Dzień dobry, ja się przyznaję że jakiś czas należałam do podczytujących Twój wątek
Ale musze się odezwac i to napisać - REWELACYJNIE się Ciebie czyta !! Naprawdę Twoje słowa skłaniają do refleksji i nastrajają bardzo pozytywnie
Oczywiście życzę aby wszystko układało się po Twojej mysli !!!! 
hej!miło jest goscic nowe osoby-wpadaj kiedy tylko zechcesz!!!!!!!
Pozdrowionka dla Ciebie i MAjeczki!!!
Tete, je fete 
He, he Dobry Wieczorek.
Ps. dziś w Polsacie "O czym marzą faceci" Ponoć fajne 
Czekamy w takim razie na relacje z weekendu. A póki co relaksuj się kochana do woli. Pozdrowionka i całuski ode mnie i od Mateuszka:)
Tetuś dbaj o siebie i Majeczkę!!
I wpadaj tu jak najczęściej!!
wypoczywaj, a zaległosciami na forum się nie martw

ja też czytałam ją jakoś z trzy razy
uwielbiam tą książkę!
...hmmm no to wpadaj choćby z doskoku....
no prosze!!i mój osobisty wątek nie opustoszał!!!jak miło ze jestescie!!!!dzięki!
Tete, faktycznie fajnie czyta sie Twoj watek
i fajnie sie dowiedziec, ze mozna jesc fete
mi jest milej jesli komus jest miło czytajac to co sobie TU skrobie

Jak mi sie ckniło za wami,za forum..
otóz najzyczajniej w swiecie obijam sie !!!!kursuje pomiedzy domem rodzinnym,tesciostwem,siostrami a biblioteką

pasę sie niemiłosiernie(wszyscy gotują dokładnie to na co mam ochote) i pilnują cobym więcej czasu spędzała w pozycji samolotowo-leżącej...
Jutro do Sz-na przyjezdza tesc z fachowcem-bedą nam dalej rzeźbicw kuchni(Karola-po wszystkim foty wyśle Ci

)
mi sie pomimo wszystko bardzo ckni za G,za własnym wyrem itp..ale do chaty na 'stałe' narazie wrócic nie moge,z racjii syfu,kurzu i hałasu jaki sie tam wyprawia

Jak juz wiecie jestem na tym moim nieszczesliwym l4-najprawodpodobniej do konca ciąży.Z jednej strony poczułam ulgę i spokój z drugiej pewną frustracje..ale dzis bedzie tylko o przyjemnych kwestiach:)
Maja ma sie dobrze.Jedyne co mnie po cichutku męczy to jej lenistwo

-znaczy ma pewną zasade-z rana wierci sie malutko w dzien prawie wcale i troszke wieczorem-a ja z racjii upływających tygodni chciałabym aby juz wyraziscie KOPAŁA!!!!!
Juz sie nie moge doczekac kiedy nastąpi koniec remontu u moge zacząc upiększac te przeróbki..
jakby co jestesmy w kontakcie radiowo-telefoniczno-forumowym!!!!!!