Autor Wątek: Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach... Odliczanie czas zacząć :-)  (Przeczytany 66968 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aneczka 2008

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 5.07.2008
Wielkie dzięki. my mamy też namiary na tych z Łobza o to musimy się spiąć i tam pojechać. podniosłaś mnie na duchu z tym ubieraniem że są dobrzy bo miałam wątpliwości troszkę.Muszę zresztą przyznać że mam teraz kryzysik co do organizacji wesela.A no i jeszcze nauki cholera zapomniałam.  :glupek:

Pozdrawiam

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
Cieszę się ,że pomogłam  :D Nauki są w piątki po mszy, czyli jakoś tak ok 18.30 i teraz od piątku zaczynają się

nowe i my idziemy, bo chcemy mieć to już za sobą.  A czemu ten kryzysik?

Offline marta082008

• Chuck Norris
Płaci się u Was za nauki? U nas była składka na kawę i ciacha, ale zapomnieliśmy zapłacić, a teraz to jakoś głupio jak pół roku minęło.

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Z tego, co wiem to się nie płaci. a Ty marta082008  nauki masz już za sobą?

Offline marta082008

• Chuck Norris
We wrześniu mieliśmy, bo wiedzieliśmy że jak się studia zaczną to czasu nie będzie.
Jaki masz plan chlebosia? My mamy świetny - tylko środa i czwartek szkoła, a pozostałe dni wolne :)

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
W sumie dobrze pomyśleliście ,ale u Nas w parafii niestety ksiądz nie chciał wcześniej niż od stycznia, bo twierdził

że za wcześnie, dziwnie trochę, no ale co zrobić. Na szczęście nauki są w piątki, a ja już w czwartki będę w domu

;D       to chociaż o tyle dobrze, że nie będę musiała kombinować.
Mi plan trochę pozmieniali, ale nie jest za fajny. mam zajęcia we wtorek, środę, czwartek i co drugi tydzień w poniedziałki :( 

Offline marta082008

• Chuck Norris
Przestań, na piatym roku? Ale masakra. A mieliście z Mączką coś? My mamy teraz kolejny z nim przedmiot. Jak są przedmioty do wyboru to zawsze jego wybieramy, bo on nam zawsze piątki wstawia bez niczego :) Także pikuś :)

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Mieliśmy z nim też, super gościu też zawsze stawiał same piątki, ale niestety teraz nie mam już z nim zajęć  :(

Offline marta082008

• Chuck Norris
My na każdym semestrze go wybieramy :) Teraz mamy jakąś edukację kulturową, czy coiś :) Luzik

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
No pewnie, tez bym go wybierała. Edukacja kulturowa - nie miałam takiego przedmiotu niestety. O ile dobrze

pamiętam  ???

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Dzisiaj wysłałam do tych państwa, co będą nam robić dekoracje i mi bukiet, zdjęcia jak ten mój bukiet ma wyglądać.

Prosiła mnie o to pani, która się tym zajmuje, żeby mogła sobie wcześniej kwiaty pozamawiać, bo to różnie bywa,

a tak zamówi na sierpień i będzie pewna ,że będą  :D  Już wcześniej jej mówiłam i pokazywałam jaki ma być

wizualnie, ale nie wiedziałam z jakich ma być kwiatów, ale teraz już wiem  ;D  Zamieszczam zdjęcia, byście mogły

zobaczyć i sobie mniej więcej wyobrazić.

To zdjęcie numer 1 - tak ma wyglądać wizualnie, czyli ma być tak wypuszczany :

A to zdjęcie numer 2 - z takich kwiatów ma być:

Trzeba połączyć w wyobraźni 1 i 2 i wyjdzie to co ja chcę  :skacza:

Offline marta082008

• Chuck Norris
A widziałaś na odliczaniu Kawaii2 fryzurkę nuemer 1? Pasowałaby Ci do tego bukietu (1) z kwiatów (2).  ;D

Taka :)

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Faktycznie, masz rację, piękna  :D

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
Ładnitki bedzię ten Twój bukiecik  :D
a fryzórka faktycznie by Ci pasowała  ;)

Offline marta082008

• Chuck Norris
No prawie takie same kwiaty

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Prawie takie same  :D , średnio mi sie podobają te żółte środki, ale to zawsze można zamienić na takie jak w bukiecie  ;D

Offline marta082008

• Chuck Norris
O to chodzi, ja chcę koniecznie kwiaty we włosach :)

Offline roza_83
  • zapaleniec
Kwiatuszki bardzo ładne  ;D

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Bukiecik śliczny, i faktycznie musisz się zastanowić nad fryzurką bo razem ładnie się komponuje

Offline hebdzia
  • bywalec
  • data ślubu: 30.08.2008
Bukiet śliczny bardzo podobają mi się te wydłużane :) i oczywiście kwiaty we włosach ;D

Offline milady84

• entuzjasta
  • *Ja i Ty to My*
  • data ślubu: 24.05.2008
witam serdecznie chlebosia :hello: i melduję się w Twoim odliczanku :taktak:

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
milady84  Witam Cię serdecznie.

Weszłam sobie na chwilkę poprawić sobie nastrój,ale chyba mi nie wyszło. Mam dziś straszny dzień  :cry:  Napiszę Wam o co

chodzi o ile w ogóle macie ochotę czytać. Jakiś czas temu zauważyłam, że moje serduszko nie równo bije chwilami - nazywa się

to fachowo zaburzeniami rytmu serca. Lekarze mówili że nic mi nie jest, że taka uroda, że ze stresu, EKG nic nie wykazywało,

miałam też robionego Holtera (takie jak EKG, ale na 24 h i się z tym chodzi) i też nic nie wykazało. Więc wszyscy twierdzili że ok.

Ale dla potwierdzenia zapisano mnie jeszcze na badanie echo serca(inaczej USG serca) i miałam je dziś robione. Pojechałam

rano z moim Skarbusiem do Koszalina i pani mi je zrobiła i ... No właśnie, okazało się że jest coś nie tak. Piszę to i ryczę ale ok

skończę. Więc po pierwsze normalny człowiek ma 3 zastawki, a u mnie wyszło że mam 2, ale to podobno nie jest problem, bo

nie powoduje to u mnie żadnych zaburzeń, tak po prostu mam. A po drugie(i to mnie tak przeraża) to jak się ma

dwadzieścia parę lat to szerokość aorty wynosi 2-2,5cm, a u mnie jest 4-4,2 i to jest problem. Na tą chwilę też nie ma tam

dysfunkcji bo krew wypełnia całą tą aortę, ale może być tak ,że ona jeszcze będzie się rozrastała i może się tam robić tętniak,

albo ona może

pęknąć...
...
...

Nie musi ale może,dlatego co parę miesięcy muszę powtarzać to badanie, żeby sprawdzać czy nic się nie dzieje. Tak naprawdę

to jestem teraz załamana, wyszłam stamtąd jakby mnie coś walnęło, dobrze,że moje Kochanie było ze mną, bo nie wiem co bym

zrobiła.I mam taki płaczliwy beznadziejny dzień i nic już nie wiem. BOJĘ SIĘ...................................................................................

Nie mam dziś już siły na nic idę się wtulić do mojego Misia i może zasnąć,(choć to będzie trudne) w jago ramionach wszystko

wygląda lepiej,tam się nawet milej płacze.

Pozdrawiam Was i przepraszam że obarczam Was swoimi problemami.

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
chlebosia  :przytul:
nie wiem co napisać, bo nie jestem lekarzem. Jedyne co mogę powiedzieć, to to, że mam nadzieje, że sytuacja się nie pogorszy, a jedynie poprawi :) medycyna jest już tak rozwinięta, ze można zdziałać cuda.

Offline Sarna

• forumowicz
  • data ślubu: 02.08.2008
Przykro czytać takie rzeczy. Ale przynajmniej teraz jestes swiadoma co Ci naprawdę jest i możesz uważać i dbać o siebie. Wierzę, ze będzie dobrze.

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
chlebosia przykro mi bardzo ale trzeba być dobrej myśli, bo jak się nie będziesz martwić to serduszko będzie lepiej chodziło :przytul:
Ja miałam kiedyś też taką sytuację, że pdczas operacji stwierdzili ze mam coś z sercem i kazali mi zrobić wszystkie badania u lekarza rodzinnego. A ten stwierdził że przesadzam, bo EKG nic mu nie wykazało. Tak jakbym sama sobie to wymyślił ::)
Od tamtej pory nic z tym nie robię i mam nadzieję, że to w szpitalu się pomylili.
Z Tobą też wszystko napewno będzie ok. Trzymaj sie cieplutko :)

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Tulam mocno! :-*

Offline marta082008

• Chuck Norris
Chlebosia kochana, idź jeszcze do innego lekarza, oni sie na niczym nie znają. A na mój chłopski rozum to inne badania też by coś wykazały, idź i się nic nie martw. A nawet jak będzie coś nie tak jak trzeba to też się nie martw, na pewno da się
temu zaradzić.  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Jesteście naprawdę kochane  :Zakochany:   Dziękuję Wam z całego serca za te ciepłe słowa.

Ciężką miałam noc, ale na szczęście już po niej, cały czas gdzieś po głowie chodziły mi różne dziwne rzeczy.

Normalnie jestem przerażona. A najdziwniejsze jest to, że Ci lekarze pytali się sami siebie jak to możliwe że

aorta się powiększyła? To ja mam to wiedzieć ,czy oni?????????? Aorta powiększa się z wiekiem, a moja jest

teraz taka jak mają panie w wieku ok 60 lat. Nie wiem co to znaczy, ale w czwartek mam jeszcze wizytę u

kardiologa to może on mi to wyjaśni. Wczoraj jeszcze pani doktor powiedziała mi coś co może choć troche mnie

pocieszyło. Powiedziała ,że dobrze że jeszcze nie rodziłam dziecka,bo naturalny poród zapewne skończył by się dla mnie tragicznie, bo przy takim wysiłku aorta zazwyczaj pęka, więc u mnie na pewno zostanie cesarskie

cięcie, bo to nie zagrozi. Mówiła, że mówi to dlatego bo dużo jest kobiet które nie mają rzadnych objawów

takiej choroby, a nikt bez potrzeby nie bada sobie przecież serca, a potem podczas porodu jest tragedia. także

o tyle dobrze, że o tym wiem.

Dziś mamy pierwsze nauki z księdzem i wogóle nie chce mi sie tam iść, jakoś nie mam na nic nastroju. Ale Wam

wszystkim kochane życze miłego dnia  :przytul:

Offline hebdzia
  • bywalec
  • data ślubu: 30.08.2008
Wszystko będzie dobrze żobaczysz :przytul:
No i może dobrze że to się stało teraz, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło :Daje_kwiatka:Trzymaj się będzie dobrze :)