Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 99686 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Marta ubranka cudniaste się po prostu :!: :!: :!: A Ty tak pięknie potrafisz układać myśli w słowa... podziwiam wciąż, bo nie mam takiego talentu.

Co zaczeliście z tym kącikiem dla Mai :?:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Ciuszki miodzio :)

Ps. A jaką jesz sałatkę grecką, tzn z jakim serem :?: Bo FETY nam ponoć nie wolno :(

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Ciuszki miodzio :)

Ps. A jaką jesz sałatkę grecką, tzn z jakim serem :?: Bo FETY nam ponoć nie wolno :(
Ninko pytałam gina-powiedział ze moge-to nie jest taka 'prawdziwa' feta ..wiec jem ją raz w tygodniu:)
Kasiu haloo!!!
rano wyjazd do Rodziców-odpoczne sobie-a w domu remoncik:)
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

a.katarzyna
  • Gość
odpoczywaj i wdychaj nie/miejskie powietrze  ;D

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
Tetuś tysziac buziaczkow!!! :)

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Tetuś, jak Ty pięknie opisujesz swoje ciążowe przeżycia... super będziesz mieć potem pamiątkę - i Maja też :)

Odpoczywaj u rodziców :)

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
Miłego weekendu :-* :-* :-*

Offline Ninka
  • Chuck Norris
A jaka to feta dokładnie :?: Bo ja bardzo lubię grecką sałatkę i bym zgapiła :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Nina kup zwykłą fete, jaką w sklepie znajdziesz, albo jaką lubisz...
Ja jem z Mlekowity, a ostatnio Arla-Apetina....albo kup sobie ser Capri, jest w Berti - rewelacja do sałatek.

A co do tej diety w ciąży, jak to stwierdziła ostatnio moja gin (nabijałyśmy sie z jakiejś gazety dla ciężarnych), to nie należy jesć surowizny - typu surowa ryba i mięso, unikać wędzonych ryb, a co do serów to pleśniowych, ale tych naprawdę pleśniowych, a nie np sekretu mnicha, który ma jedynie pleśniową skórkę i z serami pleśniowymi tyle wspólnego co ja z kosmonautami.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
W końcu dotarłam...Buziaki... :-* :-* :-*

"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Dzień Dobry moje słonka :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Cześć Tetus, ja jak zwykle z doskoku ale nie moge sobie odpuscic zeby nie przeczytać co się tam u was dzieje :)

Ubranka są sliczne, licytacja juz zakonczona??

A remoncik, nie wiem czy juz pisałaś ale jakieś koncepcje kolorów, ozdobe itd juz są?

Sciskam bo buziakami nie dziele - prądkuje ;)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline kamyczek

• maniak
  • data ślubu: 28.12.2006
 :hello:
Polka przeczytana już?  ;)
ANCYMONEK :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
Hej hej !!!
Polka przeczytana juz pierwszy raz jakies 3lata temu..teraz tez!
 ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
dziewczynki kochane-mam bardzo ograniczony dostep do neta-jestem 'turystką" jak okreslil G-wedruje od sis jednej do drugiej i na odwrót-wiec teraz bedzie mnie mniej do czasu az nie wróce do Sz-na(a to nastąpi az zakonczy sie wybijanie sciany ,pwstanie nowa scianka działowa  i abtresola do spania )
tak więc bede miała duuuuuuuuuuuzo !!!do nadrobienia u Was!!!!!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
...hmmm no to wpadaj choćby z doskoku....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline kamyczek

• maniak
  • data ślubu: 28.12.2006
ja też czytałam ją jakoś z trzy razy ;)  uwielbiam tą książkę!
ANCYMONEK :)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
wypoczywaj, a zaległosciami na forum się nie martw  ;D ;D ;D

Offline rajdowka

• Chuck Norris
tetus alez jestem ciekawa zmian remontowych! podobno masz uklad mieszkanka taki jak ja ;D

buziak i dbaj o siebie

Offline kaasieek

• zapaleniec
  • data ślubu: 06.06.2007
Dzień dobry, ja się przyznaję że jakiś czas należałam do podczytujących Twój wątek  ;D Ale musze się odezwac i to napisać - REWELACYJNIE się Ciebie czyta !! Naprawdę Twoje słowa skłaniają do refleksji i nastrajają bardzo pozytywnie  ;D Oczywiście życzę aby wszystko układało się po Twojej mysli !!!! ;D

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
Tete, faktycznie fajnie czyta sie Twoj watek :)

i fajnie sie dowiedziec, ze mozna jesc fete :)

Gabiś
  • Gość
Tetuś dbaj o siebie i Majeczkę!!
I wpadaj tu jak najczęściej!!

Offline BETI

• maniak
Czekamy w takim razie na relacje z weekendu. A póki co relaksuj się kochana do woli. Pozdrowionka i całuski ode mnie i od Mateuszka:)

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Tete, je fete  ;D

He, he Dobry Wieczorek.

Ps. dziś w Polsacie "O czym marzą faceci" Ponoć fajne ;)

Gabiś
  • Gość
Pozdrowionka dla Ciebie i MAjeczki!!!

Offline tete

• Chuck Norris
Dzień dobry, ja się przyznaję że jakiś czas należałam do podczytujących Twój wątek  ;D Ale musze się odezwac i to napisać - REWELACYJNIE się Ciebie czyta !! Naprawdę Twoje słowa skłaniają do refleksji i nastrajają bardzo pozytywnie  ;D Oczywiście życzę aby wszystko układało się po Twojej mysli !!!! ;D
hej!miło jest goscic nowe osoby-wpadaj kiedy tylko zechcesz!!!!!!!
Pozdrowionka dla Ciebie i MAjeczki!!!
Tete, je fete  ;D

He, he Dobry Wieczorek.

Ps. dziś w Polsacie "O czym marzą faceci" Ponoć fajne ;)
Czekamy w takim razie na relacje z weekendu. A póki co relaksuj się kochana do woli. Pozdrowionka i całuski ode mnie i od Mateuszka:)
Tetuś dbaj o siebie i Majeczkę!!
I wpadaj tu jak najczęściej!!
wypoczywaj, a zaległosciami na forum się nie martw  ;D ;D ;D
ja też czytałam ją jakoś z trzy razy ;)  uwielbiam tą książkę!
...hmmm no to wpadaj choćby z doskoku....
no prosze!!i mój osobisty wątek nie opustoszał!!!jak miło ze jestescie!!!!dzięki!
Tete, faktycznie fajnie czyta sie Twoj watek :)

i fajnie sie dowiedziec, ze mozna jesc fete :)
mi jest milej jesli komus jest miło czytajac to co sobie TU skrobie ;D ;D
Jak mi sie ckniło za wami,za forum..
otóz najzyczajniej w swiecie obijam sie !!!!kursuje pomiedzy domem rodzinnym,tesciostwem,siostrami a biblioteką ;) ;) pasę sie niemiłosiernie(wszyscy gotują dokładnie to na co mam ochote) i pilnują cobym więcej czasu spędzała w pozycji samolotowo-leżącej...
Jutro do Sz-na przyjezdza tesc z fachowcem-bedą nam dalej rzeźbicw kuchni(Karola-po wszystkim foty wyśle Ci ;))
mi sie pomimo wszystko bardzo ckni za G,za własnym wyrem itp..ale do chaty na 'stałe' narazie wrócic nie moge,z racjii syfu,kurzu i hałasu jaki sie tam wyprawia :P
Jak juz wiecie jestem na tym moim nieszczesliwym l4-najprawodpodobniej do konca ciąży.Z jednej strony poczułam ulgę i spokój z drugiej pewną frustracje..ale dzis bedzie tylko o przyjemnych kwestiach:)
Maja ma sie dobrze.Jedyne co mnie po cichutku męczy to jej lenistwo ;D-znaczy ma pewną zasade-z rana wierci sie malutko w dzien prawie wcale i troszke wieczorem-a ja z racjii upływających tygodni chciałabym aby juz wyraziscie KOPAŁA!!!!!
Juz sie nie moge doczekac kiedy nastąpi koniec remontu u moge zacząc upiększac te przeróbki..
jakby co jestesmy w kontakcie radiowo-telefoniczno-forumowym!!!!!! :-*

Gabiś
  • Gość
Ale fajnie tetuś że jesteś!!! Zawsze z rana zerkam do Twojego wątku... Twoje emocje są niesamowite:):)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Ile radości w tym poście....  ;D ;D ;D ;D ;D
Odpoczywaj kochana i zbieraj siły na sprzątanie, dekorowanie, upiekszanie gniazdka :)

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Tia...AndziaK dobrze pisze.... ;D ;D ;D
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Kasia*

• Chuck Norris
a może jakiś fociak Majeczki w opakowaniu?wiem że masz ograniczony dostep do kompa ale tak w wolnej chwili prosimy ładnie.... :)
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline tete

• Chuck Norris
a może jakiś fociak Majeczki w opakowaniu?wiem że masz ograniczony dostep do kompa ale tak w wolnej chwili prosimy ładnie.... :)
będą będą,....zbiegną sie z koncem remontu(znaczy kącikiem dla Mai:) i zakupem nowych mebli....ale to +/- za 1,5tyg/pokaze WAm prawie 6mczny domek Mai-która ostatnio wzięła sobie za punkt honoru bezustanny nokaut mamusiowych żeber ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
dobrej nocy !!!