Autor Wątek: BUTY - ale jakie ?  (Przeczytany 177854 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Odp: BUTY - ale jakie ?
« Odpowiedź #1170 dnia: 19 Marca 2013, 12:00 »
słuchajcie kobiety,czy widziałyscie tego typu(nie musza to być dokładnie takie kolory) buty w r.22 i 28?

Nim pojade do miasta-chcialabym wiedziec gdzie ewent szukac..
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1171 dnia: 19 Marca 2013, 12:03 »
U nas tez noga ciepła i suchy tylko moim zdaniem kiepsko trzymały nogę ... rzy kupnie byly idealnie dopasowane a juz w polowie zimy było gorzej - ale nastepnym razem beda sznurowane i bedzie problem z głowy.

Ja juz przymierzam sie do wiosennych i mam upatrzone dla Nikosia "Dawidy" ze skórki do kostki a`la trampki a dla Zuzki podobaja mi się "Maciejki" ale tu jeszcze pomysle i u niej musze pilnowac dobrych profili w bucikach ze wzgledu na jej stópki  ;)

Tete zobacz buty "Maciejka" - w sklepie gdzie kupuje były na taki styl  ;)

Offline suprynka

• maniak
  • data ślubu: 07-08-2010
« Odpowiedź #1172 dnia: 19 Marca 2013, 12:37 »
Tete ja w zarze podobne widzialam.

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #1173 dnia: 19 Marca 2013, 13:09 »
tete my mamy takie z ZARY:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1174 dnia: 19 Marca 2013, 13:28 »
dzieki dziewczyny,
Basia a kupon jakis rabatowy do zary gdzies jest? ;) bo cos mi świta ze one kolo 170zł stoją(moge sie mylic)  :-X szkoda ze zadne ccc i takie tam nie wypuszczą wiosennej kolekcji w takim stylu ::)
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1175 dnia: 19 Marca 2013, 13:42 »
kuponu nigdzie nie widziałam...
mi kupił kolega ze swoją zniżką pracowniczą :D

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #1176 dnia: 19 Marca 2013, 15:07 »
Tak mnie natchnęłyście z tymi półputami. Już dawno wpadły mi w oko, tylko pytanie czy nie będą miały swoich 5 minut na poczatku wiosny i pozniej jesieni. Chce coś bardziej uniwersalnego... ale bajeranckie są ;)

♡ Szymon & Leon ♡

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1177 dnia: 19 Marca 2013, 17:22 »
ja w koncu zebralam sie w sobie i pogrupowalam co za male po Neli,zapraszam:
http://tablica.pl/oferta/mega-zestaw-pierwszych-butow-dla-malej-damy-next-h-m-ID2wKFb.html

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #1178 dnia: 19 Marca 2013, 20:56 »
Dziewczyny, mam pytanie czy któraś z was ma jakieś doświadczenia z butami wiosennymi/jesiennymi z CCC z serii Lasocki Kids? Wyglądają ładnie i porządnie, są lekkie i miękkie, ale jak z użytkowaniem?
Mam dla Hubiego zimowe i jestem bardzo zadowolona :ok: (wklejałam chyba gdzieś tu) Na wiosenne tez zapoluje.
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline suprynka

• maniak
« Odpowiedź #1179 dnia: 19 Marca 2013, 21:45 »
Tete ja mojej kupilam taki botki, tylko na zamek z boku za 49 zl na przecenie ;). Trzeba polowac po sezonie, bo inaczej faktycznie wychodzi ok 200 zl.

Offline anetka71

• maniak
  • data ślubu: 11.10.2008
« Odpowiedź #1180 dnia: 27 Kwietnia 2013, 00:34 »
Dziewczyny,gdzie kupię fajne sandałki dla dziewczynki ze skórzaną, profilowaną podeszwą? W Szczecinie obeszłam wszystkie możliwe miejsca - nie ma nic. Bartków nie chcę. Jakieś sklepy internetowe/firmy godne polecenia?

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #1181 dnia: 27 Kwietnia 2013, 07:47 »
Ja mojej sandałki kupiłam z Elefantena, naprawdę fajne i mięciutkie :) i co najważniejsze skórzane ;D Są bardziej sportowe, do sukienek mam z Next, ale jakieś białe chce dokupić jeszcze..

Offline suprynka

• maniak
« Odpowiedź #1182 dnia: 27 Kwietnia 2013, 18:51 »
Kiedys byl super sklep w Auchanie. Byly super fity, primigi no i ecco. Ale zlikwidowali niestety. Ja tez bede miala wiec problem blizej lata. Nie wiem czy do ecco nie pojde.

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
« Odpowiedź #1183 dnia: 29 Kwietnia 2013, 07:27 »
Mi zakup sandałków spędza sen z powiek. O ile dla Lenki jeszcze cośtam fajnego widziałam, o tyle dla Poli to masakra. Wczoraj była w Bartku, fajne przeceny maja na zeszłe kolekcje, ale co z tego skoro rozmiarówka do bani. Nowa kolekcja Bartka to jak dla mnie porażka. Widziałam jedne fajne w Smyku ale tylko do rozmiaru 26. Muszę jeszcze Korneckieg obejrzeć. Nie wiem jak u Was ale w Poznaniu Maraga kids pozamykana ;(

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #1184 dnia: 7 Maja 2013, 15:38 »
Mamy chłopców jakie pierwsze sandałki kupujecie lub kupowałyście?  Na pewno mają mieć zakrytą piętkę i szukam które najlepsze.Tak dumam nad Bartkiem - macie opinie?

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1185 dnia: 7 Maja 2013, 18:00 »
jest masa firm równie dobrych, a dużo tańszych..

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
« Odpowiedź #1186 dnia: 8 Maja 2013, 20:07 »
baska podaj nazwy, mnie ostatnio zaszokowały ceny sandałków Marugały i RenButa.

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #1187 dnia: 8 Maja 2013, 22:39 »
jest masa firm równie dobrych, a dużo tańszych..

Ale jakie? i tak żebym mogła iść przymierzyć, bo przez internet nie kupię

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1188 dnia: 8 Maja 2013, 23:33 »
na 1 stronie tego wątku:

Listę można zrobić żaden problem:

1. Nemo (Bond)
2. Postęp
3. Tombut
4. Mrugała
5. Viggami
6. Antylopa
7. Befado
8. Bartek
9. Łukbut

W tek chwili tylko to pamiętam  :)

+
Kornecki
Dawid
Raweks
Daniel

+
to co tutaj:
http://dziecko-info.rodzice.pl/showthread.php/145985-producenci-z-certyfikatem-Zdrowa-Stopa
http://www.ips.krakow.pl/nasza-oferta/certyfikaty-i-znaki/zdrowa-stopa/producenci-obuwia-ze-znakiem-zdrowa-stopa.html

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1190 dnia: 24 Czerwca 2013, 07:41 »
dziewczyny czy Waszym zdaniem takie buty nadadzą się dla 19mcznego dziecka które już pewnie chodzi/biega na lato(jako alterantywa do zwykłych sandałów,np do piachu ,na plaże-uprzedzając temat gumy samej w sobie-to oddychająca  guma jest ;) ):

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1191 dnia: 24 Czerwca 2013, 17:54 »
według mnie tak...
to melissa?

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1192 dnia: 24 Czerwca 2013, 21:36 »
według mnie tak...
to melissa?
tak Basia.Dużo dobrego słyszałam o dziecięcych meliskach- u nas teren trawo -piaskowy do okola-chciałabym aby miała coś i ładnego i wygodnego,pasującego do wszystkiego niemal.

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1193 dnia: 24 Czerwca 2013, 22:08 »
nie wiem jak w dziecięcych ale w moich melissach noga się poci...
śliczne są te buciki i pewnie gdybym nie miała swoich myślałabym o takich i czaiła się na wyprzedaż ale mając swoje wiem jak jest i chyba bym sie nie zdecydowała...

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1194 dnia: 24 Czerwca 2013, 22:23 »
widzisz,jaką potęgą jest forum takie?bo ja mam meliski(baleriny) są ok-ale peanów pisać na ich temat bym nie mogła....wiec dumam nadal.Mam swój typ -musze przeczochrać jakieś fora-gdzie są opinie.

Offline milcia

• Chuck Norris
  • W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym ;)
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #1195 dnia: 24 Czerwca 2013, 22:27 »
Mój Tymek miał 18 miesięcy jak zaczął pomykać w crocsach, i nie widziałam jakiś specjalnych przeciwwskazań co do tego, że pięta nie zabudowana itp.
Co do pocenia się w crocsach też czasami była "przypocona" ale nie sądzę że bardziej niż w odkrytych całkowicie i wykonanych ze skóry sandałach.
A te melisski są prześliczne  :D
Timber 27.12.2009 Nuśka  27.06.2013
BOY
GIRL

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1196 dnia: 24 Czerwca 2013, 22:32 »
milciu,Nela moja crocsy (tak sie pisze?) ma,ja "przetestowalam" je przy Mai-wg mnie swietnie dają rade -plaza,ogród, itp-bardzo bardzo wazne jest to aby dobrze rozmiar dobrac-bo albo pięta'wypada" albo przód lata.Ja  z cr jestem zadowolona bardzo.Mamy zwykle ,niebieskie sportowe.

Offline milcia

• Chuck Norris
  • W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym ;)
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #1197 dnia: 24 Czerwca 2013, 22:40 »
Dlatego właśnie wydaje mi się, że te nie będą "gorsze" pod tym względem. Tymek w lato nie chce zakładać innych butów w zasadzie bo są mega wygodne, sam sobie założy, wytrzepie piach itp.
Gdyby melissy miały alternatywę dla chłopców, nazwijmy ją bardziej "elegancką" jak dla dziewczynek te które wkleiłaś była bym zachwycona  :) Choć na ostatnie występy w przedszkolu moje dziecko w koszuli i crocsach  ::) A sandałki leżą  ;)
Timber 27.12.2009 Nuśka  27.06.2013
BOY
GIRL

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1198 dnia: 25 Czerwca 2013, 11:45 »
my cocsy też mamy przetestowane. I faktycznie w oryginałach noga się Mai nie pociła ale np. teraz kupiłam jej takie:
te po prawej stronie

i niestety cały czas ją obgryzają w jednym miejscu :( nie były drogie, bo kupiłam je na wyprzedaży za 50zł ale wkurza mnie to...
co więcej kupiłam 2 pary - drugie dla Mai przyjaciółki i ją też obgryzają w tym samym miejscu...
jakiś ferelny model...

Gdyby melissy miały alternatywę dla chłopców, nazwijmy ją bardziej "elegancką" jak dla dziewczynek te które wkleiłaś była bym zachwycona  :) Choć na ostatnie występy w przedszkolu moje dziecko w koszuli i crocsach  ::) A sandałki leżą  ;)
a proszę bardzo :)
MELISSA - MINI MELISSA POLIBOLHA

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #1199 dnia: 25 Czerwca 2013, 21:40 »
u nas crocsy obowiązkowo... tylko one na lato... nawet innych sandałków nie kupuję, crocsy+trampki H&M+ adidaski nike - stały coroczny zestaw na lato ;)