mnie to wszytko czeka za niecale 7 mies..Nawet nie myslalam ze tyle trzeba kupic...
To tylko część zakupków, dziś z listy odhaczyłam gaziki do pempuszka

po południu planuję zakupki kosmetykowe, bo te to w rosssm... generalnie najtaniej wychodzą.
jakie tu ciekawe rzeczy są
Wiecie, ja niestety wole na żywo coś zobaczyć zanim kupię. Przynajmniej dla dziecka więc u mnie internet odpada

Hmmm zobaczymy jak zaczniesz chodzić po sklepach, zobaczysz wybór (

) i ceny (

) to też pomyslisz o allee. Na prawdę jest praktycznie to samo tylko że większy wybór i taniej, ale to już jak kto woli. A dotknąć pieluszek czy becika czy kocyka mogę sobie w sklepie i potem w necie kupić żeby mi do domku przywieźli

A ja planuję wiekszość włąśnie netowo zakupić....tylko faktycznie trzeba znaleźć sprzedawcę z odpowiedniem asortymentem...
Dokładnie, trzeba troszkę poszperać. Ja zanim zakupiłam wybrałam artykuły, które mnie zainteresowały i patrzyłam co tam jeszcze dany sprzedawca ma do zaoferowania i jakie warunki przesyłki. Wybrałam 2 sprzedawców i u nich zanabyłam wsio hurtem

Elcik... już tak blisko spotkania z Twoim dzieciątkiem
oj blisko blisko, dziś mnie małż skrzyczał za podbieganie do autobusu

Jeśli mogę coś poradzić kochana... na wyjście ze szpitala ubierz malucha w kombinezon lub tak aby miał spodenki - bo inaczej nie zapniesz go w foteliku...
Ooo dobry pomysł, tak też wstępnie planowałam

]
Zakupiony wczoraj termometr pokazuje w pokoju Pati 20,6st więc bardzo dobrze

Dziś już jestem po kłuciu na antygen HBS, a po południu kolejna lekcja w szkole rodzenia, tym razem karmienie
Buziaczki