0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tetku!Zalej 2 łyżki majeranku wrzątkiem, odcedź farfocle i wypij sobie.Nie zaszkodzi Mai, a działa na mnie zawsze Oj.. Maja.. Cudeńko! w brzuszek
Ubranka śliczne,a ja niestety nie znam żadnego skutecznego sposobu na katar
ja znam ale nie wiem czy mozna w ciazy stosowac....ciuszki boskie! no ta pierwsza sukienusia to w ogole....
Ciuszki piękne. poszukaj też czegoś odpinanego w kroczku dla maluszka, ponoć dużo wygodniejsze. Tak mi radzi kuzynka, która ma 7miesięcznego synka.
tetus sprawdzam w necie czy to co ja stosuje mozna w ciazy..
oj ciezaroweczki ja to z Wami mam... jak nie jedna to druga i trzecia sie zamartwiaja Wszystko bedzie dobrze!
jesli któras zna jakis skuteczny sposób na katar-bede wdzieczna..
inhalacje inhalacjami...ale Tetek ma trochę wiekszę przeziębienie niz Twoje Evuniu...Tetek zrób sobie napary z rumianku, takie pod ręcznikiem...trochę ulży, a katar i tak sam w koncu przejdzie, ale można mu trochę pomóc nie???
Hello Teku!!Buziaki wielkie w ten twój piękny brzusio....!!!! A ciuszki--rewelacjon!!!!
MArta...Ty wiesz co.Gratuluję Ci z całego serduszka. Maja będzie taka jak mama Idę o zakład
Odpoczywaj i inhaluj się Kochana. Sprawdzone kuracje opisuj, kto wie, która z nas kiedyś po to nie zajrzy Sukienka dla Mai, jak dla księżniczki. Śliczna