0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
jest większa właśnie dlatego że miękka, no i jeden koniec zwisa musisz sobie na zdjęciach pooglądaćja też jestem drobną osobą, nie dosięgam nawet 160 a husta sie ładnie układajutro wieczorkiem wkleję zdjęcie swoje z Tymusiem w hamalu to sama ocenisz jak to wygląda
Helo!Martyna, tak, mamy X3
Cytat: PumoRi w 5 Maja 2008, 20:43Helo!Martyna, tak, mamy X3 musialam sobie przypomniec co chcialam:) ale juz wiem. Jak masz zamontowana spacerowke i jak opuszczasz budkę to nie odczepiaja sie te "zaciski" ?? Bo u mnie tak sie robi prawie za kazdym razem.
Ja jak sobie o wrześni pomyślę to mi źle
Cytat: martyna1985 w 5 Maja 2008, 20:50Cytat: PumoRi w 5 Maja 2008, 20:43Helo!Martyna, tak, mamy X3 musialam sobie przypomniec co chcialam:) ale juz wiem. Jak masz zamontowana spacerowke i jak opuszczasz budkę to nie odczepiaja sie te "zaciski" ?? Bo u mnie tak sie robi prawie za kazdym razem.witaj w klubie! Jedyny chyba minus x-landera. Znajomi mają x1 i ten sam problem Ale nie dyskwalifikuje to wg mnie wózka Cytat: ~monika~ w 5 Maja 2008, 21:26Ja jak sobie o wrześni pomyślę to mi źle a to luzik, myslalam, ze źle coś przymocowalismy.Pytanie nr 2: do czego sluza te dwa paski na budzie?? Bo M je jakos okręcił wokół stelaża,ale mi sie wydaje, ze maja jakas inna funkcje i nie moge dojść jaka.Pyt. nr 3: czy jest jakas blokada przy zlozonym wozku, zeby sie nie rozkladal? Wstyd, uzywam wozka 4 m-ce a ja nadal tego nie wiem:)
Moniu, ale ja tak na razie tylko do końca października i pewnie już wtedy definitywnie powrót do siedziby... Dziś byłam po "dżoba" i szczerze powiem, że... dziwnie mi było... Dobrze, że Mistrzunio był ze mną i kiedy ja zgrywałam pliki, on leżał sobie na moim biurku na brzuszku i śmiał się do wszystkich Smiley Mały zdobywacz serc
Pytanie nr 2: do czego sluza te dwa paski na budzie?? Bo M je jakos okręcił wokół stelaża,ale mi sie wydaje, ze maja jakas inna funkcje i nie moge dojść jaka.Pyt. nr 3: czy jest jakas blokada przy zlozonym wozku, zeby sie nie rozkladal? Wstyd, uzywam wozka 4 m-ce a ja nadal tego nie wiem:)
Musi sobie jakoś ten nowy nabytek z buziaku poukładać.....