Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 99876 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Martusiu - już tak niedużo czasu zostało i będziesz tulić swoją Majeczkę w ramionach! Cieszę się z Tobą  :-*
wiesz tetku, to co napisalas... oddaje w 100%, co czuje matka czekajaca na swoje malenstwo. ja co prawda jestem troszke dalej niz TY i mam jeszcze duzo rzeczy do zalatwienia, do kupienia... ale zdaje sobie sprawe jak szybko to zleci.
kiedys wydawalo mi sie, ze te 9 miesiecy to musi byc straasznie długa droga. teraz wiem, ze to chwila, ktora nalezy sie cieszyc  ;D
Anetko-to jest mgnienie...tak szybko czas biegnie-czasem żałuje ze bardziej nie celebrowałam tych chwil z Mają w brzuchu i z małżem obok 8)
tetulku, jak ja sie ciesze, ze Ty sie masz dobrze i dzidzia sie ma dobrze i  wszystko idzie jak po masle ;D

Calusy :-*
Tetuś  - kochana - to juz tak blisko :D

kibicuje i 3mam kciuki!
Majeczka juz wkrótce będzie w Twoich ramionach  :-*
Jak fajnie czyta się Twoje słowa...powodzenia!!!
Słonka moje wszystkie macie racje.....juz jest takkk blisko....juz niemal czuje na plecach oddech tej chwili.Naturalne jest chyba to ze sie boje?zeby wszystko przebiegło ok,zeby 3doba była juz nasza..w domu....
ah super, Marta tak fajnie to opisałaś... ja pamiętam jeszcze jak byłaś u mnie na imprezie (5.10) i sie zatanawiałyśmy jak ty taka mała będziesz wyglądać z wieeelkimm brzucholem - wyglądasz pięknie.

to kiedy robimy obstawianie??

acha i pamiętaj butelka tekili na Ciebie nadal u mnie czeka ;D
Kasia-ale ale  ;D ;D ;D ;D ;Dumowa to umowa-powiedziałam ze kiedys wypijemy ją razem i słowa dotrzymam ;D ;D ;Di te impreze tez pamietam-juz wtedy doszukiwałam sie brzuszka -a nie myslałam ze w 9mcu bedzie ON tak pokazny :P
Tetuś - będzie dobrze :) Codziennie siebie sama też o tym przekonuje...
....ha ha ja tez...wmawiam sobie ze innej opcji niema!
Sandrunia witaj u mnie!!!miło -zawsze fachowe wsparcie się przyda!!! ;D
Niewiem na ile wczesniej robi sie obstawianko?ja Wam po cichu powiem ze mam przeczucie na połowe maja..tak ok11.05
« Ostatnia zmiana: 22 Kwietnia 2008, 22:22 wysłana przez tete »
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Kasia*

• Chuck Norris
a ja myślę że 18 maja (mam koleżankę tego dnia urodzona- świetna dziewczyna) ;D
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline rajdowka

• Chuck Norris
 :-* :-* :-*

Tetusiu pamietaj na co sie zgodzilas! ;D

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
A ja jestem z 17 maja - może wtedy Majeczka się pojawi na świecie  ;D

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Maja urodzi się w maju :skacza: ja też pamietam imprezkę u Kasi...Anitka już bez brzuszka, Anusia z brzuszkiem, Asia z brzuszkiem, Tetuś jeszcze bez widocznego brzuszka ;D i Kasia K. czekająca na brzuszek...a teraz - Nelcia całkiem spora mała dama, jest już Mateuszek, Ola, zaraz będzie Maja a w drodze dzieciątka Kasi i Eli...normalnie aż się łezka w oku kręci :Wzruszony:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Tetuśku mój kochany.... ile razy wchodze do Ciebie i Cie czytam tyle razy sie wzruszam......  :-*

Strasznie zleciało...... Jeszcze chwilka i Majunia bedzie z Wami......  :D

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
Już za chwileczkę, już za momencik  ;D ;D ;D ;D

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
heloooo
wiec obstawianie uwazam za otwarte :P
ja-        11.05
Klaudia 18.05
Asia      17.05

Maja-no Ty to trafisz na bank ;D ;D :-*
dzis mam wrazenie ze brak mi skóry na brzuchu..normalnie az miejscami piecze :o
skurczów cd..ale takich które co ajkis czas mijaja..ciekawe kiedy sie zaczna TE własciwe :P
Chciałabym Wam powiedziec ze tu PO porodzie emigruje na wies z Maja i z G bez dostepu do neta-wiec tak jak i o urodzeniu Mai tak i o pierwsze zdjecie poprosze kogos bliskiego mi tu. :-*

Ilona aj si ju ;D ;Djak bedziesz u mamy w W-owej gdzies sie spotkamy na spacerze-bede u sis-ajak wiesz miescina mała  ;D ;D ;D ;D
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
To ja sie tez dołączam do obstawianka :)
15.05.

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
Ja obstawiam
20.05

Jasne Martuś,że jesteśmy umówione. Ja najczęściej bywam tam w weekendy więc czekam na spotkanko :)

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
Ja obstawiam 10.05

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
My głosujemy na 13.05 (ja ulewbiam 13 ;):-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
12.05 - data urodzin mojej sis :)

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
W pierś się bije całą pięścią - słowa nie napisałam u Ciebie Martuś w tym niesamowitym wątku, ale cóz ja mogłam naskrobać...
że piękna z Ciebie przyszła mamcia - toż to komplementacji wcale nie wymaga, a zresztą dziewczynki czyniły to co dnia,
że słowa o przyszłym macierzyństwie płyną z Twego serduszka piękne, głębokie i bardzo dojrzałe, 
że wciąz jestes taka ciepła, energetyczna - taka jak Cie poznałam...
to wszystko oczywista oczywistość, wiće głosu nie zabierałam, ale teraz obstawić muszę:
Kllusia - 26 maja, tak by Ci Maja na Dzień Mamci prezencik najcudowniejszy zrobiła
 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline rajdowka

• Chuck Norris
22.05 ;D

Offline tete

• Chuck Norris
Sandrunia 10.05
Di            12.05
Andzia  13.05
Ewelinka 15.05
Klaudia<Ola 18.05
Asia      17.05
Loona    20.05
Karolina  22.05
Kllusia     26.05
(witaj i nie bij sie w piers ;D ;D przeciez wiesz jak miło mi zawsze goscic Ciebie u 'siebie"-jestes jak balsam ... :-*) -nawiasem piszac-do konca maja to ja jajo zniose a nie tylko urodze :P :P :Pjuz  czuje sie delikatnie mówiąc 'cieżkawo")I wiecie co?mam przeczucie teraz ze moja córa wezmie mnie na przetrzymanie... ;D ;D
aaa i odebrałam wyniki morfo i moczu wsio ok.Hemcia moja juz prawie 12-wiec wzieła i sie podniosła-jedyne co mnie irytuje to moje-niemoje stopy..spuchniete wielkieeeeeeee ja-zawsze nosząca rozm35 teraz mam wrazenie ze są olbrzymie-ale wiem ze tak moze sie zdarzyc na koncówie ::) ::) ::)
Podbrzusze lekko kłuje ciągnie ssie gniecie Maja rozpycha sie strasznie-czuje ze tez ma pewien dyskomfort laska :P-wiec okazuje to na kazdym kroku ;D
« Ostatnia zmiana: 24 Kwietnia 2008, 22:19 wysłana przez tete »

Offline Olaa
  • Chuck Norris
Ja chciałabym pozdrowić serdecznie i obstawić 18.05. Moje imieninki  ;D
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
Ja szczęścia w żadnych grach losowych nie mam, wiec się Tetku nie martw, moje obstawianko na nic  ;D

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
To ja też przyłączam do obstawianka:

23.05.2008

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
oo obstawianko....to ja stawiam na 27.5 :)

Offline BETI

• maniak
Ja chciałam obstawić 26 maja,ale już jest zajęty więc obstawię 25 maja  :)
A teraz lecę założyć u siebie obstawianko:)

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
tetuś ślicznie piszesz  :Wzruszony: :Wzruszony:

Majeczka już za chwilkę będzie  na świecie  :D

i przyłącze sie do obstawiania: 24.05  ;)

Offline anusia_118

• użytkownik
  • **
  • ...mała czarna budzi mnie każdego ranka:-)
  • data ślubu: 18.05.2013
Witam Was!! (Postanowiłam wreszcie coś napisać ;)  Cieszę się, że wszystko dobrze u Was, że Maja niedługo zagości między nami "z drugiej strony brzuszka" . . . nie moge się doczekać ::) Dołączam się do obstawiania i stawiam na 11. 05. 2008 !!!
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.       
                                                Antoine de Saint-Exupéry

Offline tete

• Chuck Norris
Sandrunia 10.05
Ania        11.05 -cholero wkoncu sie ujawniłas!!!! :-*
Di            12.05
Andzia  13.05
Ewelinka 15.05
Klaudia<Ola 18.05
Asia      17.05
Loona    20.05
Karolina  22.05
Aneta     23.05
Asia 24.05
Beti  25.05
Kllusia     26.05
Martyna  27.05

U nas spoko.Nie pisałam WAM ze w ostatnich dniach mialam dosc mocny ból w jednym miejscu w brzuchu...taki tępy i piekący bardzo.Dzis stał sie jeszcze mocniejszy-podreptałam do szpitala.Na szczescie wsio ok-poprostu Maja wybrała sobie jeden 'strategiczny ' punkt i tam namnie napiera...Szyjka sie skróciła,skurcze wg KTG dosc znaczne(przepowiadające) pani gin smiała sie ze nie moze mi dac gwarancjii czy zaliczymy jeszcze majowy wekend w dwupaku. ;D ;D ;DA ja tam wierze ze Maja sobie posiedzi jeszcze ..tak do ok połowy maja chociaz.Obecnie moja gwiazda wazy 2800g-i wszystko wg USG z nią ok.Gdyby jednak bóle przybrały na sile i doszła do tego gorączka+wymioty szybko do szpitala mogłoby to znaczyc ze mi sie wyrostek uaktywnił-tak powiedziała gin- ztym ze ona raczej jest dobrej mysli...Mam odpoczywac i relaksowac sie -wiec ide katowac filmy ;) ;) ;)

• Chuck Norris
W takim razie relaksuj sie ile wlezie :) później juz moze byc trudniej! :)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
o prosze, mała siłaczka!

Martus 3mam kciuki za ta polowe maja :)
i obstawiam............ noc14/15 maja  ;)

Offline tete

• Chuck Norris
Sandrunia 10.05
Ania        11.05 -
Di            12.05
Andzia  13.05
Vall       14/15.05
Ewelinka 15.05
Klaudia<Ola 18.05
Asia      17.05
Loona    20.05
Karolina  22.05
Aneta     23.05
Asia 24.05
Beti  25.05
Kllusia     26.05
Martyna  27.05

Musze napisac o opiece w szpitalu do którego dotarłam a w którym zamierzam rodzic-otóz zajeto sie nami bardzo szybko-bez kwasnych min,focha itp..dwie połozne były bardzo miłe-uspokajały mnie(choc sie nie denerwowałam) i mówiły po kolei co bedą robic...Pani gin tez sympatyczna,zbadała mnie ,potem usg ,potem odczyt KTG-powiem WAm ZE Z zasady w szpitalu czuje sie niekomfortowo(to chyba norma) a tu sie czułam spokojnie.Nie jak w innym ,kiedy trafiłam na patologie ciaży w 12tc,gdzie zwracano sie domnie bezosobowo('rozbierze sie") i wogóle czułam sie jak zło konieczne-a pierwsze USG zrobiono mi w 4 dobie pobytu tam i to po interwencji ordynatora który chciał obejrzec zdjęcie -które wcale jeszcze nie zostało wykonane.Ja wiem ze wszedzie wszystko moze sie zdazyc..ale skoro ja nie mam podejscia'roszczeniowego" jako pacjentka,staram sie byc miła ,nie przeszkadzac personelowi-to oczekuje choc odrobiny życzliwosci i dobrej woli z ICH strony..
« Ostatnia zmiana: 25 Kwietnia 2008, 19:27 wysłana przez tete »

• Chuck Norris
Tete, ciesze sie, ze tak sie tam czulas i mam nadzieje, w trakcie porodu tez tak będzie :)

Offline tete

• Chuck Norris
Tete, ciesze sie, ze tak sie tam czulas i mam nadzieje, w trakcie porodu tez tak będzie :)
oby Martynko ;) wiesz generalnie nie lubie chwalic dnia przed zachodem słonca-ale co do samego porodu własciwego to jak znam siebie bede tak emocjonalnie pozytywnie zmasakrowana tak przestraszona przytym-ze jedyne na co bede zwracac uwage to aby poszło jak najsprawniej,najszybciej,aby nie utrudniac pracy innym a przytym i sobie..ale wiesz to tak se ;Dabstrachuje-nadejdzie TEN czas będzie i rada-jak mawiała moja Babunia..

Offline beyonce

• uzależniony
  • Tylko w twoich dłoniach jestem jak melodia...
  • data ślubu: 18.08.2007
Więc ja napiszę,że Pszczółcia Maja rozłozy skrzydełka 14.05  :D