Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 99774 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Ja mam z tej serii pierwszy rok z życia dziecka...całkiem niezła, ale troche amerykanizmów jest.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Czesc tetus, widze, ze w nienajlepszym nastroju :glaszcze:

Mam nadzieje, ze te "czarne" mysli szybko odejda w sina dal  :D

A Ksiązka ktora dostałas podobno bardzo fajna, dwa lata temu kupilam ją mojej bratowej...byla wtedy w ciazy 8)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Gabiś
  • Gość
 :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: trzymajcie się ciepluteńko:):)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Dzisiaj dzien z gatunku"nie podchodz domnie bez kija"/nic mi sie niechce..chciałabym aby dzis stało sie jutrem.
Pal licho płec.
Pal licho 3D.
Żeby tylko ok wsio z Kruszkiem było.
Jedno co wam powiem to ze 99% osób mówi ze 'wygladam na syna'(a jak to jest wygladac na syna ??? ) Nie jestem amatorką przesądów typu  brzuch tak ułożony,menu wskazujące na chłopca itp..
Oboje z G doniedawna śnilismy o synku-a mnie przekornie dopada myślenie o córeczce(moze dlatego ze w obu rodzinach mamy deficyt kobiet :D )
Tak czy siak jutro WIELKI DZIEN dlanas..jutro o tej porze chyba wszystko będzie jasne.
Pozatym jutro o tej porze wyjasni sie kwestia dodatkowego pokoju dlanas(co znacznie ułatwiłoby nam życie)
Jesli jednak zmuszeni będziemy lokowac sie na tych niewiele ponad 30m2-byleby Dzidzia zdrowa była!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Martus nie dziwie Ci sie ze sie tak boisz..

ja strasznie sie zamartwiam o bliska osobe, ktora spodziewa sie malenstwa - tak bardzo chce, zeby bylo wszystko dobrze.. ale tez staram sie jej tlumaczyc, ze spokoj jest lepszy dla tego malego cudu..

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Też nie wiem jak się wygląda na syna...i też sie nad tym zastanawiam...pukając się w czoło...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
Martus nie dziwie Ci sie ze sie tak boisz..

ja strasznie sie zamartwiam o bliska osobe, ktora spodziewa sie malenstwa - tak bardzo chce, zeby bylo wszystko dobrze.. ale tez staram sie jej tlumaczyc, ze spokoj jest lepszy dla tego malego cudu..
noooo widzisz Karola-ja tak mam x100!!!!!!ale próbuje opanowac te myśli..

Też nie wiem jak się wygląda na syna...i też sie nad tym zastanawiam...pukając się w czoło...
tia jak słysze te wszystkie bzdury(bezapelacyjnie wygrywa jedna moja znajoma i jej mama tematami w stylu"nie nos pereł bo się dziecko pępowiną okręci itp..") to nie wiem czy smiac sie czy płakac.
Dostałam od nich opr.. za to ze poszłam na pogrzeb babci G.
"Bo kobieta w ciąży na pogrzeby chodzic nie powinna."
masakra.
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Wow...a ja idę jutro na pogrzeb wujka mojego męża....i co dziecko mi się w czarnej czapeczce na głowie urodzi czy jak??????
— Richard M. Devos

Offline BETI

• maniak
Tetuś nie przejmuj się tymi bzdurami. Jednym uchem wpuszczaj, a drugim wypuszczaj. Co do jutrzejszego badania to wierzę,że wsio jest okej :)

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
tete, ja też wyglądałam na syna i nawet jak juz wiedzielismy, ze córka, to niektórzy dalej sie trzymali chlopca...

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
Marta!!!!!!!!!!!!!!! Dość już tego smutasa i kłębka nerwów! Wyrzuć ich obydwu przez okno i niech wraca Twój najlepszy przyjaciel OPTYMISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W tej chwili mówię ;)
A jeśli jeszcze nie pisałam to Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Was.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
A gdzie się podział mój Tetusiek pełen humoru, radości, nadziei, wzruszeń i promyczków słońca dla mnie?...... Smutno mi bez niej.... :(

Marciuś jutro zamierzam zaglądnąć i naładowac akumulatory u Ciebie :)

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline tete

• Chuck Norris
Marta!!!!!!!!!!!!!!! Dość już tego smutasa i kłębka nerwów! Wyrzuć ich obydwu przez okno i niech wraca Twój najlepszy przyjaciel OPTYMISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W tej chwili mówię ;)
A jeśli jeszcze nie pisałam to Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Was.
dziękuje Ilona!!!!! masz racje,niczemu i nikomu sie nie przysłuze jesli w koło będe myslała o jednym.....osstatnio wkólko kręciły mi sie w głowie hasła pod tytuałem 'rozszep kręgosłupa,wada serduszka itp'..nie będe juz o TYM myslec!!!!!!!mam dlakogo byc pogodna...
tete, ja też wyglądałam na syna i nawet jak juz wiedzielismy, ze córka, to niektórzy dalej sie trzymali chlopca...
ha!to wiesz o czym mówie:)
niedawno zadzwonił koles mój jego żona ma termin chyba 2-3tyg pomnie byli wczoraj na USG będą synka mieli..idziemy łeb w łeb ze slubem pracą,szkołą więc żeby było do praki moze ja córe będe miec ;D ;D
cos optymistycznego na popołudnie:

Ania-jak tylko będe miała wiesci-dam cynka-wiem ze jest tu wiele dziewczyn które bardzo mi i Kruszkowi kibicują-nie zostawiłabym ich tak bez słowa 8) 8)

a.katarzyna
  • Gość
no Kochana widzę że konieczna jest babska pogawędka i przytulenie przyjacielskie  ;)

ja jutro trzymać kciuki będę - choć sama u lakarza jutro ląduję - będę myślami z Wami i nie nakręcaj się na "źle" ok  :blagam: :blagam: :blagam:

Offline tete

• Chuck Norris
Musze o czyms ,okims napisac
Mianowicie o moim mężu.
Jest tak 'constatns' jak tylko potrzebuje....jest taki 'fundamentalny"(hmmm czy to dobre słowo ::) ::) ::) )
Znosi moje humory,trzyma za łape,jak trzeba postawi do pionu....
wczoraj minęło 7mcy od naszego slubu..
dzis juz co innego zaprząta mi mysli ..niemniej wzruszam sie nieustannie kiedy wracam pamiecią do tamtych chwil...
dzis obejrzalam sobie teledysk nasz

http://www.wrzuta.pl/film/eihGUePbIf/tele_01

a..........................................i żebym nie zapomniała podziękowac Bogu,opatrznosci,losowi zato ze było mi dane pozanc Jego..i ze to on jest nierozerwalnie związany zemną a ja z nim!
do napisania kobiety!

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Tęsknię Tetku..
No i oczywiście zaciskam kciuki za jutro.
Ja tam dalej obstawiam Majeczkę :skacza:

a.katarzyna
  • Gość
ehhh Marta jak zwykle rozczulasz  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:

ja jutro myślę tylo o Was  :przytul:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Kochana moja :-* :-* :-*
wrociłam na forum, wszystko wytłumaczone w shout boxie ;)
wróciłam i od razu u Ciebiepoczułam się jak w domu, jak dawniej, jak to u kochanego dobrego Tetka: refleksyjnie, sentymentalnie, ciepło :)....
dzieki Kochanie za takie przywitanie :)
Nie wiem czy będe codziennie, bo jeszcze full spraw  z remontem mam na głowie: wizyty w elekrtowniach, gazowniach itp itd, ale w najgorszym razie poki remontu nie skoncze to bede co 3 dni,a i to w najgorszym ;)

tetku nie wiem czemu ale ja tez na synia obstawiam ;)

buziaczki dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-*

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
tetus :-* od samego rana zaciskam kciuki za same dobre wiesci z dziejszego dnia :D
aaaaaaaaa.. i tez czuje ze synio sie pokaze :)

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
Ja tyz trzymam!!!! :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
tetku zaciskam kciuki za pomyslne newsy :ok:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline tete

• Chuck Norris
tetku zaciskam kciuki za pomyslne newsy :ok:
Ja tyz trzymam!!!! :)
tetus :-* od samego rana zaciskam kciuki za same dobre wiesci z dziejszego dnia :D
aaaaaaaaa.. i tez czuje ze synio sie pokaze :)
dziękuje WAM serdecznie!!
Kochana moja :-* :-* :-*
wrociłam na forum, wszystko wytłumaczone w shout boxie ;)
wróciłam i od razu u Ciebiepoczułam się jak w domu, jak dawniej, jak to u kochanego dobrego Tetka: refleksyjnie, sentymentalnie, ciepło :)....
dzieki Kochanie za takie przywitanie :)
Nie wiem czy będe codziennie, bo jeszcze full spraw  z remontem mam na głowie: wizyty w elekrtowniach, gazowniach itp itd, ale w najgorszym razie poki remontu nie skoncze to bede co 3 dni,a i to w najgorszym ;)

tetku nie wiem czemu ale ja tez na synia obstawiam ;)

buziaczki dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-*

Gosia dobrze ze wróciłas-brakowało tu Ciebie-mam nadzieje ze Twoje przeboje remontowe wkrótce pójdą w niepamiec-a wy sie będziecie cieszyc pięknym mieszkanekiem!!!!!

Tęsknię Tetku..
No i oczywiście zaciskam kciuki za jutro.
Ja tam dalej obstawiam Majeczkę :skacza:
Metus dobrze Cię czytac!!!!!!taki balsamik na moje nerwy...

Czuje sie fatalnie,prawie całą noc nie spałam..kaszle jak oszalała(na przemian mokry i chyba suchy kaszel ::) ::) ) krew idzie mi nosa co chwila dotego doszły wymioty i biegunka co chwila.Do tego te dziwne sny ..ze Kruszek sam chciał wyjsc z brzucha ..przez brzuch i to teraz juz!!!
Ide szykowac sie do gina.Niech juz będzie po.....
G chciał po wizycie isc do bobolandu po jakies tematy-ale ja wysiadam.
Dzis nadaje sie tylko do recyklingu :'( :'( :'( :'( :'(

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
Tetulku mój kochany jeszcze kilka chwil i lekarz uspokoi Twoje skołatane nerwy....  :-*

Trzymam kciuki i jestem z Toba myslami !  ;)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
Trzymam kciuki :)

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
To przez te złe myśli masz te koszmary i sensacje żoładkowe. Dobrze,że dziś ta wizyta u gina. Będziesz już WRESZCIE spokojna i szczęśliwa. Trzymaj się Martuś.

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
Powodzonka i tuptamy na wieści  :uscisk: :tupot:

a.katarzyna
  • Gość
dostałam pozwolnie więc ogłaszam że..........................................................

urodzi się kruszek płci ŻEŃSKIEJ

Marta jest już po badaniach 3D - uspokojona i szczęśliwa - dzieć rozwija się dobrze ma zadarty nosek po mamie i długaśne nóżki po tacie ;)

teraz tetuś jedzie do rodziców jak mniemam - jak się tylko pojawi sama da upust swej radości i pokaże nam dzidzię na fotach ;)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
GRATULACJE!!! dziewczynki

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
 :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

HURRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!

Tetuśku mój kochanieńki !!!! Nawet nie pamietam co obstawiałam ;) Nieważne, ważne że nasza Tetuśka juz będzie spokojna :)  :-* :-* :-* :-*

Offline rajdowka

• Chuck Norris
hehe tez nie pamietam :los:

superos! :D :D :D :D

gratuluje!