Ja czasami z tych zabawek po prostu wyciągam baterię i mówię, że się skończyły. i tyle. I`m bad albo jeśli to zabawka naprawdę fajna to zaklejam taśmą klejącą głośnik.
Cytat: ricardo w 22 Stycznia 2015, 20:23Ja czasami z tych zabawek po prostu wyciągam baterię i mówię, że się skończyły. i tyle. I`m bad albo jeśli to zabawka naprawdę fajna to zaklejam taśmą klejącą głośnik.u nas to nie przechodzi pawcio tyle bedzie jeczec az mu wlaczysz
Cytat: anka332 w 22 Stycznia 2015, 20:50Cytat: ricardo w 22 Stycznia 2015, 20:23Ja czasami z tych zabawek po prostu wyciągam baterię i mówię, że się skończyły. i tyle. I`m bad albo jeśli to zabawka naprawdę fajna to zaklejam taśmą klejącą głośnik.u nas to nie przechodzi pawcio tyle bedzie jeczec az mu wlaczyszA myślisz, że moje nie jęczą? Mówię do znudzenia że nie ma baterii, ewentualnie pokazuję miejsce, gdzie zawsze są baterie że jest puste i tyle. A baterie oczywiście trzymam w innym miejscu
Moja Młoda uwielbia jak wszystko się drze wiec puszcza wszystko na raz! Wtedy to jest sajgon!
Polecam ten zestaw z jezdzacym pociagiem http://m.ceneo.pl/8395605Kompatybilny z duplo i cena nie zabija