Autor Wątek: Czy są już jakieś Pary Młode na 2009r ??  (Przeczytany 53922 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hania3033

• Chuck Norris
Odp: Czy są już jakieś Pary Młode na 2009r ??
« Odpowiedź #1170 dnia: 1 Lutego 2009, 12:05 »
Witajcie niedzielnie :)
Tak jak mówiłam - mam nadzieję, że wąteczek założę jeszcze w tym tyg (w weekend), choć obiecać nic nie mogę :-\
Madziulka, my się spodziewaliśmy takich podwyżek, dlatego kupiliśmy już w zeszłym roku :) a macie jakieś foteczki tych obrączek?? ;D
a, słuchajcie - mam jeszcze pytanko... może będziecie umiały mi pomóc. a jeśli nie, to kieruję je do administratorów/moderatorów...
Dlaczego, gdzy chcę skorzystać z opcji "szukaj" to pojawia mi się komunikat "Nie masz zezwolenia na wyszukiwanie wiadomości." O co z tym chodzi ??? ??? ??? Do niedawna działało bez zarzutu, a od jakiegoś czasu takie coś mi się pojawia :-\

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1171 dnia: 1 Lutego 2009, 13:09 »
Nie tylko Ty tak masz tylko wszyscy  :D
Niektóre opcje zostały zlikwidowane żeby forum nie muliło  ;)

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #1172 dnia: 1 Lutego 2009, 14:53 »
a gdzie jest ta opcja szukaj, bo ja ostatnio chciałam cos wyszukac i nie mogłam tej opcji znaleźć. Moim zdaniem powinno to być w widocznej zakładce u góry, ale to juz chyba problem do działu technikalia. Będę wdzięczna za pomoc.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1173 dnia: 1 Lutego 2009, 14:57 »
Ja mam nadal okienko szukaj  ;)

Ale tak jak mówie - wyłączona jest ta funkcja dlatego żeby forum szybciej działało  :)
Tak samo nie widac już czy ktoś jest on line i nie widac kto ogląda dany watek  ;)

Pamietacie jak niedawno forum koszmarnie chodziło ?? teraz jest oki i to właśnei dzięki wyłączeniu niektórych opcji  ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1174 dnia: 1 Lutego 2009, 15:28 »
Ale wąteczek odżył  ;)
Ja nie mam wkładek do zaproszeń, no ale na razie jeszcze ich nie rozdajemy, więc może coś wymyślę  ;)
Hania i ja czekam na Twoje odliczanko  :D
« Ostatnia zmiana: 1 Lutego 2009, 15:31 wysłana przez margolka »

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #1175 dnia: 1 Lutego 2009, 16:37 »
Haniu, zakładaj odliczanko! ;D Masz ku temu super okazję, za dwa dni będzie 200 dni do naszego ślubu :skacze: Żeby nie było, to chodzi mi o to że i hania i ja mamy ślub w ten sam dzien ;)
Forum faktycznie chodzi lepiej :) Tylko szkoda że  z wyszukiwarki korzystać się nie da....

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #1176 dnia: 1 Lutego 2009, 17:38 »
Mi dopiero co 200 dni minęło :) Za bardzo nie wiem o co chodzi z tym odliczaniem :D
Poświęci ktoś chwilkę na wytłumaczenie na czym to dokładnie polega to może i ja w założę taki wątek po mojej sesji (czyli za ponad 2 tyg :( )...

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1177 dnia: 1 Lutego 2009, 17:42 »
Castio, chodzi o to że odliczamy do Ślubu w dziale "Moje odliczanie czyli final countdown...."
No i mamy swoje wątki w których opisujemy swoje przygotowania, ale nie tylko: problemy na inne tematy i w ogóle :)
Mamy też suwaczki które odliczają ile jeszcze dni zostało do tego wyjątkowego dnia ;D ;D ;D A jako że nie możemy się doczekać, to świętujemy okrągłe liczby... 200 dni do ślubu... 150... 100... itd ;)
Chyba o to chodziło :drapanie:

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #1178 dnia: 1 Lutego 2009, 18:03 »
Dziękuję :) To ja pewnie będę świętować co 10 dni !!!  ;D
Myślę, że po sesji założę takie odliczanko, fajna sprawa, a do tej pory może mi się uda was troszkę poznać :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1179 dnia: 1 Lutego 2009, 18:05 »
No to czekamy na Twoje odliczanko ;D Im nas wiecej, tym lepiej :)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #1180 dnia: 1 Lutego 2009, 21:28 »
Mnie też "szukaj" nie działa, ale da się żyć bez tego :P  Fotek obrączek nie mam, ale na stronie Kruka znajdziecie, wystarczy wklepać nazwę Sensi ;D

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1181 dnia: 1 Lutego 2009, 21:33 »
Tak, tak odliczanko fajna sprawa  :D Castia zakładaj  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1182 dnia: 1 Lutego 2009, 21:35 »
justyś to mnie oświeciłaś ;D dziękuję :-* ale faktycznie zauważyłam ostatnio ze forum lepiej chodzi :skacza:
madziu nie wiem czy dam radę założyć na 200 dni :( bo nie mam jeszcze końca sesji i siedzę nad notatkami... ale kazda okazja jest dobra zeby założyć odliczanko - tak 200 dni, jak i 197 ;D mam nadzieję, że już niedługo  TO NASTANIE :D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #1183 dnia: 1 Lutego 2009, 21:48 »
Ja akurat za 2 tyg będę miała 6 miesięcy  :D więc może wtedy założę, chociaż nie wiem bo ostatni egzamin mam 18.02 ;<

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1184 dnia: 1 Lutego 2009, 22:11 »
Haniu, ja o 11 będę spała, ale w nocy mogę o Tobie pomyśleć  ;)
Castia ja swoje odliczanie założyłam właśnie na 6 miesięcy przed ślubem  :D
« Ostatnia zmiana: 1 Lutego 2009, 22:17 wysłana przez margolka »

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1185 dnia: 1 Lutego 2009, 22:19 »
Będę trzymała kciukasy mocno :)
Macie rację, każdy moment jest dobry by zacząć odliczanko :)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #1186 dnia: 1 Lutego 2009, 22:23 »
Jak tak dziewczyny będziecie namawiały to sama się na odliczanko może skuszę, coś mnie korci :P

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1187 dnia: 1 Lutego 2009, 22:30 »
I ja tez będę trzymac kciukasy  ;D

Oj dziewczyny zakładajcie te odliczanka  ;)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #1188 dnia: 2 Lutego 2009, 13:28 »
Zakładajcie te odliczanka dziewczyny- ja też się wahałam, zastanawiałam, czy ktokolwiek będzie mnie odwiedzać a tu proszę- nie nadążam często sama za swoim wątkiem ;)

Haniu, jak egzamin? :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Sylwia 83

• nowicjusz
  • *
  • a uśmiech rozdawaj ;)
  • data ślubu: 08.08.2009
« Odpowiedź #1189 dnia: 2 Lutego 2009, 18:45 »
hey:) ale dawno mi sie nie pisało:) ale dużo nas tych 2009 sie porobiło;)) serdecznie Wszystkich pozdrawiam:)) mam juz prawie wszystko z wyjątkiem zaproszen;P kurcze, chciałam takie skromne zwykłe z napisem na pierwszej stronie ZAPROSZENIE:)) może macie jakieś ciekawe stronki czy wiecie gdzie w Poznaniu moge sie udac/:)bede wdzieczna za odpowiedz;) aha jeszcze jeden moj problem ;D wiecie kochane moje gdzie ja dostane takie malutkie gąbeczki  ??? do winietek potrzebuje zeby pomiedzy dwa prostokąty taka gąbeczke wcisnąc by był wyżej jeden prostokacik?:) bede wdzieczna i zoboawiązana za kązdą odpowiedz;) dziekuuuuje;)) i pozdrawiam:)
". . .  a ja nie chciałabym tak po prostu,po prostu przeminąć. . "

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1190 dnia: 2 Lutego 2009, 19:08 »
Dzieki Ilonko :-*
Sylwia, ja mam zaproszenia skromne ale ładne :) zamawiałam na allegro - co prawda to nie poznań, ale godne polecenia ;) jestem z nich bardzo zadowolona :D a gąbeczki?? pewnie jakaś nie światowa jetsem, bo w ogóle nie wiem o co chodzi... :oops:

Offline agu_cha
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13.06.2009
« Odpowiedź #1191 dnia: 2 Lutego 2009, 21:40 »
Witam. . . faktycznie z rezerwacją sali na ślub to lekkie przegięcie. . no 2 lata wcześniej to jednak długi kawałek czasu ale i tak za krótki, żeby trafić na wymarzony dla nas termin. . .
My jesteśmy można powiedzieć szczęśliwcami, ponieważ zaczęliśmy załatwiać wszystko w grudniu 2008 roku, a ślub odbędzie się już 13. 06. 2009r (jupi). . . Czasami wystarczy trochę szczęścia i nadziei, że wszystko się uda. . . ja zwątpiłam ale mój narzeczony ciągle wierzył, że uda się znaleźć termin na ten rok. . .  w życzeniach noworocznych powiedział ". . . obiecuję, że nasz ślub odbędzie się w tym roku. . . " i tak się stało ;) Pewna para zrezygnowała z tej sali, w której bardzo chcieliśmy mieć wesele, na rzecz innej. . .
Wszystkim życzę zatem nadziei oraz szczęścia w zmaganiach z salą,
pozdrawiam

Offline shenn

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #1192 dnia: 2 Lutego 2009, 23:03 »
Sylwia 83 - a może kawałek grubego kartonika po prostu?
My na razie mamy plany i listę gości;-)
może kiedyś...

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1193 dnia: 3 Lutego 2009, 15:09 »
Gratuluje i Tobie, jestem_wredna :)
Aga super ze tak sie Wam poszczescilo :)

Sylwia, napewno w Poznaniu jest jakas hurtownia papiernicza, przejdz sie, a tam napewno cos znajdziesz :) No a jak nie to zawsze pozostaje allegro

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #1194 dnia: 12 Lutego 2009, 00:24 »
Daruda , Fasolek , Castia , Olucha , Madziulka83 , Ilona1985 zachowałyście się bardzo nieładnie w stosunku do agu_cha   .
Dziewczyna zwróciła uwagę że są posty pisane nie na temat a wy ją odrazu zaatakowałyście . Jedna coś napisała -naskoczyła i zaraz druga podłapała , trzecia -zebrałyscie sie w krąg i atakowałyscie ! Chyba trochę nieładnie !

Posty nie związane z tematem zostały usunięte . Proszę pisac w odpowiednich działach i tematach !
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1195 dnia: 12 Lutego 2009, 11:56 »
Ela ja Cię bardzo przepraszam, ale nie rozumiem. Jesteś moderatorem, więc możesz na forum wszystko. Ok. Ale co rozumiesz pod pojęciem "usuwać posty niezgodne z tematem"?? Temat brzmi "Czy są już jakieś Pary Młode na 2009r ??". Ja jestem połówką takiej pary i z tego co mi wiadomo, mogę mówić na forum o wszystkim, co nie jest (tak ładnie zwanym przez Was) "zaśmiecaniem". Nie wiem co dziewczyny napisały pod adresem agu_chy, nie zdążyłam przeczytać, ale kurza twarz, ten temat jest po to, żeby sobie pogadać o tym, co u nas, par (lub połówek tych par) z 2009 roku słychać, czyż nie??
Jeśli agu_cha chciała poczytać sobie tylko o ślubie i weselu, to poleciłam jej inne tematy, w których znajdzie interesujace ją informacje. Chociaż właściwie - jakie to były informacje?? Bo jak zauważyłam nie pytała o nic, wpadła po prostu do ninejszego wątku i "zwróciła nam uwagę". Ale po co?? ?? ?? No więc Ciebie Elu, choćby ze względu na to że jesteś moderatorem, bardzo proszę dać nam odrobinę wolnej ręki...

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #1196 dnia: 12 Lutego 2009, 12:27 »
Elu, popieram Hanię. Rozumiem, jesteś moderatorem- możesz niemalże wszystko na forum :)
Ale dodam, nie uważam, żebym Agu-chę zaatakowała- napisałam jej, że tematyka egzaminów i sesji- która jest aktualnie bardzo na czasie, jest poruszana od jakiejś max 1,5 strony. Że wcześniej jest baaaardzo dużo o tematyce ślubnej i każdemu może się należeć odpoczynek od tematyki organizacyjnej- więc dlaczego nie powymieniać się dla odmiany poglądami innymi niż ślub ::) Że jeśli zada sobie trud przeczytania wątku od początku, to na pewno wiele informacji znajdzie, które może ją zainteresują. Do tego dodawałam " :)" co raczej nie jest objawem agresji tylko raczej pozytywnego tonu wypowiedzi. To tyle na moją obronę.
Agu-cha nie pytała o nic ze ślubem- doskonale wiesz, że niemalże "rzuciłybyśmy" się nie nią z mnóstwem informacji i rad- gdyby tylko zadała pytanie. Jej stwierdzenie, że ona sobie nie życzy żeby pisać o egzaminach też nie zabrzmiało ładnie wg mnie i było naskoczeniem na nas wszystkie... Chyba logiczne, że atak rodzi atak.  ::)
A teraz możemy tylko przeprosić za to, że broniłyśmy może zbyt intensywnie naszego poglądu na sprawę i tego, co ten wątek w sobie zawiera...  :)
Więc- przepraszam za moje może zbyt konkretne i "suche" podejście do tematu- co, fakt, jest rzadkością na tym forum i mogło być odebrane jako atak.
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #1197 dnia: 12 Lutego 2009, 12:45 »
ale dziewczyny przeciez można założyć osobny wątek w pogaduchach na temat egzaminiow i sesji . Jest wątek o parach na 2009 rok  , ktoś wchodzi i widzi pogadychy o egzaminach i myśli że się pomylił . Niech forum będzie przejzyste i poukładane :)

"pisssssssss" :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #1198 dnia: 12 Lutego 2009, 12:52 »
a ja niebęde tu nikogo przepraszać,bo nieczuje swojej winy wcale!!!jak pisał fasolek to agucha pierwsza zachowała się nie fer najeżdżając na dziewczyny że sobie o egzaminach piszą..... kurcze ja mam juz to dawno za sobą a wcale mi to niep[rzeszkadza,że w wątku tak właściwie BEZ TYTUŁU poruszony został taki temat,a mam pytanie czy jak chcemy pogadać tak jak bodajże u hani ta tematy kulinarne max 1 stronka to tez mamy zakładać osobne wątki????no smieszne to troche dla mnie .dziewczynki od egzaminów Wy zakładajcie w tym momencie DWA wątki-EGZAMINY ZDANE I NIEZDANE!!!!bo jesli ktos napisze o niezdanym egzaminie w temacie ZDAny????hmmmm trochę zamotałam ,ale taka juz jestem.....
własnie to chciałam przekazać,zaśmieci się własnie dopiero wtedy ,kiedy każdy zacznie zakładać tak bezsensowne wątki(nieobrażając wątku o egzaminach oczywiście;-)))miłego dnia życzę

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1199 dnia: 12 Lutego 2009, 12:54 »
ktoś wchodzi i widzi pogadychy o egzaminach i myśli że się pomylił

ale popatrz... wystarczy, że ten "ktoś" ;) kliknie na pierwszą stronę tematu, a jeśli nie chce mu się czytać wszystkiego ::) to kliknie chociaż gdzieś po środku i już wszystko wie. a nie, na łatwizne iść :P zobaczy "ktoś" tylko ostatnią stronę i burza się robi...
ok, z mojej strony to chyba wszystko :)

Ps. Daruda - podoba mi się to co piszesz... Szczególnie o moim wątku który zrobił się w pewnym momencie niemalże "kulinarny" i egzaminach zdany, niezdany. Zgadzam się z tym :D