Autor Wątek: Czy są już jakieś Pary Młode na 2009r ??  (Przeczytany 53275 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hania3033

• Chuck Norris
Odp: Czy są już jakieś Pary Młode na 2009r ??
« Odpowiedź #1080 dnia: 5 Stycznia 2009, 22:02 »
albo właśnie tak jak piszesz ilonko ;D

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #1081 dnia: 5 Stycznia 2009, 22:10 »
nataliaxp pozazdrościć Ci proboszcza.My mamy takiego wyrwigrosza i wogóle nie da sie opisać.Zastanawiamy sie czy na szybko nie zmienic kościoła.

Mnie na szczęscie sprawy alkoholu wogóle nie interesują.Zajmuja sie tym przyszli  teście.Dopinuje tylko zeby kupili troszke takich fajniejszych trunków   ;D

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
« Odpowiedź #1082 dnia: 5 Stycznia 2009, 22:28 »
Moja koleżanka musiała zapłacić organiście za to że nie grał na ślubie.

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1083 dnia: 5 Stycznia 2009, 22:30 »
co musiała???? jak to?? >:(

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #1084 dnia: 5 Stycznia 2009, 22:36 »
tak mi zepsół humor ten dupek.....zastanawiam sie teraz czy niezmienic Kościola,cholerna Bazylika.....wielki mi tu organista,nic go to niepowinno obchodzić,dostanie swoje 100 zł za godzine i już,a kto będzie obok niego powinnien mieć.....ach i teraz dodatkowy klopot mam,niedośc ż urlop taki krótki,to jeszcze będę musiała jeszcze raz jechac do Bazyliki i przesłuchać sobie grajków,bo jak mam w ciemno se wziąć czy trąbka czy spiew czy skrzypki...

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1085 dnia: 5 Stycznia 2009, 22:38 »
Kurcze, dlaczego ludzie sa tacy problemowi.
Wola byc uparci, a nie ulatwia drugiemu !!

Daruda trzymaj sie kochana !!

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1086 dnia: 5 Stycznia 2009, 22:51 »
no niestety niektórzy właśnie są...no ale niebędę sie tym przejmowała,są większe problemy....oglądam właśnie program na Discovery noi jest o facecie,który cierpi na jakąś chorobę genetyczną i jego skora pokryta jest korą jak drzewo normalnie.....a co do organisty.....tłumaczę sobie to,że niemoge mieć wszystkiego co chcę,szkoda,że niezara mi i niezaśpiewa moja osoba,ale to też nieznaczy,że ktoś kto gra na stałe w Bazylice zagra mi gorzej....jesli bedzie kicha poprosze koleżanki,żeby głośno śpiewały;-0))

Offline Ilona1985

• entuzjasta
« Odpowiedź #1087 dnia: 5 Stycznia 2009, 23:12 »
yez widzialam tego czlowieka....to straszne co spotyka ludzi...a jeszcze ogladam o kobiecie byla juz dosc stara okolo 65 lat z jakiegos zacofanego kraju i byla w ciazy , poronila i plod sie nie wydalil z organizmu i miala go w sobie kilkanascie lat......

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1088 dnia: 5 Stycznia 2009, 23:19 »
O ja... Ilona, szok :o ja właśnie oglądam discovery world "okrutni ludzie" mordercy i te sprawy - to moje klimaty ;)
Co do bazyliki - skrzypka nie słyszałam, trąbki też nie, ale za to dziewczyna która śpiewa ma taaakie głosisko! Nasi znajomi brali tam ślub w czerwcu, skoro organista teraz nie pozwolił na to, byście mieli "swoich" to wtedy pewnie też nie. No więc jeśli będzie ta sama śpiewająca dziewczyna to nie masz się daruda czym martwić. Naprawdę - pięknie po prostu. Gdy walnęła Ave Maria to myślałam, że się popłaczę - same mi łzy do oczu napłynęły. Serio :) Aż teraz gdy to piszę to mnie ciarki przechodzą ;D

Offline Ilona1985

• entuzjasta
« Odpowiedź #1089 dnia: 5 Stycznia 2009, 23:22 »
kurcze a ja bede miala tylko organiste chyba nawet sie jeszcze nie pytalam....
ale moze cos poszukam jeszcze fajnie jakby nam ktos zaspiewal ave maryja....

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #1090 dnia: 5 Stycznia 2009, 23:26 »
A ten wzmacniacz to jest prywatny tego organisty czy kościelny?

Co do wódeczki to na razie zbieramy opinie jaka, do końca jeszcze nie wiemy  :) winko będzie na pewno, będzie i białe i czerwone, będzie stało w takich drewnianych beczułkach na takim podświetlonym stole na którym będzie też kawka, herbatka i ciasto :) i jak się odkręci kranik to winko będzie się sączyło :) i to będzie stało sobie całą noc  :)

w kościele będzie u Nas skrzypek i chcemy jeszcze dorwać jakieś dziewczę z ładnym głosiskiem  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1091 dnia: 5 Stycznia 2009, 23:27 »
Widze ze o tej porze nie tylko ja ogladam discovery - prawda jest ze wtedy najlepsze programy leca  ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1092 dnia: 5 Stycznia 2009, 23:31 »
niewiem kogo ten wzmacniacz,alejak sie o niego tak boi to niech se go w kieszeń wsadzi;-)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1093 dnia: 5 Stycznia 2009, 23:35 »
natalia, to fakt :)
a ja już gdzieś pisałam (chyba nawet namiary podawałam) o ponoć świetnym (ponoć, bo to opinia koleżanki, u której grali, ja nie słyszałam) 3osobowym zespole do kościółka - byłam pewna ze z niego skorzystamy, a teraz mój D. mówi, że może jednak tylko organista by wystarczył... Ech, nie wiem na czym stanie :-\
daruda - a wiesz, że naprawdę są takie małe wzmacniacze?? D. gdy przeprowadzał się do Szczecinka to oczywiście nie zabierał wszystkich rzeczy na raz, zostawił w domu m.in. wzmacniacz (taki normalny, duży), ale że bez gitary żyć nie może, to wziął na początek ze sobą właśnie taki mały - prawie że kieszonkowy :P "budzik" na niego mówi, ale nie wiem czemu... a może on sie tak naprawdę nazywa... ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #1094 dnia: 5 Stycznia 2009, 23:39 »
Nie wydaje mi się żeby do kościoła organista ze swoim wzmacniaczem przychodził, pewnie należy do parafii i warto z księdzem o tym pogadać  :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1095 dnia: 5 Stycznia 2009, 23:48 »
My w kosiele bedziemy mieli tak jak pisalam mojego P. ojca chrzestnego, na skrzypkach bedzie grala jego corka (jesli sie uda) i bardzo bysmy chceli tez pewna dziewczyne, pieknie spiewala na slubie brata P. ale o tym jeszcze z nia nie rozmawialismy, ja je nie znam w ogole ale P. tak - hmm sami nie wiemy jak sie zapytac, nie mamy z nia takie kontaktu ani nie zyjemy z nia w jakies komitywie, ale co tam warto sporobowac :)

Zobaczymy co z tego wyjdzie ...  :)

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #1096 dnia: 6 Stycznia 2009, 09:14 »
hania - organista powinien dostać kasę za granie na ślubie, a że on byłby stratny, to trzeba było mu zapłacić tak jakby grał za to, że nie grał, paranoja ale tylko tak mogli mieć zespół który grał i śpiewał podczas całej ceremonii.

RELACJA

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #1097 dnia: 6 Stycznia 2009, 12:25 »
oglądam właśnie program na Discovery noi jest o facecie,który cierpi na jakąś chorobę genetyczną i jego skora pokryta jest korą jak drzewo normalnie.....

Tez to oglądałam. Zbierało mi się na wymioty, ale nie mogłam oderwać się od TV. A widziałyście jego kolegów z cyrku? MASAKRA......... A ja dziś u dermatologa byłam. Z jednym maleńkim znamieniem do usunięcia. Zobaczcie dziewczyny, jakie my szczęsliwe jestesmy. Szkoda, że często nie doceniamy tego, co mamy :(

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1098 dnia: 6 Stycznia 2009, 18:09 »
tak tak mk.mika - tak właśnie myślałam że o to chodzi. ale aż się nadziwić nie mogę. tak jak piszesz - paranoja :o
japcio, no ja właśnie chyba nie doceniam... chciałabym mieć buzię jak dupcia niemowlaka, a tymczasem mam blizny po syfkach :( tylko że ja to chyba już w jakąś obsesję wpadłam, że są one mega widoczne. Przez to nakładam tony tapety (choć ostatnio trochę mniej - opaliłam się lekko w solarium ;) ), ale gdy tak zobaczę czasem fajną dziewczynę, której buzia wygląda jak (przepraszam) krater, to dziękuję, że nie mam aż tak... Wiem, że może to i chamskie, ale tak już jest... :oops:

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #1099 dnia: 7 Stycznia 2009, 00:06 »
Daruda, ale *piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipipppppiiiiiiiiiiiiiii* z tego organisty :Kill: Nic, tylko współczuć... Ale w końcu wszystko na pewno załatwisz- w końcu nie może być inaczej ;D

Ja tam zastanawiam się teraz, czy jakiejś Pani z harfą nie wziąć do USC, zeby nam grała podczas szampana i składania życzeń... Ale chyba nic z tego nie będzie, bo K. pomysł się nie podoba... zobaczymy, od czego to kobieta jest szyją w związku ;)

japcio, masz rację, że nie doceniamy często tego, co mamy...Ale czasem tak bardzo chciałąbym móc wstawać zawsze o 12 w południe, a nie o 6 i na 8 na uniwerek się dobijać >:(

haniu, wydaje mi się że 20 butelek winka starczy. Tylko na początku wszyscy będą je pili, potem pójdzie wódka. No chyba żę Twoi gości, tak jak moi teście przyszli, nie piją w ogóle wódki... :)

A ja nie mam discovery ciągle :buu: W ogóle nic nie mam, tylko kanał  tvp1,2,3, tvn i polsat :(
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1100 dnia: 7 Stycznia 2009, 17:47 »
My jeszcze w ogóle nie myśleliśmy nad oprawą muzyczną mszy, ale chyba musze poruszyć ten temat  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1101 dnia: 9 Stycznia 2009, 11:29 »
fasolku to i tak nieźle ;) ja u sibie w domku mam chyba wszystkie możliwe kanały, ale gdy jakdę do D. do Szczecinka to zostaje nam 1, 2, polsat i regionalna Szczecin ;D tam nawet tvn'u nie mamy :P

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1102 dnia: 13 Stycznia 2009, 12:18 »
Acha dziewczyny mam jeszcze pytanko. Pamiętacie moją suknię tak?? Jest jakoś kilka stron wcześniej ;)
No więc - ja zamarzyłam sobie do niej bolerko. Właściwie to nawet niekoniecznie z koronki, bo taką samą koronkę jak jest przy sukni to ciężko będzieWięc mdobrać... może ze zwykłej delikatnej siateczki... A babka w salonie poleca do niej szal. Tylko że ja za szalem to nie za bardzo jestem... No i teraz nie wiem co zrobić, może coś doradzicie? Hmm, bolerko i tak musiałabym szyć na własną rękę, bo z salonu mogę dostać tylko co mają, nie jest tak, że ja sobie coś tam wymyślę i oni mi to uszyją ;) A może jeszcze inny pomysł??? No chyba, że któraś z Was ma lub będzie miała do sprzedania białe ładne delikatne bolerko pasujące do mojej sukni?? ;D

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #1103 dnia: 13 Stycznia 2009, 12:23 »
Mnie osobiście szal bardzo się podoba do sukni, ale to trzeba lubić. A z bolerkiem, może przejdź się po salonach i poszukaj może dostaniesz coś pasującego do sukienki.

RELACJA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1104 dnia: 13 Stycznia 2009, 13:05 »
Hmmm szal to tez dobry pomysl ...
Ale probuj posukac materialu i dac uszyc, to bedzie wygodniejsze od szala :)
Pewnie ciezko taki material znalesc, tak ??

Offline jestem_wredna

• honey bunny
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.04.2009
« Odpowiedź #1105 dnia: 13 Stycznia 2009, 13:16 »
Acha dziewczyny mam jeszcze pytanko. Pamiętacie moją suknię tak?? Jest jakoś kilka stron wcześniej ;)
No więc - ja zamarzyłam sobie do niej bolerko. Właściwie to nawet niekoniecznie z koronki, bo taką samą koronkę jak jest przy sukni to ciężko będzieWięc mdobrać... może ze zwykłej delikatnej siateczki... A babka w salonie poleca do niej szal. Tylko że ja za szalem to nie za bardzo jestem... No i teraz nie wiem co zrobić, może coś doradzicie? Hmm, bolerko i tak musiałabym szyć na własną rękę, bo z salonu mogę dostać tylko co mają, nie jest tak, że ja sobie coś tam wymyślę i oni mi to uszyją ;) A może jeszcze inny pomysł??? No chyba, że któraś z Was ma lub będzie miała do sprzedania białe ładne delikatne bolerko pasujące do mojej sukni?? ;D

Wklejam Ci zdjęcia bolerek, które sama brałam pod uwagę, ale ostatecznie będę miała inne ;) Może coś wybierzesz, może zmodyfikujesz do swoich potrzeb któryś wzór ;)

Pozdrawiam!

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #1106 dnia: 13 Stycznia 2009, 14:34 »
w dziale moda jest nawet taki watek, poogladaj sobie.
szal jest baaardzo elegancki, mi sie podoba!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1107 dnia: 13 Stycznia 2009, 19:55 »
Dzieki za pomoc dziewczyny. Tylko mnie właśnie chodzi po:
1) o wygodę - jakoś bolerko wydaje mi się wygodniejsze od szala
2) tak właśnie natalia - ciężko dobrać materiał...
Bo suknia była sprowadzana do salonu z Włoch bodajże, ale nie ma w komplecie żadnych dodatków typu bolerko, welon... W związku z tym panie z salonu nie są właściwie w stanie wykombinować mi skądś takiego materiału - no i się nie dziwię ;) Z welonem nie będę szaleć - będzie gładki, bez żadnej koronki, zakończony najwyzej tasiemką, tylko właśnie z tym bolerkiem jest problem...

Offline shenn

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #1108 dnia: 25 Stycznia 2009, 21:24 »
Witam wszystkich:)
Weszłam do tego wątku, bo jakby nie patrzeć dotyczy również i mnie i zmroziła mnie data pierwszego wpisu. . .  My zadecydowaliśmy zaledwie miesiąc temu i dopiero teraz zaczynamy coś załatwiać na wrzesień 2009! Wcześniej myślałam, że damy radę bez problemu a teraz patrzę i oczom nie wierzę. . .  Mam jednak nadzieję, że to da się zrobić. . .  Powiedzcie, że się da! :-)
może kiedyś...

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #1109 dnia: 25 Stycznia 2009, 21:36 »
shenn- witaj :hello:

Wszystko się da- jak się uprzesz to w miesiąc wszystko pozałatwiasz ;D Dla chcącego nic trudnego :D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011