Witam.
Czy ktoś z Was bawił się na imprezie w tym Dworku. . . wcześniej była to Karczma Śląska ale po remoncie zmieniła nazwe. Od ciotki słyszałam pozytywne opinie, że ładnie i starają się, wczoraj pytała sie o cennik jest w granicach od 150 - 200, nie wiem jak cała organizacja wyglada tam, wiec jeżeli macie jakieś info to bardzo prosze napiszcie.
Pozdrawiam Mika

Witam
Widać że chyba nikt nie wie nic na temat tej restauracji.
Ale dziewczyny powiem tak - byłam, widziałam, jestem zachwycona. Wszystkie miejsca, które widziałam nie mogły sie porównywać z tym miejscem, klimat niesamowity, teraz pięknie wygląda park jesienią ale i latem będzie równie piękny. Więc oprócz sali cała otoczko wokół jest prześliczna. Ujęła mnie właścicielka pokazała wszystko, omówiła wszystkie szczegóły. Wyszliśmy z tego miejsca chcąc tam wrócić i zbędne było oglądanie innych sal. Mam informacje od cioci i jej znajomych którzy organizowali tam przyjęcia, że warto tam organizować wesela. Tak więc termin 6 czerwca 2009r. został zarezerwowany.
P. S. Weszliśmy do restauracji a tam mój nos wyczuł te specjały, oj menu przypadło mi od razu do gustu.