Tetku!!! Jak tam??? Czy coś się ruszyło???
taaa Nati ja z wyra(bo tesciówka wpada

)

Nie no powaznie-nic sie nie zmienia...ja nadal zapakowana na amen.
No więc dzisiaj mamy 20 maja czyli moja data!!!!!
Mam nadzieję,że wygram ten konkurs, w którym nagrodą jest donośny krzyk Maji!!!!!

nooo moze kto wie...ale byłby jaja jakby sie mi córa w termin wpasowała(znaczy dzis lub jutro)
Dzień Dobry Tetuśko

Ja wpadam tylko z buziakami i mam nadzieję że sie relaksujesz 
tete witam serdecznie w sobotę (od jutra do poniedziałku urlop i morze nasze morze)
Wiesz co wcale mi nie jest smutno, że mój termin 19.05 poszedł w czop
ale cieszę się, że coś drgnęło i to wcale nie u mnie
Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dzionka w dwupaku ale do czasu

dziękuje Wam

relaksuj sie Mirku,a Ty Ania tez odpocznij w ten dłłłłłłługi wekend..
mi odpadł czap i po dwóch dzniach urodziłam
no i jak przysiady wykonane??
jak u was dzis?? jeszcze w dwupaku??
moze i umnie Madzia tak będzie kto wie???
3mam kciuki żeby poszło ekspresowo i bezstresowo!
p.s. tetku, czy ty mieszkasz przy ku słońcu gdzieś? jeśli tak to jesteśmy sąsiadkami....
hmm bezstresowo to sie chyba nieda

ale zrobie co w mojej mocy aby małza odstresowac

- tak Elu mieszkam na KuSłoncu-fajnie bedziemy mogły razem sobie na spacery chodzic.
sssssuper! Boisz się? Zastanawiam się jak to będzie chwilę przed... Pewnie strach sie pojawi, ale perspektywa ujrzenia maleństwa go skutecznie pokona
Trzymaj się!
czy czuje strach/////ale mnie zastrzeliłas ...nie powiem ze sie nie boje(jak wszystkiego czego się niezna) ale i tak wg mojego G spokojna jestem.Staram sie podchodzic do tego racjonalnie(z-a-j-e-b-i-s-t-y ból który trzeba przeżyc,pewnie niejednokrotnie będe kląc i mowic ze ide do domu..ale mi juz dawno Maja ślepia przesłoniła wiec tylko o niej mysle)
Asia,Martynka,Beti,Aga,Eva,Ewelinka,Patrycja i reszta dziewczyn które nas odwiedzają a której nie jestem w stanie spamietac ot tak:
chciałabym Wam serdeczne podziękowac.wasza obecnosc i troska o nas wiele dlamnie znaczy.I to ze jest TU grupa dziewczyn które sa z nami od początku,kibicują nam....jest bardzo wazne dlamnie(spiesze zameldowac ze watku Mai prowadzic nie zamierzam-ale będe TU bywac..za duzo serca i wspomnien zostawilam na e-..)
I choc mam przeczucie ze jutro po szpitalu porannym TU wróce chciałabym cos napisac(jako ze licznik zobowiązuje
)
Maju ten wątek był prowadzony z myślą o Tobie i dla Ciebie...przez te 9mcy robiłam wszystko abys zdrowo i szczęsliwie rosła pod serduchem moim.Uczyłam się Ciebie(a największa droga i tak przedemną...taka dożywotnia szkoła życia)aby robic wszystko co w mojej mocy zeby móc (moze własnie dzis???)zobaczyc zmaterializowanie się marzeń moich i Twojego taty...
I choc oczywiscie nadal drże jak osika (tak jest od zobaczenie II na tescie) o Ciebie-perspektywa spotkania Ciebie wziecia Cie na ręce i powiedzenia Ci jak bardzo Cie z tatą kochamy i jak czekalismy na Ciebie przysłania mi strach...
dziękuje wszystkim którzy TU zaglądali podnosili(niejednokrotnie) na duchu,udzielali rad lub poprostu trzymali(i nadal trzymają ) za nas kciuki!!!!
Juz niedługo pokaze Wam SukcesMojegoŻycia.
moją córke.,