Gratulacje dla Kamilki skończenia 5 m-ca!! A tak niedawno pisałaś mi rano smska, ze sie zaczęło...a tu już niedługo ja będę komus pisała:)

A co do porad....moja mama dzieci mojej siostry jak miały katarek smarowała maścią rozgrzewającą (są takie specjalne dla dzieci). Najpierw kąpiel, później smarowanko klatki piersiowej i plecków, ciepła piżamka, przykrywała wysoko kołderką...na pewno lepiej sie oddycha, bo to masc o zapachu miety.
Mam nadzieje, ze Gwiazdka szybko wydobrzeje!!
Dziękujemy Martynko serdecznie za życzenia i dobre porady!Dobre rady zawsze w cenie!
... Właśnie, właśnie to było tak niedawno

a tu zaraz Ty Kochanieńka bedziesz pisać do nas z porodóweczki! hihih ... ojjj już niedługo!
AGULA to super ,ze paluszke ma sie coraz lepiej

Co do katarku jeszcze nie jestem doswiadczona matka wiec nie pomoge , nie wiem co sie stosuje u tak malych dzieci ja jedynie malemu zakrapiam nosem woda morska bo nawilza sluzowke a cos mu tam slychac w nocku .
No i wszystkiego najlepszego dla Kamilki 
Dziękujemy Jaguś za życzonka i poradę.
Doktor też kazal nosek zakrapiać wodą morską, więc tak też robimy ale mam wrażenie, że po tym mała jakby bardziej się zatykała.
A zapomniałam Wam powiedzieć, że właściwie od niedzieli Kamilce z noska nic nie leci, tylko właśnie słychać jakby coś Jej głębiej siedziało i chrobotało.
Umówiłam się na czwartek z doktorem i kurde bele lipa bo mąż ma nagły wyjazd i niestety nie dam rady sama się z tym paluchem doczłapać do przychodni. I lipa bo nasz doktorek nie moze nas odwiedzić prywatnie. Chyba będę musiała wezwać jakąś inną doktórkę na wizytę domową.
Wszystkiego najlepszego z okazji 5 miesiecy
Dziękujemy Elu!

agula mozesz spokojnie kupic otrivin soft i zakraplać jej nosek
ale oczywiscie trzeba czesto wyciagac gilki najlepiej fridą
no i zycze szybkiego powrotu do zdrowia
Własnie mąż kupił ale nie ukrywam, że bałam się podać bez zalecenia doktora, tym bardziej że giluski jej nie lecą, tylko właśnie coś głeboko siedzi.
Dziękujemy Jagódko!