0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Martusiu - już tak niedużo czasu zostało i będziesz tulić swoją Majeczkę w ramionach! Cieszę się z Tobą
wiesz tetku, to co napisalas... oddaje w 100%, co czuje matka czekajaca na swoje malenstwo. ja co prawda jestem troszke dalej niz TY i mam jeszcze duzo rzeczy do zalatwienia, do kupienia... ale zdaje sobie sprawe jak szybko to zleci.kiedys wydawalo mi sie, ze te 9 miesiecy to musi byc straasznie długa droga. teraz wiem, ze to chwila, ktora nalezy sie cieszyc Anetko-to jest mgnienie...tak szybko czas biegnie-czasem żałuje ze bardziej nie celebrowałam tych chwil z Mają w brzuchu i z małżem obok
tetulku, jak ja sie ciesze, ze Ty sie masz dobrze i dzidzia sie ma dobrze i wszystko idzie jak po masle Calusy
Tetuś - kochana - to juz tak blisko kibicuje i 3mam kciuki!Majeczka juz wkrótce będzie w Twoich ramionach
Jak fajnie czyta się Twoje słowa...powodzenia!!!
ah super, Marta tak fajnie to opisałaś... ja pamiętam jeszcze jak byłaś u mnie na imprezie (5.10) i sie zatanawiałyśmy jak ty taka mała będziesz wyglądać z wieeelkimm brzucholem - wyglądasz pięknie. to kiedy robimy obstawianie??acha i pamiętaj butelka tekili na Ciebie nadal u mnie czeka
Tetuś - będzie dobrze Codziennie siebie sama też o tym przekonuje...
Tete, ciesze sie, ze tak sie tam czulas i mam nadzieje, w trakcie porodu tez tak będzie