Elu, popieram Hanię. Rozumiem, jesteś moderatorem- możesz niemalże wszystko na forum

Ale dodam, nie uważam, żebym Agu-chę zaatakowała- napisałam jej, że tematyka egzaminów i sesji- która jest aktualnie bardzo na czasie, jest poruszana od jakiejś max 1,5 strony. Że wcześniej jest baaaardzo dużo o tematyce ślubnej i każdemu może się należeć odpoczynek od tematyki organizacyjnej- więc dlaczego nie powymieniać się dla odmiany poglądami innymi niż ślub

Że jeśli zada sobie trud przeczytania wątku od początku, to na pewno wiele informacji znajdzie, które może ją zainteresują. Do tego dodawałam "

" co raczej nie jest objawem agresji tylko raczej pozytywnego tonu wypowiedzi. To tyle na moją obronę.
Agu-cha nie pytała o nic ze ślubem- doskonale wiesz, że niemalże "rzuciłybyśmy" się nie nią z mnóstwem informacji i rad- gdyby tylko zadała pytanie. Jej stwierdzenie, że ona sobie nie życzy żeby pisać o egzaminach też nie zabrzmiało ładnie wg mnie i było naskoczeniem na nas wszystkie... Chyba logiczne, że atak rodzi atak.
A teraz możemy tylko przeprosić za to, że broniłyśmy może zbyt intensywnie naszego poglądu na sprawę i tego, co ten wątek w sobie zawiera...

Więc- przepraszam za moje może zbyt konkretne i "suche" podejście do tematu- co, fakt, jest rzadkością na tym forum i mogło być odebrane jako atak.