u nas córka dostanie lego friends stacja narciarska, zestaw do karaoke, książkę i jakieś ubraniasynek lego duplo wesołe miasteczko, muzyczną matę do tańczenia i jakieś puzzle 2+, do tego od dziadków pieniądze
A ja bym chciała żeby mój syn dostał lek na nfz....
Cytat: buraczek w 12 Grudnia 2017, 12:43u nas córka dostanie lego friends stacja narciarska, zestaw do karaoke, książkę i jakieś ubraniasynek lego duplo wesołe miasteczko, muzyczną matę do tańczenia i jakieś puzzle 2+, do tego od dziadków pieniądzeBuraczku a masz upatrzoną jakąś konkretną matę do tańczenia? Polecam wam malowanki water wow nasz dwulatek dostał na mikołajki, wszystkie inne zabawki poszły w kąt, dość tania rzecz a jaka radocha:D co chwile chce malować:)
Cytat: takakasia w 12 Grudnia 2017, 14:18Cytat: buraczek w 12 Grudnia 2017, 12:43u nas córka dostanie lego friends stacja narciarska, zestaw do karaoke, książkę i jakieś ubraniasynek lego duplo wesołe miasteczko, muzyczną matę do tańczenia i jakieś puzzle 2+, do tego od dziadków pieniądzeBuraczku a masz upatrzoną jakąś konkretną matę do tańczenia? Polecam wam malowanki water wow nasz dwulatek dostał na mikołajki, wszystkie inne zabawki poszły w kąt, dość tania rzecz a jaka radocha:D co chwile chce malować:)malowanki water to takie zwykłe wodne do malowania pędzelkiem i wodą? fajny pomysł... co do maty to dałam wolny wybór szwagierce,bo to ma być prezent od niej, a polecasz jakąś konkretnie?Justynka trzymam kciuki za trafną diagnozę!
Synowi się zamarzyl jakiś robot sterowany na pilota.... ktos ma??? Widział??? Budżet do 100 zł.. Nie chciałabym w ciemno kupować a czasu malutko