Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 100094 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
Podpisuje się pod Vall :)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
ja tyż, ja tyż ;)  :-*

Offline madziulek

• Chuck Norris
tak tak odpoczywaj bo potem to już sie nie da :) hhihihihi
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
duzo odpoczywaj ... przyda sie na potem  ;)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Kochana liczniczke biegnie do przodu... :)
witam w czwartek  ;D

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Kochana liczniczke biegnie do przodu... :)
witam w czwartek  ;D

biegnie biegnie i nic ;D ja mam wpisane 20-21.05 zatem stawie sie zwarta i gotowa 21.05 z rana w szpitalu(zalecenie gina) ..poczym pewnie wsadze moje 4litery do samochodu i wróce do domu aby napisac WAM ze akcji żadnej niet :mdleje: :mdleje: :mdleje: :nerwus: :obrazony:
wypowczywam wypoczywam....ale dzis mam spotkanie z dziewczynami i bardzo bliskie spotkanie z deserem lodowym ;D
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Eva*
  • Gość
biegnie biegnie i nic ;D ja mam wpisane 20-21.05 zatem stawie sie zwarta i gotowa 21.05 z rana w szpitalu

tetku a nie lepiej "rozwarta i gotowa"? ;D a ja tam mówie, ze i przed czasem urodzisz.......mimo, ze moja obstawiana data mija.... ;) ;D

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
biegnie biegnie i nic ;D ja mam wpisane 20-21.05 zatem stawie sie zwarta i gotowa 21.05 z rana w szpitalu

tetku a nie lepiej "rozwarta i gotowa"? ;D a ja tam mówie, ze i przed czasem urodzisz.......mimo, ze moja obstawiana data mija.... ;) ;D
nio rozwarta-dobre słowo..oby oby ;D ale mi się nie wydaje :-\
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Eva*
  • Gość
echhhh zeby to się dało rodzic na życzenie........wstać rano i pomyślec no to dziś chce już urodzić........jak pomyślec tak zrobic....bez wspomagaczy oczywiscie.... ;) :D

Offline tete

• Chuck Norris
echhhh zeby to się dało rodzic na życzenie........wstać rano i pomyślec no to dziś chce już urodzić........jak pomyślec tak zrobic....bez wspomagaczy oczywiscie.... ;) :D
za proste to by było...i pozbawione niespodzianki 8) 8)\
tak czy siak-humor  mi z-a-j-e-b-i-ś-c-i-e dopisuje ;D ;D ;D ;D

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
za proste to by było...i pozbawione niespodzianki 8) 8)\
tak czy siak-humor  mi z-a-j-e-b-i-ś-c-i-e dopisuje ;D ;D ;D ;D
[/quote]

no to super ;D hmmm deser lodowy, mniam chyba sama musze pomysleć dziś o tym ;D

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
  • Życie w bólu to przywilej bycia Człowiekiem.
  • data ślubu: 04.06.2005 rok
Witam o jak tu wesoło i zajefajnie  ;D ;D  ;D
tete - Tobie ma się nie wydawać a masz rodzić tylko wszystko w swoim czasie ale Ty to wiesz więc jestem spokojny.  :Serduszka: :okularnik: Określenie rozwarta też mi się bardzo podoba i tematycznie kojarzy z dwoma lekarzami, stomatologiem i ginekologiem bo oboje wołają "szerzej proszę"  ;D   

Witaj  Gość   Życie jest Piękne

Eva*
  • Gość
Określenie rozwarta też mi się bardzo podoba i tematycznie kojarzy z dwoma lekarzami, stomatologiem i ginekologiem bo oboje wołają "szerzej proszę"  ;D   

:hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

tetku ja się wczoraj zaopatrzyłam w lody za 15 złotych........teraz jak mi się chce ide do zamrażalnika i sięgam po deser :brewki: ale to tez troche przekichane, bo mi się chce średnio co 25 minut... ::) :P a mojej córce co 5.... :mdleje:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
Witajcie Tetuśki   :-* :-* :-*

Pewna pani od NPR opowiedziała mi że ona zawsze rozmawiała ze swoimi dziećmi (brzuchem) i ustalała datę urodzin z nimi i ZAWSZE ( 3x) dzieci dotrzymywały słowa ;)
Ja zrobiłam tak z sis Darią i.... udało się obiecała poniedziałek i 14.01 w poniedziałek się urodziła :)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Może warto spróbować :)

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
Witajcie Tetuśki   :-* :-* :-*

Pewna pani od NPR opowiedziała mi że ona zawsze rozmawiała ze swoimi dziećmi (brzuchem) i ustalała datę urodzin z nimi i ZAWSZE ( 3x) dzieci dotrzymywały słowa ;)
Ja zrobiłam tak z sis Darią i.... udało się obiecała poniedziałek i 14.01 w poniedziałek się urodziła :)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Może warto spróbować :)
Andzia, to jest potęga podświadomości.... ;)
tete, cieszę się że humor dopisuje. deser lodowy mówisz.... korzystaj korzystaj  ;)
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline madziulek

• Chuck Norris
Marta a wiesz ze masz prawo w dniu terminu stawic sie do szpitala i powiedziec ze chcesz juz zostac w szpitalu i musza cie przyjąc :) a wtedy jestes pod opieka codziennie ktg itd. :D
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline tete

• Chuck Norris
Marta a wiesz ze masz prawo w dniu terminu stawic sie do szpitala i powiedziec ze chcesz juz zostac w szpitalu i musza cie przyjąc :) a wtedy jestes pod opieka codziennie ktg itd. :D
ja wiem Madziu.Ale w Zdrojach jest tez mozliwosc wyjscia jesli akcja nie postępuje(w innych szpitalach pewnie tez)Pozatym dogadłam sie z drCelewiczem ze jesli NIE będzie wyraznej przyczyny do mojego pozostania po KTG i USG to wracam do domu-tam sobie poczekam.W kazdej chwili G moze mnie do szpitala podrzucic,ostatnie czego chciałabym to lezakowanie na patologi kilka dni-oczywiscie jesli nie bedzie wskazan ku temu...a mam nadzieje ze nie będzie.
Andzia-pomysle pomysle..ale G juz przestał stosowac'rozmów wychowawczych' wieczorami.Maja zrobi jak zechce.mam nadnią te przewage iz wiem ZE MUSI kiedys wyjsc ;D ;D ;D ;D
Ela-no własnie sie zbieram
Macher-ale porównanie-zwłaszcza ze ja pracuje w branzy stomatologicznej brava za pomysłowosc!!! 8) 8) 8) ;D
BETI-juz Cie widze-znaczy jestescie w domu?buziaki!!! :-*
« Ostatnia zmiana: 15 Maja 2008, 11:21 wysłana przez tete »

Offline BETI

• maniak
Helo helo helo,sorki ze u ciebie Tete ale gdzie jest mój wątek bo stary mi zamknęli i nie mam gdzie napisać i powklejać fotek???Można go kontynuować tylko przenieśc do maluszków?

Tetku jak samopoczucie?Teraz czekam z Toba niecpierpliwie na Maję.Zobaczysz jakie to szczęście ją przytulić ::)

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
Tete, a Ty z której części  miasta będziesz jechać do szpitala? Centrum? Bo przy skręcie w mączną jest ruch wahadłowy i są straszne korki w godz szczytu i warto jechać górą, przez bukowe.

Offline tete

• Chuck Norris
Tete, a Ty z której części  miasta będziesz jechać do szpitala? Centrum? Bo przy skręcie w mączną jest ruch wahadłowy i są straszne korki w godz szczytu i warto jechać górą, przez bukowe.
Martynko kochana jestes-dzieki za troske- ja sie kulam z KuSłoncu...
Beti pogadaj z Rybką albo inna modemką-pewnie nie bedzie problema.Ja nie zakładałam wątku bo nie wiedziałam ze chcesz go miec.ale jedną malutką fotke Matiego choc tutaj poprosze:)ciesze sie ze jestes!!!!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
A moze Tetku sie spotkamy w szpitalu :), wszystko mozliwe.

Witaj Beti, mozesz otworzyc nowy wątek w " nasze forumkowe maluszki" :)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
Eluś jakby to mój berbeć był to z ta podświadomością jak najbardziej prawda, ale dzieć mojej sis? OKi w kazdym razie dała znak że sie urodzi w pon i tak też zrobiła, poprostu grzeczne dziecko posłuchało ciotki :)

Tetusiu jasne że musi wyjść :) Jakoś innej mozliwości nie widzu ;)  ;D ;D ;D :-* :-* :-*

Offline Haidi29
  • nowicjusz
  • *
Witam.  Ja już od pewnego czasu podczytuję twój wąteczek i chciałam się w końcu przywitać i napisać że trzymam kciuki za szybkie i w miarę bezbolesne rozwiązanie. 
Pozdrawiam Cieplutko i życze miłego popołudnia. 

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
cieszę się że humorek dopisuje oby tak dalej!  :D
odpoczywaj sobie i miłego spotkania z lodami  ;D ;)

ps.macher jesteś niesamowity  ;D

Offline tete

• Chuck Norris
Haidi-witaj-czuj się jak u siebie ;D ;D ;D
dziewczyny wróciłam,swietnie było-kawa +deser lodowy =swietne połączenie(to tak na przyszłosc zapamiętac ;))
Teraz czas obiad przygotowac i moze troszke z ksiażką polezakowac.
........................chciałabym móc już z Mają na spacer wyjsc,tak pięknie wookoło......

Offline Ana83

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 22.06.2001
Ciesze sie ze milo spedzilas czas:)
A tych spacerkow to ja tez sie nie moge doczekac. . , ale na wszystko przyjdzie czas!
Buzka!

Offline Kasia*

• Chuck Norris
miło było was postkać, nawet przypadkiem... ale ten swiat (szczecin) mały co?

buziaki kochana  :-*
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
  • Życie w bólu to przywilej bycia Człowiekiem.
  • data ślubu: 04.06.2005 rok
Witaj tete  :uscisk: widzę, że  troszkę się podjadało  ;D
Potwierdzam Szczecin jest bardzo mały  ;D  :okularnik:
Kolorowych snów w dwupaku tete a Majeczkę ucałuj przez pępuszek jak dosięgniesz  :skacza: :uscisk: :okularnik:

Witaj  Gość   Życie jest Piękne

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Witaj.

Śledzę co u Was i cały czas trzymam kciuki :D Fajnie, że masz fajny humor :)

Buziaki

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
Dzień Dobry już prawie weekendowo :)  :-* :-* :-* :-*

No to mi narobiłas smaka na te lody i kafkę :)  ;D