tez syszłam ,ze bebilon jest najlepszy
buziaki!!
no to moze rzeczywiście coś w tym jest. BUZIAKI!!
My dajemy NAN HA bo podobno ten jest najlepszy
Zapewne co "ludz" to inne zdanie
. Sadze ze nie ma najlepszego mleka - jest tylko mleko najlepsze dla danego dzieciaczka 
A jak tam dzis nocka ?
Tak jest ze wszystkim:) Ale niewazne, na pewno są dobre,inaczej by ich nie sprzedawali.
A jak nocka?? OK. Nie chwaląc w nocy Gabrysia śpi ładnie. Wstała o 24, wypiła 90ml, pozniej o 3:30->90ml i o 6-> ok 50ml. Ona jest taka ruchliwa, ze juz nie wiem, czym ja przykrywac, z koca jak ja zawinę, wykopie się, dziś obudziła sie z kołdra na głowie i zjechała prawie pod sam przewijak

Teraz leży na lezaczku, patrzy na mnie i czeka az jej zagrucham:) Taka fajna sie juz zrobila i uwielbia jak jej grucham i próbuje mnie naśladować, czasami jej wyjdzie małe gru jak ma ślinke w zapasie w gardełku:)
Dziś mamy ważny dzień-rozdanie dyplomów u naszego tatusia na uczelni. Gabrysiątko ma juz sukieneczkę przygotowaną:)
I mam pytanko: mamy ten termos do buteleczek i nie wiem jak ciepłą wodę mam tam wlać i jak długo ona trzyma ciepło. Pierwszy raz tego użyję i nie bardzo wiem, a nie chce pozniej biegać studzić czy dawać jej za zimne