zapaleniec
« Odpowiedź #74 dnia: 10 Maja 2008, 19:37 »
Jak dla mnie bomba  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #75 dnia: 10 Maja 2008, 19:39 »
 :hello: Ale fajniutko, że masz swoje odliczanko..
Parka z Was prześliczna, ślub w plenerze :szczeka:, normalnie nie wiem, jak Wy to załatwiliście, ale to jest coś, z czego niestety my musieliśmy zrezygnować (chyba nawet nie braliśmy tego pod uwagę, a takie coś mi się zawsze śniło, marzyło)..
 A co do sukni, to ładnie w niej wyglądasz. Tylko ja co do tego welonu nie jestem przekonana, może dlatego, że bardziej podobają mi się takie krótsze mgiełki.. ::)

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #76 dnia: 10 Maja 2008, 19:53 »
JulkaJ.   witaj!
Myślisz ,że w krótszym welonie będzie lepiej  :drapanie: . Tylko taki przymierzałam więc porównania nie mam. Chciałam zawsze długi ale nie jest powiedziane ,że zdania nie zmienię  ;) . W lipcu na przymiarce przymierze wszystkie typy i pomożecie mi się zdecydować, tak? na pewno nie chcę lamówek

ślub w plenerze też zawsze mi się marzył i na szczęście ;)udało się załatwić, tylko teraz kwestia pogody...mam nadzieję,że będzie ładnie

Offline milady84

• entuzjasta
  • *Ja i Ty to My*
  • data ślubu: 24.05.2008
« Odpowiedź #77 dnia: 10 Maja 2008, 20:17 »
Haniu według mnie jak nie masz trenu przy sukni to długi welon jak najbardziej, natomiast jezeli jest tren to ja bym założyła welon krótki, taki do plecków :taktak:

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #78 dnia: 10 Maja 2008, 20:21 »
suknia trenu nie ma  :) . zawsze myślałam że długi welon to jest taki romantyczny ;), ale przyznam szczerze ,ze ten był założony na szybkiego tylko do zdjęcia , innych nawet nie oglądałam. Na przymiarce przymierzę wszystko co mają  ;)

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #79 dnia: 10 Maja 2008, 20:28 »
No właśnie najlepiej, żebyś je poprzymierzała i sama zobaczyła, jaki naprawdę chcesz, a my podpowiedzieć oczywiście możemy. Ja tez myślałam, że będę miała długi, a przymierzyłam krótszy, taką mgiełkę bez lamówki, no i jest super..  :D A z drugiej strony sama mówisz, że tak na szybkiego był mierzony ten długi, więc może jak go się ładnie ułoży to będzie wyglądał u Ciebie właśnie ekstra  ;)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
« Odpowiedź #80 dnia: 10 Maja 2008, 21:14 »
suknia jest piekna... a welon to sie okaze na przymiarce to w tedy zdecydujesz i juz :)

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
« Odpowiedź #81 dnia: 10 Maja 2008, 22:51 »
 :hello: witam w Twoim odliczanku

-ładniutka z Was para
-ślubik w plenerze super sprawa
-zaproszenia śliczniutkie
-suknia piękna i bardzo ładnie w niej wyglądasz
 :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #82 dnia: 10 Maja 2008, 23:19 »
Suknia bardzo mi się podoba , prosta i z klasą na dosoatek slicznie w niej wyglądasz  ;)
ale co do welonu to wydaje mi się ,że w krótszym byłoby Ci lepiej  ale to tylko takie moje wyobrażenia  ;)
miało byc na dodatek  ;D ;D ;D

Offline Olcia27
  • uzależniony
  • data ślubu: 06-09-2008
« Odpowiedź #83 dnia: 11 Maja 2008, 11:29 »
melduję się w odliczanku suknia śliczna,a co do bieli to nie jesteś jednyna ja też jestem brunetką i mam cieną karnację i biel odpadła, ech u nas tylko można pomarzyć o ślubie w plenerze

Będzie Synek:)

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #84 dnia: 11 Maja 2008, 13:27 »
 :hello: Piękne miejsce na ślub  :)

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #85 dnia: 11 Maja 2008, 16:03 »
kochana więc tak:
Suknia jest przepiękna!! A że ty masz śliczną figurkę to wyglądasz w niej cuuudnie :)
Jeśli chodzi o rybki to się nie zgodzę... ja miałam rybkę i uwazam że nigdy w zyciu nie będę mogła już założyć tak wyjątkowej sukni. Nigdy mierząc w salonie suknie nie bedziesz wyglądać tak wspaniale jak na weselu.
Jeśi chodzi o tren to pomimo wszystko bardzo polecam. Uwazam że wygląda zawsze zjawiskowo!!!

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #86 dnia: 11 Maja 2008, 17:44 »
Witam Kochane w ten piękny słoneczny dzionek!!

ASIA39, Olcia27, adusiaxxx dziękuje że jesteście!!

Wszystkim dziękuje za  komplementy i rady. Dla was :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Suknia bardzo mi się podoba , prosta i z klasą na dosoatek slicznie w niej wyglądasz  ;)
ale co do welonu to wydaje mi się ,że w krótszym byłoby Ci lepiej  ale to tylko takie moje wyobrażenia  ;)
miało byc na dodatek  ;D ;D ;D
Wiesz,że jak sie tak patrze na te zdjęcia to też myślę o krótszym weloniku....hmmm? Musze przymierzyć i wtedy sie zobaczy w którym lepiej. Ale to dopiero w lipcu ;))

kochana więc tak:
Suknia jest przepiękna!! A że ty masz śliczną figurkę to wyglądasz w niej cuuudnie :)
Jeśli chodzi o rybki to się nie zgodzę... ja miałam rybkę i uwazam że nigdy w zyciu nie będę mogła już założyć tak wyjątkowej sukni. Nigdy mierząc w salonie suknie nie bedziesz wyglądać tak wspaniale jak na weselu.
Jeśi chodzi o tren to pomimo wszystko bardzo polecam. Uwazam że wygląda zawsze zjawiskowo!!!
Dziękuję :-*. Gabiś, kochana źle mnie zrozumiałaś. Stwierdzenie na temat rybki dotyczyło tylko fasonu i to powiedziane zostało przez moją mamę i teściową ;). Uważam tak samo jak Ty! :-* Twoja suknia była bajeczna!!!!

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #87 dnia: 11 Maja 2008, 18:39 »
W przyszłym tygodniu zamawiamy obrączki  ;D ;D ;D. zastanawiam się nad dwoma typami

1. ,2.

Te pierwsze mi sie bardzo podobają, tylko u nas środek nie jest matowy tylko błyszczący ( standardowy  ;) ). Ten wzorek na brzegach pięknie się błyszczy. Na paluszku wyglądają przecudnie!! Ale mój PM twierdzi że jakoś tak za bardzo się świecą  :mdleje: . Woli ten drugi typ. Też ładnie wyglądają na paluszkach ale ja jakoś nadal obstaje za pierwszymi. Co Wy na to??

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #88 dnia: 11 Maja 2008, 18:52 »
hmmm Mi się obie obrączki podobają..
Będę szczera.. podobają mi się bardziej te drugie....

Z tą sukienką to wiem że mama i tesciowa tak twierdzą. Porpostu chciałam Ci pwiedzieć że rybki sa skromne i ale równie wyjątkowe. Ważne żeby TOBIE się podobała.

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #89 dnia: 11 Maja 2008, 18:57 »
Gabiś no to sie zrozumiałyśmy ;) :D. Podobają Ci sie drugie bardziej....hmmm one też ślicznie wyglądają na palcu. Dobrze,że wybieram pomiędzy dwiema parami.  No to wybierzemy te na które padnie wiecej głosów bo naprawdę i te i te mi sie podobają.  ;)