Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 99604 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
hehehehe...no właśnie  ;)
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
hehehehe...no właśnie  ;)
jakąs durną grafike z mikołajem czy czyms ze strony gdzie nie było jasno napisane że nie można kopiowac..mało tego przez pewien czas grafika TU była..poprosze modemki niech mi to usuną.masakra jakas ::) ::) ::)
skonczyłam  z małzem debate jak urządzic ew.pokój'dzienny' i pokój Kruszka.
nic  tej debaty nie wyszlo.mamy zupełnie nieforemne pomieszczenia(narazie 1pomieszczenie-czekamy na drugie :-\)
dobra czas najwyższy spac!buziaki!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Dzien Dobry :)

Debaty mieszkalne..... skąd ja to znam ;)

Buzialki prawie łikendowe :)  :-* :-* :-* :-*

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
no macie jescze czas debatowac :)
a jak pojawi sie nowe pomieszczenie to wam sie od razu umysły rozjaśnia  ;)

Miłego dzionka  :-*

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
no macie jescze czas debatowac :)
Miłego dzionka  :-*
a jak pojawi sie nowe pomieszczenie to wam sie od razu umysły rozjaśnia  ;)tak vallus-tylko ze wiesz jak to baba:) ma syndrom wizia gniazda od początku..chciałabym juz wiedziec co i jak-chłopaki(koledzy G) wpadną całą ekipą zrobią remont(przebiją sie przez sciane) i bedzie mozna kombinowac ;)
Andzik-jaki łikend kobieto :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ jutro od samego rana do wieczora i w niedziele tez.Padne chyba !
 a w poniedziałek wizyta u gina-oczywiscie juz zaczynam sie denerwowac :-[

Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Ojej zapomniałam o tym remanencie.....  :-\ :-\ :-\ :-\

A u gina będzie wsio OK !!!! Chyba nie musze Cie do tego przekonywać ;)

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline rajdowka

• Chuck Norris
tetus a propos tego wklejonego zdjecia ....

tak mi przyszlo do glowy, ze ciekawie to zrobili!!!! dobre zabezpieczenie gdyby ktos chcial nasze foty gdzies wkleic.
moze i u nas ktos by to zrobil..  ::) ::) ::)

poza tym.. uwazaj na siebie!  :-*

a.katarzyna
  • Gość
rajdówka nie doczekanie  ::) - widziałaś ile entuzjazmu wzbudziłyśmy naszymi prośbami  ::)

tetuś trzymam kciuki za ciężki weekend - ale wiesz jak nie dasz rady marsz do domu  :-*

Offline tete

• Chuck Norris
tetus a propos tego wklejonego zdjecia ....

tak mi przyszlo do glowy, ze ciekawie to zrobili!!!! dobre zabezpieczenie gdyby ktos chcial nasze foty gdzies wkleic.
moze i u nas ktos by to zrobil..  ::) ::) ::)

poza tym.. uwazaj na siebie!  :-* Karola ja tez otym myślałam-jest to jakes zabezpiecznie...moze samoistnie przyczyniłam sie do 'polepszenia'bezpieczenstwa na temat zdjec wklejanych ::) ::) ::) ::)

Kasia-ajnoł ;)nic na siłe-chce miec tą inwenture z głowy-ale nie kosztem mojego megazmęczenia ::)
matko jaka pogoda!lllllllllllllllllleje jak z cebra >:(

Offline rajdowka

• Chuck Norris
popytam Mezusia mojego.. moze mozna to we wlasnym zakresie zrobic...

Offline tete

• Chuck Norris
są takie dni kiedy człowiekowi ręce opadają...kiedy słucha patrzy na innych.....
są takie dni kiedy bezsilnosc dobija nas ze  zdwojoną siłą....
moja Mama ma postępujaca miażdzyce(nie wiem czym jest postępująca i niepostepujaca mizdzyca)-tak powiedział lekarz.Nie mogła od wczoraj stanąc na nogach własnych..nie mogła spac ruszac sie ból był tak silny.Dzis pierwsze zastrzyki ulżyły jej..
Moja Mamcia,moje serduszko najkochansze ma prawie 70lat,jest słaba-ale nie daje tego po sobie poznac.a ja jestem 80km od niej i niemoge nic zrobic.
jak to sie mówi nil desperandum -muszę działac.
choć dokonca niewiem jak...

Offline beyonce

• uzależniony
  • Tylko w twoich dłoniach jestem jak melodia...
  • data ślubu: 18.08.2007
Współczułki  :'(

Offline BETI

• maniak
Tetku tulkam mocno na dobranoc. I nie smutkaj się tu proszę :-\ :przytul: :przytul:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Tetus moja Mamcia ma nadcisnienie odkad pamietam.. byl czas gdy czula sie zle albo nawet bardzo zle.. kiedy wieczorami modlilam sie o zdrowie dla Niej..

Tez ma ponad 60 lat ... ale odzyla! odkad zmienila lekarza i leki.. zmienila sposob myslenia itp przezwyciezyla to i teraz kwitnie!

Kochana wierze, ze wszystko da sie wyleczyc - a prawie 70 lat to jeszcze niewiele! :przytul:

p.s. ktos jest blisko Twojej Mamy teraz? zeby byla komus potrzebna?

Offline beyonce

• uzależniony
  • Tylko w twoich dłoniach jestem jak melodia...
  • data ślubu: 18.08.2007

Offline tete

• Chuck Norris
:hello:
hej sobotnio!

Tetus moja Mamcia ma nadcisnienie odkad pamietam.. byl czas gdy czula sie zle albo nawet bardzo zle.. kiedy wieczorami modlilam sie o zdrowie dla Niej..

Tez ma ponad 60 lat ... ale odzyla! odkad zmienila lekarza i leki.. zmienila sposob myslenia itp przezwyciezyla to i teraz kwitnie!

Kochana wierze, ze wszystko da sie wyleczyc - a prawie 70 lat to jeszcze niewiele! :przytul:

p.s. ktos jest blisko Twojej Mamy teraz? zeby byla komus potrzebna?
tak Karolciu-jest tam Tatus,dziewczyna brata mojego który pracuje w Danii,pozatym ok 9km dalej jest moja Sis-ale dopiero spokojna bde jak sama tam posiedze..wczoraj rozmawiałam z Muti przez skeypa-jak zwykle nie pozwala mi sie martwic o siebie..w przyszłym tyg. ma wyniki,
Uspokoiłam sie troszke po tej rozmowie,,,
ale noc ..masakra ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) było mi niedobrze i łeb mnie bolał jak szlag(moze to stres,moze zmęcznie niewiem) a dzis w łązience siedze od rana i najzwyczajniej w swiecie wymiotuje.
dobrze ze szef powiedział ze moge byc na 10 w pracy.
Niewiem ile dam rade dzis wysiedziec ale do 20 nieda rady chyba ???-zobaczy sie.
Powiedzcie dziewczyny znacie jakis sposób na opuchniete bolące nogi???mam jakies żele kojące trzymam je wysoko (po pracy) i dupa.
I do tego te krwotoki znosa od srody.Ja wiem ze to "ksiązkowy' przypadek,ze to nic nadzwyczajnego ale nie pozwalają mi normalnie funkcjonowac(np wczoraj kiedy schylałam sie po towar na ziemie poleciała mi taka fonntana ze masakra)
Ufff to wam pomarudziłam.
najwazniejsze ze Mamcie już tak (po zastrzykach)noga nie boli i ze przespała całą noc spokojnie.,
do napisania kochane.

Offline Vall

• Chuck Norris
Tetus  :-* z takim samopoczuciem...do pracy..wpsólczuje  ::)
Uważaj na siebie..i jak tlyko poczujesz ze nie dasz rady  - zmiataj - nie am co ryzkować...
Poza tym praca w ponad zwykłym wymiarze godzin jest i tak bardzo naciągana... szef chyba wie, ze bierze na siebie spora odpowiedzialnośc...

Sciskam i całuje  :-* :-* :-*

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Myszeńko kochana :przytul:
Uważaj na siebie.
Mamusi życzę dużo zdrówka i baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mocno Ją ściskam :-)

Będzie dobrze, zobaczysz.
Mamy już takie są. Silne. Samodzielne.

I zawsze płaczą. Jak śpiewał Kaczmarski :-)

a.katarzyna
  • Gość
oooo tak Vall bardzo dobrze - szef przegina  >:( i zdaje mi sie że nie jest tego świadom. Marta ja Cię proszę nie przemęczaj się - bo to co opisujesz te krwotoki i bolące nogi to z przesilenia. Do tego jeszcze martwisz się o mamcię czego bardzo Ci współczuję bo wiem że masz z nią silna wieź i mocno boli Cię jej cierpienie :przytul:

Trzymaj sie Kochana ale przede wszystkim nie próbuj być silna za dwoje  :-* :-* :-*

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Matruś - pamiętaj, że w pracy nie ma osób niezastąpionych! Natomiast Ciebie jako Mamusi Kruszynki NIKT nie zastąpi! Tak więc proszę - nie przemęczaj się!
Bardzo mi przykro z powodu choroby Twojej Mamusi...  :przytul: trzymam kciuki aby poczuła się lepiej! Tulam Ciebie  :przytul:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Ja potulam i cieplutko o Was myślę, tylko tyle moge  :przytul: :uscisk: :przytul: :uscisk: :przytul: :uscisk: :przytul: :uscisk: :przytul: :uscisk: :przytul:

Offline tete

• Chuck Norris
witam was ciepło.
macie racje z tym co mówicie.
wróciłam o 20 do domu jutro na 10 'dokonczyc dzieła inwentaryzacji'
czuje sie wzglednie-jedyne co to kręgosłup mi sie zbuntował -musze z pozycjii lezącej pisac do was.
Jestem skłonna podejsc inaczej do tematu pracy,wysiłku,odpoczynku itp..
Krew z nosa nie przestaje leciec -mogła by juz sobie darowac ;)
dobrze ze mam kochanego małza-sam prawie nie sypia(pracuje bardzo duzo) a ciągle zatroskany omnie,,,
pojechał biedak po sałatke grecką do knajpy odciąża mnie jak moze,

przepraszam ze was nie poodwiedzam-ale ślepia mi sie kleja same :-[ :-[ :-[ :-[

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Tetuś z Asia sie zgodzę - nie ma ludzi niezastąpionych.
Czytając co piszesz uważam, że powinno sieCie natychmiast od pracy odsunąć.

Co do nóżek....no to problem...trochę w górze je potrzymaj, mozejakaś sól do ką;pieli i wymoczyć. Ja kupiłam sobie żel musteli na zmięczone nogi (teraz to na wyrost, ale był w zestawie) - może coś takiego przyniesie ulgę....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
Tetuś z Asia sie zgodzę - nie ma ludzi niezastąpionych.
Czytając co piszesz uważam, że powinno sieCie natychmiast od pracy odsunąć.

Co do nóżek....no to problem...trochę w górze je potrzymaj, mozejakaś sól do ką;pieli i wymoczyć. Ja kupiłam sobie żel musteli na zmięczone nogi (teraz to na wyrost, ale był w zestawie) - może coś takiego przyniesie ulgę....

Lila co racja to racja.Co do musteli-nie kupiałam na nogi(mam tylko na rostepy zapobiegający-ale mam jakis inny chłodząco łagodzący dla kobiet w ciaży-ale wielki guzik pomaga :-\
dzis siotra moja powiedziała mi jedną dosc przykrą ale chyba prawdziwą rzecz.
mianowicie ze nie mam czasu aby miec dolegliwosci ciążowe,nie mam tez czasu aby sie tą ciażą cieszyc...

dlatego chyba od następnego mca pójde na l4,zacznie sie 6mc chce sie spokojnie przygotowac...
mykam sie szykowac do pracy.
dzis mam prykaz od małża ze mam wrócic po kilku h a nie wieczorem.wiec wpadne do was.
teraz musze

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
heee dobra decyzja....a ja z kolei zamierzam wrcić do pracy za miesiąc...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
heee dobra decyzja....a ja z kolei zamierzam wrcić do pracy za miesiąc...
heheh dla kazdego cos dobrego Lila 8) 8) 8) :D
nie powiedziałam wam najwazniejszego:
DZIS POCZUŁAM RUCHY DZIDZI-tak mi sie wydaje..ale nie 'mocne i dosadne' tylko cos jak połączenie bulgotania i łaskotania-teraz bede odliczac dni do kopniaków ;D
ps jutro wizyta u gina.oczywiscie prosze was o trzymanie kciuków aby wsio ok było :-*

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
czas ku temu odpowiedni Moja Droga...no to teraz będziesz mieć wiercipięte...
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
czas ku temu odpowiedni Moja Droga...no to teraz będziesz mieć wiercipięte...
hhahah Lila wiesz jak byłam w szpitalu gin powiedział ze mały/mała jest ruchliwy i 'zywotny'-robiąc USG albo machał łapkami albo sie przewracał-potem powiedział że jak sie tak bedzie wiercił uparciuch/cha jedna to cieżko bedzie płec okreslic..
apropo:
Celewicz(mój gin-dla niewtajemniczonych) zaproponował USG(kolejne) jutro-powiedział ze mozna sie pokusci o zobaczenie czy mam Mikołaja czy Maje ;D
ale skoro to bedzie prawie 17tc a w 20-21 i tak trzeba bedzie połówkowe robic nie wiem czy jest sens?
wiecie czasem myśle że w sprawie ciaży badan itp.. nadal ciemna jak tabaka jestem

Offline Vall

• Chuck Norris
ja juz dzis zaciskam kciuki.... :)
a ty szybko wracaj z pracy..i odpoczywaj!!

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Zgadzam się z Tobą po co na trzy tygodnie przed połówkowym robić kolejne USG.
No chyba, że ciekawość jest tak wielka, ale ja bym się nie zdecydowała.

USG jest badaniem dość bezpiecznym, ale zdrowa ciąża nie potrzebuje go częściej niż 3-4 razy podczas jej trwania.

Widomo część ginekologów namawia i mami...bo ma z tego kasę...a mamusia trochę radości...

Dzidiza w brzuchu zaczyna ruszać kończynami już kole 9-10 tygodnia ciąży...tyle, że wcześniej sie tego nie czuje...

— Richard M. Devos