Werciu, Gabiś, Jagódko, Martulko Witajcie dziewczyny!

Cieszę się , że do nas zajrzałyście!!!i przepraszam, że ja tak późno zaglądam!
Jagódko Oj leci ten czas leci. Dokładnie za 21 dni Moja najdroższa Kluseczka będzie obchodzić swoje 1 - wsze Urodzinki! Aż się łezka w oku kręci, że to już?!!... tak szybko!... Ohhhh za szybko te nasze dzieciaczki rosną, prawda?

A na dodatek robią sie coraz cwańsze i zabawniejsze

A takie malusie i bezbronne były

...ehhhhhhhh...
Werciu,
Gabiś proszę bardzo - foteczka naszego kibica.

Martulko ponieważ my niestety nie mamy dużego mieszkanka dlatego też postanowilismy zrobić Kamilce uroczysty rodzinny obiadek w restauracji. Co prawda moja mama , jak to moja mama uparła się razem z tatą, że wyprawią Niuni urodzinki u siebie w domku, tj. 80 km od Szczecina. My jednak postanowilismy, że zarezerwujemy sprawdzoną restauracyjkę w Szczecinie i tam zaprosimy dziadków, chrzestnych i rodzeństwo. W sumie jakieś 15 osób.
Kamilcia

roczek kończy 15 lipca i ten dzień chcemy mieć tylko dla siebie, tj. dla naszej małej rodzinki, naszej Trójeczki znaczy

, tak jak to było dokładnie rok temu

A malutkie przyjęcie dla rodzinki planujemy zorganizować 20 lipca.
hmmm

troszkę nas to będzie kosztowało, ale cóż tak będzie najsprawiedliwiej , ściągnąc wszystkich do Szczecina, a poza tym 1 - wsze URODZINY naszej Córci odbędą się tylko raz w życiu, więc sobie troszke zaszalejemy!

Zbieram się powolutku zdrzemnąć bo coś mnie dziś zmęczenie chwyciło, ... a jutro? Jutro też mamy swój Wielki dzień

3 Rocznicę Ślubu!

o rany!! Jak ten czas biegnie!

A pamiętam jakby to było wczoraj...
Pozdrawiam Was serdecznie!

Miłej i spokojnej nocki! pa