Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 99578 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
tetus a dał ci cos na to twardnienie brzuchalka??

Gabiś
  • Gość
tetuś jak się czujesz??

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
tetus a dał ci cos na to twardnienie brzuchalka??
tia nospe i piwiedział zeby po pracy lezała wiecej.i ze to 'normalne napiecie  brzucha ' u kobiet aktywnych w ciąży.wiec spox
Gabis-czuje sie ok,nie mam czasu poczuc sie gorzej cały czas łork w łorku-tylko wykradam chwile dla was :P

Juz sie nie moge doczekac tego 'waznego usg' połówkowego-rozumiem ze takie badanie wykonuje sie w kazdej ciąży(znaczy u kazdej z was ?)
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Vall

• Chuck Norris
Juz sie nie moge doczekac tego 'waznego usg' połówkowego-rozumiem ze takie badanie wykonuje sie w kazdej ciąży(znaczy u kazdej z was ?)

Tetusku u każdej  :D

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris

Tetusku u każdej  :D
mówiłam mówiłam mówiłam ze ciemnogród Vallus jestem:((((((
poprostu jak słysze'szczegółowe badania dzidzi" to mam gęsią skóre...boje sie ot co.
a gin orzekł ze na tym badaniu na 99% podejrzymy czy buszuje w brzuszku synuś czy córa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline BETI

• maniak
Tetkuś niczym się nie przejmuj.Takie badanie to normalna rzecz.Ja też własnie czekam na takie.Jeszcze ze 3 tygodnie,wiec jak dla mnie straaasznie długoo.A ty kiedy będziesz miała to usg,bo chyba nie doczytałam?

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Ojjj nasz Tetulek ma nerwy... niepotrzebnie, patrz ile ciężarówek naszych kochanych Ci to pisze ;)

Pomyś o tym USG inaczej..... dowiesz się kto siedzi w środku i do kogo jest podobny(a)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline tete

• Chuck Norris
Ojjj nasz Tetulek ma nerwy... niepotrzebnie, patrz ile ciężarówek naszych kochanych Ci to pisze ;)

Pomyś o tym USG inaczej..... dowiesz się kto siedzi w środku i do kogo jest podobny(a)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
tia Andzia oby charakterku pomnie nie odziedzicczył ;D ;D ;D

Tetkuś niczym się nie przejmuj.Takie badanie to normalna rzecz.Ja też własnie czekam na takie.Jeszcze ze 3 tygodnie,wiec jak dla mnie straaasznie długoo.A ty kiedy będziesz miała to usg,bo chyba nie doczytałam?
ja najprawdopodobniej 4.01.2008-to wstepna data-teraz bede liczyc dni..
Juz sie doczekac nie  moge ::) ::) ::)

Gabiś
  • Gość
Tetuś niczym się nie denerwój!!! trzyamjcie się cieplutko i zdrowo:):

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
Dzień Dobry  :-* :-* :-* :-* :-*

Jak samopoczucie?

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Hejka,

Jak sie ma przyszla mamacia i jej mały Kruszek okruszek?? :)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline tete

• Chuck Norris
Hejka,

Jak sie ma przyszla mamacia i jej mały Kruszek okruszek?? :)
Dzień Dobry  :-* :-* :-* :-* :-*

Jak samopoczucie?
czesc laski.
mamy sie całkiem ok.
tylko jakos weny brak.nie wiem co jest..nie czuje atmosfery świąt,od wczoraj jakiegos doła załapałam.nie mam jeszcze prezentów,nie mam sie w co ubrac na Wigilie,nie mam pomysłu na prezent dla G,a wczoraj aby sobie humor poprawic zakupiłam kaftanik-body z kubusiem puchatkiem i prosiaczkiem i skarpetki do tego-Kruszkowi pewnie sie spodoba ;D
a tak na serio mam jakies złe przeczucia-jakby cos wisiało w powietrzu..

Offline Vall

• Chuck Norris
a sioooooooooooooo ze złymi przeczuciami  :bicz: :bicz: :bicz:

Uszi do góry...........
a prezentów - u mnie tez brak  :-\

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
tetku co ty tak od rana ze złymi przeczuciami a siooooo siooooo już mi poszły wy niedobre przeczucia od naszego tetulka :-*

dla pocieszenia u mnie tez brak prezentów i pomimo że juz niecałe dwa tygodnie do świąt nie czuje w ogole tego nastroju ::)
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
Tetusku mój..... Osliczko przecudna.....  ;)

Ja też mówię SIOOOO tym dziwnym myslom.... Uszka do góry, bo oslica z klapnietymi uszkami nedznie wygląda ;)  ;D ;D

No już buziaczek dla Andzi i uśmiech nr 5 proszę ;)

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline tete

• Chuck Norris
a sioooooooooooooo ze złymi przeczuciami  :bicz: :bicz: :bicz:

Uszi do góry...........
a prezentów - u mnie tez brak  :-\
starm sie Vallus naprawde..ale nieraz mam taki natłok ciemnych stron mocy..ze nie umiem sobie z nimi poradzic...
tetku co ty tak od rana ze złymi przeczuciami a siooooo siooooo już mi poszły wy niedobre przeczucia od naszego tetulka :-*

dla pocieszenia u mnie tez brak prezentów i pomimo że juz niecałe dwa tygodnie do świąt nie czuje w ogole tego nastroju ::)

humor polepszony Asia:)

Tetusku mój..... Osliczko przecudna.....  ;)

Ja też mówię SIOOOO tym dziwnym myslom.... Uszka do góry, bo oslica z klapnietymi uszkami nedznie wygląda ;)  ;D ;D

No już buziaczek dla Andzi i uśmiech nr 5 proszę ;)

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Anus czy taki moze byc:

coprawda pełza mi po łbie bransoletka dla G(ma taki wsiorek)-którą upatrzyłam wczesniej:

ale musze pomyslec-dla Rodzicó jakies drobiazgi dla sióstr książki dla barata płyta dla siostrzenców jakies drobonoustroje.chyba cała niedziela zleci mi na zakupach.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Jak to nie masz prezentu dla małżona, a ten w brzusiu - toż to prezent zycia jest...i jeszcze jak ładnie zapakowany ;) teraz tylko kokarda i już tzn. z rozpakowaniem trzeba trochę poczekać.... ;D

Na zły humor czekolada ... albo do picia albo tafelek aż się rozpuści na podniebieniu, mmmmm  :P (jeden tafelek gorzkiej dziennie jest nawet zalecany, a przecież w ciąży trzeba o siebie dbać ;))

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
Tetuśku śliczna bransoletka, ale usmiech nr 5 jeszcze śliczniejszy ;)  :-* :-* :-* :-*

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
A fotki z ciuszkami dostaniemy :?: Pochwal się Marcia  ;) Mam nadzieję, że złe myśli Cię opuszczą w najbliższym czasie i poczujesz magię tego czasu i napiszesz nam tu coś o niej tak, jak tylko Ty potrafisz.

Offline tete

• Chuck Norris
A fotki z ciuszkami dostaniemy :?: Pochwal się Marcia  ;) Mam nadzieję, że złe myśli Cię opuszczą w najbliższym czasie i poczujesz magię tego czasu i napiszesz nam tu coś o niej tak, jak tylko Ty potrafisz.
jak mi miło ze tak piszesz...dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzis pewna osoba z forum(ona juz wie ze oniej mowa ;) ;) ;)) bardzo podtrzymała mnie na duchu...
jest mi lepiej.
własnie wrócislismy-prezenty dla najblizszych zakupione!!!!!nic wielkiego dla tescia i taty dobra whiski,zestaw loreala dla tesciowej ,kosmetyki i kwiat doniczkowy dla mamci mojej itp...
Mimochodem pokazłam G barnsoletke-obruszył sie 'no co ty taka droga'-ale ja juz wiem swoje ;D ;D ;D ;D(biore jeszcze pod uwage megaciepły sweter lee)
zaraz zabieram sie za śledzie (jedzenie-nie robienie :P) w sosie czosnkowym.
aaaaaaaaaaaaaaaa
zakupiłam sobie tunike atłasową reserved czarna ,z tasiemką w pasie-szukam spodni do niej rurek w rozmiarze 38a na brzuchu 40-42(ciekawe gdzie takie dostane ::) ::) ::) ::) ::))
pokaze sie wam -powklejam foty ze swiąt!

Offline beyonce

• uzależniony
  • Tylko w twoich dłoniach jestem jak melodia...
  • data ślubu: 18.08.2007
 :brawo_2:  superowo ze zakupki się udały
z niecierpliwością czekamy na foteczki
smacznego ( ja własnie wcinam kanapeczki,jakos śledzi nie trawię
dobrej nocki  :-*

Offline Vall

• Chuck Norris
Dzień Dberek  :-* Tetuś :)

Widze,ze humorek sie poprawił i mam nadzieje, ze juz tak zostanie :D

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
Tetuśku mój kochany jak ja Cie taką lubię !!!! Energia, radość..... zakupki super.... ;)

No i już się nie mogę doczekać tych fotków Twoich mój Skarbie ;)

Dawaj buźki  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline tete

• Chuck Norris
Tetuśku mój kochany jak ja Cie taką lubię !!!! Energia, radość..... zakupki super.... ;)

No i już się nie mogę doczekać tych fotków Twoich mój Skarbie ;)

Dawaj buźki  :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Dzień Dberek  :-* Tetuś :)

Widze,ze humorek sie poprawił i mam nadzieje, ze juz tak zostanie :D
TAK,HUMOR ZNACZNIE SIE POLEPSZYŁ-TO JUZ PISAŁAM.Wydaje mi sie ze kazdy czasem miewa takie dni..
coraz wiecej dziewczyn sie rozpakowywuje,spedzi swieta juz ze swoimi skarbami-to mnie tak optymistycznie nastraja..
Sobota najprawodopodobniej wolna-wiec wykorzytam czas coby po sklepach poganiac za prezentem dla G i przy okazjii zakupie kilka rzeczy dla Kruszka:)

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
TAK,HUMOR ZNACZNIE SIE POLEPSZYŁ-TO JUZ PISAŁAM.Wydaje mi sie ze kazdy czasem miewa takie dni..
coraz wiecej dziewczyn sie rozpakowywuje,spedzi swieta juz ze swoimi skarbami-to mnie tak optymistycznie nastraja..
Sobota najprawodopodobniej wolna-wiec wykorzytam czas coby po sklepach poganiac za prezentem dla G i przy okazjii zakupie kilka rzeczy dla Kruszka:)

Ale faajnie :) i zakupki dla Kruszka  :brawo_2: super sprawa:)

miłego dzionka  :-*

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Oj Tetku, jak miło widzieć Cię taka tryskająca energią i humorem...super się czyta takie energetyczne posty ;)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
tetus jak ty sie cieszysz to i ja mam mordke usmiechnieta ;D ;D ;D ;D ;D

A zakupy dla Kruszka to pomysł strzelony w dziesione ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

a.katarzyna
  • Gość
Marta jak mnie dawno nie było - kurcze no ja Cię muszę wyściskać jeszcze przed świętami......................................tyko jak  ::)

:-* :-* :-* na smutki

i pokaż prezenty - nie daj się długo prosić  ;D

Offline tete

• Chuck Norris
Marta jak mnie dawno nie było - kurcze no ja Cię muszę wyściskać jeszcze przed świętami......................................tyko jak  ::)

:-* :-* :-* na smutki

i pokaż prezenty - nie daj się długo prosić  ;D
Kasia ja tez bym chciała-ale do wykonania to trudne jest:(-ale słowo harcerza ze dam cynk-jak tylko bede free:)
foty -nic nadzwyczajnego-koniaków i kosmetyków WAM wklejac nie bede-conajwyzej prezent dla G(ta barnsoletka) jesli zakupie.I musze sobie biżu findnąc-do czarnej atłasowej tuniki-z przepastną wstęgą na biodrach-chce cos ostrego-czerwonego-dotego pełza mi air brusch po głowie -zeby sobie na swieta sprawic-blada jestem przez ten brak powietrza .
wczoraj dostalismy kolejną porcje ubranek dla małego/małej ;D ;D ;Dśliczne kaftaniki i body z H&M cudne!

a.katarzyna
  • Gość
no mi właśnie o tę tunikę chodzi  ;D

za bodziaki się też nie pogniewam  ;D