Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 99543 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BETI

• maniak
Tetkuś ale masz śliczny brzunio.Wagą się nie przejmuj. Mieścisz się w normie. Ja też mam +12  ;D

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Wow brzuszek cudny.

Jeśli chodzi o wagę, to wzorcowa, więc się nie zadręczaj :) U mnie już jest 7-7,5kg na + i póki co od 2 tygodni się nie zmienia. Pewnie ruszy z kopyta wraz z początkiem III trymestru.

Pewnie masz chandrę przedporodową :D Strach przed porodem i troska o maleństwo i czy dasz temu wszystkiemu radę. Więc ja Ci mówię, że DASZ :!:

A ta mina kota ze Shreka ;D hehe dobre. Jednak mam podobnie. Wiosna za oknem, a ja mam ograniczone możliwości pokazania się. Jednak brzuch jest moją największą ozdobą i Twoją też, więc się nim ciesz, bo lada moment i już go nie będzie. Wtedy pewnie zatęsknisz  ;)

Offline dosiado

• uzależniony
Tetuś-  melduję, że Cię podczytuję choć rzadko się odzywam.
Ale dziś muszę to napisać - PIĘKNA Z CIEBIE CIĘŻARÓWECZKA :)

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
cieszę się że masz energie i wszystko oki  :)
wagą się nie przejmuj  :-*
a brzusio cudniusi  :-*

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
Tetuś - buziaki gorące!!! Brzusio przecudny - wyglądasz ślicznie!!!!! Pozdrawiam!!!!!

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Tetku, szczerze powiem, że chcialabym już zobaczyć Maję :)

Slę buziaki dla Ciebie :-* i dla malej istotki w brzuchalku :-*
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
Brzusio przesympatyczny, ech ja już też bym chętnie Maję zobaczyła, ale jeszcze musimy się w cierpliwość uzbroić  ::)

Pozdrawiamy gorąco

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Nina-no to znamy ten ból szukania ubioru-tylko Ty 'rosniesz ładnie' aja kulkowo ;D
Ola<Anusia<Nati<Asia dziękuje za taaaaakie słowa :-*
Dosiado-wpadaj na kawe jak tylko zechesz ;D ;D ;D ;D
wrócilismy -a dzis lub jutro znów wyjazd do tesciów.
Spiesze zameldowac ze unas ok.Coprawda brzucho mi sie obnizyło a ja momentami czuje Maje bbbbbbbaaaaarrrddzzzzoo nisko ;Dale przeciez mamy jeszcze czas!
Torba do szpitala spakowana,ja staram sie na wszelkie mozliwe sposoby nie myslec o porodzie-co ma byc to bedzie.Psychicznie przygotowywuje sie jednie na duzy ból.I jedyne czego bardzo bym nie chciała to cc.Ogólnie jestem dobrej mysli,G bardzo mnie wspiera i stara 'rozerwac"...Teraz zakupił swojej księżniczce kolejne prezenty (był przejazdem w Ikei,polecam posciel do łózeczka poszewka +poszwa na kołdre +przesciardło+dwie takie narzutki za 39.99zł),a ja sie juz doczekac nie moge..jej TUTAJ(choc wiem ze za oficjalnie donoszone uwaza sie dziecko od 38tc-i mam nadzieje ze np w 39 Maja zapragnie juz wyjsc 8) 8) 8))
Standardowo narzekam na zgage(powiedzcie czy to ze biore ok 3x reni dziennie to nie problem>?) i bolesnosc wew.strony ud.No i więzadała-masakra :o :o :o
tak wiec sciskamWas ciepło!!
ps czy teraz ja i Beti jestesmy w kolejce następne??? :o :o ;D
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline BETI

• maniak
ps czy teraz ja i Beti jestesmy w kolejce następne??? :o :o ;D

No chyba jesteśmy z czego bardzo się cieszę. Ja też bym chciała mieć już Mateuszka gdzieś w 39 tygodniu  ;)

Gabiś
  • Gość
Tetuś ja już nie mogę doczekać się Twojej córci. Wiem że żadko piszę ale myślami jestem z Tobą i bardzo cieplutko o was myślę  :-* :-* :-*

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
Przyjdzie kryska na matyska ;) i ani się obejrzysz a tu Maja się pojawi  ;D

Offline dosiado

• uzależniony
Juz niedługo, coraz bliżej... :) Trzymam kciuki!

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
...........................................9 miesiąc...............................................................................................
powiedzcie kiedy to zleciało????
jeszcze niedawno robiłam tes,trzęsły mi sie witki a euforia przeplatała sie z ogromnym strachem .....
jeszcze niedawno nie wiedziałam nic o ciąży,o życiu wemnie,o życiu malenstwa na zewnątrz...(dzis i tak jeszcze mało wiem)i byłam delikatnie mówiac spanikowana-choc tak bardzo na nią czekałam.
teraz jest Maja,Majeczka,Majunia nasza kochana.Juz niedługo potej stronie brzucha ;D ;D ;D ;D ;D
Staram sie wyciszyc,nie analizowac kazdej fazy porodu,nastawic sie na przeżycie go poprostu.Staram sie nie zakładac ciemnych scenariuszy jesli idzie o małą(choc takie pełzają po zaswiatach moich mysli-przeganiam je..)
W sumie wszystko juz jest przygotowane na jej wielkie nadajescie,mąz sie zbuntował i powiedział szefom ze do konca maja na zadne szkolenie ani delegacje nie jedzie(krązy mi chłop między Kielcami a Wawą) ::) ::) ::) ::)Codzien mówi Mai aby poczekała do 38tc potem niech robi to co uwaza za stosowne ;D ;D ;Da ona jakby na potwierdzenie buńczucznie napiera na moje prawe żebro :P
Musimy jeszcze zakupic fotelik dlaniej(G jest przekonany do maxi cosi lub ramatii) i staniki do karmienia dlamnie(ale niewiem kompletnie jaki rozmiar kupic????)i chyba bedziemy gotowi..
choc chyba nigdy do konca na rewolucje w życiu przygotowac się nie można...
« Ostatnia zmiana: 22 Kwietnia 2008, 10:50 wysłana przez tete »
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Gabiś
  • Gość
Tetuś... cudnie to opisałaś. Ja wiem, wręcz jestem tego pewna że będziesz cudwną mamą. Trzymam za was kciuki i czekam na Majeczkę!!

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
tetu, pięknie napisałaś...aż się wzruszyłam... 3mam kciuki za spokojny, szczęśliwy poród.
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline tete

• Chuck Norris
tetu, pięknie napisałaś...aż się wzruszyłam... 3mam kciuki za spokojny, szczęśliwy poród.
dziękuje Elu..wiesz jak bardzo Tobie kibicuje w zmaganiach ciążowych,.,,zleci bardzo szybko zobaczysz..
Gabis-az sie czerwona zrobiłam.Powiem Ci ,ze zrobie wszystko aby na miano dobrej mamy zasłuzyc-ale to chyba oczywiste..kazda mama tak ma.. :-*

Offline BETI

• maniak
Tetuś jak ja cię rozumiem. Trzymam kciukasy za szczęśliwy poród.Może zaczniemy tego samego dnia rodzić  ;D Trzymaj się cieplutko. :-* :-*

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
Jejku.
Już prawie, prawie. Za chwilę, zaraz...
 Majunia będzie z Wami!
Już teraz szczerze gratuluję i trzymam kciuki aby poród był najlżejszy z możliwych  :-*

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
:Wzruszony: przepięknie!!

Trzymam kciuki za szybki poród!!

Tete, przeczytalam u BETI, ze zastanawiasz sie nad ciuszkami dla maluszka do szpitala. Rodzisz w Zdrojach?? Ja nie mialam nic, Gabrysia byla zawinieta w pieluche a po kapieli miala zakladany kaftanik. Nie widzialam zadnego bobasa ubranego, ale oczywiscie nic nie narzucam:) A jesli chodzi o pieluchy, to Gabi dostala w prezencie i je zostawilam, bo ona robila 12-13 kup dziennie i juz mi glupio bylo chodzic do pielegniarek, a oni daja ok 6 pieluch. Chusteczki nawilzane mialam tez swoje.

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 22 Kwietnia 2008, 13:26 wysłana przez martyna1985 »

Offline tete

• Chuck Norris
Martynko dzięki za rady-są bardzo cenne-tak,bede rodzic w Zdrojach...powiedz (jesli nie tu to na priv) na co zwrócic uwage,co radzisz zabrac.itp..
Qrczaki musze isc polezakowac cos mnie brzuchol dziwnie pobolewa. :-[

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
Jak fajnie czyta się Twoje słowa...powodzenia!!!

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Tetuś  - kochana - to juz tak blisko :D

kibicuje i 3mam kciuki!
Majeczka juz wkrótce będzie w Twoich ramionach  :-*

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
Tetus, najpierw przeczytalam priv i tam odpisalam:)

Offline dosiado

• uzależniony
Tetuś - będzie dobrze :) Codziennie siebie sama też o tym przekonuje...

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
Ale ten czas lecu, jeszcze troszke i Maje bedziesz tulic w ramionach :) Trzymam kciuki za poród.

Widze ze w Zdrojach bedziesz rodzic, ja tez tam planuje urodzic.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
tetulku, jak ja sie ciesze, ze Ty sie masz dobrze i dzidzia sie ma dobrze i  wszystko idzie jak po masle ;D

Calusy :-*
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
Przepraszam ze tak późno ale zawsze jeszcze trochę pokibicuje :) oj bardzo bym chciała już być tak blisko tego pięknego wydarzenia jak ty :) ale mnie czeka jeszcze troche za to wy już nie długo będziecie tulić swoje maleństwo :) bardzo gratuluje i niech sie spełni tatusia oczekiwanie niech córeczka poczeka :)

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
wiesz tetku, to co napisalas... oddaje w 100%, co czuje matka czekajaca na swoje malenstwo. ja co prawda jestem troszke dalej niz TY i mam jeszcze duzo rzeczy do zalatwienia, do kupienia... ale zdaje sobie sprawe jak szybko to zleci.
kiedys wydawalo mi sie, ze te 9 miesiecy to musi byc straasznie długa droga. teraz wiem, ze to chwila, ktora nalezy sie cieszyc  ;D

Offline Kasia*

• Chuck Norris
ah super, Marta tak fajnie to opisałaś... ja pamiętam jeszcze jak byłaś u mnie na imprezie (5.10) i sie zatanawiałyśmy jak ty taka mała będziesz wyglądać z wieeelkimm brzucholem - wyglądasz pięknie.

to kiedy robimy obstawianie??

acha i pamiętaj butelka tekili na Ciebie nadal u mnie czeka ;D
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Martusiu - już tak niedużo czasu zostało i będziesz tulić swoją Majeczkę w ramionach! Cieszę się z Tobą  :-*