Witaj Martynko i Witaj Gabrysiu!!!

Przepraszam, że piszę dopiero dziś, ale dopiero dorwałam się do neta.
Jeszcze raz serdecznie gratuluję córuni!!!

Gabi jest śliczna!!!!!! Jaka cudna malutka slodycz!!!!

... Relacja z porodu zapiera dech w piersiach!Byłaś dzielna i odważna i tego Ci gratuluję. I również gratuluję Twojemu mężusiowi, że był tak dzielny! A widzisz, to prawda, że ból porodowy szybciutko się zapomina jak się ujrzy taką boską kruszynkę!

...jeżeli chodzi o witaminkę D3 to ja na początku poprostu kropelkę kropiłam sobie na pierś a konkretnie na sutek i Kamilka w ten sposób dostawała odpowiednią dawkę (mam nadzieję)

a teraz jak już jest większa to zaraz po kąpieli wkrapiam Niuni prosto do buźki (a Ona wtedy zabawnie otwiera buźkę i czeka hihihi), i zdarza mi się czasem wkropić więcej niż jedną kropelkę, ale doktor mówi, żeby nie panikować, i że jeżeli zdarzy się podac więcej kropelek to mamy poprostu odczekać w podaniu kolejnej dawki, np dzień lub dwa. Witaminki K nie podaję, bo nie dostałam takiego zalecenia.
A jeżeli chodzi o zakupy w aptece to wiem coś na ten temt, kasa idzie jak szalona!

... Na temat prężenia się Gabuni niewiele pomogę bo taki stan jest nam obcy, chociaż pamietam, że Kamilka w pierwszych dniach swojego zycia miewała kolki i wtedy płakałam razem z nią. Więc wiem co czasem czujesz. Ale wszystko się ułoży, zobaczysz! Gabrysi rozwija się układ pokarmowy i to też może być przyczyną prężenia.
...Cieszę się, że jesteś tak szczęśliwa!Z twoich relacji wynika, że promieniejsz!!!Gratuluję jeszcze raz serdecznie!
Prawda, że macierzyństwo jest pięknym etapem naszego życia?

... Ucałuj swój Skarb od Nas bardzo gorąco!
Kończę, bo słyszę, że moje Szczęście gaworzy sobie cudnie i radośnie piszczy w łóżeczku (bawi się w "a kuku" z misiem ...hihii), więc czas lecieć i pobawić się z dzidzią!
Pozdrawiam Cię serdecznie!!!
Ucałuj Gabi!