a ja dziś byłam na próbnym na Bukowym.. na Beżowej (jeszcze pod numerem2)..
i jestem pod wrażeniem
Przyszłam cholernie spięta..zdenerwowana.. tyle się słyszy o złym makijazu, nieodpowiednim podejsciu kosmetyczki itp.. ale mile się rozczarowałam
Byłam umówiona do p.Małgosi (bowiem ona będzie pracowała w dniu ślubu).
Podeszła do sprawy bardzo profesjonalnie.. zapytała czy na na co dzień się maluję, jeżeli tak, to w jaki sposób. Chciała wiedzieć jaką będę miała sukienkę- chodziło o kolor, krój o to czy jest z gorsetem czy jednoczęściowa... pytała o kolor dodatków, o fryzurę.. o to czy będę jeszcze bardziej opalona.. czy mam jakieś życzenia itp.
umalowała mnie bardzo ładnie.. oczy oraz łuki brwiowe są fajnie jakby podkreślone... dodają uroku
mi się bardzo podoba, ale zobaczymy co powie na to mój facecik hihi
Małgosia powiedziała, zebym pokazała się mamie, swiadkowej czy tacie..a przede wszystkim swojemy przyszłemu męzowi
Powiedziała, ze jedną z ważniejszych rzeczy jest to, zebym ja się czułą w tym makijazu dobrze, zebym siebie poznała.. i tak jest
Powiedziała takze, ze na 2 tygodnie przed slubem mam uzywac kremu nawilzającego do twarzy a na slub kupic sobie puder w kamieniu lub sypki i dac swiadowej by pilnowała czy się czasem nie świecę..
Jestem zadowolona... i warto było jechac taki kawał
z fryzjerek tam nie skorzystam, poniewaz p.Małgosia powiedziałą,ze tamtejsze fryzjerki (to są dwie oddzielne "firmy") czeszą ładnie,ale tylko wtedy gdy mają wenę oraz ochotę.. więc ryzykować nie będę