Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 100157 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
dzięki za życzenia,odwiedzinki kobiety!!!!!
Ninko-odpisałam w wątku zlotowym-przykro mi ze nie moge byc..
Rajdówka-noto nastepny wekend hulaj dusza piekła niema ;D ;D ;D ;D ;Ddobrze bedzie Cie zobaczyc face tu face :skacza: :skacza: :skacza:
Liliann-czy ta waga Mai(1915g) to duzo wg Ciebie?ginka mówiła ze ok...a ja szukam srednich norm dla jej wieku,,,
Metku-ja na swoje miejsce zapraszam serdecznie!
Gdyby nie kręgosłup czułabym sie swietnie....boli jak szlag...jak narazie mamy na +11,5kg niewiem czy to duzo czy mało ale jest mi cholernir ciezko sie toczyc...
a oto ostanie zdobycze:
lózeczko(nie złozone) +zabawka+dom Majowy ogromny:)

Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Wow, jaki super brzucho :)

Piękniutki.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
no mieszkanko Maji - superowe :) i juz takie obszerniejsze M :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
no mieszkanko Maji - superowe :) i juz takie obszerniejsze M :)
taaaa juz sie robi OGROMNE!!!
Ania-dziekuje Ci!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Jaki pięęękny brzuchalek widzę  ;D Martusiu - śliczny jest domek Majeczki  ;D

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
Moja malutka miała w 33 tyg ok 2039g, tak więc bardzo podobnie.

Brzusio jak się patrzy  :cancan:

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
Majowa chacjenda to spore M5 ;)

Offline beyonce

• uzależniony
  • Tylko w twoich dłoniach jestem jak melodia...
  • data ślubu: 18.08.2007
Piękny apartament  ;D

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
A ja nie widzę brzuszka :(

Gabrysia w 32tyg wazyla 2222g i ponoc miala byc taaaka duza...

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Tetku moja Nelcia w 31tyg ważyła 1320g...a urodziła się 3490g ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline rajdowka

• Chuck Norris

Offline tete

• Chuck Norris
dziękuje Wam za rady i opinie!!!mam nadzieje ze waga Mai jest ok-jestem przygotowana od rozm.50 do 65 na początek ;D ;D

..leniwa sobota....siedzimy z G bez pośpiechu... ;D ;D ;D ;D
teraz ja u progu 33tc

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
no brzuchatka z Ciebie Kochana...
mnie też coraz bardzej wywala...
...fajny ten balaścik nie????
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Tetku ciążą Ci służy!

Mam nadzieję, że Maja będzie miała dużo rodzeństwa! :skacza:

Offline tete

• Chuck Norris
no brzuchatka z Ciebie Kochana...
mnie też coraz bardzej wywala...
...fajny ten balaścik nie????

bardzo fajny Lila ;D ;D ;D ;Dtylko coraz cieżej mi zmieniac pozycje na tapczanie..a jak siedze(leze) na kocu na podłodze to moje wstawanie przypomina zmagania alpinistyczne.. ::) ::)tak to jest jak sie ma metr piedziesiąt w kapeluszu ;) i sie balascik z przodu nosi!
Metku,jak najbardziej!w liczbie sztuk jeden jak sie uda 8)tak sobie załozylismy 2+2.... :-*

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
hee heee to mnie jeszcze czeka...
Chwilowo nie mogę sie garbić, bo jak to robię to Ewie ciasno i takie sóje w bok dostaję, że się w mig prostuje....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
hee heee to mnie jeszcze czeka...
Chwilowo nie mogę sie garbić, bo jak to robię to Ewie ciasno i takie sóje w bok dostaję, że się w mig prostuje....

hiiii to masz jak ja.tylko ze moja córa z upodobaniem wybiera sobie dosc niezwykłe pory do prezentacji zdolnosci swoich nózek naprzykład..dzis wbiła sie miedzy zebra ok 2 w nocy a wyszła cos koło 4...w połączeniu z chodzeniem na siusiu co 1h(praktycznie jak w zegarku) daje mi srednio przespaną noc..pozatym wiesz,nigdzie nie jest powiedziane ze pod koniec bedziesz przypominac taką kule jak ja :-\

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
Bardzo ładnie wyglądasz tete:)

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
Tetku poprostu cudnie  :-* :-* jestes przykładem tego że kobieta w ciąży może byc coraz piekniejsza ;)
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Tet moja w nocy śpi...budzi się kiedy ja zaczynam się przebudzać i jak ja to mówię "sufitować".
Dlatego w nocy nie mam żadnych ekscesów...śpimy sobie grzecznie obie....
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
Asiu,Martynko,dziękuje seredecznie Wam..choc ja to inaczej widze..
Lila macie obie fajnie-ja tak miałam chyba do 29tc-budziła sie jak w zegarku ok 8rano...teraz jest Maja poprostu przewrotna-i jak mówi gin am jeszcze sporo miejsca-wiec korzysta dziewczyna jak moze.A ze nie odróznia nocy od dnia....to juz osobna historia. ;D ;D
Jutro  kolejna porcja rzeczy do prasowania.Mówiłam juz mnie relaksuja mnie takie zwykłe czynnosci? 8) 8) 8) 8)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
wow jaki wielki brzuchol :) Ale łądnie wyglądacie :)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Kasia*

• Chuck Norris
tete ślicznie wygladasz z takim dużym brzuchem ;D ;D
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Cudowny brzuszek!!! :) Ślicznie wyglądasz!!!

lila poczekaj, poczekaj :) Jeszcze Cię Mała będzie w nocy kopać :)

Offline tete

• Chuck Norris
Ela,Kasia ,Anulka dzięki bardzo za komplementa..jakby wielkosc brzucha była proporcjonalna do wagi Mai-to sama sobie nie zazdroszcze ;) ;)
dzis ciezki dzien..kregosłup jak zwykle napieprza,dotego jakas słaba jestem.Po zwykłym przygotowywaniu obiadu lezakowac musiałam-jak nigdy -dziwne uczucie-jakby witalnosc zemnie uciekała!Po obiedzie spacer -chciałam potem do kina ale wygląda na to ze lypa z kina.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Tetku piękna mamusia jesteś :D

Łóżeczko fajowe. Coraz bliższy memu sercu temat. Wczoraj oglądaliśmy kilka łóżeczek w TaTo :D i mamy już swoje typy.

I wiesz co :?: Uświadomiłaś mi ważną rzecz. Tyle prasujesz, bo się szykujesz na przyjście Majeczki. A my wczoraj kupiliśmy nowe żelazko, bo stare mnie IRYTOWAŁO i chyba słusznie zrobiliśmy skoro i nas takie przygotowania czekają :D

Buziaki w bandzioch.

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
tetus, jak fajnie wyglądasz....ehhh  ja już chcę mieć taki brzuszek...
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline BETI

• maniak
Tetku,idziemy łeb w łeb z ciążą,ale twój brzusio wygląda duuuzo pokaźniej niż mój  ;) Ślicznie wyglądasz. Ty już prasujesz ciuszki,a ja jeszcze n ie zaczęłam ich prać, bo mąż uważa że jeszcze za wcześnie na to. Wezmę się za to może w przyszłym tygodniu :)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Kochana Tetusia !!!! Ile zdjątek :)

Ależ Ty slicznie wyglądasz !!!! I ta koronkowa bluzia..... miodzio !!!!!  ;D ;D ;D ;D

:-* :-* :-* :-* :-*

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
Ślicznie wyglądacie  :brawo_2: :Wzruszony: