Chlebosiu, ja jeszcze wrócę do tych brwi. Mamy mnóstwo pacjentek co sobie chcą to pousuwać, ale bez pozostawienia blizn to niemozliwe niestety. Nie chce Cię straszyć, ale taki makijaż może nie zejść po 3 latach, ostatnio była Pani co go ma już 8, a tez miał być na 2-3 lata. Barwnik jest podobny jak w tatuażu.
To dobrze, że tak lubisz. Już się martwiłam, że Cię nikt nie uprzedził...
oja ale boski gajerek rewelacyjnya PM przystojaniczek taki że hoho
Weekend minął bardzo szybko, ja mam teraz tydzień wolnego i w końcu muszę skończyć swoją pracę dyplomową, bo czas nagli a ja zamiast pisać to się obijam A dziś jedziemy po Nasz nowy samochodzik Ale się cieszę Oczywiście dla Was fotki będą obowiązkowo.Buziaki
Super zakupy, autkiem to do ślubu można pojechać takim.Co do ubrania to gdzie wersja na modelce?
Chlebosiu, to czekam My też chyba swoim pojedziemy, ładny jest i srebrny, to po co kombinować, ale mój PM chce żeby nas zawiózł taki znajomy rodziny swoim mercedesem, takim niby świetnym, ja sie na tym nie znam
Nie żeby mi sie tamten nie podobał, ale to jużś kombinowanie dla mnie. Mamy auto ładne to nim pojedźmy, chyba, że się rozwali do tego czasu