widze,że i tak do mnie nie zaglądacie więc kończe moją relacje
Chciałam podziękować

zespołowi Mayday za wspaniale poprowadzone nasze wesele,było poprostu cudownie,za rozmowe,żarty,jestescie wspaniali i jedyni w swoim rodzaju ciesze się,że Was poznałam i napewno przyjade na obiecana impreze i nie tylko dlatego,ale tez dlatego,że bardzo Was wszystkich polubiłam-buziaki
Kucharzowi Damianowi,dziękuje za super jedzenie,w mega ilości,za rozmowe,śmiech,za to ,że mogłam Cie poznać i za cudowną obsade tzn.kelnerzy i pomoc kuchenną wspaniali ludzie,którym również bardzo dziękuje,bo dali z siebie naprawde wiele,za co ich podziwiam
Jarkowi za cudownego Garbuska,dziękuje to było spełnienie mojego marzenia,mam nadzieje,że kiedyś znowu będzie mi dane choć na minutke wejść do niego

Kierowcy naszego autobusu z MZK Tychy,który stawił się co do minutki i dzielnie czekał na moich gości,wielkie dziękuje

Mojej przyjaciółce Ani która telepotała się do mnie mimo tak dalekiej odległości ,dziękuje Twoja obecnośc była dla mnie bardzo ważna

Dziękuje mojej wspaniałej rodzinie i cudownym gością za wsaniałą zabawe i że byliście z nami w tym dniu
świadkowej Beacie,która była wspaniała w tym dniu,cały czas oferowała swoją pomoc i usmiech,dziękuje

Kierowcą Dariuszowi i Andrzejowi,za cierpliwość,za zabawe,za przywóz,odwóz mnie i moich gości,za przyjaźń, tą nową i tą starą

Kamerzyście naszemu znajomemu,za film ,który niebawem pójde odebrać,za zabawe i tańce

Dj Sławkowi za oprawe muzyczną i poprowadzenie wspaniałych poprawin,dziękuje naprawde fajnie się bawilismy

Dziękuje też studio 22 za wspaniałą sesje nad morzem,jesteście wspaniali,super się z Wami bawiłam i zrobiliście nam dużo prześlicznych fotek