Autor Wątek: Studio Wizazu Liściasta - fryzurka i makijaz  (Przeczytany 51311 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Magda M.
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
Studio Wizazu - fryzurka i makijaz
« Odpowiedź #150 dnia: 12 Lipca 2006, 15:50 »
redzia nie stresuj się  :lol: To ze u mnie nie wyszło nie znaczy, ze u Ciebie również będzie źle. Jak widzisz jest tyle zadowolnych ze studia na liściastej dziewczyn, ze naprawde nie masz sie czym martwić  :lol:

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #151 dnia: 16 Lipca 2006, 20:17 »
Wklejam tutaj fotki naszych forumek (mam nadzieje, ze nie maja mi tego za zle), ktore czesaly sie i malowaly (z wyjatkiem Spinki-ona sie tylko czesala) na Lisciastej. Uwazam, ze wszystkie wygladaly przeslicznie. Dlatego pocieszam sie, ze jakos Lisciasta przezyje (ehhh te 4-5h). Napewno sie odezwe jak wroce z probnego makijazu i czesania.
A oto dzielo pan z Lisciastej (czy poznajecie Nasze dziewczyny :?:  :D )

I jak Wam sie podobaja :?:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #152 dnia: 16 Lipca 2006, 22:15 »
Dziewczyny wyglądaja prześlicznie....ale ja dziekuję, newet nie ze względów, że 4-5 godzin...tylko dlatego, że ślub mam w Staragardzie i tam się umaluję - bo czeszę sie akurat w Szczecinie....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline aga_ska1
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #153 dnia: 16 Lipca 2006, 22:20 »
Mimo wielu krytycznych uwag co do tego salonu, dziewczyny wyglądają ślicznie!Ale te 4-5 godzin oczekiwania :roll: Lilian masz rację, ja też podziękuję

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #154 dnia: 16 Lipca 2006, 22:28 »
Hmm... w Słupsku, o ile wiem, nie ma ani jednej "fabryki panien młodych". Ja mam ten komfort, że fryzjerkę mam na swojej ulicy, 3 minutki spacerkiem. Jestem umówiniona na 9 i wiem, że od razu będą zajmowac się tylko mną. A co do powyższych fryzur, najbardziej urzekła mnie fryzurka z pomarańczowymi kwiatkami i fryzurka Spinki.

Offline aga_ska1
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #155 dnia: 16 Lipca 2006, 22:30 »
Przedostatnia fryzurka też ładniutka, a pomyśleć że jestem przeciwniczką koków :wink:

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #156 dnia: 17 Lipca 2006, 20:27 »
Dziewczynki, ale jakie 4-5h?? Tyle czasu te Panie czesza i malują?? Czy tyle jest opóźnienia???????

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #157 dnia: 17 Lipca 2006, 20:34 »
martyna1985 one tyle czasu czesza i maluja, ale o tym wiesz duzo wczesniej takze mozesz sie na to nastawic.

• Chuck Norris
« Odpowiedź #158 dnia: 21 Lipca 2006, 14:52 »
Uff to mnie uspokoiłaś:) Jestem umówiona na 9-9:30, ślub chcemy na 15, jeszcze nie zaklepalismy, bo ksiadz kazał przyjść pod koniec roku. ALe ja nie mieszkam w Sz-nie, tylko 50km dalej i musze liczyc jeszcze czas dojazdu, dlatego chyba przesunę na wczesniejsza godz. POzdrawiam

Offline dordi

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #159 dnia: 24 Lipca 2006, 11:14 »
Ile kosztuje probny na lisciastej-mam juz wizyte za tydzien umowiona(tak mysle,ze to probny bedzie...) no i pytanie jeszcze jedno dla mnie bardzo wazne na ten moment,czy bedac na probnym trzeba miec ze soba juz welon(ja nie mam na dzien dzieisjszy jeszcze!!! :shock: ) wiedziec jaka sie chce wiazanke itp.???
Dordi

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #160 dnia: 24 Lipca 2006, 16:43 »
Dordi najlepiej bedzie jak zadzwonisz do nich i sie spytasz dokladnie co i jak. Wydaje mi sie, ze dobrze zebys miala welon, jakies dodatki, moze zdjecie kiecki, ale nie jestem na 100% pewna. Jak juz bedziesz po tej probnej to daj znac jak poszlo :D

Offline olcia23
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #161 dnia: 29 Lipca 2006, 18:09 »
hej dziewczynya gdzie dokładnie znajduje się te studio wizazu bo nie mam pojęcia gdzie jest ulica liściasta?

Offline dordi

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #162 dnia: 1 Sierpnia 2006, 12:37 »
Hej hej!bylam na lisciastej-tak wiec pokrotce opisze wrazenia.
Musze przyznac,ze pojechalam tam raczej z nadzieja,ze moze mi cos doradza,jakis pomysl "na mnie" rzuca...a potem "zrealizuje" to juz gdzie indziej-zapisalam sie w razie co takze w innym miejscu(Studio Odnowa ). Nie zdecydowalam sie na probe tylko na ta konsultacje gratis. Jednak musze przyznac,ze widac gloym okiem ze ta babka zna sie na tym co robi i ma doswiadczenie-przyznam,ze spora czesc pokazanych przez nia zdjec byla leciuko przestarzala,ale przekonala mnie,a co wazniejsze takze moją  przyszlą Tesciowke z ktora poszlam :D Tak wiec mysle,ze w dniu slubu tam wlasnie sie znajde :wink:
Robia jakieś maseczki przed, maluja ,czesza,...-taki kombinat troszke,ale w pozytywnym znaczeniu ,nawet bez proby raczej daja gwarancje(no moze przesadzilam bo nikt nie moze tego zagwarantowac)ze pojdzie ok. Cena to do 250zl,a probny mak+fryzura jak sie myle do 150zl.
No i troche przerazily mnie duze ilosci kwiatuszkow przeroznych i loczkow na zdjeciach,ale uczule Pania ze nie chce takich uladnien w nadmiarze i mam nadz.ze bedzie ok. :lol:
Dordi

• Chuck Norris
« Odpowiedź #163 dnia: 6 Sierpnia 2006, 15:14 »
Dziękuję dordi za pocieszenie:) bo szczerze mowiac nastraszyle mnie niektóre dziewczyny:)) Pozdrawiam

Offline ula-kuba
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #164 dnia: 23 Sierpnia 2006, 20:00 »
Witam jestem tu nowa, ślub brałam już dosyć dawno bo 2 lata temu ale dziwię się, ze dziewczyny macie  taki problem z makijażem jezeli jesteście spoza szczecina. Przeciez są panie które dojeżdżaja do domu i robią na miejscu makijaż i fryzurkę tak jak było u mnie.Wtedy jest bezstresowo i zaoszczędza sie duzo czasu.
to ja w najszczesliwszym dniu mojego zycia

Offline ezabi
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #165 dnia: 3 Września 2006, 19:08 »
a czy ktoras z Was czesala sie na Pocztowej u P.Ani???
...by razem wracac do wspólnego domu

Offline belonka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #166 dnia: 5 Września 2006, 16:02 »
Te fryzurki sa przesliczne i makijaz delikatny chyba sie wybiore z moja siostra i mama z nimi szybciej mi zleca te 4 godziny

• Chuck Norris
« Odpowiedź #167 dnia: 11 Września 2006, 10:36 »
I znów mam mieszane uczucia co do liściastej Polecilam ja mojej kolezance, slub miala 19.08 i byla u niej i wyszla bardzo niezadowolona!!! Babka pomalowala ja dosyc mocno, choc mowila, ze tak nie chce i jeszcze walnęła jej złotą kreskę na oczami. Ona mowila, ze ma biala suknie, biale kwiatki itp... Teraz i ja mam wyrzuty, ze dalam jej numeri sama nie wiem czy isc do niej na probny i placic 250zl...a jak mi sie nie spodoba??? Jejjjjj!!!

Offline belonka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #168 dnia: 11 Września 2006, 13:24 »
Fryzurki robia ładne a ja sie zastanawiam czy sie tam malowac bo w sumie mam dobre kosmetyki i maluje sie codziennie. Zreszta moja siostra ma do tego reke maluje cała rodzinke wiec moze wybiore sie tam tylko do fryzjera?

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #169 dnia: 11 Października 2006, 14:02 »
Poprosiłam moderatorów o usunięcie powyższego postu, bo Panie z Liściastej zaszantażowały mnie, że pozwą mnie do sądu. Cóż zrobić? Myślałam, że to forum ma być miejscem na nasze opinie....

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #170 dnia: 11 Października 2006, 14:52 »
Ps. Panie te zażądały sprostowania sytuacji. Niestety ja znam tylko powyższą wersję, a jeśli wg nich było inaczej, to czemu same się nie obronią na forum- OFICJALNIE!!! Przecież już przez szantaż wiemy, że tutaj zaglądają. Pozatym bardzo proszę, by przestały wydzwaniać do mojej koleżanki!!!

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #171 dnia: 11 Października 2006, 15:06 »
Do czego ludzie są zdolni. Nie pojmuję.  
Przeczytałam po raz klolejny to, co napisała Ninka i nie widzę w tym nic, co mogłoby posłużyć w sądzie - żadnych obraźliwych epitetów, tylko opinia niezadowolonej klientki. Panie chyba nie mają cywilnej odwagi.
Gdyby temat pojawił się jako odrębny byłoby - paskudnie to zabrzmi - ciekawiej. Mogłyby się wypowiedzieć - sprawa podobna do historii jednej z forumek. Tej, która miała takie spaprane zdjęcia.
Szkoda, że nie potrafią przyznać się do błędu - wszak krytyka bywa konstruktywna...ale nie wszyscy są w stanie ją znieść.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #172 dnia: 11 Października 2006, 15:10 »
Określiła to hurtem i brakiem indywidualnego podejścia do klientki!

i tą opinię już nie raz słyszałam!

A ich zachowanie wobec Ciebie Ninko jest oburzające...

Offline Barti
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #173 dnia: 11 Października 2006, 15:48 »
Witam!!!

Kazdy ma prawo wyrazac swoja opinie - zarowno pozytywna jak i negatywna. Straszenie sadem jest tu chyba bezpodstawne. Proponuje firmom zaczac sądzic wszystkich tych, ktorzy wyrazaja niezadowolenie spowodowane uzyciem zachwalanego proszku do prania lub pasta do wybielania zebow! lol2 Wlasciciele salonu przy ulicy lisciastej powinni raczej postarac sie o inteligentne sprostowanie wypowiedzi nie tylko Niny ale rowniez innych forumianek. A na przyszlosc zadbac aby kazda klientka traktowana byla indywidualnie, sluchac ich potrzeb a Panie beda wychodzily z salonu zadowolone. Na marginesie napastowanie telefonami osobicie uwazam za zenujace i pokazuje ono poziom kultury a wlasciwie jej brak ze strony napastujacego! Jezeli dobrze sie orientuje to forum to ma na celu wybranie najlepszych salonow pieknosci, fotografow, operatorow kamer, restauracji itd itd - wobec czego nieuniknionym jest czytanie opini zarowno klientow niezadowolonych jak i zadowolonych, co wiaze sie z poprawa jakosci uslug, dazenie do perfekcji a nie zastraszanie forumowiczow!!! Sugeruje zastanowienie sie nad postepowaniem pracownikow salonu z ulicy lisciastej i wziecie sie do porzadnej pracy a nie bawic sie w zastraszanie ludzi a Nine niech zostawia w spokoju!!!

Pozdrawiam :)

Offline Magda M.
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
« Odpowiedź #174 dnia: 11 Października 2006, 17:50 »
Cytat: "Ninka"
Poprosiłam moderatorów o usunięcie powyższego postu

skąd ja to znam....  :?

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #175 dnia: 11 Października 2006, 21:17 »
Ok, więc jaki jest historii ciąg dalszy?

Postanowiłam zadzwonić naLiściastą, celem wyjaśnienia tej Pani, że jeśli chce coś sprostować, to może to na naszym forum zrobić, byleby nie wydzwaniała do mojej koleżanki.
Niestety Pani powiedziała, że nie przestanie jej nękać póki to ja nie sprostuję wypowiedzi. Uznała, że ja kłamię, ponieważ moja koleżanka nie potwierdza całej sytuacji. Niestety, ale nawet jeśli dojdzie do konfrontacji, to obawiam się, że moja kumpela wymięknie. Ona jest bardzo słąbą osobą i raczej unika konfliktów za wszelką cenę.
Mimo, że tłumaczyłam tej pani, że jeśli ma jakieś "ale" to może je mieć wyłącznie do mnie, ponieważ to ja jestem autorem "oburzającego" postu, ta pani powiedziała, że nadal będzie do niej wydzwaniać, aż nie dojdzie prawdy. Niestety prawda ta prawdopodobnie bedzie taka, jaką ta pani będzie chciała usłyszeć.
Z rozmowy, która trwała przeszło 20 minut usłyszałam, że robię na nią nagonkę, mimo że nie jestem z branży. Usłyszałam też, że życzy mi, aby błoto, którym ja rzucam obróciło się przeciwko mnie. Usłyszałam też, że ta pani nie ma czasu siedzieć na internecie i się tutaj bronić...
Dalej, dowiedziałam się, że zostanie mi założona sprawa w sądzie, przez pewnego rodzaju zgrupowanie. Ponieważ ta pani, już jest w kontakcie z panem fotografem, którego też zniszczył internet i oni mnie (i nie tylko) pozwą. Dowiedziałam się, że za tego rodzaju pomówienia grozi mi kara pieniężna do 10.000 złotych.
Zapytałam, czego odemnie oczekuje. Oczekuje, że sprawę sprostuję. Obiecałam raz jeszcze porozmawiać z koleżanką i jeśli ta wyprze się wszystkiego, to oczywiście sprawę wyjaśnie.
Z czasem rozmowa niosła ze sobą coraz mniej konkretów, ponieważ zaczęły pracować emocje. Poprosiłam Panią, byśmy kończyły, bo ja mam jeszcze inne zajęcia. Pani, zaś odparła mi -że, jak się narozrabiało, to trzeba czasu na posprzątanie (lub coś koło tego) bardzo się zirytowałam, bo zdeklarowałam tylko chęć dojścia prawdy, a pani już mnie potraktowała jak winną.

Deklaruję wszem i wobec, że nie jestem z branży kosmetycznej, że nikogo nie chcę zniszczyć i, że nie czuję się winna. Jedynie jest mi przykro, że przez całą tą sytuację mogą ulec pogorszeniu moje kontakty z koleżanką, której nie chciałam zrobić kłopotu!

Niemniej ze swojej deklaracji jaką złożyłam tej pani, ja się wywiążę, choćby się miało okazać, że się myliłam, lub miałabym wylądować w sądzie, bo się nie myliłam.

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #176 dnia: 11 Października 2006, 21:20 »
Co za wstrętni ludzie...Jak tak można :evil:  Powinny wygiągnąć konsekwencje z negatywnych opinii, w końcu to nie pierwsza i nie ostatnia :evil:
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #177 dnia: 11 Października 2006, 21:51 »
Cytat: "lady_yes"
Powinny wygiągnąć konsekwencje z negatywnych opinii, w końcu to nie pierwsza i nie ostatnia

otóż to
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #178 dnia: 11 Października 2006, 22:00 »
Mój mąż sugeruje bym wspomniała o tym, że moja koleżanka na Liściastej wylądowała właśnie przeze mnie.

Tak właśnie było, to ja ją namawiałam do wizyty w tym studio, bo widziałam wcześniejsze efekty pracy tych pań i byłam zachwycona. Tymbardziej czuję się niezręcznie z tym, że wyszło tak, jak wyszło. Czuję się nie ok wobec mojej koleżanki, bo niedość,że prze moje namowy miała kłopot w dniu ślubu to i po nim ma aferę :/

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #179 dnia: 12 Października 2006, 12:17 »
Ninka, szkoda twoich nerwów..zawsze możecie powołać na swiadka fryzjerkę, która czesała Twoja koleznka po tych paniach..takim sposobem panie straciły dużo klientek..i bardzo dobrze..