Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 99569 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BETI

• maniak
Kochana,będzie dobrze  ;D Może urodzimy tego samego dnia? Zobacz jak to szybko zleciało.Dociera do Ciebie,że to już tak blisko?Bo do mnie jeszcze nie. No i to odliczanko już się zaczęło ehmmm  ;D ;D Buziaki wieczorne przesyłam  :-* :-* :-*

Offline Ana83

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 22.06.2001
No to ja tez sie postanowilam ujewnic:) jak wiesz sledze twoj watek od poczatku;) I bede uparcie obstawiac 31. 04
Trzymam kciuki i pozdrawiam!

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Beti-ale faza by była...
Ania-wkoncu sie odezwałas..uwierz towarzystwo TU jest przyjazne..pisz smiało..
Ania 31.04
Sandrunia 10.05
Ania        11.05 -
Di            12.05
Andzia  13.05
Vall ,Beyonce      14/15.05
Ewelinka 15.05
Klaudia<Ola 18.05
Asia      17.05
Loona    20.05
Karolina  22.05
Aneta     23.05
Asia 24.05
Beti  25.05
Kllusia     26.05
Martyna  27.05
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
Tete, ciesze sie, ze tak sie tam czulas i mam nadzieje, w trakcie porodu tez tak będzie :)
oby Martynko ;) wiesz generalnie nie lubie chwalic dnia przed zachodem słonca-ale co do samego porodu własciwego to jak znam siebie bede tak emocjonalnie pozytywnie zmasakrowana tak przestraszona przytym-ze jedyne na co bede zwracac uwage to aby poszło jak najsprawniej,najszybciej,aby nie utrudniac pracy innym a przytym i sobie..ale wiesz to tak se ;Dabstrachuje-nadejdzie TEN czas będzie i rada-jak mawiała moja Babunia..

ja jestem z reguły mało wymagająca i jechalam tam z mysla urodzenia Gabrysi a nie czekania, az ktos mi poda obiadek i herabtke pod nos. Nie spodziewalam sie niczego, a dostalam bardzo wiele. I chwala im za to:)

no i widze, ze jestem na szarym końcu z obstawianiem...
« Ostatnia zmiana: 25 Kwietnia 2008, 21:33 wysłana przez martyna1985 »

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
Tete, ciesze sie, ze tak sie tam czulas i mam nadzieje, w trakcie porodu tez tak będzie :)
oby Martynko ;) wiesz generalnie nie lubie chwalic dnia przed zachodem słonca-ale co do samego porodu własciwego to jak znam siebie bede tak emocjonalnie pozytywnie zmasakrowana tak przestraszona przytym-ze jedyne na co bede zwracac uwage to aby poszło jak najsprawniej,najszybciej,aby nie utrudniac pracy innym a przytym i sobie..ale wiesz to tak se ;Dabstrachuje-nadejdzie TEN czas będzie i rada-jak mawiała moja Babunia..

ja jestem z reguły mało wymagająca i jechalam tam z mysla urodzenia Gabrysi a nie czekania, az ktos mi poda obiadek i herabtke pod nos. Nie spodziewalam sie niczego, a dostalam bardzo wiele. I chwala im za to:)

no i widze, ze jestem na szarym końcu z obstawianiem...
Martyna-to mamy takie same nastawienie...ja tez tak mysle jak Ty..szary koniec mówisz-hhhhmmmmmm to mnie mała przeczochra przez maj wg Ciebie jeszce-to jak juz tak daleko jestesmy to moze poczekamy na 1 rocznice ślubu naszego ;D ;D ;D
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

• Chuck Norris
[Martyna-to mamy takie same nastawienie...ja tez tak mysle jak Ty..szary koniec mówisz-hhhhmmmmmm to mnie mała przeczochra przez maj wg Ciebie jeszce-to jak juz tak daleko jestesmy to moze poczekamy na 1 rocznice ślubu naszego ;D ;D ;D

a moze moze:)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
...a ja tam jestem w tym obstawianiu kiepska...pozwolisz, że nie obstawię, a będę kibicować...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
To ja stawiam na 16 maja :)

Eva*
  • Gość
bede uparcie obstawiac 31. 04
albo jestem nie w temacie, albo takowy dzień nie istnieje ::)

to moze i ja obstawię.......niech będzie ze Maja pojawi sie po tej stronie brzuszka 16 maja ;D

Gabiś
  • Gość
To może ja tez obstawię??
18 maj:) urodziny mojej mamy no i papieża:)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
a ja stawiam na 30.05 _tylko mnie nie zlinczuj ;) ;)
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Ana83

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 22.06.2001
Ewelina-Eva masz calkowita racje, dziekuje za zwrocenie uwagi.
Mialam na mysli ostatni dzien kwietnia (Marta wie dlaczego) wiec to jest 30. 04

Eva*
  • Gość
Ewelina-Eva masz calkowita racje, dziekuje za zwrocenie uwagi.
Mialam na mysli ostatni dzien kwietnia (Marta wie dlaczego) wiec to jest 30. 04
tak tez sobie myślałam, ze jestem nie w temacie......... ;)

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
No to ja strzele w 5.05, a czemu?  Fajna data :D

Offline tete

• Chuck Norris
no to ruletki cd... ;D
Ania 30.04
Elcik 5.05(oby!!! ;D ;D)
Sandrunia 10.05
Ania        11.05 -
Di            12.05
Andzia  13.05
Vall ,Beyonce      14/15.05
Ewelinka 15.05
Evelina ,Ania   16.05
Asia      17.05
Klaudia<Ola <Gabis18.05
Loona    20.05
Karolina  22.05
Aneta     23.05
Asia 24.05
Beti  25.05
Kllusia     26.05
Martyna  27.05
Lea        30.05
(łaj???????????????? ;D ;D :o :o :o :o)
Lila wiec potowarzysz nam na finischu,ot tak poprostu!
Ania pisz pisz kobieto śmiało-mimo ze z datami masz problem ;) ;)(ja tez)
Własnie wrócilismy z cowekendowych wojarzy.Zmęczona jestem-choc paradoksalnie  wczoraj bardzo odpoczełam i rozluzniłam sie ;D ;Doto dowód:

« Ostatnia zmiana: 27 Kwietnia 2008, 19:00 wysłana przez tete »

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
Przedostatnie zdjęcie...piękne!! :serce: :serce:

a data ci się nie podoba?? e...ładna!! ;D ;D ;D ;D ;D

Nio wiesz.....zobaczymy czy tej Waszej Majeczce się śpieszy czy nie ;D ;D ;D
Buziol w pępuszek kochana :-* :-* :-*

Gabiś
  • Gość
Ale Ty cudna jesteś!!! Buziak dla MAjeczki  :-* :-*

Offline tete

• Chuck Norris
Anitka dziękuje Ci :-* :-* :-* co do podobania...data ok-moze przecierz okazac sie ze Maja zrobi nam prezeny na 1rocznice ślubu..tylko to TAAAAAAAAAAK! daleko jeszcze!!Ja ogólnie czuje sie dobrze ale zmęczenie daje o sobie znac...kostki zaczeły puchnąc-a skurcze przep.robią sie momentami dosc..hmm powiedzmy 'znaczne' ;D ;D ;D,brzuchol sie wziął i obniżył,ja wg starych połoznych 'wygladam na poród "(niewiem co to oznacza)
Się zobaczy.,w poniedziałek 5.05 wizyta u gina.W zasadzie w 38tc Maja mogłaby juz pojawic sie 'po własciwej stronie'.Przyznam sie WAM ze z G liczymy dni,godziny
do spotkania z NIĄ! ;D
Gabis-ja Cie bardzo prosze-opuchnieta(takie mam wrazenie ) i ciężka jak słonik Dumbo-ale jeszcze sie kulam :-*

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
wg starych położnych?? hmmm... To znaczy,że od momentu kiedy możesz wsadzić dłoń między brzuch a piersi- mija 10 dni i dzieć na swiecie ;) ;)

Offline tete

• Chuck Norris
wg starych położnych?? hmmm... To znaczy,że od momentu kiedy możesz wsadzić dłoń między brzuch a piersi- mija 10 dni i dzieć na swiecie ;) ;)
hahahahah oby oby!!!ja podchodze do tego tak:kiedy zechce Maja-to wyjdzie-nie chciałabym jej przenosic..a wiem ze przy 1 dziecku jest to prawdopodone..
Wszystko juz czeka przygotowane na Maje-ja dopiero próbuje sie przygotowac na małą-wielką rewolucje w moim zyciu :taktak: :taktak: :taktak: :taktak: :taktak: :taktak: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
z tym czekaniem to wiesz.......
Ja miałam termin na 22.08....mówię e....szybko zleci.... Możew urodzę w 38 tyg.....itp. ....itd...

Wiesz...Nelcia przyszła na świat 4 września...to tak tylko...yyyyy..ten tego...chciałam wspomnieć ;D ;D ;D ;D

Eva*
  • Gość
nie zebym straszyc chciała, ale ja miałam ponoc 25 lipca się pojawić po tej stronie brzuszka.......a pojawiłam się 4 sierpnia..... :-\
a ten no........mój dzieć........miała byc 23 grudnia ale trzeba było jej wysłać specjalne zaproszenie, bo pokazała się dopiero 3 stycznia ;) chyba czekała na specjalna okazję jaką sa imieniny babci :D

• Chuck Norris
Pięknie wyglądasz!! Brzuszek masz bardzo zgrabny!! A co do obniżania...mi sie osunął na 2 dni przed porodem  ;D ale u mnie to był inny przypadek. Mam nadzieję, ze Majeczka wybierze najodpowiedniejszy moment dla siebie na przywitanie się z Rodzicami :)

P.S. Przypomnialo mi sie coś jeszcze dot. szpitala. Podkłady poporodowe też dają. Ja mialam swoich 2 paczki, ale zuzylam tylko 1, bo te szpitalne bardziej mi podpasowaly. A jeszcze dostalam na zapas i przydaly sie w domu.

Pozdrawiam

Eva*
  • Gość
gapa ze mnie :glupek: :glupek:
pragnę dodać do mojeg postu powyzej, że slicznie Ci z Majeczkowym domkiem ;D ;D

Offline dosiado

• uzależniony
Piękna jesteś Tetuś! Kobiety w ciąży wyglądają tak... hmmmmm nie wiem jak to nazwać, kobieco? Jesteś tego najepszym przykładem :)
Ja obstawiam Dzień Dziecka :)

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Ślicznie wyglądacie :-))))
A ja obstawię przyszłą niedzielę ;-) czyli 04.05, o!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Tetuśko moja witaj ;)  :-*

Ciesze się, że jesteś spokojniejsza o szpital, napewno psychicznie baardzo Ci to pomoże :)

Majusia grzecznie posiedzi do 13 maja ;) w długi weekend odpoczniesz, zrelaksujesz się ;) A brzus okazały, moja sis też miała taki ;) Slicznie wyglądasz  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
śliczne zdjęcia śliczna tetuś  :D

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
Się zobaczy.,w poniedziałek 5.05 wizyta u gina.W zasadzie w 38tc Maja mogłaby juz pojawic sie 'po własciwej stronie'.

Tak tak Majeczko to bardzo dobra data jest, słuchaj Cioci Eli i mamusi :D  :dzidzia: U nas Pati ruszyła w podróż wyjściową w dniu badania  :cancan:

Tetuś śliczna z Ciebie finiszująca ciężarówka  :taktak:

Offline tete

• Chuck Norris
Ania 30.04
Met  4.05
Elcik 5.05(oby!!!  )
Sandrunia 10.05
Ania        11.05 -
Di            12.05
Andzia  13.05
Vall ,Beyonce      14/15.05
Ewelinka 15.05
Evelina ,Ania   16.05
Asia      17.05
Klaudia<Ola <Gabis18.05
Loona    20.05
Karolina  22.05
Aneta     23.05
Asia 24.05
Beti  25.05
Kllusia     26.05
Martyna  27.05
Lea        30.05
Dosiado 1.06(łaj x1000 ;D ;D ;D ;D)
Dziękuje Wam wszyatkim za słowa uznania.Ja sie coprawda 'ladnie' nie czuje-ale czytac cos tak miłego-budujące off cors ;)
Martynko-dzięki za rady!
Evelina-gapa nie gapa-miło mi sie zrobiło czytajac co napisałas..
Elcik-oby oby!!!jeszcze teraz na majówke wyjezdzamy do rodziców-ale potem hulaj dusza piekła niema-wychodz Maja!Asia,Andzia,Met :-* :-*
Powiem Wam ze psychicznie nastawiam sie na koncówe maja-coby sie nie denerwowac ze 'jeszcze nic sie niedzieje"..jak Maja zapragnie wyjsc wczesniej -to git,jak nie to sobie balascik ponosze jeszcze-byleby z nią wsio ok było.
Umnie cd nocy nie przespanych-a o 8rano przychodzi codzien ekipa i remontuje klatke hałasując przytym niemiłosiernie..tak wiec wyrywam pojedyncze godziny snu tylko,dlatego uciekam teraz.
W srode wyjazd do rodziców powrót w niedziele.Jakby cos sie zaczeło dziac bede Was informowac na hot line -jestem z niektórymi z Was :-* :-* :-*
Dosiado-az sie zarumieniłam-dziękuje Ci!