0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Gabrysia jest prześlicznym bobaskiem - to fakt Martynko czy ja mogę poprosić o jakieś nowe fotki
Witaj Martynko!Jesteś bardzo obrotną i zaradną Mamusią!!! A spanko Gabi napewno się unormuje!Pozdrawiam i przesyłam caluska w piętkę prześlicznej Gabrysi!!Ps.Gabi na tej fotce z opisu jest naprawdę cudna!!Śliczna dziewczynka!!!!
Takie naczyniaczki powinny zejsc do pierwszego roku życia dziecka . Zazwyczaj większosc dzieci je ma . Dominik miał koło noska , na czole i mu zeszły . Natomiast koło uch i na głowce zostały .No i nie jest to niebezpieczne .
Hej ślicznym paniom Ps. Jak piesek? Byłaś z nim u lekarza?Buziaki
Martynko Gabrysia po prostu tak ma że marudzi, inaczej nie umie nic przekazać. Na pewno Jej przejdzie, musisz być cierpliwa I cieszę się że psiak wyzdrowiał
Dzień dobry Jak tam u was. Mam nadzieję, że ta cisza to nie dlatego, że Gabrysia była "niegrzeczna" Czekamy na zdjątka
Lalunia A zdjecia z mama super Kurcze ja mam chyba 2 zdjecia z Kacpusiem
Ja widzę Sama słodycz..... A jak zaliczenia na uniwerku ?
Jaka Piękniunia ta Wasza Gabrysieńka!!!!! Normalnie tylko ją schrupać!!!mniam mniam!!!A egzaminki moja droga!? Spoko prędzej czy później bedą zdane!! Trzymam kciuki!!!Udanego weekendziku!!
jaka piekna czarnula normanie ja chce miec drugie!!!!
Piekna malutka Jakie piękne ciemne oczka oj będzie sie opędzała od kawalerów
cud, miód i orzeszki poprostu śliczna panienka - cała mamusia ekstra minki robi
cała mamusia
Gabunia nic więcej nie dodam... no może jeszcze tylko, że Mamusia wyglądasz ślicznie
śliczności
Gabrysia to taki śliczny aniołeczek wcale nie widac że jest marudna...
Martynko już wkrótce Gabrysi przejdzie marudzenie i będzie na prawo i lewo rozsyłac uśmiechy non stop...
Mieszko na początku siedział tylko przy cycu i też nie był taki radosny
Martynko ja teraz jestem "mądra" ponieważ mam już to za sobą...
patrząc na fotki Mieszka nie wyobrazam go sobie NIE radosnego!
Cytuj patrząc na fotki Mieszka nie wyobrazam go sobie NIE radosnego! Martynko na zdjęciach wszystkiego nie widac...