Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 99630 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
ooooooo suoer że się coś  ruszyło  ;D ;D ;D

trzymajcie się cieplutko!!!!

:-*

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
Tete, trzymam kciuki!

Offline BETI

• maniak
Tetku mi czop zaczął odchodzić  we wtorek a w piątek już rodziłam.Także trzymam kciuki by i u ciebie było tak szybciutko ;)

Eva*
  • Gość
trzymam kciuki, zeby ta porodowa machina ruszyła na dobre!!! :-*

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
Trzymam kciukasy żeby już wasze dzieciątko wyszło na tą strone świata :) 

Offline dosiado

• uzależniony
sssssuper! Boisz się? Zastanawiam się jak to będzie chwilę przed... Pewnie strach sie pojawi, ale perspektywa ujrzenia maleństwa go skutecznie pokona :) Trzymaj się!

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
3mam kciuki żeby poszło ekspresowo i bezstresowo!

p.s. tetku, czy ty mieszkasz przy ku słońcu gdzieś? jeśli tak to jesteśmy sąsiadkami....
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline madziulek

• Chuck Norris
mi odpadł czap i po dwóch dzniach urodziłam :D no i jak przysiady wykonane??
jak u was dzis?? jeszcze w dwupaku??
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
  • Życie w bólu to przywilej bycia Człowiekiem.
  • data ślubu: 04.06.2005 rok
tete witam serdecznie w sobotę (od jutra do poniedziałku urlop i morze nasze morze)
Wiesz co wcale mi nie jest smutno, że mój termin 19.05 poszedł w czop  ;D ale cieszę się, że coś drgnęło i to wcale nie u mnie  ;D Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dzionka w dwupaku ale do czasu  :skacza: :dzidzia:  :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Witaj  Gość   Życie jest Piękne

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Dzień Dobry Tetuśko :)  :-* :-* :-* :-*

Ja wpadam tylko z buziakami i mam nadzieję że sie relaksujesz :)

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
No więc dzisiaj mamy 20 maja czyli moja data!!!!!
Mam nadzieję,że wygram ten konkurs, w którym nagrodą jest donośny krzyk Maji!!!!!  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
Tetku!!! Jak tam??? Czy coś się ruszyło???

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Tetku!!! Jak tam??? Czy coś się ruszyło???
taaa Nati ja z wyra(bo tesciówka wpada :P) ;) ;)
Nie no powaznie-nic sie nie zmienia...ja nadal zapakowana na amen.
No więc dzisiaj mamy 20 maja czyli moja data!!!!!
Mam nadzieję,że wygram ten konkurs, w którym nagrodą jest donośny krzyk Maji!!!!!  :skacza: :skacza: :skacza:
nooo moze kto wie...ale byłby jaja jakby sie mi córa w termin wpasowała(znaczy dzis lub jutro)
Dzień Dobry Tetuśko :)  :-* :-* :-* :-*

Ja wpadam tylko z buziakami i mam nadzieję że sie relaksujesz :)
tete witam serdecznie w sobotę (od jutra do poniedziałku urlop i morze nasze morze)
Wiesz co wcale mi nie jest smutno, że mój termin 19.05 poszedł w czop  ;D ale cieszę się, że coś drgnęło i to wcale nie u mnie  ;D Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dzionka w dwupaku ale do czasu  :skacza: :dzidzia:  :uscisk: :uscisk: :uscisk:
dziękuje Wam :-* relaksuj sie Mirku,a Ty Ania tez odpocznij w ten dłłłłłłługi wekend..
mi odpadł czap i po dwóch dzniach urodziłam :D no i jak przysiady wykonane??
jak u was dzis?? jeszcze w dwupaku??
moze i umnie Madzia tak będzie kto wie???
3mam kciuki żeby poszło ekspresowo i bezstresowo!

p.s. tetku, czy ty mieszkasz przy ku słońcu gdzieś? jeśli tak to jesteśmy sąsiadkami....
hmm bezstresowo to sie chyba nieda ;D ;D ale zrobie co w mojej mocy aby małza odstresowac ;D - tak Elu mieszkam na KuSłoncu-fajnie bedziemy mogły razem sobie na spacery chodzic.
sssssuper! Boisz się? Zastanawiam się jak to będzie chwilę przed... Pewnie strach sie pojawi, ale perspektywa ujrzenia maleństwa go skutecznie pokona :) Trzymaj się!
czy czuje strach/////ale mnie zastrzeliłas ...nie powiem ze sie nie boje(jak wszystkiego czego się niezna) ale i tak wg mojego G spokojna jestem.Staram sie podchodzic do tego racjonalnie(z-a-j-e-b-i-s-t-y ból który trzeba przeżyc,pewnie niejednokrotnie będe kląc i mowic ze ide do domu..ale mi juz dawno Maja ślepia przesłoniła wiec tylko o niej mysle)
Asia,Martynka,Beti,Aga,Eva,Ewelinka,Patrycja i reszta dziewczyn które nas odwiedzają a której nie jestem w stanie spamietac ot tak:
chciałabym Wam serdeczne podziękowac.wasza obecnosc i troska o nas wiele dlamnie znaczy.I to ze jest TU grupa dziewczyn które sa z nami od początku,kibicują nam....jest bardzo wazne dlamnie(spiesze zameldowac ze watku Mai prowadzic nie zamierzam-ale będe TU bywac..za duzo serca i wspomnien zostawilam na e-..)

I choc mam przeczucie ze jutro po szpitalu porannym TU wróce chciałabym cos napisac(jako ze licznik zobowiązuje 8))
Maju ten wątek był prowadzony z myślą o Tobie i dla Ciebie...przez te 9mcy robiłam wszystko abys zdrowo i szczęsliwie rosła pod serduchem moim.Uczyłam się Ciebie(a największa droga i tak przedemną...taka dożywotnia szkoła życia)aby robic wszystko co w mojej mocy zeby móc (moze własnie dzis???)zobaczyc zmaterializowanie się marzeń moich i Twojego taty...
I choc oczywiscie nadal drże jak osika (tak jest od zobaczenie II na tescie) o Ciebie-perspektywa spotkania Ciebie wziecia Cie na ręce i powiedzenia Ci jak bardzo Cie z tatą kochamy i jak czekalismy na Ciebie przysłania mi strach...
dziękuje wszystkim którzy TU zaglądali podnosili(niejednokrotnie) na duchu,udzielali rad  lub poprostu trzymali(i nadal trzymają ) za nas kciuki!!!!
Juz niedługo pokaze Wam SukcesMojegoŻycia.
moją córke
.,

Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline elisabeth81

• Chuck Norris

I choc mam przeczucie ze jutro po szpitalu porannym TU wróce chciałabym cos napisac(jako ze licznik zobowiązuje 8))
Maju ten wątek był prowadzony z myślą o Tobie i dla Ciebie...przez te 9mcy robiłam wszystko abys zdrowo i szczęsliwie rosła pod serduchem moim.Uczyłam się Ciebie(a największa droga i tak przedemną...taka dożywotnia szkoła życia)aby robic wszystko co w mojej mocy zeby móc (moze własnie dzis???)zobaczyc zmaterializowanie się marzeń moich i Twojego taty...
I choc oczywiscie nadal drże jak osika (tak jest od zobaczenie II na tescie) o Ciebie-perspektywa spotkania Ciebie wziecia Cie na ręce i powiedzenia Ci jak bardzo Cie z tatą kochamy i jak czekalismy na Ciebie przysłania mi strach...
dziękuje wszystkim którzy TU zaglądali podnosili(niejednokrotnie) na duchu,udzielali rad  lub poprostu trzymali(i nadal trzymają ) za nas kciuki!!!!
Juz niedługo pokaze Wam SukcesMojegoŻycia.
moją córke
.,

Ale się wzruszyłam........przepięknie napisałaś.. :Wzruszony:
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline Di

• Chuck Norris
Tetuś  :przytul: :przytul: :przytul: Pięknie napisałaś...Nic więcej w tej chwili nie jestem w stanie z siebie wydusić....

Czekam na wieści!!! :)

Offline kamyczek

• maniak
  • data ślubu: 28.12.2006
 :Wzruszony:     będziecie cudowną rodzinką! :)
już jesteście :)
ANCYMONEK :)

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
tete - ślicznie  :uscisk: :uscisk: :uscisk: :Serduszka: :Zakochany: co więcej może napisać Mamusia o swoim i Taty Szczęściu  :?: Nic wszystko zostało powiedziane czas na Krzyk i Łzy Szczęścia  :dzidzia: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:  :okularnik:

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
tete...po tym co przeczytalam malymi literkami (a troche musialam sie wysilic, bo okularki w torbie) poryczałam się! Pięknie to napisałaś. Będziesz cudowną Mamusią, będziecie wspaniałymi rodzicami!! Maja ma wielkie szczęście, że trafiła na Was! Nie znam Cię osobiście (choć mam nadzieję na poznanie), ale Twoje posty mówią o Tobie baaardzo dużo...to co napisałam powyżej!

Nadal zaciskam mocno kciuki!! Powodzenia

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
jak nie przestaniecie to ja się rozkleje...
a G wraca pózno ok 19 i wtedy dopiero mnie sklei ;) ;)
................................................................
tak sobie cichutko z rumiencem na policzku---- dziękuje Wam...-------- :-*
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
jak nie przestaniecie to ja się rozkleje...

Co Majeczka sklei, sklei, żadna siła nie rozklei ...  :cancan: :cancan: :cancan:

Offline Di

• Chuck Norris
 ;D ;D ;D ;D ;D Macher!!!!  ;D ;D ;D

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Tetku, pięknie napisałaś... Już niedługo będziecie w trójeczkę... z Wasza córcią.

A tak sobie myślę, że skoro dzisiaj mamy taką datę jaką mamy, to może można prosić o fotkę domku małej Mai?

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Marta jak przeczytałąm to maciupkimi literkami to normalnie ciary mnie przechodziły :) pięknie  :-*

Będziesz cudowną mamusią  :-*

I już lada chwila bedziecie razem w trójeczkę  :-*

Szkoda, że nie chcesz założyć wątku Mai ale rozumiem, mam nadzieję tylko że będziesz nam pokazywać Maję czasami chociaż  :-*

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
Pieknie napisane:) Jeszcze troszke i bedziecie we 3 razem,

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
Super słowa bardzo wzruszajace... :)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Tetuśku...........  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:

Własnie po to w ten watek wrosłam, żeby być z Wami, żeby przezywać radości i smutki i czerpac z Twojej pieknej duszy własnie to o czym maczkiem napisałaś.....  :-* :-* :-*
DZIEKUJĘ MARTUSIU !!!!  :-* :-* :-* :-*  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Będziesz cudowną mamusią.... jestem tego więcej niz pewna :)

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
jejku cudownie to napisalas Ttzymamy Kciuki zeby porod byl szybki i bezproblemowy  ;D ;D ;D ;D piekny masz dzis tekst na liczniczku  ;D
DZIS NARODZINY MOJEGO DZIECKA

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Oj Tetku mój  :Wzruszony:

Gabiś
  • Gość

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Martuś  :Wzruszony: jesteś wspaniałą kobietą, cudownym człowiekiem... a Mamusią jesteś i będziesz najlepszą na świecie  :D

Dobrze, że moje stare oczy przeczytały ten drobny maczek... i dobrze, że nosek mam nie za duży bo i tak ten mój wklejony był w monitor... ;)