Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 99688 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Wiesz jest takie powiedzenie...Jak góra do Mahometa przyszła... ;D ;D ;D ;D
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Hej wszystkim!
Leniwa niedziela...lubie takie odkąd małż jest stale zapracowany zdarzają sie ona nieczesto :'(
Chyba pójde za radą Liliann i wybiore sie do lekarza po cos mocniejszego(1:0 dla przeziebienia trzyma mnie mocno)a co zatym idzie jutrzejsza wyprawa do pracy spełznie na panewce.
Oglądałam wczoraj'Jestem legendą" ciekawy film..uwazam ze pomimo tego ze zamerykaniozowany na maxa-wart polecenia...
Jutro poniedziałek,jutro wizyta u gina...ciekawe co mi powie ::)
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Eva*
  • Gość
tetus 3 maj sie :przytul: :przytul: :przytul:
moje przeziębienie tez musiało zaliczyć doktora...w ciąży lepiej nie ryzykować....

Offline BETI

• maniak
Hej kochaniutka! Zdrowiej nam tu szybciutko. Pewnie ginek da ci zwolnienie i będziesz dalej leniuszkowała:) A co z tym filmem z usg?Da się go w końcu tu wkleić?

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Martusiu - gratuluję Córeczki  :D Majeczki to super dziewczynki  :D ... a ja obstawiałam u Ciebie chłopca - aż musiałam przejrzeć wątek od początku żeby to sprawdzić  :D
Życzę Kochana dużo zdrówka i spokojnej ciąży  :uscisk:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Tetek możemy sobie łapki podać....mam zapalenie noso-gardła dokładnie odkryte przeze mnie o 4:30.
Rewelacja....
Na razie wygląda na wirusówkę, ale u mnie nic nie wiadomo....teraz też leżakuję....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Marta, ciuszki śliczne są - sukienusie slodkie jak nie wiem...ja na katarek polecma to samo, co dla dzieci - maść majerankową ;D sama używam i polecam, mega ulga :taktak:

a.katarzyna
  • Gość
Marta jest bez netu do jutra - nadal siedzi w domku na zwolnieniu - nic nie lepiej ma się wygrzać i wyleżeć

dziś ma wizytę u gina o 19 więc prosiła o kciuki  :D

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
Nawet bez proszenia kciukasy będą :) Trzymaj się Martuś i się NIE DENERWUJ!!!!! My podenerwujemy się za Ciebie.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
kciuki o 19 raz! :D

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
no i jakie wieści ??

buziale od Maksia dla Majeczki  :-* :-* :-*

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Heja,

I jak tam u gina....co tam u Majeczki słychac :D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

a.katarzyna
  • Gość
a ja wiem a ja wiem - ale nie powiem  ;)

Marta dziś sama napisze co i jak  ;D

Martusia czekamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
Hej!!!Juz przyłączona do swiata jestem!
Liliann-to współczuje..ja jestem tak wymęczona jakbym codzien od rana do wieczora w kamieniłomoach zapieprzała...
Heja,

I jak tam u gina....co tam u Majeczki słychac :D
no i jakie wieści ??

buziale od Maksia dla Majeczki  :-* :-* :-*
kciuki o 19 raz! :D
Nawet bez proszenia kciukasy będą :) Trzymaj się Martuś i się NIE DENERWUJ!!!!! My podenerwujemy się za Ciebie.
Marta, ciuszki śliczne są - sukienusie slodkie jak nie wiem...ja na katarek polecma to samo, co dla dzieci - maść majerankową ;D sama używam i polecam, mega ulga :taktak:
Anusia,Karola,Ilona,Marcia,Majadzięki za zainteresowanie-miło wiedziec ze ktos sie martwi ;D
Otóż wizyta ok.Małej serducho miarowo bije,badanie ok-co do łozyska-istnieje duza szansa ze sie samo podniesie pomalutku!!!!!!!!Jestem megazadowolona!!!
Nadal na l4(do konca tyg.) z powodu przeziębienia.I gin i lekarz rodzinny potwierdzili to samo :wyjątkowo silne wirusowe przeziębienie które vezwzględnie TRZEBA wylezec ,wygrzac..wiec leze i grzeje. ;) ;)
Kasiu-dziekiuje Ty juz wiesz zaco:)
Asiajak miło ze pomimio natłoku zajęc wpadlas!!!!!

Wczoraj nastąpiło chyba umnie oberwanie chmury ..wzięłam i sobie poryczałam,poklęłam itp..[bo nie moge oddychac przez usta,bo cieżko mi wogóle patrzec na oczy z powodu kataru,bo moja noc konczy sie ok 4 z powodu kolejnego ataku kaszlu,bo chce do ludzi,bo ZUS(i reszta instytucjii )działa jak nam powszechnie wiadmomo,bo Maja aktywna jest w zasadzie tylko wieczorem i to nie mocno(a chciałabym aby od czasu do czasu sprzedała mi konkretnego kopa)i cała reszta'bo'...
a dzis jest lepiej.
odkąd gin powiedział ze wsio ok-jest DUZO lepiej..
aby było jeszcze lepiej G zakupił mi w prezencie "Polke" Gretkowskiej którą lubie bardzo.
a teraz ide zobaczyc jak się u was sprawy mają!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Siuper, że z Mają i z Tobą wszystko OK.
Zresztą inaczej być nie mogło.

Co do dołów ... to ja właśnie takiego od rana przeżywam... ryczeć mi się chce... jakaś depresja?

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Teus nochal w górę...wiem co masz...też nie mogę spać po nocy...
Oddycham dziobem i śluzówki i schną. Po trzeciej musiałam wstać i machnąć inhalację, bo bym umarła...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
Teus nochal w górę...wiem co masz...też nie mogę spać po nocy...
Oddycham dziobem i śluzówki i schną. Po trzeciej musiałam wstać i machnąć inhalację, bo bym umarła...

oooo własnie Liliann-ja tak mam od 1,5tygodnia! ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)ale dzis rano poraz pierwszy odetchnęłam nosem-mała rzecz a cieszy!
Ania-samopoczucie dzis lepsze zdecydowanie-zaraz zostanie pochłoniete sniadanie ;D ;D ;D jak to bedzie przy powrocie do pracy :o :o rozleniwiłam sie maxa-a decyzje musze podjąc ..nie lubie takich sytuacjii..wracam na np 3tyg poczym np znów zwolnienie...nikomu to na dobre nie wychodzi...masa spraw przezemnie rozpoczetych,wieczorne powroty tramwajem stres / a zdrugiej strony robie co lubie!Gin skłaniałby sie ku zwolnieniu...ja pomyslec musze ::) ::) ::)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
fiu fiu....1,5 tygodnia....o mamusiu.
Ja mam swoje zawodowe sposoby i tak np gardło juz nie bolało mnie wieczorem, za to zapchał sie nos, Ale dalsze moje działania doprowadziły do tego, że o 3 nad ranem się odetkał, ale teraz odrywają mi się cuda.
Za to jutro śluzówki juz powinny przestac być obrżęknięte....

Jeszcze mi zatoki zostały do oczyszczenia, bo czuję że nadal są zajętę....

— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
Lilainn fajnie -masz troszke przewagi bo wiesz oco kaman ;D ;D ja doteh pory jedyne co to haraczałam i klełam los ze sie tak załatwiłam ;)
Powiedzicie (pisze tu bo moze do szerszego grona pytanie trafi) jak naliczany jest zasiłek chorobowy w ciaży? to ze 100% pensji to wiem-ale z ilu miesięcy?z kwartalu? z półrocza>? z roku? dzowniłam do Zusu tam jedni mówią ze z półrocza a inna pani ze zroku ::) ::) całego...bardzo mnie ta sprawa nurtuje..

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Tetuś zdaje się, że z półrocza....jakos mnie to nie interesowało, bo nie ma to większej dla mnie różnicy...
— Richard M. Devos

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Tetus wszystko zalezy jakie masz skladniki wynagrodzenia jezeli stale to z 3 miesiecy.

Offline merkunek

• Chuck Norris
Gin skłaniałby sie ku zwolnieniu...ja pomyslec musze ::) ::) ::)

Hmmmm, może to jest rozwiązanie...no ale decyzja niełatwa, więc owocnego dumania życzę ni i nie chorowac mi tu :-)

Offline tete

• Chuck Norris
Merkunku-no ciężki orzech masz racje...
wiecie ,moze sie wydac wam dziwaczne ale moja Maja reaguje na moją ukochaną piosenkę Dżemu...ozywia sie i kopie mocno!w sumie od pewnego czasu pełza mi ona(piosenka) po głowie i jakos tak mi dobrze kojarzy sie z Majunia moją kochaną...
http://glamorous.wrzuta.pl/audio/6Ttpf3HhFc/dzem_-_do_kolyski

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Śliczna piosenka... ja lubię też Sen o Wiktorii i Wehikuł czasu i List do M....

Gabiś
  • Gość
Tetuś buziaki dla was wtorkowe!!
Co do Dżemu to ja lubię ich wsyztskie piosenki. A ta jest śliczna:)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
o tak... do dzis pamietam moment kiedy uslyszalam w wiadomosciach ze Riedel nie zyje...  :'(

uciekalam z domu na pikniki bluesowe na ktorych grali.. :D byli niesamowici.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Nadrobiłam...... współczuję tej męczarni katarowej.....  :-\

Majusia sprawuje się świetnie i wierz mi że za jakis czas bedziesz chciała by choc na chwilkę przestała się kotłować i walić Cie po żebrach ;) Da Ci jeszcze popalić :)  :-* :-* :-*

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Witaj :!:

Cieszę się na dobre wieści o Mai :) Niech tam mała dzielnie siedzi i nie rozrabia zanadto :)
Jeśli chodzi o Ciebie, to się kuruj Kochana :)

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
za jakis czas bedziesz chciała by choc na chwilkę przestała się kotłować i walić Cie po żebrach ;) Da Ci jeszcze popalić :)
O to, to, to...

Offline tete

• Chuck Norris
Cytat: AndziaK link=tonapic=8972.msg470638#msg470638 date=1200399327
za jakis czas bedziesz chciała by choc na chwilkę przestała się kotłować i walić Cie po żebrach ;) Da Ci jeszcze popalić :)
O to, to, to...
Kasiu ja to wszystko wiem..ale to takie niesamowite uczucie kiedy Mała kopie ;D ;D ;D
dzis dzien leniwca(co się dziwie-ostatnio mam tylko takie dni :P :P spanie -czytanie-leki)
Pół nocy znów nie spałam przez refluks(lekarz podejrzewa)...zgaga sama w sobie to pikus....to ścierwo potrafi w srodku nocy człowieka obudzic(choc stosuje sie do zalecenien a w lodówie zawsze mam kefir)
Dylematów cd..iśc na zwolnienie czy nie isc...wg gina jestem przemęczona,,powinnam zwolnic aczkolwiek jesli zechce moge jeszcze troche(ile to jest troche??) popracowac...
ehhhh..
dobra czas sie do roboty wziąc i szczawiówe upichcic z domowego szczawiu z jajem ;D ;D ;D ;D a cotam zrobie przyjemnosc i Majce i G ;)