Autor Wątek: KAMILA MARIA-Skarb AGULI i jej Męża!!!  (Przeczytany 42416 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wercia

• Chuck Norris
  • K & M- 10 lat minęło...:))
  • data ślubu: [
Odp: KAMILA MARIA-Skarb AGULI i jej Męża!!!
« Odpowiedź #450 dnia: 9 Lipca 2008, 10:00 »
:hello: kochane  :-* :-* :-*
Oj z siniakami wiem jak jest :P czasem nawet nie jestem pewna z czego Miesio je ma :P
I już za chwilę, za momencik wielki dzień Kamiki- 1 urodzinki :skacza:

Offline AGULA

• entuzjasta
  • data ślubu: 25.06.2005 r.
« Odpowiedź #451 dnia: 9 Lipca 2008, 11:48 »
:hello: kochane  :-* :-* :-*
Oj z siniakami wiem jak jest :P czasem nawet nie jestem pewna z czego Miesio je ma :P
I już za chwilę, za momencik wielki dzień Kamiki- 1 urodzinki :skacza:

Witaj Werciu!
Oj tak oj tak !!! Już Za 6 dni Wielki dzień Mojej Małej Wielkiej Kruszynki!!!
Pozdrawiamy! i caluski dla Miesia ślemy!!!

Offline Wercia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #452 dnia: 9 Lipca 2008, 16:28 »
Pozdrawiamy! i caluski dla Miesia ślemy!!!

Wzajemnie

Offline Wercia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #453 dnia: 11 Lipca 2008, 09:43 »
Jutro wyjeżdżamy do Polski i nie będzie nas na forum do 02.08 więc już dzisiaj składamy życzenia Kamilce :D :D :D

[IMG]http://       

Idzie myszka,idzie konik,
                          żabka,piesek no i słonik.
                          Wszyscy razem z balonami,
                          z najlepszymi życzeniami,
                          bo to dzień radosny wielce-
                          masz już jeden roczek więcej...

życzy Mieszko z Rodzicami...  :-* :-* :-*
« Ostatnia zmiana: 11 Lipca 2008, 09:45 wysłana przez Wercia »

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #454 dnia: 15 Lipca 2008, 01:19 »
Werciu!!!!Dziękujemy serdecznie w imieniu naszej Córci Kamilci!
Jesteś naprawdę niezawodna! :skacza: :przytul: :uscisk:

O rrrrrraaaaaaaaany to już dziś!!!!!! :skacza: Ależ zleciało!!! :Wzruszony: :Wzruszony::Wzruszony:
...hmmm. właśnie zajrzałam do pokoju do mojego Serduszka  :Serduszka:, śpi podobnie jak w pierwszych dniach po narodzinach, tzn. podpiera sobie bródkę rączką  :Wzruszony: :Serduszka:... jest Cudna!!!!!!
Pamiętam jakby to było dosłownie dziś... mniej więcej o tej porze rok temu zaczął mnie podkuwać brzusio, ale jeszcze nie wiedzieliśmy że to będzie jeden z Najwspanialszych i Najpiękniejszych Dni w Naszym życiu! CUD NARODZIN NASZEJ CÓRCI!!! :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

:Serduszka:   :Serduszka:

:okularnik:

:serce:                                 :urodziny:                                :serce:

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #455 dnia: 15 Lipca 2008, 09:52 »
Kamilko, wszystkiego co najlepsze!! Niech się spełnią wszystkie Twoje dziecięce marzenia!!

Ale ten czas zlecial!!!

AGULA gratulacje!!!

Offline topyciu

• uzależniony
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #456 dnia: 15 Lipca 2008, 11:18 »
I również ja się przyłączam do życzeń - wszystkiego naj naj naj :)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #457 dnia: 15 Lipca 2008, 12:36 »
Kamilko!!! Wszystkiego NAJ z okazji Twoich Pierwszych Urodzinek  :-* :-* :-*

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
« Odpowiedź #458 dnia: 17 Lipca 2008, 10:24 »
Przepraszam, że spóźniona ale ja również życzę Kamilce wszystkiego co najlepsze w życiu. Żeby zawsze była  taka uśmiechnięta i szczęśliwa jak na tej fotce przy liczniczku. Buziaki dla małej księżniczki  :-*

Offline Wercia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #459 dnia: 25 Sierpnia 2008, 10:00 »
Jak się udała impreza z okazji roczku Kamilki? ;D

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #460 dnia: 10 Września 2008, 15:25 »
Agus seredcznie pozdrawiamy i caluski przesylamy  :-*

Co u Was slychac ??

Offline Wercia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #461 dnia: 10 Września 2008, 15:35 »
Gdzie jesteście?  :'( :'( :'( tęsknię za Wami....

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #462 dnia: 23 Września 2008, 23:22 »
Witaj Werciu!Witaj Jaguś!
Dziękujemy, że zaglądnęłyście do nas!  :D

Jesteśmy, jesteśmy!W końcu powróciliśmy do domku z wakacyjnych wojaży nadmorskich a ostatnio nawet górskich a dokładniej bieszczadzkich. Lato było cudowne! :los: :okularnik:

A teraz telegraficzne relacja i kilka fotek ...
 :chat: :chat: :chat: :chat: :chat:

... Minął Rok, ba nawet już 14 miesięcy  :D  od Cudownego Dnia , Jednego z najpiękniejszych dni w naszym życiu!!! 15 lipca 2007 r. o godzinie 13:09 przyszła na Świat nasza cudowna córeczka Kamilka Marysia!;)  :Serduszka:
Te dwa lata, najpierw 9 miesięcy wspaniale donoszonej ciąży,  zakończonej szczęśliwymi narodzinami Kamilki a potem ten Wspaniały Radosny Rok, był niesamowity.
Z dnia na dzień nasza córcia dostarczała  i dostarcza nam niesamowitych wrażeń, radości, szczęścia choć i czasem zdarzały się łzy bezradności, zwłaszcza podczas kolek i niekiedy kąpieli. Ale te smutne dni poszły już w niepamięć  a pozostała sama radość i szczęście!!!!
Pamiętamy i chyba już zawsze będziemy pamiętać niezapomniane chwile z pierwszego roczku życia Kamisi.
15.07.2007 r. godz. 13:09 - narodziny Kamilki
A potem Pierwsze spotkanie z babciami i Dziadkami ;), pierwszy większy wyjazd Kamilki do Dziadków nad morze  :okularnik:, pierwszy świadomy uśmiech Kamilki kiedy to skończyła miesiąc i 1 dzień; pierwsze wygugane „słowa” „Łooooooo” i  łołłłłłłłł .
Pierwsze Mikołajki i święta bożonarodzeniowe i ten cudny zaskoczony wzrok i radość naszego dziecka! :)  i pierwsze słowo tata, baba , dada
A Kiedy w styczniu pannica skończyła pół roczku, tydzień później pojawiły się dwie pierwsze dolne jedyneczki! Prezent na dzień Dziadka!  :D
Nigdy nie zapomnę kiedy moja córcia - 04.02.2008 r. -  po raz pierwszy w życiu powiedziała słowo MAMA  :Wzruszony: :Serduszka: . To było cudowne uczucie!!
Pamiętam, kiedy po raz pierwszy  sama przewróciła się z plecków na brzuszek  :tak_2:
Nigdy też chyba nie zapomnimy pierwszego poważniejszego przeziębienia Kamilki  - wirusowe zapalenie gardełka, dreszcze gorączkowe zakończone podróżą karetką do szpitala (co prawda tylko na godzinkę, ale przeżycia niezapomniane. Wystraszyliśmy się okropnie, i 5 i pół doby wysokiej gorączki)  :Olaboga:
Marzec 2008 roku to też czas kiedy, Milka zaczyna kraść nam  pierwsze całuski w policzek  :calus: i pokazywać paluszkiem co chce albo gdzie chce iść ;), to czas  pierwszych  cudnych Świąt Wielkanocnych ;) i przełom, gdy Córcia zaczyna sama siedzieć bez podparcia ;)
Od pewnego kwietniowego dnia, kiedy to tata pokazał Kamilce gdzie się chowa w domku naczynia z suszarki - zaczęło się ;))) … mam w domku pomocnika hihihihihihiih . Ledwo mąż wraca z pracy Kamilka woła „Tata?! Da da pokazuje na suszarkę, każe wziąć np. kubek i dalej pokazuje paluszkiem da da na druga szafkę i każe chować naczynia” hihihihihi a robi to z taką poważna miną że ho ho … A potem jak wszystko pochowane to Milka ma satysfakcję wielką i zaraz zaczyna się uśmiechać hihih
Kwiecień to też okres, kiedy Niunia zaczyna sama świadomie bić w rączki „brawo” i „kosi kosi”  :brawo: , i kiedy to pojawiają się górne jedyneczki  ;D
W majowe piękne słoneczne dni, dzidzia na spacerach zaczyna zaczepiać spacerowiczów i dzieci i ma przy tym straszną radochę hihih  :terefere: :Serduszka:
Maj to też nasz pierwszy w życiu wspólny Dzień Mamy  ;)  :Daje_kwiatka:
A czerwiec to Pierwszy w życiu Kamilci Dzień Dziecka!!!;) i w tym dniu Niunia po raz pierwszy sama bez niczyjej pomocy usiadła ;) i… powitaliśmy kolejny  8 już ząbek. A Babcia nauczyła wnusię pokazywać jaka jest duża. Na pytanie „jaka Kamilcia jest duża?” Niunia podnosi rączki w górę i mówi ‘Tiaaaaaaaaaaaaaaaa”  :jupi:
W lipcu  Skarbulek nabił sobie dwa pierwsze siniaki na czółku  :luzak: :lol: , Łobuziak spostrzegła też, że można otworzyć szuflady i wszystko z nich powywalać ;))  :p
 I wreszcie 15.07.2008 r. godz. 13:09 - świętujemy 1 URODZINY KAMILKI !!!  :urodziny:

Ten Radosny Dzionek spędziliśmy w trójeczkę naszą małą Rodzinką, tak jak przed rokiem, kiedy to rodziła się nasza malutka słodka Kruszynka.
Powspominaliśmy sobie z mężuniem ten cudny dzień narodzin Kamilci. Była wspaniała urodzinowa dekoracja, tort z 1 świeczką, prezenty, tańce, hulanki i mnóstwo radości!;)
Godzinę swoich narodzin - 13:09 oczywiście tradycyjnie Ptysia przespała, bo o tej porze akurat przypada czas Jej drzemki.  A potem Świeczkę nie bardzo chciała zdmuchnąć i kazała zrobić to mamie.
Po kilku tańcach przy rytmach Arki Noego Kamilcia próbowała rozpakować swoje prezenty.
Hmmmm … na śpiewającego Kubusia Puchatka zareagowała niechętnie, ale już na drugi dzień strasznie Jej się spodobał bo kiwała się razem z misiem hihihihihi
W przerwach między tańcami położyliśmy Niuni na podłodze książkę, pieniążek w banknocie, różaniec w pudełeczku i nożyczki. I Nasza Jubilatka na początek zaczaiła się i wzięła do rączki nożyczki z których była bardzo zadowolona a zaraz potem książkę. Po dłuuuuższym czasie skusiła się na różaniec a pieniążka nawet nie tknęła. Hihih
Zatem nasza księżniczka prawdopodobnie zostanie w przyszłości uczoną krawcową!hihihihi
 A w sobotę, w restauracji , zorganizowaliśmy kolejną imprezkę urodzinową tym razem dla Babć , Dziadków, Cioć i Wujaszków!;)
Troszkę się na  nią spóźniliśmy bo Nasz Maluszek drzemkę sobie uciął. Ale Kamilcia zrobiła wielkie oczy jak zawitaliśmy do restauracji i kiedy zobaczyła tyyylu gości! Była przeszczęśliwa. Bo miała w tym dniu przy sobie wszystkich! Babcie Dziadków Ciocie i Wujaszków i oczywiście kuzyna Ola i mase ślicznych prezentów a wśród nich Micha Kazia!!!
Imprezka urodzinowa naprawdę się udała. Było bardzo wesoło. Nawet się nie spodziewaliśmy, że będzie aż tak fajnie.
Dzień był udany i naprawdę cudny!  :brawo: :hopsa:
A teraz kilka foteczek  :Fotograf:
1 URODZINKI KAMILKI

W imieniu Kamilki dziękuję za życzenia urodzinowe!!!

A dziś Kamilcia ma już skończone 14 miesięcy i tak jak było, tak jest nadal i na zawsze tak będzie, Nasza Córcia to Nasz najwspanialszy CUD ŚWIATA!!!
Jest niesamowicie radosną malutką osóbką, ale też posiadającą swoje zdanie. Jest przecudna!!! Jeszcze sama nie chodzi, zawsze czeka na asekurację ale za to coraz więcej mówi. Kamisia potrafi już powiedzieć:
Mama, tata, baba , dziadzia, dzieci, dzidzia, Olo, Alan, Ziuzia, papa
 I taki telegraficzny skrót Kamilkowego słowniczka
Maś- czyli masz  :tak_2:
Paćć - czyli patrz
Dać - czyli daj
Jaziu - czyli Misio Kaziu
patni- ptaszki
Papm- piesek
Cieść - czyli cześć
Ało- halo
Tak, nie
Mmcha- mucha
Pumba - Kuba Puchatek
Miś, mimi - miś
Koko - kura
Tidi- tygrys
Kaka-kaczka
Hał-piesek szczeka
Miam - kotek miauczy
Muu-krówka muczy
Suuuuuuusie-strusie
Sasiu - Stasiu
Papaki - skarpetki
Dżisy - dżinsy
Buła - bułka
uła- wujek
Ciacia - ciocia
Pam- pan , pani
Kok-oko
Kuka-kółka
bam bam - piłka
bławo- brawo i klaszcze w rączki
baja - bajka
cycy - piersiątko mamuni ;)
aa asik, tatni - kwiatki
Pocitam - poczytam
Tan tan- i macha wesoło rączkami bo wtedy tańczy
Kiwa główką w ramach podziękowań, Kiwa rączką na boczek na dzień dobry, umie zrobić żółwika i mówi przy tym ‘Łuf”, umie przybić ‘piątkę” i mówi przy tym „pina”, robi papa, przesyła całuski, puszcza oczko, uwielbia bawić się w „akuku”. Jak skądś zawsze wychodzimy to nie trzeba jej przypominać, żeby zrobiła papa, sama to robi , nadal zaczepia spacerowiczów i macha do nich radośnie rączką

Ojjjjjjjjjjjjj… jest tego wiele… chyba wszystkiego nie przytoczyłam ale sporawo jest tych słówek i zachowań… a my mamy niezły ubaw a zarazem rozpiera nas duma i radośc!hihihih  :lol:

Na zakończenie historyjka z dzisiejszego poranka. ... Wchodzimy z Kamilką do pokoju i Kamilka zaczyna krzyczeć radośnie do Misia ‘Jaziu cieść!” Sadzam Niunie obok Kazia, a Ona daje mu caluska i podaje rączkę na powitanie. Podaję Niuni książeczkę a Misia mówi „Mama! pocitammm”! , po czym bierze książeczkę,  zwraca się w stronę misia, kiwa do niego główką i mówi ‘Pocitammm”, miś maś! I daje jedną książeczkę misiowi! ;) … jest tak słodka przy tym  co robi, że normalnie codziennie mam ochotę schrupać to moje pyszne ciasteczko! :Zakochany:

… ehhhhhhhhh…

No cóż, czas się pożegnać, ponieważ postanowiłam zamknąć nasz wątek. Przepraszam, ale nie mam za wiele czasu żeby relacjonować na bieżąco nasze radosne kamilusiowe dorastanie! Ale obiecuje pojawiać się w wolnych chwilkach w wątkach wiernych forumkowych cioć! :wink:

Dziękuję wszystkim forumkowym ciociom, które wiernie odwiedzały nasz wąteczek i razem z nami przeżywały najpiękniejsze dni od narodzin do roczku Kamilki.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę pomyślności i dużo radości z rodzicielstwa , dużo wytrwałości i ciepła dla Rodziców tych maleńkich najcudowniejszych istotek na świecie jakimi są nasze dzieciaczki.
 :id_juz:  :id_juz: :id_juz:
« Ostatnia zmiana: 23 Września 2008, 23:37 wysłana przez AGULA »

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #463 dnia: 24 Września 2008, 09:56 »
Ale wspaniale mi się czytało o Waszej Niuni  :D Pięknie wszystko opisałaś Agula i pocieszyłaś moje oczy śliczną Kamisią  :-*
Mała jest urocza! Bez dwóch zdań - macie Skarba w domu!

Wszystkiego NAJ dla Kamisi i buzialki  :-*

P.S. Wąteczek zamknę (tak jak prosiłaś) ale pozwólmy jeszcze forumowiczom napisać tutaj kilka słów - myślę, że mają na to ochotę  :D

Offline Wercia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #464 dnia: 24 Września 2008, 09:59 »
Pięknie opisane Wasze wspólne chwilę..... :Wzruszony:
Gratulacje dla Kamilki za osiągnięcia  :-* które są imponujące :-*
Smutno mi że już nie będzie Waszego wątku... :'( coraz więcej forumek rezygnuje.... :'(
Ale mam nadzieję że będziecie nas odwiedzały :-* :-* :-*

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #465 dnia: 24 Września 2008, 17:15 »
Ale wspaniale mi się czytało o Waszej Niuni  :D Pięknie wszystko opisałaś Agula i pocieszyłaś moje oczy śliczną Kamisią  :-*
Mała jest urocza! Bez dwóch zdań - macie Skarba w domu!

Wszystkiego NAJ dla Kamisi i buzialki  :-*

P.S. Wąteczek zamknę (tak jak prosiłaś) ale pozwólmy jeszcze forumowiczom napisać tutaj kilka słów - myślę, że mają na to ochotę  :D

Dziekuję Asiu!
Pozdrawiam!Przesyłam całuski dla Oleńki !!! I do zobaczenia w Waszym wątku! :D  :uscisk:

Pięknie opisane Wasze wspólne chwilę..... :Wzruszony:
Gratulacje dla Kamilki za osiągnięcia  :-* które są imponujące :-*
Smutno mi że już nie będzie Waszego wątku... :'( coraz więcej forumek rezygnuje.... :'(
Ale mam nadzieję że będziecie nas odwiedzały :-* :-* :-*

Witaj Werciu! Dziękuję!
Oczywiście, że będziemy Was odwiedzały!!!Nie może być inaczej! :D Całuski dla Miesia od Kamilci przesyłam! I również do zobaczenia w Waszym wątku!  :uscisk:

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #466 dnia: 26 Września 2008, 06:29 »
A tak calkiem niedawno znalazlas sie na porodowke  8) a ja dopiero w dwupaku bylam  ;D

Swietne ma Kamilka postepy , moc gratulacji  :-*

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #467 dnia: 5 Listopada 2008, 20:09 »
Na prośbę AGULI wątek jest znowu z nami ;)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
« Odpowiedź #468 dnia: 5 Listopada 2008, 20:32 »
o to fajnie

Agula co tam słychać u Ciebie?

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #469 dnia: 6 Listopada 2008, 17:37 »
Witajcie kochane!
Oj sama nie wiem czy wpadłam tu tylko na krótką chwilkę czy na dłużej ... ale niech sobie narazie wąteczek pożyje forumkowym życiem! ;D

A co u nas? A dziękuję wszystko w należytym jak najbardziej porządeczku.
Wiem, że to co napiszę będzie dla większości z Was dziwne, że dopiero teraz ...ale moja słodka niespełna 16 miesięczna kruszynka ... dwa dni temu po raz pierwszy, bez niczyjej pomocy (tj. bez trzymanki  :tak_2:) postawiła swoje pierwsze kroczki! ;D  :D ;D ... Do tej pory musiała mieć zawsze jakąś podpórkę!;) A jak jest z tego powodu zadowolona!hihihihi

... gada jak najęta! (Druga po Hance Bielickiej  :D )

... i ma 3 nowe ząbki - czwóreczki! ;D

Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnego wieczoru !

Offline Wercia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #470 dnia: 6 Listopada 2008, 17:42 »
Brawa należą się Kamilce  :-* :-* :-*
Każde dziecko ma swój czas na wszystko ;) jedno dziciątko szybciej chodzi, drugie szybciej mói itp, ale wcześniej czy pozniej nasze Maleństwa posiądą wszystkie umiejętności ;)

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #471 dnia: 6 Listopada 2008, 17:43 »
Tak się ciesze że wątek znów ejst otwarty  ;D ;D ;D ;D
Twoja córcia jest taka cudna!!!
I gratuluję pierwszych kroczków :):)

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #472 dnia: 6 Listopada 2008, 19:33 »
Fajnie, że jesteś Aga! I gratulacje dla Kamilki!

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #473 dnia: 6 Listopada 2008, 19:51 »
Super Agus ,ze wrocilas , z mila checia bede do Was zagladac  ;D

Caluski dla Kamilki  :-*
« Ostatnia zmiana: 6 Listopada 2008, 19:52 wysłana przez Jagna77 »

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
« Odpowiedź #474 dnia: 6 Listopada 2008, 23:42 »
Brawa dla Kamilki  :D

Offline *Mimi*

• maniak
« Odpowiedź #475 dnia: 7 Listopada 2008, 08:52 »
Gratulacje dla pierwszych samodzielnych kroczków!

Agula na wszystko jest czas, Kamilka zacznie poznawać teraz czas i za nią nie nadążysz  ;D

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #476 dnia: 7 Listopada 2008, 14:21 »
Witajcie!
Nie spodziewałam się takiego oddzewu z Waszej strony! ;D
Korzystam  z chwili drzemki mojego pączusia! :D

Werciu!Dziękuję! I popieram to co napisałaś. Masz rację! Pozdrawiam!:D

Witaj Gabiś!Dziękuję za odwiedzinki w naszym wątku i pozdrawiam! ;)

Witaj Martynko! Również dziękuję i całuski od Kamilki dla Gabuni przesyłam! :przytul:

Jagusiu również witaj!Też się cieszę. Postaram się wpadać na forum choć na chwilkę a już napewno za 2 dni będę u WAS! :D Całuski dla Matiego! :)

Witaj Martulko!Dziekuję i pozdrawiam całą Twoją cudną rodzinkę! :uscisk:

Mimi dziękujemy  ;D ;D ;D ... szczera prawda!hihi  :D Pewnie teraz dopiero się zacznie! Do tej pory jak Kamilcia chciała gdzieś dalej pójść to z mamuisą za rączkę albo przy balkoniku samochodzikowym a teraz uhuhuhuhuhu ... będzie się działo! Nie dość że nas zagada to jeszcze joggingiem wykończy!hihi ... Pozdrawiam serdecznie!

Dziękuję Wam wszystkim za odwiedzinki i miłego dnia życzę!!

Offline *Mimi*

• maniak
« Odpowiedź #477 dnia: 7 Listopada 2008, 14:40 »
AGULA no trzeba będzie uważać, bo jak zaczne tak szybko biegać to nie nadążysz  ;D
najgorsze jak będzie chciała coś ze stołu i za obrus pociągnie, nieraz widziałam akcje latających szklanek czy talerzyków ..

mojej koleżanki synek chciał powąchać kwiatka, który stał na stoliczku, nie mógł dosięgnąć - to normalnie za liścia pociągnął (bez żadnych zahamowań) :???:

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #478 dnia: 9 Listopada 2008, 00:54 »
Mimi!!!Kochanieńka, do tej pory już trzeba było mieć oczy wokół głowy a teraz to sobie tego nie wyobrażam! :D
Moje dziecię ma naprawdę nieziemskie pomysły!Ostatnio weszłam na momencik dosłownie na sekundę do kuchni a mój naukowiec "pisał" list do taty... odwracam głowę , patrzę a Kamilcia ma popisaną całą szyję i brodę długopisem i się cieszy bo przecież " pisiu pisiu" robiła! ;)

... i jeszcze jedno ... wtorek wieczór postawiła sama pierwsze kroczki bez trzymanki  :), środa  stawiała kroczki z pewną nieśmiałością, czwartek zaczęła już sprawniej popisywać się swoimi nowymi umiejętnościami przed ciocią a dziś to juz dosłownie gania!szok!!! :o ;D ;D

Pozdrawiam! ;)
Ale gapa ze mnie!
... szukam szukam szukam ... i nie widzę ... :-\ wątek Jagny zapadł się pod ziemię  ???
hmmm  ::) chyba jestem nie w temacie...

... ale skoro Jagny wątku brak to w naszym składam moc całusków i uścisków dla Mateuszka z okazji 1 URODZINEK!!!

100 lat!!!dla Mateuszka!!..ależ tozleciało! ;)

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #479 dnia: 9 Listopada 2008, 19:59 »
Agula no niestety troszkę watków nam poznikało....  :'(
Pozdrawiam niedzielnie  :-* :-* :-*