Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 101111 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
hej hej!!!Kasia była -posiedziałysmy pogadałysmy-jak ja lubie z nią spędzac czas-potym czowiek jest taki hmm spokojnieszy...
własie pozarłam jagody które Kasia mi przyniosła!!!PYSZNOSCI!jakby nie fakt ze chciałam sobie zostawic na jutro-wciągnełabym wszystko nosem teraz!
Szybko zleciał ten tydzien bez pracy-w poniedziałek wielki powrót.
Teraz nadszedł czas leżakowania-mojego i Mai ;D ;D
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

a.katarzyna
  • Gość
Marcia miód na moje uszy  ;D ;D ;D mi też było niezmiernie miło pogadać o "naszych sprawach"  :uscisk:

a jak sie cieszę że jagódki smakowały  :D

a Maja jest słodka - widziałam ją a jakie  ruchliwe to to  ;)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Ale miłe spotkanko dwóch ciężarówek ;)

Kupiemy helikoptra i przyfrunę ;) 

Buźki na dziś :-* :-* :-* :-*

Offline merkunek

• Chuck Norris
Oki, rozumiem i widze że kolejne fotki są już mniejsze, dziękuję :-)

Chciałam powiedzieć, że fajne masz brzusio i nie tylko ;D  ;D ;D

A butki - zarąbiste!!!

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Tetku zdjęci Maji... obłędne!! Szok!!! Dokładnie widać jak Wasza córeczka wygląda!!! :brawo:

Gabiś
  • Gość
tetuś MAja rośnie ślicznie!!! A Twój brzusiu jest taki zgrabniuteńki.... no pięności poporstu!!!

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Wpadłam dzień doberek powiedzieć :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
hEJ!
jesli któras zna jakis skuteczny sposób na katar-bede wdzieczna..biore krople które lekarz mi zapisał,robie inhalacje,pije herbate z sokiem malinowym z cytrną i kaszel ustąpił.Katar zalega mi w okolicy nosa i oczu...masakra,,
dzis postanowiłam zapuscic sie w arkana allegro oto co wypatrzyłam jak wam sie podoba:

potem

ceny calkiem atrakcyjne ;) ;)
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
ja znam ale nie wiem czy mozna w ciazy stosowac....

ciuszki boskie! :D no ta pierwsza sukienusia to w ogole.... :mdleje:

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Ubranka śliczne,

a ja niestety nie znam żadnego skutecznego sposobu na katar :(

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Tetku!
Zalej 2 łyżki majeranku wrzątkiem, odcedź farfocle i  wypij sobie.
Nie zaszkodzi Mai, a działa na mnie zawsze :-)

Oj.. Maja.. :serce: Cudeńko!

:-* w brzuszek :los:

Offline tete

• Chuck Norris
Tetku!
Zalej 2 łyżki majeranku wrzątkiem, odcedź farfocle i  wypij sobie.
Nie zaszkodzi Mai, a działa na mnie zawsze :-)

Oj.. Maja.. :serce: Cudeńko!

:-* w brzuszek :los:
pogłaskam brzucho od cioci Met-napar wybróbuje dziekuje !
Ubranka śliczne,

a ja niestety nie znam żadnego skutecznego sposobu na katar :(

ja znam ale nie wiem czy mozna w ciazy stosowac....

ciuszki boskie! :D no ta pierwsza sukienusia to w ogole.... :mdleje:
dzieki za opinie-tego mi było trzeba-ide licytowac...cos czuje ze jakbym dłuzej an l4 była niezle uszczupliłoby to nasz buzdzet dzieki allegro ;)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
tetus sprawdzam w necie czy to co ja stosuje mozna w ciazy..

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Ciuszki piękne. poszukaj też czegoś odpinanego w kroczku dla maluszka, ponoć dużo wygodniejsze. Tak mi radzi kuzynka, która ma 7miesięcznego synka.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
niestety.. nie mozna stosowac w ciazy i przy karmieniu..

Offline tete

• Chuck Norris
Ciuszki piękne. poszukaj też czegoś odpinanego w kroczku dla maluszka, ponoć dużo wygodniejsze. Tak mi radzi kuzynka, która ma 7miesięcznego synka.
ja juz mam Ninko większosc takich rzeczy....wiem ze kazdy ma inny sposób patrzenia na ubieranie smyka-ja preferuje swobode wygode(zwykłe pajace rozpinane w kroku,bodziaki+cos tak słodkiego na wyjscia z domku i uroczystosci rodzinne)Na allegro fortune mozna zostawic normalnie ;D ;D
zobaczcie jeszcze na cos takiego-wyobraziłam sobie Maje w tym

\
tetus sprawdzam w necie czy to co ja stosuje mozna w ciazy..

dziękuje Karola!!!harcze jak smoczyca przez ten katar...
a w poniedziałek wizyta u gina..oczywiscie juz sie denerwuje powoli jak znajduje Celewiczto moje łożysko ::)
« Ostatnia zmiana: 11 Stycznia 2008, 16:30 wysłana przez tete »

Offline rajdowka

• Chuck Norris
oj ciezaroweczki ja to z Wami mam... jak nie jedna to druga i trzecia sie zamartwiaja :przytul:

Wszystko bedzie dobrze!

Offline tete

• Chuck Norris
oj ciezaroweczki ja to z Wami mam... jak nie jedna to druga i trzecia sie zamartwiaja :przytul:

Wszystko bedzie dobrze!
Powiem Ci ze na dzien dzisiejszy jestem w miare spokojna...chodzi tylko o to dziwnie ułożone łożysko-co powie gin?czy bede musiała w domu siedziec,a moze więcej lezec..??...się zobaczy!

Eva*
  • Gość
jesli któras zna jakis skuteczny sposób na katar-bede wdzieczna..
lila zna...co to ona pisała w moim wątku  ??? :drapanie: cos tam było o amolu, ze robić inhalacje czy jakoś tak...zaraz polete i sprawdze...
Uwaga cytuje:
"...inhalacje z amolku na katarek i bedziesz zdrowa za trzy dni...."

;D ;D ;D

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
ubranka prześliczne... Maja będzie w nich wyglądała słodko  ;D ;D ;D

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Hello Teku!!
Buziaki wielkie w ten twój piękny brzusio....!!!! :-* :-* :-*
A ciuszki--rewelacjon!!!!
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
inhalacje inhalacjami...ale Tetek ma trochę wiekszę przeziębienie niz Twoje Evuniu...
Tetek zrób sobie napary z rumianku, takie pod ręcznikiem...trochę ulży, a katar i tak sam w koncu przejdzie, ale można mu trochę pomóc nie???
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
inhalacje inhalacjami...ale Tetek ma trochę wiekszę przeziębienie niz Twoje Evuniu...
Tetek zrób sobie napary z rumianku, takie pod ręcznikiem...trochę ulży, a katar i tak sam w koncu przejdzie, ale można mu trochę pomóc nie???

rumianek mówisz Lila?zrobie,pewnie ze zrobie-dziękowac-..dotej pory mucosolvan i olbasoil(ziołowy) inhalowałam inhalatorem-kaszel jest jakby mniejszy-a katar nadal jest!
Evelinko amolu tez próbowałam:(
Hello Teku!!
Buziaki wielkie w ten twój piękny brzusio....!!!! :-* :-* :-*
A ciuszki--rewelacjon!!!!
hej miło ze wpadłas!!!!!
SaTine dziękuje!
ide sobie zapodac herabtke z sokiem z jagód:) i do wyra!

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
wiesz katar ma to do siebie, ze nieleczony trwa tydzień, a leczony 7 dni....

acha po tych inhalacjach nie wychodź na dwór, generlanie na zimne, na balkon też...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
Liliusja od tygodnia trole sie w domu!!!!nie wychodze wcale!jedynie okno sobie pozwalam otworzyc i wtedy w kuchni siedze:((tak mi barkuje powietrza..pojechałabym do Rodziców,poszłabym na spacer do lasu..a tu lypa:(
A!od małża dostałysmy (ja i Maja) po jednej długiej herbacianej róży jak on to sie okreslił'dla moich kobietek"..miłe to ;D

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
rzekłabym,że baardzo miłe ;D ;D ;D
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Olaa
  • Chuck Norris
MArta...Ty wiesz co.

Gratuluję Ci z całego serduszka. Maja będzie taka jak mama :D Idę o zakład :D
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Martus na pewno wsio bedzie dobrze! :D odpoczywaj  :-*

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Odpoczywaj i inhaluj się Kochana. Sprawdzone kuracje opisuj, kto wie, która z nas kiedyś po to nie zajrzy :)

Sukienka dla Mai, jak dla księżniczki. Śliczna :)

Offline tete

• Chuck Norris
MArta...Ty wiesz co.

Gratuluję Ci z całego serduszka. Maja będzie taka jak mama :D Idę o zakład :D
dzięki Ola!przyznam ze nie chciałabym aby Maja odziedziczyła niektóre cechy pomnie.....są pewne cechy mojego charakteru z którymi walcze..choc nie dokonca mi sie to udaje!Narazie nie myśle o wychowaniu Mai..żyje z miesiąca na miesiąc od wizyty do wizyty u gina ,staram sie robic wszystko aby Mała była zadowolona i zdrowa przedewwszystkim ;D
Lea-bardzo miłe -zwłaszcza gdy idzie to w parze z sałatką grecką zrobioną przez małża ;D
Odpoczywaj i inhaluj się Kochana. Sprawdzone kuracje opisuj, kto wie, która z nas kiedyś po to nie zajrzy :)

Sukienka dla Mai, jak dla księżniczki. Śliczna :)
Nina !!sprawdzam wszelkie bezpieczne metody walki z przeziębieniem...ale juz chyba kapitulacja nastąpi:( pól nocy nie spałam męczył mnie kaszel(teraz znów ustąpił) i katar(w zasadzie nie katar jako sam w sobie tylko wydzielina gęsta która zatrzymała sie w okolicy oczodołów i nie chce zejsc!!!!)W poniedziałek wizyta u gina-poradze sie go czy co do innych leków i niech zadecyduje czy na spokojnie moge do roboty chodzic.
Tak mi sie chce powietrza!!!Dzis mielismy do mojej Sis na urodziny jechac-ale sie zobaczy ::) ::) ::) ::) Chciałabym aby jutro była 'normalna' niedziela z wyjsciem do koscioła,z obiadem z deserem ze spacerem..a nie z gniciem w wyże :-X :-X :-X :-X :-X
Obawiam sie tego ze gin powie mi otym ze do konca ciąży w domu zostac będe musiała(zaczynam gadac od tyłu jak mistrz Joda w Gwiezdnych Wojnach ;))
Mamusiu ja chce do ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!