Autor Wątek: Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach... Odliczanie czas zacząć :-)  (Przeczytany 66539 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Ewcia gratuluję 7 lat  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: u Nas 17-go czerwca minęło 5 latek  ;D kiedy to zleciało?? nie mam pojęcia  :)

piękne zdjęcia z nad morza
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
Witam Was kochane, dziękuję za miłe opinie co do zdjęć  :-* :-* :-* :-*

Jakaś taka ostatnio poddenerwowana chodzę i szczerze mówiąc to mam czasem wszystkiego dość. Radość ze ślubu i wesela bardzo szybko potrafi odebrać rodzinka, nie tylko moja ale i rafała. Każdy ma oststnio coś do powiedzenia na jakiś temat. Ja ogólnie niczym się nie denerwuję jak narazie jeśli chodzi o sprawy weselne, ale mama moja i rafała tak nakręcają, że to przez nie chodzę zła i mam dość wszystkiego, zresztą rafał też. szczególnie Jego mama we wszystkim doszukuje się jakiś problemów i mnie wkurza. Ustaliliśmy ostatnio jak i kto będzie siedział przy Naszym stole i oczywiście zaakceptowała to, ale na drugi dzień już mówi, że ona jednak nie chce tak jak my to wymyśliliśmy ,że ma być inaczej. ja jej mówię, że my jednak wolimy Naszą wersję, a na to ona , że ma być tak jak ona chce. i tak jest ze wszystkim, cały czas tylko czemu zrobiliście to tak a nie inaczej, cały czas się czymś przejmuje i mnie drażni, najlepiej jakby miała rozpisane wszystko minuta po minucie. odpowiedziałam jej, że to jest nasze wesele i to my będziemy decydować kto gdzie siedzi i wogóle o innych sprawach też, bo chcemy żeby NASZE wesele było po naszemu, na co się obruszyła i wyszła. i tak jest zawsze i ze wszystkim. i cały czas tylko słyszę: jejku jak to mało już czasu zostało, jak to będzie z tym czy z tamtym i kolejna  nie potrzebna rozmowa. Ogólnie mam tego czaem dość i żałuję czasem, że nie zdecydowaliśmy się na cichy ślub w parę osób i wogóle. Bo dla mnie tak naprawdę najważniejszy moment na jaki czekam to moment w kościele, kiedy złożymy sobie przysięgę i założymy obrączki , reszta to tylko dodatek.Ostatnio jak powiedziałam ,że to ja będę czytała czytanie na mszy ( zawsze marzyłam, żeby przeczytać hymn do miłości na swoim ślubie i czytać je tak wprost do mojego męża) ,na co mi powiedziała, że co to ja sobie wymysliłam dziwnego, żeby panna młoda czytała na mszy  >:(          ach, ogólnie szkoda gadać. lubię ją naprawdę, ale im bliżej ślubu tym za bardzo i za dużo ma do powiedzenia, a to jest przecież ślub i wesele moje i R. i koniec.

Przepraszam, że tak Was zanudzam swoimi sprawami, ale po prostu ostatnio przez gadanie innych dostaję nerwicy, nie ma dnia ,żeby nie mówiono o weselu  :mdleje:   
A  poza tym za dwa dni obrona, a ja umiem tylko trochę i zaczynam się bać.
Buziaczki weekendowe  :-*

Offline hany81

• Chuck Norris
oj tak to już jest z rodzinką. Trzeba tupnąć nogą i postawić na swoim. W końcu to Wasze wesele i Wy w tym dniu macie się czuć doskonale. Inni mogą tylko podpowiadać ale nie decydować.

Wiadomość na priva poszła  :)

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
powiedz teściowej, że chcecie decydować sami, bo jeśli coś nie ułoży się po waszej myśli to przynajmniej będziecie mieć pretensje tylko do siebie, a nie do niej :)

trzymam kciuki za obronę :)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
teściowe brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
dzisiaj obrona, 3mam kciuki  :-*

Offline czarodziejka_

• użytkownik
  • **
  • coraz bliżej
  • data ślubu: 23.08.2008r.
także trzymam kciuki!!

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
ja też  ;)

Offline hany81

• Chuck Norris
kciuki zaciśnięte!

Offline marta082008

• Chuck Norris
Ja nie trzymam bo to nie potrzebne

Chlebosia jest super

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Witam Was kochane, dziękuję za wczesne trzymanie kciuków, ale obrona jest jutro o 12, także proszę jutro trzymajcie kciuki. Kochane jesteście, że pamiętacie  :-*
Dziś jadę już do Szczecina, także pewnie jutro dam znać pod wieczór jak mi poszło, choć przyznam, że trochę się boje  :o

Teraz zasypię Was fotkami jakie porobiliśmy nad jeziorkiem.

To jest jeziorko, przy którym jest Nasza sala weselna:

A to my:

Moje ulubione:

I po przeróbkach:

tu jakby całował mnie anioł  :D

Buziaczki dla Was kochane i do jutra

Offline marta082008

• Chuck Norris
Miłość kwitnie, śliczne zdjecia. Masz bardzo nietypową urodę, jesteś rdzenną Polką?

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Tak jestem rdzenną Polką, ale dość często niektórzy mówią tak samo jak Ty  ;)

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
  • ...miłość nie ustaje...
  • data ślubu: 21 czerwca 2008
O jak ślicznie ;)

No, w końcu nadrabiam Twój wątek  ;D

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
nie przejmuj się teściową to ma byc Wasz ślub i róbcie tak jak Wy chcecie  :przytul: życzę wytrwałości  :-*

piękne foty,śliczna z Ciebie kobitka a ta fotka Twoja ulubiona jest poprostu boska  :mdleje:

Offline marta082008

• Chuck Norris
No i kochana chlebosia pewnie jkest w trakcie obrony, dzisiaj o 12 miała sie bronić

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
sliczna sesyjna przedslubna ;)
i.. jak obrona?

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
śliczne fotki :) obrona na pewno super poszła :)

Offline marta082008

• Chuck Norris
Jak obrona?

Powiem Wam że Ewcia na żywo wygląda jeszcze piękniej niż na zdjeciach, jest prześliczna  :-*

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Witam Was kochane, dziękuję Wam za wszystkie komplementy, jesteście kochane.

Muszę stwierdzić ,że obrona to całkiem przyjemny egzamin i poszedł mi bardzo dobrze  :D  Jestem obronioną panią pedagog  ;D    Cieszę się ,że już po wszystkim i w końcu mogę na spokojnie zająć się swoim ślubem. Dziękuję Wam za trzymanie kciuków, na pewno one mi bardzo pomogły, bo strasznie się denerwowałam  :o   Jeszcze raz dziękuję Wam  :-*

Jak obrona?

Powiem Wam że Ewcia na żywo wygląda jeszcze piękniej niż na zdjeciach, jest prześliczna  :-*

Martusiu dziękuję za taki miły komplement, było mi bardzo miło Cię w końcu poznać na żywo.

Lecę zobaczyć co u Was, bo w końcu mam trochę więcej czasu niż ostatnio, a potem idę posprzątać niepotrzebne rzeczy z pokoju i pochować, bo w sobotę zaczynamy z Rafałem malowanie Naszego królestwa  :)

Buziaki dla Was

Offline hany81

• Chuck Norris
gratulacje!!

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
gratulacje Pani Magister  :brawo_2: :brawo_2:

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
Gratuluję!!!!! :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
Gratuluję  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

To teraz czas na ślub  ;D ;D ;D

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
gratuluję ! :) :)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
ja też mogę powiedzieć, że obrona to całkiem przyjemny egzamin  ;) ;D

Offline marta082008

• Chuck Norris
Buziole kochana, jest duże zainteresowanie Twoimi butkami w moim wątku ;)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
gratulacje

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Witam Was kochane  :D  Dawno mnie nie było i cisza u mnie w wąteczku się zrobiła  :(  , ale to nic rozumiem to. U mnie oststnio tyle się dzieje, że nie mam czasu na forum, do Was czasem zaglądam, ale na pisanie u siebie to już nie bardzo  jest czas, tymbardziej przez ostatni tydzień, kiedy to.....................

Oj kochane, więc może najpierw ślub, który będzie za trzy tygodnie i bardzo się z tego cieszę  ;D  Suknia odebrana i w sumie wszystko prawie gotowe, siostra ma zrobić jeszcze winietki na stół i musimy zakupić napoje, reszta już z górki. Wogóle się nie stresujemy i jest dobrze.

Suknia dopasowana idealnie, jest śliczna, wisi sobie spokojnie w domku i czeka na swój dzień.

A u Nas co cóż zmiany, ale jesteśmy bardzo szczęśliwi, otóż ZOSTANIEMY RODZICAMI  :dzidzia:  :D :D :D  Nasza dzidzia jest w drodze i urodzi się ok 22 marca, jak wynika z usg - dziś byłam u lekarza i jest wszystko w porządku, będzie jedna dzidzia i już biło serduszko dzisiaj, aż miałam łzy w oczach, nie da się opisać tego słowami, trzena to przeżyć. Także zrobiliśmy sobie prezent ślubny. Rzebyście widziały jak mój mąż się cieszy, zrobił się z Niego super kochany misio - aż za bardzo chwilami. Nie mogę w to uwierzyć ,że się Nam udało, ale jednak USG nie kłamie. Jest to końcówka 6 tygodnia. Ja narazie czuję się dobrze, choć miewałam mgłości przez oststnie parę dni, ale mam nadzieję ,że się nie nasilą i będzie ok. Następna wizyta za dwa tygodnie, będzie już więcej widać, bo rozwiną się rączki i nóżki.

To tyle chciałam się pochwaliś Naszym szczęsciem. Ale dziadkowie będą się cieszyć, a najlepsze jest to ,że moja siostra rodzi w grudniu, a ja w marcu, także będą tylko 3 miesiące róznicy. Dwa szczęścia na raz.

Pozdrawiam Was kochane i postaram się jak najszybciej nadrobić co u Was. Buziaki
Oj jak szczęście miesza się ze smutkiem  :'(  właśnie był telefon , że zmarł mój wujek...............................................

Życie bywa okrutnie przewrotne.

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
Gratuluję  :-* :-* :-*

Jedni odchodzą, drudzy się rodzą........
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018