Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 92956 razy)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
no mi właśnie o tę tunikę chodzi  ;D

za bodziaki się też nie pogniewam  ;D

mi tu!

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Najlepiej, jakbyś się ubrała a z biżu to ja polecam koralowca - takiego mocno czerwonego, na szyję cos na czarnym rzemyku...i będzie piknie :D

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Najlepiej, jakbyś się ubrała a z biżu to ja polecam koralowca - takiego mocno czerwonego, na szyję cos na czarnym rzemyku...i będzie piknie :D
ooooooooooo dobry pomysł!

no mi właśnie o tę tunikę chodzi  ;D

za bodziaki się też nie pogniewam  ;D

mi tu!

sie zobaczy-chciałam wam niespodzianke zrobic i w świeta sie pokazac w całej okazałosci-łącznie z brzuchlkiem ;D ;D
lubie święta Bozego Narodznienia-wszyscy moi bliscy wracają do domu z różnych stron świata:Dania<Irlandia,Holandia ,Norwegia-zasiadziemy razem do stołu(ok 20osób) jest pięknie.Jest gwar,zamieszenie,poczym nastepuje absolutny spokój i cisza-do niedawna seniorka (moja 95letnia Babciunia) mówiła modlitwe,dziękowała za kolejny przezyty razem rok-odkąd odeszła prym w temacie wiedzie Tatko..nie ominą nas łzy wzruszenia,śpiewanie kolęd i piski dzieci 'dlcego mikołaja jesce niema" ;D
uwielbiam święta-teraz takie 'naprawde nasze'-juz czuje jakby Kruszek z nami był..oczywiscie kupujemy jemu takze prezent(wiem ze ktos moze uznac to za niestosowane)ale On juz jest czescią naszej rodziny..
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline BETI

• maniak
Tetku to masz naprawdę prawdziwie rodzinne święta. Ja o takich cały czas marzę i może kiedyś przyjdzie taki dzień,że będzie u nas tak dużo gości na Boże Narodzenie.Wtedy człowiek naaprawdę czuje,że sa święta.Ach ale mnie nastroiłaś kochana światecznie....

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
Tetku to masz naprawdę prawdziwie rodzinne święta. Ja o takich cały czas marzę i może kiedyś przyjdzie taki dzień,że będzie u nas tak dużo gości na Boże Narodzenie.Wtedy człowiek naaprawdę czuje,że sa święta.Ach ale mnie nastroiłaś kochana światecznie....
ułoży sie Beti-musi ..ciesze sie ze Cię choc troche natroiłam..
specjalnie dla 'nienastrojonych jeszcze"

;) ;) ;) ;)
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
ech tetus pusc mi jeszcze troche fluidkow... ja jakos w tym roku w ogole nie przezywam swiat... :(

Offline tete

• Chuck Norris
ech tetus pusc mi jeszcze troche fluidkow... ja jakos w tym roku w ogole nie przezywam swiat... :(
Karola wypusciłam wszystkie jakie miałam do Ciebie!!!!jakby co wpadaj domnie-zawsze sie znajdzie miejsce ;D ;D juz ja Cie nastroje świątecznie!!!
ubiore czape mikołajową(a ze mam juz dosc spory brzuch bede jego wierną kopią ;D)
albo przypełzne do Ciebie i bede wygladac o tak:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
hehe ;D dzieki tetus..  wiesz szok az mi sie oczka spocily.. sama nie wiem czemu..  :-* :-*  :-*

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Martuś - też uwielbiam Święta Bożego Narodzenia... ale tęsknię za takimi jakie miałam w dzieciństwie... pełno ludzi, piski dzieci, szukanie pierwszej gwiazdki... ehhh.... Marzę o tym aby znowu święta tak wyglądały.... bo teraz moja rodzina się rozproszyła i nie ma już tej magii co kiedyś....

a.katarzyna
  • Gość
Asia mam to samo  :-\

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Oj taaak, ja liczę że w tym roku będę miec choć namiastkę...tylko dzieci mało ::)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Kochane! Wam jeszcze troche i sie to spelni..

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Ja też uwielbiam Święta :) I mnie bardzo nastroiłaś Tetku... Już się fociaków doczekać nie mogę  ;D

Offline tete

• Chuck Norris
.................to ja powiem tak:
Kochane! Wam jeszcze troche i sie to spelni..
Oj taaak, ja liczę że w tym roku będę miec choć namiastkę...tylko dzieci mało ::)
Asia mam to samo  :-\
Martuś - też uwielbiam Święta Bożego Narodzenia... ale tęsknię za takimi jakie miałam w dzieciństwie... pełno ludzi, piski dzieci, szukanie pierwszej gwiazdki... ehhh.... Marzę o tym aby znowu święta tak wyglądały.... bo teraz moja rodzina się rozproszyła i nie ma już tej magii co kiedyś....

zapraszam Was na Wigilie ..choc wirtualną tylko to prosto z serducha...
mam nadzieje ze ogrzeje Was płomien swiecy na Wigilijnym stole..

a.katarzyna
  • Gość

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
Tetku, Mordo Ty nasza!!!!   :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Offline rajdowka

• Chuck Norris

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
Ehs u mnie też  święta w dużym gronie to już przeszłośc :-[
 w tym roku spędzę święta u mamci  ;D  ostatnio jeździliśmy do rodziny Łukasza
oj już się doczeka nie mogę...te mamine przysmaki  ;D ;D ;D ;D

wirtualna wigilia...jesteś kochana  :-* :-* :-*
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline tete

• Chuck Norris
hej sobotnio ;)
i zakupiłam prezent małżowi

wiem ze bedzie zadowolony-a kiedy on jest szczesliwy ja jestem podwójnie ;D szczesliwa.
jak mija sobota u was?umie jak zwykle sprzatanie gotowanie i itp,ale tak to lubie!
G wczoraj zakupił szlafroczek Dinseya dla maluszka mieciutki z kapturkiem-jak szwagier mi aparat przywiezie  wkleje potem fote.
A!umnie prezenty dla rodzinki popakowane czekają zwarte i gotowe na swój czas..
Już mówiłam jak lubie swieta???? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ps Lemmy ten Mikołaj jest czaderski!!
ps2 Ula ee tam kochana-lubie was bardzo ot co!
« Ostatnia zmiana: 15 Grudnia 2007, 12:09 wysłana przez tete »

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Tetuśku ciągle piszesz jak lubisz święta....widać że je lubisz...
A ja zawsze umiarkowanie...może dopiero w tym roku czuję większe szczęście z ich nadejścia...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
Tetuśku ciągle piszesz jak lubisz święta....widać że je lubisz...
A ja zawsze umiarkowanie...może dopiero w tym roku czuję większe szczęście z ich nadejścia...

noooooooooooooooo powody masz ku temu Lila-już nie bedziecie z Krzysiem we dwójke tylko w trójke-to (przynajmniej mi) daje takiego energetycznego kopa-pozwala zapomniec co złe,smutne ,szare,a prespektywa biesiadowania z najblizszymi cieszy mnie tak bardzo..
Wierze ze i dla Ciebie i dlamnie i dla kazdej z nas kazde kolejne swieta,kazdy kolejny rok bedzie lepszy od poprzedniego..

Offline tete

• Chuck Norris
hej
nietrawie poniedziałków:(
to wiecie:)
ale po takich nocach wybitnie nie trawie dnia,zgaga doprowadziłą mnie prawie do wymiotów,dotego doszedł ból pleców straszny-kiedy ustał okazało sie ze trzeba do pracy isc.
Odliczam dni do USG,,,normalnie to ostatnia myśl przed zasnieciem i [ierwsza z rana-zeby juz nastał poczatek stycznia,zeby gin orzekł ze wszystko ok z maleństwem.. ??? ??? ???

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
Na pewno jest wszystko dobrze, nie mozesz myslec inaczej... takie myslenie i tak nic nie zmieni, a niepotrzebnie bedziesz sie nakrecala!

Pozdrawiam i miłego poniedziałku!!

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
Poniedziałki, poniedziałki sa bleeeee, ale co tam damy radę  :hahahaha:, kto jak kto ale My damy radę  :Najlepszy:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Witam w gronie nienawidzących poniedziałków, a do tego dzisiejszy jest koszmarny jakiś......

Tetuśku ja dam buźki  :-* :-* :-* :-* :-* i jeszcze raz napiszę WSZYTKO JEST OK mówię Ci to ja.... Jarząbek ;)

Gabiś
  • Gość
Tetuś ciesze się że u Cibie tak świątecznie. U mnie wręcz odwrotnie więc pozaglądam  teraz do was to może mnie jakoś nastroisz śiwątecznie:):)
Buziaki:)

Offline tete

• Chuck Norris
hej ja tylko do was na chwilke.
podzielic sie info ze juz prawie wszystkie prezenty mam-i ze zgaga ustąpiłą na chwilkę-co automatycznie kwalifikuje mnie do zjedzenia sensownego lekkiego posiłku ;D ;D(dzis same jogurty-nic innego nie dalo rady)
aaaaaa
 i pomysł na fryza na kwiecien-maj-łatwy do zrobienia(własciwie nic sie nie robi tylko pianke wciera w wilogtne włosy,moje żyja własnym życiem i kręcą sie ;)
http://

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
Fajny fryz... lekka i seksowna zarazem fryzurka ;D

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Ślicznie!

Marcia, ale ty masz piękne oczka :los:
:-*

Offline tete

• Chuck Norris
Fajny fryz... lekka i seksowna zarazem fryzurka ;D
Kasiula dziękowac dziękowac!aZ mnie zawstydziłas normalnie i sie purpurą oblałam:)
Metus-eenoooyyyyyyyyyyyy miło słyszec cos takiego -a zwłaszcza od przedstawicielki tego samego gatunku ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D