Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 99614 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008

Marta z okazji urodzin życzę po prostu pełnienia wszytskich marzeń !!!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
Martus wszystkiego Naj... Spełnienia Marzeń.

Offline BETI

• maniak
100 lat, 100 lat niech żyje żyje nam!!!!!Wszystkiego dobrego z okazji urodzinek:) :-*

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Tetuś wszystkiego najlepszego!!! Spełnienia marzeń, zdrowia szczęście :)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Martusiu - wszystkiego NAJ z okazji Urodzin  :uscisk: :-*

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Kochany Tetulcu, w dniu 27. urodzin, życzę Ci:

1. Pogody ducha
2. Uśmiechu na buzi
3. Spełnienia marzeń
4. Sukcesów w pracy
5. ..i w domu ;)
6. Zadowolenia z Męża
7. Cudownej ciąży
8. Jeszcze wspanialszego rozwiązania
9. aż w końcu radości z Waszej Pociechy
10. Wielu prawdziwych przyjaciół
11. Anielskiej cierpliwości
12. Stalowych nerwów
13. Niezapomnianych wrażeń
14. Ciekawych przygód
15. Szerokich dróg
16. Dobrych pomysłów
17. Bezkresnej miłości
18. Pozytywnej energii
19. Niezapomnianych podróży
20. Czasu dla samej siebie
21. Tysiąca miejsc do odwiedzenia
22. Jak najmniej trosk
23. Tylko szczęśliwych łez
24. Kolorowych snów
25. Lekkich myśli
26. Zdolności wybaczania.
27. Miejsca w sercu na kolejne marzenie!

Offline Kasia*

• Chuck Norris
Martusiu ja Tobie życzę zdrówka i spełnienia marzeń!!!

Sto Lat!!!
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Dziękuje wam wszystkim za życzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!Jest mi niezmiernie miło.
Smutno sie konczy stary rok...własnie wybieramy sie na pogrzeb.
Wieczorem zero planów.
Oby do piątku... ::) ::) ::) ::)
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU,
ABY SPEŁNIŁY SIĘ WSZYSTKIE WASZE MARZENIA!!!

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność
i spełnienie wszystkich marzeń,
a gdy się one już spełnią
nich dorzuci garść nowych marzeń,
bo tylko one nadają życiu sens.

Monia i Damian

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
tete wczoraj mnie nie bylo wiec dzis spoznone ale szczere życzona urodzinowe  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

i noworoczne  :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :koncert: :koncert:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline BETI

• maniak
Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami. Nowy niech Wam przyniesie dużo zdrowia, wiele radości, a przede wszystkim morze miłości.

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!

Offline mario10011

• forumowicz
  • data ślubu: 24.05.2008
  Szczęśliwego Nowego Roku

znalazłam w Twoim wątku który jest już zamknięty że masz słowa papieża JPII o małżeństwie od jakiegoś czasu usilnie ich szukam w różnych źródłach ale jeszcze mi się nie udało ich dostać jakbyś mogła wysłać mi byłabym wdzięczna  :blagam:
podaję meila azby@interia.pl

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
Witaj tete, składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe (przepraszam, ze tak późno, ale teraz nie nadąrzam czytać wszystkich wątków). A w Nowym Roku życzę Tobie samych pomyslności, na pewno będzie to dla Was magiczny rok, czego z całego serca życzę!!

P.S. Wyglądasz super!!

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
Dziękuje wam wszystkim i kazdej z osobna za pamiec!!!!!!!!
 Szczęśliwego Nowego Roku

znalazłam w Twoim wątku który jest już zamknięty że masz słowa papieża JPII o małżeństwie od jakiegoś czasu usilnie ich szukam w różnych źródłach ale jeszcze mi się nie udało ich dostać jakbyś mogła wysłać mi byłabym wdzięczna  :blagam:
podaję meila azby@interia.pl

hej!z wielką chęcia-ale po formacie kompa NIC z tematów slubnych mi nie zostało-ale jak mi sie rzuci w oko-dam znac!!!
dzis 20tydzien ciąży-zleciało tak szybko....
Sylwester minął spokojnie bez szlanestw-w towarzystwie Sis szwagra i moich rodziców.Były życzenia toasty itp..spróbowałam łyka szampana-odrzuciło mnie :P :P :P :P
Nadal czuje sporadyczne ruchy dzidzi-dzis w hurtowni odwiedził mnie znajomy gin -przekonywał ze to kwestia bardzo indywisualna-raz ze to'dopiero 20tc " ::) ::)a dwa ze to kwestai temperamentu Kruszka..
jestem umówiona w piątek w Zdrojach an 9.30 na USG połówkowe(przy okazjii 3D) chciałabym aby juz był piątek,chciałabym aby gin orzekł ze z Kruszkiem wsio ok!!!!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Tetuś kwestia temperamentu dziecka, grubości powóki izolacyjnej tłuszczu i lokalizacji łożyska....jak jest na przedniej ścianie, to działa jak poduszka amortyzacyjna i czuje się mniej.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
Tetuś kwestia temperamentu dziecka, grubości powóki izolacyjnej tłuszczu i lokalizacji łożyska....jak jest na przedniej ścianie, to działa jak poduszka amortyzacyjna i czuje się mniej.
tak Lilus ja to wiem(teoretcznie) a w praktyce spac po nocach niemoge(dzis tłukłam sie do 3rano-teraz jak  neptyk chodze)Kiedy miną te czarne myśli...????

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Rozumiem Cię....ja czekam na te pierwsze oznaki życia Pestusi, na skrzydełka motyla w brzuchu...
Na razie jedynymi oznakami jej aktywności jest okresowe parcie na pęcherz, tak jakby ktos po nim daptał....dosłownie...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

a.katarzyna
  • Gość
Marta nie ty jedna masz te myśli - taki juz urok ciężarówk pragnących dla swego cudu jak najlepiej  :-* :-* :-*

Offline tete

• Chuck Norris
Rozumiem Cię....ja czekam na te pierwsze oznaki życia Pestusi, na skrzydełka motyla w brzuchu...
Na razie jedynymi oznakami jej aktywności jest okresowe parcie na pęcherz, tak jakby ktos po nim daptał....dosłownie...

Lila wiesz jaka jest prawda..???.. ze do tej pory wszystkie dolegliwosci Itc były mi obce,potem tez czułam sie rzesko,sprawnie(no poza niektórymi momentami) dotego czułam taki przypływ energii pozytywnej....
...a teraz pierwszy zwyczjanie chce mi sie płakac.
Moze to hormony szaleją..a moze poprostu nie umiem zapanowac nad własną głową...
Marta nie ty jedna masz te myśli - taki juz urok ciężarówk pragnących dla swego cudu jak najlepiej  :-* :-* :-*
wiem Kasia,wiem tez ze te mysli będą w mniejszym lub większym stopniu zawsze...ale ja nie myśle o niczym INNYM od swiąt tylko o dziecku..........robota mi przez palce leci,G mmie wkurza z tym swoim"wszystko będzie dobrze'(wiem wiem ze swinia jestem ::) ::) ) ale nic na to nie poradze ze sie boje,pierwszy raz w życiu TAK
bardzo sie boje..

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Tetuśku wszystko jak najbardziej normalne....Twoje lęki i zmienne nastroje...
Oj Kochana widzę, ze Tobie jest potrzebna pokrzepiająca kawusia ciężarówkowa!!!
Chyba ja i mój brzuszek Cię na nia wyciągniemy...
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
Tetuśku wszystko jak najbardziej normalne....Twoje lęki i zmienne nastroje...
Oj Kochana widzę, ze Tobie jest potrzebna pokrzepiająca kawusia ciężarówkowa!!!
Chyba ja i mój brzuszek Cię na nia wyciągniemy...

tia Lila w przyszłym tyg.jak najbardziej-amaretto:) gdzies:)
wiem ze mój nastrój niekorzystnie wpływa na nastrój Kruszka-wiec walcze z nim jak moge.Do walki powołałam nacięższą artylerie ;D Knopersa+kawa zbozowa +foty z własnego slubu+zakup jakiejs ciekawej książki na wieczór.
Znajomy gin poradził mi ze powinnam posiedziec na zwolnieniu-poogladac ubranka,wyspac sie a nie na zapas zamartwiac.
Tak musze zrobic.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Ja kawunie bez amaretto (bo nie lubię)....ale dla ciężarnego spota potrójne TAK...TAk...TAK

Teuś nic na siłe. Nie rób sobie wyrzutów z powodu doła. Masz prawo popłakać, wypłakać się na mężowym tudzież koleżankowym ramieniu. Twój mały dół dziecku nie zaszkodzi....myśląc tak popadniesz w paranoję...na siłę nie dasz rady się cieszyć, to musi przyjść samo...
— Richard M. Devos

a.katarzyna
  • Gość

Offline tete

• Chuck Norris
:glaszcze: :przytul: :glaszcze:
Kasia-dziękuje Ci...musze sie z Tobą zobaczyc...
Lila-jak cos daj cynka:) masz racje ze musze sobie dac prawo do słabosci,do łez,,,

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.

a.katarzyna
  • Gość
Marta no pewnie - ja jutro ide na kontrol jak nie nakażą mi leżeć to się gdzieś umówimy a jak nie to zaprosze Cię do siebie  ;D tymczasem :przytul:

Offline tete

• Chuck Norris
20 tydzień ciąży
Połowa ciąży! Dziecko mierzy 14-16 cm i waży około 260g ? tyle, ile dojrzałe awokado. Zaczynają pracować gruczoły łojowe. Wydzielany przez nie łój i martwe komórki naskórka zbierają się w maź płodową, która przypomina swym składem maści lecznicze. W ostatnich tygodniach ciąży maź płodowa razem z meszkiem stopniowo oddziela się od skóry, dlatego dzieci urodzone po terminie mogą mieć tzw. skórę praczki ? pofałdowaną wskutek zbyt długiego moczenia. W tej chwili noworodków po porodzie się nie kąpie, bo resztki mazi płodowej działają na ich skórę odżywczo i ochronnie. Zaczynają się formować paznokcie na palcach stóp.

takie oto zmiany dokonują się w 20tc.
Dostałam tez w prezencie od sis książke:

polecam z punktu widzenia laika:) napisana jesnym językiem-omówione jest mnóstwo wątpliwosci kazdego miesiąca!